- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matefon
csendes tag
Egyelőre meg vagyok vele elégedve. (S21 Ultra, Exynos)
Akksi AccuBattery szerint hasonló, mint eddig, ezt hosszabb távon lehet majd megmondani. Screen off discharging speed jobb lett, screen on kicsit rosszabb, de ezt betudom annak hogy update után többet nyomkodom a telefont.
A rendszerhangok nem tetszenek, átállítottam retro-ra, ami jobban hasonlít a régi hangokhoz. Good Lock-os cuccokkal minden rendben miután lefrissítettem őket. QuickStar nem szeretett volna, de Galaxy Store-ból sikerült (a mp mutató miatt használtam csak eddig, most a rácsméretet egy kicsit kisebbre is vettem).
A silent állandó értesítések (pl AccuBattery, Link to Windows) alapértelmezetten egybenvannak a többivel, de be lehet kapcsolni, hogy külön kategóriában legyenek. Az értesítések több helyet foglalnak el ("magasabbak").
Sajnos a Google Assistant-ot már nem lehet aktiválni az alsó sarkokból való húzással, ami zavaró, mert alapértelmezetten átkerült a bekapcsológombra.
Lock screen-en voltak eddig widgetek (az órára koppintással, régen Always on display-en is ott voltak), most eltűntek, az óra jelenik meg, de mutatja a mp-et is legalább. Én a Buds vezérlésére használtam, mert fel sem kellett oldani hozzá a telefont.
Kamerában tetszik, hogy egy kézzel könnyebb lett használni, alulra kerültek a gombok. Az ébresztők mappába rendezése csodálatos funkció azoknak, akik többet állítanak be 5 perces időközzel.
DeX működik, bár nem szoktam használni most bedugtam egy monitort, nem igazán teszteltem de elindult.
A Now Bar egész ötletes, még nem igazán vettem hasznát, majd hosszútávon kiderül, mennyire hasznos valójában.
Ami zavaró még számomra, hogy eddig lehetett 1x1-es widget-et rakni Routines-hoz, már a legkisebb a 2x1, ami miatt át kellett rendeznem a home screen-t. De a nagyított mappák miatt amúgy is mókolni kellett egy kicsit a megszokott rendszerezéssel.
Összességében van jó és rossz, de inkább jó. Teljesítményben talán jobb lett a telefon, kevesebbszer akad meg animációk közben.
Ha van kérdés, szívesen válaszolok. -
Matefon
csendes tag
Gondoltam várok vele hogy kiderüljenek a problémák S21U-n de ezt várom már mióta bejelentették, úgyhogy egy backup után ez a mai program. Észrevételeimet majd megosztom.
Amúgy vegyes véleményeket lehet róla olvasni pl. akkuidő szempontból is, valakinek azonnal jobb lett, valakinek sokkal rosszabb, de elvileg "tanul" a rendszer és javulni fog, valakinek meg cache törléssel és gyári visszaállítással oldódott meg. Odáig azért nem szeretnék elmenni. -
zdanee
őstag
S23U. Kivárok. App-kompatibilitás valakinek régebbi appokkal? DeX működik rendesen? Kamera?
-
Peterson_
addikt
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Hát, megérkezett, de nem felhőtlen az öröm.
Pörgősebb a rendszer, érzetre gyorsabban is merül. Szerintem határozottan csúnyább lett néhány ikon, bazáribb az egész rendeszer kinézete. Ez még csak szubjektív ízlés, de hogy csak Samsung appoknál van fullscreen mód, kb. mindenhol máshol folyton látszik az állapotsáv, az már nagyobb probléma
-
-
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Elhamarkodott
-
Bízom benne, hogy jó is, és nem valami elhamarkodott, kötelező jelleggel kiadott bughalmaz.
-
Ricardo
titán
S21-re is megérkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy A széria is modernizálja felületét.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Használt VGA / videókártya ajánló
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest