- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
Chosen #134576 üzenetére
Icloud-ból mindent vissza kell állítania ,nekem is ott vannak a játék mentések .Ha bemész a tárhely és icloud tárhely használatba ,majd tárhely kezelés .Ott láthatod az össze játékodnak a mentését is .De én a helyedben nyomnék egy Biztonsági mentést icloud-ra frissen + itunes-al is manuálisan
-
Ragnar95
félisten
válasz
Chosen #78508 üzenetére
Elég érdekes, nekem az iStyle-oson is rajta van a 90nap.
Az mondjuk már másik kérdés, hogy mennyire balf@szok a szervizesek, amikor átvetttem a telót, direkt rákérdeztem,h akkor a +90 nap az Apple rendszerében is élni fog-e, jött a válasz,h természetesen igen, még magyarázott is,h miért van ez így.
Majd másnap nézem itthonról, hát nem él a +90 nap, csak megkapta a refurb teló az előző gariidejét. Remek, hívom őket,h akkor most mizu, de szombaton persze nem dolgoznak, bár a weblap szerint igen, de igazából nem, hívom az üzletet, ők persze semmit nem tudnak, de ígérnek egy visszahívást. A hívásra vártam keddig, amikor is felhívtam őket én,h ez van, mondja a csávó,h ja természetes,h nem él az Apple rendszerében a +90nap, de ők azt látják a szervizes rendszerben. Mondom neki, ez szuper, csak akkor miért kamuztak nekem, mikor direkt erre rákérdeztem...Magyarázta,h nem érti, pedig képben szoktak lenni a kollégák (hangra amúgy ugyanaz a csávó volt, aki élőben azt mondta,h él a gari), de bocsánatot nem kért volna a félretájékoztatásért, csak magyarázkodott,h így, meg úgy, meg amúgyis én vagyok a hülye, h fennakadok ezen... -
-
-
boogie84
veterán
válasz
Chosen #11035 üzenetére
Én semmi ilyesmit nem tapasztalok (5.1.1. JB).
Olyan mintha a processzor le lenne terhelve és nem tudná megjeleníteni rendesen a képernyőt.
Rendszer frissítés?(#11050) hatesz: Érdekes ez az iMessage, mert haverral neten keresztül írogattam .... pár napja meg látom h elküldve üzenetként.. Na mondom király. Csak akkor működik ha mind2-en online vagyunk? Viszont ha nekem iMessage üzenetet ír, és akkor gépelem és küldöm, akk miért lesz belőle szöveges üzenet azaz SMS?
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest