Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
Norbi887 #276872 üzenetére
Ilyennel meg nem találkoztam, viszont 16.0 és 16.1-el olyan fagyások voltak nálam, hogy csak az újra indítás segített. Először azt hittem, hogy a böngésző miatt lesz, mert akkor fordult elő ha olyan appot használtam ami a böngészőt is használja, de de Apple car is ugyanúgy lefagyott..
Eddig a 16.1.1 nem csinált még ilyet. Remélem ennyi volt, mert 15.7-el semmi gondom nem akadt 11pro. -
gery2123
őstag
Én a Linuxon és Windowson is a [link] Cider használom Apple musicra! Szép felület a sebessége se vészes szerintem, egy próbát megér!
-
gery2123
őstag
válasz
Stylewars_kp #272706 üzenetére
Nekem nincs gondom ezzel, kapcsold ki be az értesítést hozzá hátha megjavul. Volt nekem is hasonló gondom egy appal és jó lett
-
gery2123
őstag
válasz
Stylewars_kp #272701 üzenetére
Így vagyok vele én is! Ha kell cserélek alkut aztán amíg megy addig jó lesz szerintem. Már nem vagyok olyan mint régen, hogy kell az új modell + újítás is egyre kevesebb évről évre. Egyedül a 64 gb miatt félek egy kicsit, de a fele még szabad.
-
gery2123
őstag
válasz
Anaren91 #272672 üzenetére
Ha nagyobb méretet szeretnél akkor a 11 szerintem még jó választás lehet, mondjuk én biztos megnézném a használt piacot, mert ott nagyon jó áron tudnál venni újszerű készüléket is. Vagy ugye 12-es is van 200 k körül hibamentes állapotban.
Csak új esetén a méret dönt!
Én idén vettem egy 11pro hibátlan állapotban és ugrottam bele az ios világába. Szerintem 2 évig nem lesz vele gondom vagy tovább. -
gery2123
őstag
Sziasztok!
Olvasom itt a mobil adat ki be kapcsolást! Meg lehet oldani, hogy ne kérdezze meg!
Elsőnek állítsatok be egy fókusz módot ami helyzet szerint aktiválódik.
Ezt követően automatizácio létrehozásakor a fókusz módot adjatok meg feltételnek és hogy kapcsolja ki a mobil adatot. Így lesz lehetőség rá, hogy ne kérdezze meg!
-
gery2123
őstag
válasz
Lali-213 #272125 üzenetére
Nekem egyenlőre 2 automatizáció van, ha bekapcsol a ne zavarj fókusz akkor a wifi+bt+GPS kikapcsol ha kikapcsol a fókusz akkor be! De elég sok minden állítható elég részletesen! Androidon tasker -el oldottam meg ezeket a feladatokat, úgyhogy örülök neki, hogy itt is van lehetőség rá!
-
gery2123
őstag
Sziasztok!
Valahogy meg lehet oldani, hogy ne jelenjen meg minden fénykép a fotók között? Ha csinálok egy képet iMessage belül és azt küldöm az is megjelenik a fotók appon belül. Ugyanez Telegram…. Így viszont minden készített képet ment a felhőbe! Androidon ugye mappákba vannak és ott be tudtam állítani hogy a Messenger mappát ne mentse a gooogle fotókba.
Köszönöm szépen!icecave: köszönöm szépen! Valahogy sejtettem… akkor marad a törölgetés!
-
gery2123
őstag
válasz
MasterMark #270683 üzenetére
Ma délután kerül ki azt írják. Kiváncsi leszek!
-
gery2123
őstag
A sima 13 ára egy 100-ast emelkedett a telekomál… még jó hogy múlt pénteken rendeltük meg a feleségemnek! Havi 5k lenne több a mai napon a részlet…
-
gery2123
őstag
válasz
markknight #269894 üzenetére
Nem egy forgalmas üzlet szerintem, + a garancia ugyanúgy el gondolom. Én mondjuk inkább vennék egy ilyet mint egy kétes eredetű használt függő készüléket.
-
gery2123
őstag
válasz
volvoguy #269677 üzenetére
Tudom nem nagy vigasz, de ne nézd
Használd, aztán ha azt veszed észre hogy rossz lett az akku majd cseréled! Nem hiszem, hogy a következő 2 évben erre sor kerül.dni:
nekem is 11 pro van 88% akku. Nálam be van állítva, hogy 12:00-06:45 között alacsony töltöttség wi-fi bt mobiladat kikapcsolva és így merül 4-5%-ot.
Csak alacsony töltöttség mellet olyan 8-10% volt éjszaka.
Én most jöttem androidról ott minden mellet is max 3-4% volt. -
gery2123
őstag
válasz
peugeotmate #269578 üzenetére
Szia!
Nekem régebben a céges iPhone 7- nél kellet telefonálni pár perc volt az egész. Most a sajátos ugyanazt a kártyát simán elfogadta. Szóval jó kérdés -
-
gery2123
őstag
válasz
Braddock #268515 üzenetére
Na ezt lehet kipróbálom, mondjuk nekem nem / vagy X az a 15 perc késes. Ha valaki küld nekem és tudok róla, akkor pedig frissítek manuálisan.
—————-De ha már itt tartunk, mennyire normális éjszaka 10% merülés? iPhone 11pro, 89% akku.
Annó az összes Apple ismerősöm mindig az akkuval jött, hogy ha nem ér hozzá nem is merül. Na ehhez képest azért nem ezt látom😀 -
gery2123
őstag
-
gery2123
őstag
válasz
Ragnar95 #83441 üzenetére
Akkor 69.990 Ft jó vétel lenne még éppen. Most jár le a hűség és akkor lehet egy ilyet hozunk ki neki. A másik, mekkora az elérhető tárhely? Illetve azért ma gondolom még a hardver elég. A rendszer sima, és amit kell visz. Bocsánat ha olyat kérdezek ami lehet egyértelmű, de nagyon nem vagyok otthon Apple téren 😊
-
gery2123
őstag
Heló mindenki! Nagyon nem vagyok otthon az Apple termekiben és dolgaiban, ezért is kérdezd itt! A páromnak néztem ki egy 4S-t.
A kérdés pedig: mennyire van értelme még ilyen készüléket venni? A felhasználói szokások a Facebook internet, üzenet, telefon, alap játékok, semmi komoly hardverigény nincs. De kb 2 évre lenne véve. Illetve a 8gb - bol mennyi használható fel?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest