- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bagan #310254 üzenetére
Nincs rá bugfix. Magyarul nem is tud szójavaslatokat, de legalább iOS 16-ig, ha elég kitartó voltál, megtanulta a használt szavaid és elég jól javított már. Nos, ez 16-al teljesen elromlott, elhülyült és nem is tanul, hiába ír be az ember bármennyiszer egy-egy általa használt szót helyesen. Ehhez jött még a 17-essel,hogy ha hülyeséget ajánl fel és ki-x-eled, akkor enger/space utána akkor is berakta a rosszat.....
MArad a gboard, vagy a swiftkey, de ott meg bármi érzékeny adatot kell beírnod valahova (jelszó, stb), mindig visszadobja addig a gyárit. -
tau_ba
tag
válasz
Bagan #236134 üzenetére
Akkor ezek szerint full bullshit, amit az Apple support allit. Egyebkent olvastam mar angol forumokon, hogy masok is panaszkodtak mar a vezetek nelkuli toltesre 12 Mini-nel. Csak el akartam kerulni a szervizt, mert kapasbol torolnek mindent a telorol, nekem meg nem anniyra egyszeru mindent visszatenni (sima backup/restore nem eleg).
-
-
-
válasz
Bagan #232728 üzenetére
1. Nem
2. Adnak kártyát hozzá, ha doninós, vagy új előfizura veszed. Általuk kérdés, hogy fizikai, vagy esim et akarsz. De otthonról bármikor változtathatod.
3. Letörlöd és kész
4. Üzemidőre gondolsz? Mert az akkunak semmi baja....és szoftveres lesz az.
5. Na ez aztán a kérdés. Nem is értemDe szerinted mit kapsz vásárlásnál? Egy még meleg, éppen futószalagról lekerült példányt? Hát nem vagy semmi
Nyugi, a több millió legyártott telefonból Te is kikaphatsz egy hibás példányt. Ezért van a garancia. -
Noxy
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bagan #127676 üzenetére
Elvileg újra kellene indulnia szolgáltatós telefon esetén. Viszont volt itt valaki aki T-mobilba dolgozik, és mondta hogy sokszor +3 hónapot kapnak az iPhonokra mostanában. Szóval az eladó nem kamuzott, viszont ettől függetlenül 1 évet kellene hogy adjanak rá. Elvileg ha a munkalap megvan, és elromlik 1 éven belül iStyle szerintem elfogadja, de ennek kérdezz utána tőlük.
-
szombatitomi
senior tag
válasz
Bagan #127252 üzenetére
Hát nem tudom, ilyet hol csinálnak Debrecenben, itt nem is foglalkoztak vele, csak küldték gyártói szervizbe.
Egyébként kezdek megnyugodni, megnéztem a sorozatszámomat az Apple oldalán, reggel még rendesen kihozta az információkat, most pedig már a következőt írta ki: "Sajnáljuk, de ez egy kicserélt termék sorozatszáma."
Szerintem ez jót jelent.
-
Diokhan
addikt
Ezzel enis így jártam, de mondom, én ezzel a kabellal vettem a telefont kéztől, fogalmam sincs, hogy eredeti vagy nem! Amikor kiírta én először a töltöre gyanakodtam, aztán amikor a laposra is rá dugtam és ugyanaz lett a végeredmény, akkor jöttem rá, hogy ez bizony kábel hiba...!
Igen sajnos csak arról lehet igazán megismerni a gyári kábelt, hogy elkezd le foszlani a kábel szigetelés
4s-nel én inkább meg ragasztottam, hogy a gyári kábelt használhassam, mert amit mar a cash generator-ban vettem azzal nem mindig akart tölteni!
-
tekoteko
tag
Nha, tök jó, akkor olvassunk csak vissza, pár előző okos szólásra, a 6000Ft-os gyári kábel istenítésével kapcsolatban
Volt jó néhány.. Pedig elég nagy hulladék.. Fél év aktív használat alatt gumirózás foszlik, meg kiírogatja hogy nem eredeti, stb..
Nekem is megjött a 490ft-os emagos kábel tegnap..
Teljesen jól töl, nem lassan.. 2Ah-s samsung töltővel megy egyszerre az 5S meg egy droidos teló is szépen...
Amúgy sztem akik azt a kábelt fikázták, irigykednek csak, hogy nekik nem jutott -
-
TheMarci
addikt
Nem hiszem, hogy bármit be kéne állítani. Belerakod a kártyát, és ha aktiválva van a mobilnet, akkor megy, legalábbi az eddig látott összes iphoneval így volt. Ellentétben mással itt nekem sosem kellett semmilyen hálózati dolgot beállítani a mobilnethez. Milyen szolgáltatós vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest