- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjergerking
tag
válasz
GhettoChild #179473 üzenetére
Tubify
-
tomcsi23
veterán
válasz
GhettoChild #173203 üzenetére
Sim-et kéne kicsit megtisztogatni, hátha csak koszos vagy esetleg oxidált.
-
Ragnar95
félisten
válasz
GhettoChild #171080 üzenetére
Amennyiben szinkronizálva vannak iClouddal, igen.
-
30z.Samu
félisten
válasz
GhettoChild #171080 üzenetére
Szia!
Azt már szerintem nem fogod tudni visszarakni, úgy emlékszem, hogy 2 hétig írta alá az Apple.
-
válasz
GhettoChild #170846 üzenetére
Rádugod iTunes-ra és restore (visszaállítás). Ha teljesen tisztán akarsz indulni, akkor a backupot ne tedd vissza, hanem állítsd be majd új telefonként, persze ekkor újra be kell állítani mindent (esetleg iCloud-ból kontaktokat, stb-t leszedi így is, ami be van állíva neki, hogy mentse a felhőbe.
-
vasi89
őstag
válasz
GhettoChild #161382 üzenetére
Nekem telenorban volt hasonló vitám, telefont kicserélték így garinak újra kellett volna indulni. A csaj meg megmagyarázta h iphone nem indul újra. Mondtam neki h a telekomnál mindig újra indult, erre az volt a válasz h az más cég
végül is a jogszabályok nem mindenkinél ugyan azok
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GhettoChild #161387 üzenetére
Ja, akkor keresni kell egy másik eladót.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GhettoChild #161376 üzenetére
Nem egészen. Szavatosság nem egyenlő jótállással.
-
GhettoChild
tag
válasz
GhettoChild #161376 üzenetére
Mondjuk amikor egy iStyle-ba se ismerik a garanciális eu-s jogszabályokat..., egy MM-os eladón már meg se kéne lepődnöm
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GhettoChild #161374 üzenetére
(téma összefoglalóban a link)
-
válasz
GhettoChild #161280 üzenetére
-
válasz
GhettoChild #160243 üzenetére
olcsón akarod venni vagy 2 év gari
egyet választhatsz
-
-Ben-
veterán
válasz
„Hát nem, minden apple termékre az eu-ban 2 év jár...”
Hogyne.
Amennyiben magánszemélyként, hivatalos forgalmazótól vásárlod, akkor igen. Ilyen és ehhez hasonló helyekről 1 év.
-
válasz
Kintről van, nem 27% áfás.
Minden országban mások a szavatossági jogok.
-
-Ben-
veterán
válasz
GhettoChild #160241 üzenetére
Azért olcsó, mert szürke importos cucc..
Az 1 év gyári Apple gari jár minden Apple készülékre.
-
kiiso
tag
válasz
GhettoChild #153281 üzenetére
Jajj...
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
Írj az apple-nek, azt hogy ide beírsz pár felkiálltó jelet nem fog semmi változni.
Ha mondjuk bővebben is kifejtetted volna, még lehet mi is tanulnánk belőle. -
-Ben-
veterán
válasz
Abban egyetértek, hogy lehúzó és „csaló” banda, de ezt 1500 felkiáltójel nélkül is le lehet írni.
Persze az luxus, hogy leírd, mi is volt a komplett történet... -
válasz
az a lényeg hogy ebből mi mindent értünk!!!! nem is kell leírnod többet
!!!!
-
Ragnar95
félisten
válasz
GhettoChild #151841 üzenetére
Igen, régebbi verziós mentés gond nélkül visszamegy újabb verzióra, csak fordítva nem működik a dolog.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
GhettoChild #150565 üzenetére
Ki ne találd már, hogy ez teljesen normális és rendben van...
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
GhettoChild #150565 üzenetére
Csak írná ki később hogy miért kapcsolt ki, vagy nem tudom. Mert az hogy telefonálok és váratlanul kakukk, aztán 10 percig se kép se hang. Majd miután mint írtam is visszamelegedett és működik azóta is.
-
-Ben-
veterán
válasz
GhettoChild #150342 üzenetére
és ki mondta, hogy az istyle -ban kell javíttatni csillagászati áron?
Ha szerviz akkor csak az istyle...?
-
-Ben-
veterán
válasz
GhettoChild #150340 üzenetére
Ki mondta ezt? Ragasztható. Nem szükséges a komplett kijelző cseréje.
-
válasz
GhettoChild #149969 üzenetére
fizikai sérülés esetén egyből ugrott a garancia, jól gondolod
-
Kbali
nagyúr
válasz
GhettoChild #149156 üzenetére
Van Németországban 2 év szavatosság? Ha igen és igénybe szeretnéd venni, akkor biza ki kell küldened oda, igazolva, hogy ott vetted.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
GhettoChild #149149 üzenetére
Úgy van ahogy ott mondták. Egy másik országban vásárolt telefonra nehezen lehetne érvényesíteni a magyar jogszábolyokat.
-
Ragnar95
félisten
válasz
GhettoChild #149138 üzenetére
iCloudba is mehet a mentés, de mindenképp kapcsold ki az iPhone keresését és állítsd vissza a telefont gyárira, mielőtt leadod.
-
agabe
addikt
válasz
GhettoChild #142269 üzenetére
istyle egyre hulyebb.
1 ev gari + 1 ev szavatossag jar. Szavatossag elvileg gyengebb, de nem szoktak vele szorakozni kb gari jellegu.
Ha ez nem lenne eleg bizonyossag hivd fel apple magyarorszag telefonszamat, es ott ugyanezt elmondjak.
Esetleg jelezheted nekik, hogy istyle-ban felretajekoztatnak, es szoljanak nekik oda...hatha lesz valami eredmenye, de lehet semmi.
Istyle-al mintha tobb problema lenne megint mostanaban.(#142273) buci30:
Lehet mobilnetrol gyenge jel miatt gyengebb, vagy alapbol gyengebbet keszit, de lehet akar beallithato vhol...probald olyan helyen ahol pl. van rendes wifi es nezd meg milyen eredmenyt kapsz. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
GhettoChild #141202 üzenetére
i6s/i6s+/SE
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
GhettoChild #141200 üzenetére
Nem.
-
válasz
GhettoChild #139712 üzenetére
Azonnal szinte biztos hogy nem történik ott sem ilyesmi.
-
4264adam
veterán
válasz
Papírok nélkül ne akarjunk semmit. Gyári hiba sajnos hogy az 5s ragasztása a keretnél a meleg miatt el enged. Én is felek hogy az SE is mutathat a későbbiekben ilyet. Nem erdemes a napon hagyni
-
Gergőke88
addikt
válasz
Persze, és még egy maláj k..át is kapsz az ugyintezes idejere.
-
válasz
GhettoChild #139710 üzenetére
Érvényes a garancia ott is.
-
GhettoChild
tag
válasz
GhettoChild #139709 üzenetére
Mennyi idő a csere ha leadnám ?
Mo.-on vettem de most Ausztriába vagyok a garancia itt is ugyan úgy meggy mint otthon ? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
GhettoChild #139707 üzenetére
Hiba, 5s-nél sajnos nagyon gyakori ez a jelenség.
-
TheMarci
addikt
válasz
GhettoChild #139704 üzenetére
Igen, amikor a kocsiban felejtettem a napon pár órára. De azán lehűlt, és semmi baja nem lett.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
GhettoChild #139364 üzenetére
Mindenre elég, de 4G gyorsabb, pl oldalak elérésében, letöltésben, de a 3G is teljesen normálisan használható.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
GhettoChild #139362 üzenetére
10MB/s, szerintem az ötöde is elég.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
GhettoChild #139251 üzenetére
Én is leszedtem de sztem semmivel sem szól jobban a gyárinál....
-
oszy
veterán
válasz
GhettoChild #139251 üzenetére
Még ingyenes? Mert most alkalmazás belüli vásárlásokat ír.
-
bigdady
nagyúr
válasz
GhettoChild #138962 üzenetére
Tunnel bear esetleg
-
Lefty
addikt
válasz
GhettoChild #138962 üzenetére
VyprVPN
Beregelsz, majd belepes utan valasztasz egy lokaciot es connect. Kapsz 500 MB forgalmat ingyen, remelhetoleg eleg lesz a stream-re.
-
randras
veterán
válasz
GhettoChild #136945 üzenetére
SwiftKey-t, próbáltam még Swype-ot, meg Go-t, de ez tűnik a legjobbnak. De új vagyok.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
GhettoChild #136945 üzenetére
Én gyárit.
-
Diokhan
addikt
válasz
GhettoChild #136500 üzenetére
Szívesen!
-
Diokhan
addikt
válasz
GhettoChild #136493 üzenetére
De igen! Eleinte nekem sem sikerült, de van megoldás! A jegyzeteket át kell helyezni az iCloud jegyzetek köze a Gmail jegyzetekből és ugy mar lehetséges! De lista nézetben igy is látszik a jegyzet eleje.
-
GhettoChild
tag
válasz
GhettoChild #136266 üzenetére
Mindegy.
-
den89
tag
válasz
GhettoChild #135623 üzenetére
Nagyon szívesen. Én is féltem először a 16 gigától, de nem annyira kevés az, mint elsőre tűnik. Nem abból kell kiindulni, hogy gépen mennyi mindent tárol az ember... Ott nekem is szűkös néha az 1-1,5 terra. De az egy másik világ.
Esetleg annak lehet fontosabb a 64 gigás, aki sokat videózik. 4K-ban kb 350 MB/perc. De én azt mondom jelenleg még bőven elég 1080p-ben videózni (kb. 130 MB/perc), főleg akinek nincs 4K képes TV-je. -
Ragnar95
félisten
válasz
GhettoChild #135619 üzenetére
Újonnan semmiképp nem vennék már 5S-t, nagyon nem ér meg annyit, amennyibe kerül.
Ha az SE-t drágállod, még az i6 is jobban megéri használtan szerintem, mint az 5S újonnan. -
den89
tag
válasz
Kérdés, hogy egy közel 3 éve megjelent telefon megér-e neked 130 ezret. Nekem nem érne, az biztos. Főleg, ha 20-30 ezerrel többért kapsz egy frissen megjelent telefont. Jó tudom, külsőre ugyanaz. De tudásilag azért bőven van különbség: proci, 2 giga ram, fényképező, aksi 40-50%-kal jobban bírja. Az 5S azért 1-2 év és szép lassan be fog lassulni a frissítésektől, az értéke is lejjebb fog esni, főleg ha kijön az iphone 7. Viszont jelenleg még teljesen jó kis telefon, csak kérdés meddig.
De szerintem egyedül a 32 giga szólna az 5S mellett. Ha ez neked fontosabb, mint amiket leírtam, akkor vedd azt. Én speciel simán elférek a 16 gigáson. 3-4 hete van meg a telefon (SE), van fent 100 db mp3, 60 fénykép, néhány videó, 40-50 alkalmazás, így is van még kb 5 giga szabad helyem. Ez amúgy se az a méret, amin az ember filmeket nézne vagy több gigás játékokkal játszana, de egyéne válogatja, persze. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ugyanannyiba kerül SE, mint 5S került. Egyedül annyi a különbség, hogy ebből nincs 32GB-os változat.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
GhettoChild #135617 üzenetére
Én a helyedben inkább SE-ben gondolkoznék. Én már 9-re se frissítem az 5S-t, és szerintem a 10-el kicsinálja majd az Apple. De ez relatív, valakinek még a 4s sebességr is megfelelő, én már a hajamat téptem mikor az ios7-et kiadták rá.
-
motoflug
őstag
válasz
GhettoChild #134626 üzenetére
Ha valami okbol megis az 5S mellett dontesz, es ujonnan veszed, akkor szerintem az edigital.hu-rol vedd. Ott most 130 a 32-es, ami GSM arnak szamit.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
GhettoChild #134626 üzenetére
5S mai napig jó telefon, de újonnan nem vennék már, használtan viszont elég jó árakon adják már. Ha viszont új kell, és hosszútávra tervezel akkor mindenképpen az SE-t ajánlom (Kicsivel jobb kamera, gyorsabb, aksija jóval jobb).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest