Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
petertoth10
üzenetére
ööö... ezt a ceges policy miatt en nem latom.
A többiek talan igen. -
joey04
titán
ismerősnek van egy macbookja, amin 10.7.5-ös rendszer a plafon, amihez 12.2.x iTunes "jár". viszont az iPhone SE-hez meg 12.3.3 és 10.8.5 kellene. Ezt a problémát melyik oldalról lehetne megoldani? Fel lehet hákolni valahogy frissebb osx-et vagy csak frissebb itunes-t nem hivatalosan a laptopra? Vagy muszáj win alól szinkronizálnia?
-
Nescafé
őstag
Ios 10.1.1 tölthető
-
Parson
addikt
válasz
petertoth10
üzenetére
Rakhatnál fel képet róla. -
Nagy nehezen sikerült teljesen feltölteni a készüléket (i6), de sajnos időközönként még mindig újraindulgat. Battery Life aplikáció szerint "Almost die", tehát valószínűleg akku probléma. Jól gondolom?
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Az enyém 1 év és 1 hónapos de tegnap is 5%-on raktam töltőre.
Tehát ez így nem valós. -
Ragnar95
félisten
válasz
tomcsi23
üzenetére
Ezt ki is próbáltad vagy csak a levegőbe beszélsz?
Csak mert pont a régió alatt semmilyen beállítás nincs, ami arra vonatkozna, hogy automatikusan állítsa az időt a telefon, márpedig a téli/nyári időszámítás pont ehhez kapcsolódik, ráadásul a régiódat állíthatod másra, mint ahol valójában vagy, így amit mondasz, az tök logikátlan lenne.
Az idő automatikusan szinkronizációja a szolgáltató/Apple szerveréről történik, aki a helyed alapján tudja, hogy ott épp melyik időszámítást használják, így az a logikus, hogy ez alapján álljon át a téli/nyári időszámítás is. -
btudos
nagyúr
válasz
anderledani
üzenetére
Ha cserélik, újraindul. Max. az ügyintéző mondott hülyeséget, de erről szerencsére nem ő dönt.

-
VipJoco
tag
válasz
anderledani
üzenetére
Legyen így, én postán küldöm fel szerdán és kiderül mi is lesz.
-
Werkly
őstag
Hogyan tehető zene az iPhonera? Az istenért nem megy!
-
kovsol
titán
válasz
Parson
üzenetére
Nálunk fixen éjjel nappal egy teló csak a upc mobilnetet osztja wifin. Most is arra csatlakozott notiról írok. Ez már 10 hónapja megy így. Öcsém egy kis faluban lakik, és böngészésre, levelezésre tökéletes ez a net is. Igaz nem iphone-ról van osztva, hanem egy lumia van erre befogva. Az úgyis csak 15e ft volt fekete pénteki akcióban.
-
válasz
VipJoco
üzenetére
hát így csúnyán összekavarta az ügyintéző a dolgokat, elhiheted, nem újat fogsz kapni, amit te aktiválsz először, hanem már a kézhezvétel után az első aktiválás előtt ha ránézel majd a Serial-ra akkor már egy elindult garit fogsz látni. Félreértés ne essék, az egy vadiúj készülék lesz és te fogod először használni, viszont a garanciára csak annyit töltenek rá, amennyi hátravan neked.
akkor indul újra ha hivatalos helyen vetted itthon: MM, edigital, iCentre, iStyle, apple.com
viszont ekkor újra KELL indulnia, mert a magyar jogszabályok így szólnak, ez nem egy szívesség, amit neked tesznek...
Az gari újraindulását papírral tudod igazolni majd a jövőben, azon a lapon kell az új dátumnak szerepelnie, amit az átvételkor adnak
-
Parson
addikt
válasz
majestic
üzenetére
Nem lesz ebböl gebasz? Én ugy tudom, hogy ezt a UPC pont a korlatlan internet miatt tiltatta le. Ergo szerzödest szegsz vele. Engem is rohadtul bosszantott, mikor a telken pont erre lett volna szüksegem, erre sehol az opció... utánaolvastam, és akkor derült ki. (Nem az enyém a upc szolgáltatás.)

-
VipJoco
tag
Srácok ha megcsinálom ezeket a lépéseket, [link] akkor az ujjlenyomatot törölni kell a telefonból vagy nem (azaz törlödik az is)? Szervízbe küldöm szerdán, és jó lenne kilépni mindenből, szervíznél ne legyen ez probléma.
Amúgy iCentre telefonos ügyintéző azt mondja ha cserélik a telefont, csak új készülékre cserélnek, nincs refurb, de gari nem indul újra. (Számomra érdekes, mert egy új készülék aktiválásánál indul a gari...)
-
válasz
GhettoChild
üzenetére
fizikai sérülés esetén egyből ugrott a garancia, jól gondolod
-
GhettoChild
tag
Hello !
Ha a kijelző sarkába van egy kis hajszál repedés akkor ugrik a garancia ?
Mert gondolom ezért nem cserélik és ha más gond van akkor rá mondhatják hogy mar leesett és mást se javítanak, vagy nem ? -
lacy86
addikt
válasz
nederlanden
üzenetére
Batterylife programot felrakad?
Mit mutat? -
söncö
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Kb 3 napja még elérhető volt. Egyépként áttudok váltani az amerikai áruházba ,letölteni is enged ingyenes tartalmat ,viszont a megvásárlós termékekkel van baj ,ahogyan azt írtátok is...
De nyakatekert ez az egész.
Valóságos esetben az alma lefelé esik a fáról ,de itt előtte elmegy a sarki trafikba lecsapni egy sört és vissza pattan a fára? -
nederlanden
senior tag
Akkor vehetem az uj akkut az 1eves i6s-embe ha 25-30%-nal kikapcsol es egyebkent sem bir egy 24h-t sem?!
-
tomcsi23
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Egyáltalán nem is logikus, hogy az idő szinkronizálása a téli-nyári időszámítás átállásáért lenne felelős. Persze a szinkronizálás miatt az óra valóban pontos lesz - miután szinkronizált, ami gondolom nem minden másodpercben történik, hanem csak időnként. A téli-nyári időszámításra való átállásért a régió/időzóna beállítása a felelős.
-
Elims
veterán
válasz
csacsi67
üzenetére
Köszi!
Ehhez sajnos nem lenne jó.Vmi cydia eraser-t találtam,de az is 7.x-től.
Mindegy,nem játszok vele.Ráteszek egy gyári 7.vmennyit. :-( A whatsapp sem menne már 6.1.3-on január 1-jétől.Noxy: Neked is Köszi!
Kipróbáltam,de azt írja,hogy már jailbreak-elve van.
De mint írtam is,nem játszom vele tovább..BNorci: Akkor te nagyon jól csináltál vmit.. :-) Én meg a zenéket nem tudom Sehogysem lementeni. :-(
-
-
agabe
addikt
válasz
petertoth10
üzenetére
Ezeket az adatokat ibackupbot adta ki ?
IOS 10 az oprendszer ? Mert cyclecount maskepp nem lehetne 0.
Meg az akksinak is toltodnie kellene epp usb-rol, es ugy latom nem toltodik. -
válasz
anderledani
üzenetére
Volt persze, program ezt produkálja. Mit jelent? (sikerült működésre bírni)
Véleményem szerint olyan mintha bebugolt volna az akkumulátor kijelző.Battery
CycleCount: 0
FullChargeCapacity: 100
Status: Success
BatteryCurrentCapacity: 2
BatteryIsCharging: false
ExternalChargeCapable: true
ExternalConnected: true
FullyCharged: false
GasGaugeCapability: true
HasBattery: true -
mandin
senior tag
Mi a legegyszerűbb módja annak hogy veszteségmentesen küldjek el egy videót? Ha jól tudom az összes chat alkalmazás tömörít valamennyit.
-
söncö
tag
válasz
univerzita
üzenetére

Konkrétan a Minigore 2 játékról lenne szó.
Most az imént újból rákerestem a Storeban de eredménytelen. Gugliba felkeresve linken keresztül eljutottam az AppStoreba és most ezt az üzenetet dobja.
Elképzelhető ,hogy ha új verziót raknak fel akkor addig hivatalosan adott idelyig nem elérhető még a friss verzió világot nem lát?
Elméletileg most frissítve lesz mivel az usába holnap haloween és gondolom valami kis eventet beletesznek.
Várjam meg még egyszer valamikor újra megvásárolható lesz (€1,99) vagy ahogyan felajánlja váltsak az amcsi áruházba és vegyem meg dollárban ,de akkor meg mindíg váltogatni kell a régiót ,hogy kapjon frissítést. -
majestic
őstag
Sziasztok!
Kérdezném azoktól, akik napi szinten használnak Apple Watch-ot (az érintett topikban nincs élet...):
1. Mennyit bír az akku, normális kihasználtság mellett?
2. Megéri megvenni az újjat?
3. Milyen fajta garancia érvényes rá? (világ gari? Mennyi idő? 1 vagy 1+1 év szavatosság?
4. Olvastam, hogy az acél vátozat nagyon karcolódik, viszont az üvege sokkal jobban bírja, melyiket érdemes megvenni?
5. Sok hasznos app van rá, vagy inkább csak edzéshez jó?
6. Tudtok helyet, ahol normális áron kapható?Köszi mindenkinek, aki válaszol!
-
anderledani
őstag
válasz
petertoth10
üzenetére
home+power egyáltalán volt már?
-
bnorci71
addikt
válasz
petertoth10
üzenetére
nálam az I5s.nek kelet egy éjszaka semmi
délelőtt 2-3x hűztam le töltőről mire magához tért -
Szabikaa20
őstag
Akkor felrakom,köszönöm! Akku problémáról annyit,hogy az olyanoknál jelentkezik akiknek régebbi az i6S. Unokatesómnak is az van mióta kijött és olyanokat csinál,hogy 15-20%-nál is kikapcsol,de nem mindig! Össze vissza tölti mikor van ideje...Állítólag ezeknél az akksiknál már nem gond de szerintem hosszú távon igen is az! Én i6S-em új,még talán 2hónapos sincs! Nálam semmilyen hiba nem volt még az olvasottak közül.

-
-
bnorci71
addikt
válasz
petertoth10
üzenetére
hagyd töltőn majd bekapcsol
maradhat egész éjszaka, de félóra is lehet elég -
A készülék (i6) teljesen jól működött, 1%-on töltőre tettem de nem emelkedett. Kikapcsoltam és most újra indítani nem tudom, felvillan a kijelző egy másodpercig és ennyi. Gépre dugva alma logóig jut, majd újraindul. iTunes ezért 4013 hibakódot írt egyszer. Mi lehet a gond? Akkumulátor?
-
agabe
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Elso nap ota fent van 6S plus-on es nincs gondom vele.
Volt akinel akkuproblemak jelentkeztek, de sajat tapasztalat szerint az is ok.
Kamera fagyas / fekete kijelzo app inditaskor problema eddig nem jelentkezett az uj rendszeren.
Csak frissitettem OTA, nem 0-rol ujrarakott rendszer. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Rendben működik.
-
lacy86
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
En ma raktam fel.
Eddig teszi a dolgat
Nem vettem eszre kirivo hibat -
Szabikaa20
őstag
10.1-es i6s-el hogyan muzsikal?Jelenleg 10.0.2-van rajta.
-
söncö
tag
Sziasztok. Olyan problémában kérnék segítséget ,hogy AppStoreból szeretnék xy alkalmazást megvenni és azt az üzenetet kapom hogy.: Ez a tétel többé nem érhető el.
Ilyenkor mi a fészkes van? -
bnorci71
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
nálam van fent a 9.3.5
-
Yoker78
csendes tag
válasz
California1
üzenetére
Apple Store ügyfélszolgálatához a 06 80 983 824-es telefonszámon, hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között.
-
bnorci71
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
most is az van fent

-
Cikó
tag
válasz
California1
üzenetére
Nálam is ugyanígy műxik, Macnél azonnal jelez, telefonon csak jóval később.
-
bigdady
nagyúr
válasz
California1
üzenetére
Itt is sz@r ios 10 óta...
-
bnorci71
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
de miért nem engedi?
nem emlékszem hogy amikor megvettem 9.3.5 alatt tettem fel a csengőhangot iTools-al vagy 10.0.1 alatt -
BNM
csendes tag
Sziasztok van itt most valaki ?
-
bnorci71
addikt
válasz
bnorci71
üzenetére
Sikerült
de öregedtem 1 évet biztos
zene csengőhang fent
mondtam én már régebben is amikor a nejemnek 3-4éve kellett csengőhangot tenni az I4s-re, hogy ezért van az almások 99%-nak gyári csengőhangjahogy az iTools miért nem látja a kapcsolódott eszközt arra még mindig várom az ötleteket
univerzita
megnézem ezt a Syncios-t, remélem egyszerűbb mint az Itunes
de szerintem ez iTunesbe se működik valami jól, eddig nem kelett oda pipa meg szinkronizálgatni így és átmentek a dolgok
iTools milyen frissítésre gondolsz ?
iTunes legfrissebb
iTools legfrisebb
IOS 9.3.5 -
bnorci71
addikt
-
hdanit610
aktív tag
Nálam is pocsék a push. Sokszor csak akkor kapom meg tömegével, amikor megnyitom az appot. Onnan az már fetch, szóval a pushnak semmi értelme így.
Nagyon csalódott vagyok, ezért irányítottam át a gmail címem az iCloud-ra, de már ez sem megbízható. Valami nagy gond lehet, mert 10.0.0.2 és 10,1 alatt is rossz, így aztán gyanakodok valami központi hibára. Remélem hamar javítják, mert újabban nagyon kezdek elégedetlen lenni az Apple baromságaival.
-
bnorci71
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
Rosier
üzenetére
Szia,
Csak tipp lesz. Beállítások/általános/spotlight keresés
Fönt lesz 3 on/off gomb
Alatta meg felsorolva az appjaidElösször kapcsold le a google chrome-ot. Hátha az megoldja. Ha nem a fenti hárommal is kisérletezz.
Ha semmi, akkor passz. Ha nem segített, ne felejtsd őket visszaállítani eredeti állapotba. -
Cikó
tag
válasz
California1
üzenetére
Nálam kb 2 hete össze-vissza működik a push, van hogy azonnal megkapom az e-mailt, de van hogy órákkal később! És nem csak a Gmailről átirányított levelek, hanem az iCloudra küldöttek is késnek!
-
Rosier
csendes újonc
Mióta frissítettem 10.1-re, Google Chrome-ban a számokat telefonszámnak kezeli a telefon. Tehát ha pl. oldalak közt szeretnék lapozni, és fel van sorolva hogy 876 877 878 879, nem tudok egyikre sem rámenni, mert kiírja hogy "876 877 878 879 hívása".
Nem lehet ezt valahogy beállítani? -
bigdady
nagyúr
Nem is tudtam, hogy egy már kikapcsolt, forgalomban nem lévő sim-mel is lehet aktiválni iphone-t. Véletlenül a pár éves lecserélt sim-et raktam bele és simán elfogadta

-
Kommy
veterán
válasz
Masterboy84
üzenetére
-
Masterboy84
tag
Újként beállított telefonba régi SIM kártyát helyezve nem látom a kontaktokat, pedig tuti hogy a SIM kártyán vannak a nevek. Hogyan tudom előhozni?
-
Elims
veterán
válasz
bnorci71
üzenetére
Az itunes-ban kell vmi kis apróságot talán a hangoknál(?) bepipálni.
Mondom,ugyanez volt nálam is,kutakodj. :-/Kisapa: Igen,otp-s.
Köszönöm!Más.Már egy pár órája küzdök a megoldással,de sajnos nem találok.
Iphone 4,6.1.3,jailbreak-elt.
Hogyan tudnám letisztítani és felrakni egy gyári -vagy jailbreak-elt- 6.1.3-at?
Bármilyen tippnek örülnék. -
Black Dragon
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Szerintem a központ, ahová mindegyiket beküldik az ugyan az, de az Almáriumba jóarcok, próbálkozz ott. A javítás pedig a hiba mértékétől függ.
-
h1ght3chzor
őstag
Srácok, tényleg nem cserélik már a telefonokat, hanem javítják? Hova érdemes bevinni, hol a legkönnyebb gariztatni? Almárium?
-
anderledani
őstag
Nekem éjszakánként kezdettől február óta óránként 1%-ot merül, azóta cserélték is a készüléket, szóval gondolom a 2-es térerő miatt van...
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Pár hónapja vettem egy i6-ost eddig semmi különösebb problémám nincs vele, egy apróság viszont hiányzik nekem. Ezt is mint az előző WP-t lenyitható flip bőrtokban használom. Azt szeretném elérni, hogy amikor lenyitom a tokot ne a fekete kép fogadjon hanem a feloldás előtti háttér oldal amin már látszik az óra és a dátum is. Ezzel megspórolnék egy gombnyomást mondjuk a főgombbal. Megoldható ez valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Byski Áramláskijelző.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A többiek talan igen.

Rakhatnál fel képet róla.
Hát ez tetszik... De gondolom doboz és egyebek „véletlenül” nem járnak majd hozzá. 

lugosi
icecave
-secret-
Zsolt,72
burgatshow