-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
amulet
senior tag
ablaktisztító és szivacs de ne a dörzsis felével
Térj vissza 4s-re vagy sima 4-re, ott nincs ilyen...Más:
Szeretném elérni otthoni win hálózatomat és megosztásaimat az iphone-on, erre tudtok valami megoldást, nincs JB, ingyenes vagy olcsó progi érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
i5 hátlap szutykosodásra tudtok valamit? Mivel lehetne ezt lepucolni? (Nem szoktam mocskos kézzel használni, de ótvar koszos mégis, viszont le nem jön róla, ha törölgetem, kellene vmi speckó tisztító).
-
vans?
őstag
udv,
tudnatok ajanlani atlatszo, alig lathato, nem bumfordi es korbevagott almalogos, full body foliat i5-re?
koszi!
hábm bábm
-
Danny750
őstag
-
-
Ragnar95
félisten
válasz norberthorva #34582 üzenetére
Tiltott a fórumon a függetlenítés, iphoneclubon vagy szifonon kérdezősködj ezügyben
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
norberthorva
csendes tag
Üdv, van egy iPhone 4em, 32gb-os, iOS 5.01, Modem FirmWare:04.10.01, Gevey-el van függetlenítve, és szeretnék iOS 6.13ra frissíteni, egy olyan kérdésem lenne hogy ez lehetséges? Ha valaki segítene annak meghálálnám!
-
Ragnar95
félisten
10eszközre tölthetsz le egy adott appot, de ebbe beletartoznak a gépek is, amikre átviszed szinkronizáláskor.
Biztos, hogy ugyanazzal az ID-vel jelentkezel be?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
atees
őstag
Sziasztok! Lenne egy olyan kerdesem, h egy appot hany eszkozre telepithetek fel a sajat id-m alatt? Konkretan av player hd-val van gondom usa storeba megvettem es fent van 3-4 eszkozon icloudba latom de iphonre nem engedi letolteni, ha appstoreba rakeresek akkor azt irja h fizetosen tudom csak letolteni
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Kommy
veterán
válasz Solar_Wind #34568 üzenetére
Ha USA_ban veszed függetlenül akkor nem fog menni itthon az LTE,de ha Verizon-ost veszel akkor igen. Viszont garancia egyikre sincs itthon. Itt látni pontosan melyik modell, mit támogat neked az A1429-es modell kell ha akarsz LTE-t itthon.
-
Buko01
tag
Sziasztok! Van egy Iphone 4s-em ios 6.1.2 -vel. Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom bekapcsolni a hívásvárakoztatást(beállítás-telefon-hívásv. megvolt, de hibát ír.)?Ez másnál is jelentkezett, vagy csak nálam?
Köszi, üdv
-
Ragnar95
félisten
válasz Solar_Wind #34568 üzenetére
A függetlent fogja tudni, igen, de gari nem lesz rá... Szolgáltatófüggőt ugye itthon nem tudsz használni, csak ha függetlenítteted, bár asszem pont a Verizon által árult iPhone-ok függetlenek, mivel CDMA-sak, így őket gondolom nem érdekli a GSm rész
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Solar_Wind
senior tag
Sziasztok,
Ha Amerikában valaki egy Apple Store-ban vásárol egy független iPhone 5-öt, és fél évet kinn van, majd haza akar jönni, akkor ezt az iPhone-t itthon is fogja tudni használni?
És ha vmelyik szolgáltatónál veszi (pl. Verizon)?
Köszi előre is a segítséget!
-
Ragnar95
félisten
válasz Danny750 #34508 üzenetére
Valószínűleg cserélik, igen, de ez nagyban a szervizesen múlik...
Szolgáltatós vagy független? Szolgáltatósnál a számla kell, függetlennél az se, mert sorozatszám alapján gariztatnakPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Nescafé
őstag
Avplayer vagy Nplayer melyiket ajánlanátok?
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #34561 üzenetére
Tudom, de arról is azt mondtad,h jobb a 4-é, én erre reagáltam...
vadászcsiga:nekem sosem ír ki olyat,h ismeretlen szám, iOS6 alatt Rejtettet írt, míg iOS6 óta Blokkolvát, ami ugye azt jelenti,h rejtettszámról hívnakPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
Mi a különbség az ismeretlen szám es a blokkolva között?
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #34558 üzenetére
Egymás mellett kéne igazából látni a 2 telót, csak úgy lehet normális összehasonlítást végezni színügyileg szerintem...
Ráadásul a 4S-ekben ugye többféle kijelző van, van a kékes (hidegebb) és a sárgás (melegebb) árnyalatú is...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FefeeX #34554 üzenetére
Én bármin nézem nekem sokkal gyengébb a 4S (nem minőségre hanem színekben), amúgy notin néztem, meg note 2-n is aminek ugye normálisnak mondható a kijelzője, egyszerűen fakók a képek, nincs benne annyi szín mint a 4-ben. Bár ez is szoftveres dolog lehet, nem pedig a kamra minőség, egyszerűen a színtelítettség beállítása egy kicsivel magasabban van a i4-nek ennyi.
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Van egy 3GS-em 6.1.3-al, 6.1.2-t szeretném vissza rakni rá .
Normál restore-nál dobott egy 21-es hibát, dfu-ba 1600.
Mit próbáljak még meg ? -
Ragnar95
félisten
válasz Tom Sawyer #34550 üzenetére
Melyik része nem igaz szerinted annak, amit én írtam
Persze, van csomó csengőhangkészítő program, de pl az iRinger azért nem jó, mert az azzal készített csengőhangokat nem tudod beállítani jelzőhangnak, míg az audiko által készítetteket igen...Ezen kívül ez ugyanúgy működik, mint amit én leírtam, csak itt egy desktop programot használsz, nem webeset...De mindkét megoldáshoz iTunes is kell...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
FefeeX
veterán
válasz B-L-A-C-K #34541 üzenetére
nem tudom min nézitek, nekem alapvetően mikor jobban megnéztem, jobban tetszettek a 2-esek, bár kétségtelen, hogy az elsőn magasabb a kontrasztarány, de pont ettől hasonlít a párnahuzat az AMOLED túltelítettségére...
Itt viszont TN monitor van, majd megnézem otthon az IPS-en... -
TommyNagz
senior tag
válasz Tom Sawyer #34550 üzenetére
Van még a Ringer (mint az infúzió ) az is ezt tudja, nagyon szép és átlátható
encapsulation dot1q
-
Ragnar95
félisten
válasz gabormgp #34538 üzenetére
iPhone-on JB nélkül csak az iTunes Store-ból tudsz letölteni és beállítani csengőhangot.
audiko-ról szedd le gépen a csengőhangokat, rakd át őket telóra iTunesal és úgy állítsd be, aza elgyjobb megoldásPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
Na jó lelövöm mi melyikkel készült. Ha nem én csináltam volna a képeket akkor evidens lenne nekem is hogy 1 = 4S, 2 = 4, mivel sokkal szebbek, és telítettebbek a színek, de sajnos pont fordítva van azaz a 2: 4S, 1: 4 sajnos, próbáltam több fajta helyen készíteni fotókat, de a végeredmény ugyan ez lett mindenhol...
-
gabormgp
senior tag
Valaki tudja hogy kell Iphone 4-re olyan zenét bereakni csengőhandnak,amit én választok?Mert eddig iTools-al csináltam.de beleraktam,és beis állítottam a telón,de eltünt.xd..Mer az lenne a legegyszerűbb,ha rendesen Itunes-szal csinálnám,és átkonvertálnám,de úgy se jó,mert nekem az Itunesem rossz,mert ott akármit csinálok nem jó,rendes zenét se tudok ott rárakni.Mert 1 IOS már van az Itunes-en..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz peugeotmate #34534 üzenetére
Még várok 2-3 tippet, és megmondom talált e, de előre mondom nincs nyeremény....
-
kenny123
addikt
Valaki használ Xears fülest iphonehoz?
yo
-
B-L-A-C-K
titán
Jaj vannak nálam gondok, egyre jobban azt a kényszert érzem csak a 4S-t kellene megtartani....
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Szia Kommy!
Nem láttalak sokat az elmúlt napokban, segítség kellene, hátha tudsz valamit mondani erre:
Iphone 5, 6.1.2, JB. Korábban, már kétszer is simán csináltam restoret, shift+visszatöltés, semmi gondom nem volt JB alatt. Most nem tudom megcsinálni, 1601-es hibával áll meg a mutatvány. Ha dfu-ba rakom, akkor meg 21-es hiba. Próbáltam több usb csatlakozáson is, nem segített. Tinyumbrellaban az a rész ahonnan ki kellene venni a pipát (most nem ugrik be mi az) az ki van szürkítve, nem elérhető, amúgy nincs is kipipálva. Bármit csinálok, úgy néz ki a dolog, hogy nem tudok megszabadulni a JB-től, mert nem tudok sem visszatöltést, sem frissítést csinálni 6.1.3-ra. Valami cydiás tweak keverhet be esetleg?
Oppo Find X5 PRO
-
jubilleum
senior tag
Üdv!
Találtam egy iphone 4s-t. sim nem volt benne, és van zárva, tehát kér egy jelszót, hogy feltudjam oldani. Hogy tudnék kiszedni belőle valami infót, hogy eredetileg kihez tartozott? (Elméletem szerint X lopott egy telefon Y-tól, de mivel nem tudott belépni, ezért eldobta.)
Amikkel próbálkoztam:
- IOS 6.1.1, és 6.1.2-ben volt egy bug, amivel belehetett lépni a telefonkönyvbe. Viszont ezen már 6.1.3 van.
- A telefonnak nincsen egyedi neve, hanem csak annyi, hogy Iphone. (Gondoltam, ha valami becenév, vagy valami akkor azon ellehetne indulni.)
- jailbreak nincs is erre az ios verzióra.
- ugye formázni tudnám, de akkor azzal nem megyek semmire..
- ja és 260-as nagyszombat utcai megállójában találtam. Hátha erre járna a tulaj. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Onderon #34512 üzenetére
Ezek szerintin igen, jó így látni a 3 szériát, viszont ahogy nézem 4S és 5 között nagyon minimális az eltérés, sőt ugye ez egy nagyított alapot, telefonon nézve szinte észrevehetetlen a különbség....
Ha nagyon ráérsz ugyan ebben a formában a "dead trigger"-t is összehasonlíthatnád (elég lenne az én első képemmel...---> link ha felmásolod és belépsz majd elindítod az első pályát egyből megtudod csinálni ezt a képet ha jól rémlik)
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Érdemes megvenni egy Németo-ban vásárolt még garanciális I5-öt? Problémás egy ilyen telefon itthoni gariztatása?
-
whitezo88
nagyúr
az mitől lehet hogy elővettem a zsebemből és unlockot kért csak úgy? aztán meg aktiválta magát neten... ilyet sosem csinált előtte.
-
Onderon
senior tag
válasz B-L-A-C-K #34404 üzenetére
Ha jól látom akkor iPhone 4s és iPhone 5 között Real Racing 3-ban a különbség az élmosás?
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/130405/Untitled-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/130405/Untitled-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url][ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
Egy ideig engem is elbűvöltek a "-ok és a full hd ,de most már én is hasonlóan látom a dolgokat....
[link]>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
Lenne egy i4s-em még kicsit több ,mint 1 hó garival!
2kérdésem lenne:
-első
Szerintetek ,ha a home gomb nehezebben reagál és nem érezni a nyomáspontját+nem is kattan akkor ezt cserélik?? Mert ugye lassan lejár a garancia és szeretném ,ha teljesen 100%-os lenne a készülék!
-második
Garanciapapírom sajnos nincsen csak a vételkor kapott 2 számla a dátummal, összegekkel stb..
Ez elég nekik a gariztatáshoz ,mert ugye szériaszám+imei alapján betudják azonosítani?![ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
samgar
őstag
-
samgar
őstag
-
samgar
őstag
Régebben volt cydiaban tortent alkalmazas. Létezik még?
Oppo Find X5 PRO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest