- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma_13
aktív tag
-
válasz
VipJoco #149971 üzenetére
hát így csúnyán összekavarta az ügyintéző a dolgokat, elhiheted, nem újat fogsz kapni, amit te aktiválsz először, hanem már a kézhezvétel után az első aktiválás előtt ha ránézel majd a Serial-ra akkor már egy elindult garit fogsz látni. Félreértés ne essék, az egy vadiúj készülék lesz és te fogod először használni, viszont a garanciára csak annyit töltenek rá, amennyi hátravan neked.
akkor indul újra ha hivatalos helyen vetted itthon: MM, edigital, iCentre, iStyle, apple.com
viszont ekkor újra KELL indulnia, mert a magyar jogszabályok így szólnak, ez nem egy szívesség, amit neked tesznek...
Az gari újraindulását papírral tudod igazolni majd a jövőben, azon a lapon kell az új dátumnak szerepelnie, amit az átvételkor adnak
-
domojko
senior tag
válasz
VipJoco #149671 üzenetére
Teljesen mindegy hogy függő vagy független a készüléked. Minden iPhone-ra világgarancia van. Magyarországi hivatalos szervizek az iCentre, iStyle, Almarium. Ha szolgáltatóhoz adod be akkor hosszadalmasabb a szervizelés és lehetséges hogy a TMAX-hoz küldik. Abban sem vagyok biztos h ez a cég hivatalos szervizpartner az apple-el vagy sem. Szoval jobban jársz ha a fentebb felsoroltak valamelyikébe adod be mint a szolgáltatóhoz. Magyarországon nincs hivatalosabb szerviz mint a 3 felsoroltak. Badarság h 3 hónap garit kapsz.
-
TBMC
addikt
válasz
VipJoco #149664 üzenetére
ha telekom függő, és telekom szervízbe viszed be, újraindul az 1 év.
viszont ha telekomtól külsős, azaz icentre, istyle, bármely egyéb hivatalos Apple szervíz, 3hónap garit vállal rá. nyilván esetedben ez semmit sem jelent ha "külsős" partnerhez viszed, a jelenlegi készüléked 1év lejáratakor fog lejárni a refurb készülék garija. -
-Ben-
veterán
válasz
VipJoco #149659 üzenetére
Az iStyle inkább azért problémás, mert mostanában 1-2 hétig ülnek a telefonon és többnyire kiküldik külföldre. De ez előfordulhat az almáriumnál és az iCenternél is. Ettől függetlenül beadnám az iCentre -hez. Mostanában ott lerendezik 3-5 nap között.
mod: úgy tudom az iCentre előzetes egyeztetés után futárral is fogadja a javításra szoruló eszközöket..
-
válasz
VipJoco #148201 üzenetére
Ki lehet kapcsolni hogy a vezérlőpanel lezárt képernyőnél elérhető legyen, én ki is kapcsoltam pont az általad leírtak miatt. Az is kikapcsolható hogy app futása esetén elérhető legyen, de ennek nem láttam értelmét (esetleg akkor ha valamilyen app az alulról felfelé húzást használja és ne kavarodjon össze).
-
danilla
őstag
-
Stalkerx
csendes tag
válasz
VipJoco #145723 üzenetére
Felhívattam magam az apple supporttal.
1 év garancia: Vásárlás helyétől független, akár az északi sarkon is megcsinálják a telefont, akárhol is vetted. Világgarancia, ez így elhangzott a hívás során!
1 év szavatosság: Csak a vásárlás helyén érvényesíthető.Applecare: Mivel be kell regisztrálni a telefont, ezért kb. csak a vásárlás helyán lesz érvényesíthető az apple care szolgáltatás. Nem ugyanaz mint a garancia!
Remélem érthető volt.
-
Laca1212
őstag
válasz
VipJoco #143648 üzenetére
Magyarországi hivatalos vásárlás esetén működik a 2 év. Nem ez az első eset, hogy Apple ügyfélszoli össze vissza beszél.
-
-Ben-
veterán
válasz
VipJoco #143648 üzenetére
Ez érdekes. Mondjuk az apple ügyfélszolgálat sokszor mond olyat, ami a valóságban közel se úgy megy. Több hazai szervizben is külön cirkuszt kell verni még a gari újraindítás miatt is, nemhogy szavatossági garancia esetén...
Roland93: nem egy kategória a kettő, így jelentős árcsökkenést nem várnék..
-
TheMarci
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
VipJoco #131248 üzenetére
Az oldal címénél (link sor), mellett van a frissítés jel (fél kör és van rajta egy nyíl), arra hosszan rányomsz és elfogadod a felugró ablakot hogy "Asztali webhely kérelmezése".
Vannak oldalak ahol ez nem működik, így az aktuális oldalon kell megkeresni a mobil nézet menüpontot. -
catroot
veterán
válasz
VipJoco #121689 üzenetére
Nálam is gebasz van. Most vagyok 27%-on, reggel vettem le a töltőről. Tegnap többet is telefonáltam és majdnem 60% volt csak, amikor este feltettem.
Ja és a store megint sz.r. Fél óra mire lejön egy sima pár megás app. Hihetetlen, hogy nem tudják még mindig megoldani ezt a problémát.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
VipJoco #105163 üzenetére
Tökmindegy hol veszed, papír se kell hozzá.
tomio: A fájlkezelést teljes mértékben felejtsd el iPhone-on. Itt az alkalmazások kizárólag azokat a fájlokat látják, amit konkrétan az app-ba másolsz bele. Egy fájlkezelőnek nincs sok értelme, mivel semmit nem tudsz böngészni vele azon kívül, amit direkt belehúzol a fájlkezelőbe iTunes-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest