- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Messengeren belül a csoportbeszélgetésekből hogyan tudok kilépni?
-
-Ben-
veterán
válasz California1 #150798 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért kell feltenni minden frissítést azonnal. Ugyanúgy 10.1.1, nem kell hasra esni tőle.
A verzió szám változott. Az enyém még 14B100, ez meg 14B150. Hamarosan úgyis lesz 10.2, én ezt nem tenném fel.[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
Urak!
Valaki feltette már ezt a szerda este megjelent kis frissitest ? -
szezso15
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy be vannak állítva a magyar névnapok a naptáramban, de se a naptár, se a következő események widgeten nem jelennek meg. Ezzel lehetne kezdeni valamit, hogy ott legyenek? (5s, 10.1.1)Köszi!
*Hajrá Loki!* i15+
-
-
atees
őstag
Sziasztok!
Használ valaki i6-i7-tel asus rt-ac87u routert?? Wifi sebességekre lennék kiváncsi!
Köszi előre is!Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Eclips21
őstag
OTA-n frissitettem a telomat mikor megjellent a 10.1.1. Ma olvastam hogy kiadtak ujra ezt a verziot ezert megneztem a telomon azt irta nincs uj. Feldugtam gepre es az ituneban is megneztem fel is dobta hogy van uj, leszedtem es frissitettem. Nem kellett volna erezhetoen lassabb lett a telefon, szaggat :/ nincs meg a regi folyamatossaga(amugy 6s plus 128GB).
Valakinek hasonlo tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
1. A 8 GB sajnos erősen határeset... Ha nem teszel fel zenét, fotót, nincs játék, akkor azért elég lesz. De ha találsz 16-osat, érdemes ráfizetni!
2. Igen. Kábé annyira eszi az aksit, mintha magát a telefont használnád aktív kijelzővel.
3. Két óra kijelzőidő? Emlékeim szerint akár a szűk két nap is meglehet.
4. Hát ez attól függ, az előző tulaj mennyire nyüstölte...
5. A családban volt egy 5C, semmi gond nem volt vele. Típushibáról nem tudok. -
DJosef
őstag
2.) Wifi-re gondoltal es igen tudod hasznalni a telefon altal osztott mobilnetet tablet-tel.
3.) A 2 ora az realis, termeszetesen ha sokat navigalsz ez marginalisan valtozik.
4.) Az en velemenyem szerint erdemes egy uj akkumukator arat is beleszamolni.
A tobbire a jelenlegi es extulajok majd mondjak a tutit.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
maximilian4
addikt
Chrome-ot használók! Nektek mostanában nem fagyokat a chrome? Nekem ma is legalább 5-ször fagyott ki.
Maxi
-
@matthew@
őstag
válasz kiiso #150780 üzenetére
Na sikerült találtam egy progit (Charles) ez alapján a videó alapján sikerült visszatennem a 4.4-es Gmail verziót
Matthew 24:42
-
Ragnar95
félisten
válasz szekfizsolt #150771 üzenetére
Nettó bullshit.
Hivatalos szerviz tudja cserélni alaplappal együtt és akkor működik tökéletesen utána is a Touch ID.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
@matthew@
őstag
Van arra lehetőség, hogy régebbi App verziót visszategyek vhogy iOS-en? A Gmailt lefrissítettem de ez az androidos átláthatatlan kinézet nekem nagyon nem fekszik, a csatolmányokat is beszúrja a szöveg után. Mindezt persze jailbreak nélkül, megoldható ez?
Matthew 24:42
-
kiiso
tag
válasz szekfizsolt #150768 üzenetére
Ha garin belül hibásodik meg a Home gomb akkor az egész készüléket cserélik, ugyanígy garin túl ilyen esetben hivatalos szerviztől csak teljes telefon csere kérhető.
-
szekfizsolt
senior tag
-
Fricy78
tag
válasz szekfizsolt #150768 üzenetére
A home gombban épített ujjlenyomatolvasó cseréjénél csak akkor fog működni az olvasó, ha alaplappal együtt cserélik.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
Fricy78
tag
válasz -Ben- #150766 üzenetére
A magyar megjelenés napján kaptam meg a készüléket, a tokot meg 2 nappal korábban. Felment rá, de gyanus volt, hogy feszült. Nem foglalkoztam vele nyilván, hisz rajta volt. Majd eltört. Megkérdeztem a garancia vonatkozik erre, mondták, hogy nem, erre nem reklamáltam elfogadtam. Csak szóltam, hogy nem jó rá. Vettem rá egy szilikont és jól van, azzal adtam el. Nem háborodtam fel, sőt hülye sem vagyok, nem kell annak nézni, mert az irásodból úgy tünik. A 3g óta iphonozok van némi tapasztalatom.
2. Olvasás után kevésbé tünik annak, nem bántani akartalak vele. Remélem nincs harag.
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
szekfizsolt
senior tag
Most olvastam (tegnap este) valahol (de nem akarom elhinni, ezért kérdezem tőletek), hogy ha valaha elromlik a home gomb (ami ugye ujjlenyomat érzékelős 5S-től felfelé és i7-től lefelé), akkor nem tudja a hivatalos szervíz kicserélni csak úgy, hogy bukó az ujjlenyomat olvasás? Létezik?
Magyarul gari után elromlik a home gomb és javíttatnád, akkor ujjlenyomatolvasó elfelejthető?Azóta a home gomb-ot csak símogatom (i6-on), ne legyen baj...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
-Ben-
veterán
-
Fricy78
tag
válasz -Ben- #150739 üzenetére
Igen 0.2 mm-t akartam írni. Ettől függetlenül szarul esett, hogy az 5000 ft-os tok teljesen szétrepedt, 2 hónap után kuka lett, mert erre nem vonatkozik a garancia.
-
Ragnar95
félisten
válasz .zSoLTi. #150762 üzenetére
Frissítés esetén minden marad úgy, ahogy volt, egyedül iTunes visszaállításkor törlődik le minden, de backupból ebben az esetben is vissza tudsz rakni mindent.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
.zSoLTi.
senior tag
Ha iTunessal frissitem a 10.1.1-et akkor újra be kell állítani az appokat vagy minden marad a hellyén?
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz geza844 #150755 üzenetére
Hát én vagy háromszor raktam fel tiszta itunest és mindig tudtam vinni tovább mindent. Nem is értem...
Biztonsági mentést sem enged? Vagy ha azt visszatöltöd, mit szól hozzá?Megbízhatónak ugye be lett állítva az újrahúzott gép? Szerintem simán kellene tudd felszinkronizálni a gépet, bár mostanában nem sokat itunes-oztam, lehet hülyeség amit írok, de így rémlik.
[ Szerkesztve ]
-
geza844
aktív tag
válasz univerzita #150758 üzenetére
És Syncios vagy iTools progikkal is meg lehet csinálni, hogy az a hangoskönyv, amit felmásolok, az az iPhone-on az iBooks programban jelenjen meg, előadóval, címmel, borítóképpel? Mert ezeket az iTunes-ban szépen be tudtam állítani.
[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
válasz geza844 #150755 üzenetére
nem kell annak kimenteni semmilyen mappáját! iCloud mentéssel szerintem helyre lehet hozni a dolgot! majd helyesbít az aki, már csinálta, de elméletileg ha mentesz felhőbe, utána szinkronizálsz a géppel, ha le is töröl mindent, ott lesz a felhőben, visszateszed és utána gép megint!
-
geza844
aktív tag
válasz bandigno #150752 üzenetére
Hát az csodás. Tanulhatok meg mégegy programot. De most akkor hogy van ez? Ha pl. ellopják a laptopomat, akkor nem használhatok többé iTunes-t? Soha többé az életben, hacsak nem akarom legyalulni az iPhone-t? Ez most komoly? És ha pl. használom az iTools-t (most hallok róla először), akkor annak is ki kell majd mentenem a könyvtárát?
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Nalatok nem csinal olyat a telefon, hogy nem kuldi el az sms-t?!
Ugylatszik mar nalam is beutott ez az update mizeria 😅 -
senior69
tag
Az miert van hogy amikor gepen beallitok a zenenek egy boritokepet (itunesban) de a telefonon az nem jelenik meg?!
-
geza844
aktív tag
válasz univerzita #150747 üzenetére
Köszi!! Olvastam ezzel kapcsolatban egy leírást, amiben többek között ez áll:
Előfordulhat, hogy megjelenik egy üzenet, amely szerint a rendszer egy másik könyvtárral szinkronizálja a készüléket. Erre akkor kerülhet sor, ha korábban egy másik számítógép segítségével szinkronizálta készülékét – az iTunes csak akkor tudja végrehajtani a szinkronizálást, ha először törli és lecseréli az összes iTunes-tartalmat a készüléken.
Hát nálam ez a helyzet áll fenn. A iPhone-t iTunes-al szinkronizáltam, aztán újratelepítettem a laptopomat, így most egy "másik" iTunes van rajta. Ugye ez nem azt jelenti, hogy mindent le kell törölnöm róla, ha bármit rá akarok még tenni? Amúgy most nincs nálam a iPhone (apumé), hétvégén akarok feltenni neki pár hangoskönyvet, és addig szeretnék informálódni, hogy mit kell majd tennem hozzá.
Igazából az iPhone adataival szeretném szinkronizálni az iTunes-t, vagyis az iTunes-be kerüljön bele minden, ami most az iPhone-n van. Ezt hogyan lehet?
[ Szerkesztve ]
-
petertoth10
tag
Vodafone függő iPhone-t hova érdemes vinni garanciáztatni? Vodafone, iCenter, iStyle?
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogyan, de a telóm letöltötte az iOS 10-et, de nem tette fel, azt kézzel kell engedélyeznem.
Nem szeretném feltenni. Ha most csinálok egy backup-ot a telóról, majd egy gyári törlést és egy visszaállítást iTunes-szal, akkor megmarad a jelenlegi OS-em, és eltűnik a telefonról a letöltött új OS (nem foglal helyet)?Köszönöm előre is!
-
geza844
aktív tag
Sziasztok! Frissen telepített iTunes-al hogyan kell összekötni egy olyan iPhone-t, amin vannak tartalmak? Amikor összekötöm, rákérdez, hogy törölje e az összes tartalmat a telefonról, de azt nem akarom. Nagyon kezdő vagyok még iPhone téren.
-
VipJoco
tag
Holnap visszajön az i7p. Megjárta Hollandiát, kijelzőcserét kapott. Egész jó időt futott csütörtökön ért be iCentrebe.
-
galaxys80
veterán
Korábban már említettem, hogy az iPad home gombja néha ropogó hangot ad, mintha alá szorult volna a por.
Volt itt valaki aki említette, hogy ablaktisztítóval és fülpiszkálóval kitakarítható.
Volt már itt valaki aki ilyen módon tisztította a home gombját?
Nem nagyon szeretném kinyírni az iPad-et. -
Fricy78
tag
válasz Csabee. #150730 üzenetére
Passzolni passzol rá a tok, csak a 6s 2mm-el vastagabb, így az eleve feszülős kemény tok szimplán eltört. És nem csak nekem, hanem haveromnak is ugyanúgy. A szifonstoreban vettük mindketten a tokot, így tuti eredeti volt. Drága tanulópénz volt. Most a 7-re csak egy vékony ozaki tokot vettem már.
-
-
-Ben-
veterán
-
Genius007
őstag
válasz Gsx-rr #150731 üzenetére
Miért is ne tudhatná?
Most vissza olvasva a topikot, pl. irt valaki olyat, hogy elvileg csak 128as plus kaphato majd a Telenornál, az is csak kozmosz fekete szinben.
Lehet van itt egy - két "belső ember" aki azért nagyjából tudja, hogy mikor várható ....
Néha az itteniek okosabbak mint azok, akik az ilyen szolgáltatóknál ülnek.Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Genius007
őstag
Tudja valaki, hogy mikor várható a 7 Plus a Telenornál esetleg?
Ma (is) voltam bent, mert már 2honapja telefon nélkül vagyok (eladtam a 6 Plust), de azt mondta a pultnál levő kiszolgáló, hogy még nem is kaptam eladásra 7 Plust. 1db-ot kaptak, de az is DEMO, kirakati megtapizható, kipróbálható darab, nem eladásra szánt. És még Ők sem tudják, hogy mikor küld nekik az Apple.
(Allee - Telenor)Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Fricy78
tag
Én egy spigem alu fit tokot vettem a 6s-emhez, de csak 6-hoz volt jó és mindenféle behatás nélkül szétrepedezett a 6s-en. Kemény tokból 6s-hez valót vegyél, a 6 tokja eltörik rajta magától.
-
Csabee.
nagyúr
iPad mostanság nem mindig akar elforogni. A legutóbbi frissítés óta van ez a jelenség. Más tapasztalt ilyet?
Üdv: Csabee.
-
-
default.
őstag
Sziasztok.
Fura kérdés:Tudtok ajánlani olyan videót, írást, stb, ami nagyon részletesen alapjaiban mutatja be az iTunes és/vagy az iCloud működését, funkcióit, használatát?
Apple használati útmutató és sima youtube-os tutorial videók már megvannak.. ezeken kívül keresek valamit.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Ugye a 6 és a 6S teljesen megegyezik kialakításban? Tokot keresek, ezért érdekel.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nagyúr
ezt nem tudtam, azt hittem full eredetit ad
-
Djuree
félisten
köszi mindenkinek. nem Bp.-i vagyok úgyhogy a boltba elugrás kiesett.
rendeltem egyet banggodról 3k-ért, 2m-es mert az eredeti sokszor rövid volt, idő mindegy, nem sürgős mert addig páromét használom.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kiiso
tag
válasz Djuree #150705 üzenetére
Én a MFi-s Anker kábelt ajánlom.
-
Nescafé
őstag
válasz szekfizsolt #150697 üzenetére
Itunes-al lehet frissíteni aki estleg akar.
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
Djuree
félisten
szeretnék venni eredeti töltőkábelt. honnan tudnék venni ahol a legolcsóbb, külföld is jöhet? ebayen vettem vmi kínai szart de nem sokáig tartott.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Nescafé
őstag
válasz szekfizsolt #150697 üzenetére
Nem tudni
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
leslieke
Jómunkásember
Mindjárt itt a 10.2 is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest