- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DiVaD
senior tag
-
DiVaD
senior tag
válasz
kenny123 #64345 üzenetére
Szerencsére engem pont nem zavar, de akkor kicsit jobban foglalkozok majd a lehetőség gondolatával
(Appsync nem mozgat meg, mert ami tényleg kellett eddig azt vagy megvettem vagy nem került többe, mint 2 túrórudi, mondjuk elsőre 22dollárt sajnáltam egy szótárért, de mivel nincsen alternatívája ezért megvettem.)
-
atirag
őstag
válasz
kenny123 #61349 üzenetére
Ha felraknád akkor nem lenne többet késztetésed csak arra,hogy visszarakd
Engem még idegesít is a sok lassú ficsör. Ha meg akarom nézni gyorsan mennyi idő van még az is idegesítően lassú a 6-os rendszerhez képest. És ha bekapcsolom a mozgáscsökkentést akkor meg teljsen hülyén (számomra) müködik a rendszer.
Ha visszatérhetnék a 6-osra akkor biztos nem gondolkodnék váltáson.Kicsit a témába is: Hogyan tudom bekapcsolni az itunes match-et a páromnak? Ha az itunes-omon be vagyok jelentkezve az enyémre és nem akarom addig feldugni a teloját mert gondoltam meglepem vele mikire.
És milyen hátrányok lehetnek ha az övét is itt ezen az itunes-on állítom be? -
Peethy
őstag
válasz
kenny123 #59254 üzenetére
Az igaz, de a kijelzőm alapesetben elég hosszú idő után sötétedik el (általános használatra kényelmesebb így), de ha kihangosítva beszélek, vagy ha éppen átrakom másik kézbe, stb. akkor kényelmetlen, hogy véletlenül ki lehet nyomni, meg világít. Elég sokat telefonálok, engem zavar.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
kenny123 #56701 üzenetére
ő az [link] - mivel Handras félig meddig már közszereplő és a nyílt facején rendszeresen együtt jelöli be magát vele, talán nem sért semmit ha megosztom.
apróság hogy alkalmazottja is egyben, de korábban voltak együtt, így nagy verseny nem lehetett felvételkor(#56702)
Az előző barátnője azért szerintem nem volt szép, szóval -
TheMarci
addikt
-
törölt tag
válasz
kenny123 #55697 üzenetére
iStyle-ban amikor vettem meg volt egy barna. Hatha.
Nincsen semmi ilyen problema, a felso mikrofon nincs eltakarva, olyan a tok. De amugyis az also mikrofon a lenyeg, es ott is ki van vagva.
Ja, hogy 5-od van. Akk nem tom
(Amikor megvolt az otom mielott betortem a kijelzot, orultem hogy azt megvettem, nem hogy meg 20er tokot ra.)
-
Ragnar95
félisten
válasz
kenny123 #50333 üzenetére
Nem valószínű, de nem tudhatjuk biztosan, hogy mivel fejleszti most az Apple a downgrade elleni védelmet, ha fejleszti. Viszont ha nem is fejleszti, elég kicsi rá az esély, h sikerüljön, mivel i4 fölött már most sem lehet iOS6-on re-restore-olni sem a jelenleg fentlévő nem legfrissebb szoftverre...
-
privacy99
senior tag
válasz
kenny123 #49134 üzenetére
Lényegében csak pár új dolog van. Nekem is tetszenek és venném, de biztos vagyok benne, hogy a nagyágyúkat a 6-ra tartogatják. Bár így is sikerült elintézniük, hogy sok ember érezze úgy, hogy neki kell ez a telefon
bigdady - Azt én sem tudom, mert én az első 10 percben kapnám a jelzést, hogy megtelt a tárhely. A 64 GB-on sem fértem el egy kis ideig, azóta kivágtam ami nem kell, és tényleg csak az van ami kell, így 32 GB-ot foglalok.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
kenny123 #47557 üzenetére
Használja kevesebbet, ki fogja bírni, vagy vigyen magával töltőt, gond letudva.
Ha játszanék a telefonon, naponta 4x kellene töltenem, mégse sírok, hogy nem bír ki egy napot...Csak azon múlik, mire használja az ember. Azon meg főleg nem értetlenkedek, hogy jóval gyengébben muzsikál az akku, mint új korában. -
agabe
addikt
válasz
kenny123 #47154 üzenetére
feltoltokartyas vasarlas, es az egy osszegben fizetes az kulon dolog
feltoltosen vasaroltat lehet venni, de en is csak az elofizusra irtam, hogy azt nem (tok mindegy, hogy olyan esetben kifizette a kedvezmenyes arat, vagy meg azt is reszletre szerezte be)
Amugy meg termeszetesen fuggetleneket erdemes szerintem venni, a legjobb meg ujonnan hivatalos kereskedesbol (bar ez esetben most,mar meg kell varni 5S-t) de igy majdnem egy ev utan mar jelentosen olcsobban is kaphato hasznaltan ha valaki nem akar annyit kolteni ra. -
privacy99
senior tag
-
-
-
privacy99
senior tag
válasz
kenny123 #45818 üzenetére
Tudom
6 ezerért úgy, hogy én vittem az alkatrészt (kb. 1200 ft volt összesen az ebay-ről), ha nem lett volna alkatrészem akkor 10 ezer. Azt mondta, hogy semmi gond nem volt azokkal amiket vittem, a méret is tökéletesen stimmelt.
irgum - Ezt hogy érted? Minek hazudnék?
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
kenny123 #45325 üzenetére
jobban belegondolva teljesen igazad van, hátha valaki felveti nekik ezt az ötletet.
nekem még annyi a bajom hogy ha nincs bekapcsolva 3g (mert nem előfizetéses) vagy wifi akkor soha nem találod meg find my iphone-nal
(#45327) legiaap ezt a szoftver tartalmazza, úgyhogy egy az összes olyan készüléken amelyik iOS-t futtat képes rá
-
törölt tag
-
Stalker-2572
veterán
válasz
kenny123 #42296 üzenetére
Én is ettől félek, egy új telefon olyan mintha meg kéne tanulni kínaiul, a faxom se akar....
#42300 Szerintem itt a topikban egyedül én nem jailbreakeltem
Egyik megadta magát egyik napról a másikra és bekapcsolni sem lehetett, másikkal elszállt a SIM, a harmadik elvesztette egy csomószor a hálózatot, meg nem tudtak hívni
-
Ragnar95
félisten
válasz
kenny123 #42195 üzenetére
Kifagynia nem lenne szabad, bár kérdés,h pontosan mire is gondolt ezzel, pár mp-es lagra vagy full fagyásra, amit csak hard reset old meg, utóbbinak nem lenne szabad megtörténnie...
Kérd le az SHSH-kat a Cydiától, hátha korábban JB-elve volt a teló, sajna már a 4.1-et se írja alá az Apple, úgyhogy max 3.x-re mehetsz vissza, mert ahhoz nem kell SHSH -
vadászcsiga
félisten
válasz
kenny123 #42195 üzenetére
Semmi lehetőség nincs downgrad-re, illetve asszem 4.1-re lehet bár nekem múltkor nem sikerült. A kifagyást bármikor tudom produkálni, könnyen meg lehet izzasztani. Ma asszony nem tudta elhúzni a csuszkat amikor csengett a telója. A hangja artikulalatlanul hangos, pl amikor töltőre dugja szinte visít,(4S diszkrétebb).
De ne szidjuk mert mi vagyunk a hülyék nem az apple
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest