Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Hello
Tudnátok ajánlani igazán strapabíró lightning kábelt eBay-ről?
Jelenleg Belkin-t használok, de barátnőmnél szerintem ez sem lesz hosszú életű.
Előre is köszönöm!
-
Pityke78
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Elvileg igen.
12.1.2.27
-
Pityke78
őstag
válasz
csacsi67
üzenetére
Fel van oldva a kijelző és nem teszi fel a telefon a kérdést. Az iTunes-on belül engedélyeztem azt a gépet, amire rádugtam,d e valamiért még sem csatlakozik. A sajátgépben sem látom a telót, nem jelenik meg meghajtóként.

A telón esetleg kell bármit is engedélyezni, beállítani ehhez?
Az az érdekes, hogy régebben simán működött......
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyat, hogy pötyög az üzenetek appba és egyszer csak puff egy pillanatra fekete képernyő majd kidob a főképernyőre? Az üzenetek app meg be is zárul és amit pötyögtél annak annyi...

iOS10, i6s Plus -
Pityke78
őstag
válasz
Pityke78
üzenetére
Sziasztok!
Erre esetleg valaki? Sajnos elég sürgős lenne...........
Köszönöm
"Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a Iphone 6-omat rádugom a laptopra és az iTunes elindul, de azt a hibaüzenetet írja, hogy nem tud csatlakozni a telóhoz, mert érvénytelen válasz érkezett az eszközről.

Ez a hiba elvileg azóta jött elő, mióta frissítettem a 10.0.2-re a telót.
A másik kérdésem az, hogy vissza kell állítanom a gyári beállításokat a telón és szeretnék lementeni minden fontos adatot a telóról. Ezért gondolom biztonsági mentést kellene csinálnom az iTunes-al.
Jól gondolom? iCloud-ot abszolút nem használok.
Köszi"
-
-Ben-
veterán
válasz
marinea2
üzenetére
Nekem nem egyértelmű, hogy amennyiben az üveg felválik egy ponton, az valószínűleg az akku hibája.
Most nézegetem az i5-öt, meg a 4S-t is, egyiknek fent lifeg az üveg, másiknak meg középen huppog...
A púposodás rejt valami egyéb veszélyt is magában? Vagy egyszerűen csak hazavágja a telefont, oszt' kész?
(mert ha csak utóbbi, akkor nem érdekel)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Barcode_Rec
üzenetére
9.3.5 még alávan írva?

-
válasz
silentkiller
üzenetére
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Két iPhone között osztom személyes hotspot-tal a netet. Az a problémám, hogy amikor a fogadó oldali iPhone-t lezárom, akkor megszakítja a hotspot kapcsolatot, lecsatlakozik az adó iPhone-ról.
Meg lehet azt oldani, hogy lezárt telefonoknál is aktív maradjon a hotspot kapcsolat? -
Kókuszdió
nagyúr
Safari nem menti el a jelszavakat stb., tudtok erre vlmi megoldást?
-
Flegma76
újonc
Hali!Kis segítséget kérnék tőletek.5s ről (ios9) váltottam 6s-re(ios10). Némely kontaktomnál szerepel a Facebook cím,illetve az azonnali üzenet küldés (Messenger). Az 5s nél,ha rá kattintottam,akkor megnyitotta a Facebook/messenger appban az illetőt.A 6s-en viszont a Safarit nyitja meg. Ez a telefon sajátja,vagy az ios csinálja?
-
nofi
addikt
válasz
Kalimano
üzenetére
6S-t használok most, előtte 6-tal használtam a fejest. Tavasz óta van meg, nem mértem le, de a 20 órát még bőven megközelíti egy töltéssel, mert csak pár hetente töltöm. Ha van még rá keret, akkor érdemes kipróbálni az Everest 700-at az aktív zajszűrés miatt.
Ha 100k-ig is hajlandó vagy elmenni és i7-re nevezel be akkor Beats Solo 3 lehet a legjobb választás a W1 chip miatt (gyors párosítás, kb. dupla üzemidő). Utóbbit párosítást még nem próbáltam, csak tesztekből informálódtam
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a Iphone 6-omat rádugom a laptopra és az iTunes elindul, de azt a hibaüzenetet írja, hogy nem tud csatlakozni a telóhoz, mert érvénytelen válasz érkezett az eszközről.

Ez a hiba elvileg azóta jött elő, mióta frissítettem a 10.0.2-re a telót.
A másik kérdésem az, hogy vissza kell állítanom a gyári beállításokat a telón és szeretnék lementeni minden fontos adatot a telóról. Ezért gondolom biztonsági mentést kellene csinálnom az iTunes-al.
Jól gondolom? iCloud-ot abszolút nem használok.
Köszi
-
Kalimano
újonc
Sziasztok,
Most készülök Iphone-t venni és a 6s illetve a 7 között hezitálok. Kellene egy kis segítség, hogy melyiket válasszam, vagyis megéri-e a 7-et választani. Mint tudjuk általában az s-es jelű modellek jobbak, de egy év múlva nem biztos, hogy 7s lesz, hanem valami nagy durranás.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy milyen a 6s/7 zenelejátszási minősége. Túlnyomórészt lossless minőséget akarok hallgatni valami jobb minőségű olyan bt-s fejhallgatóval amihez jár vezeték is (erre is jöhet tapasztalatból adódó ajánlás). Azért kérdem, mert régen volt ipod nano-m és az jól szólt egy AKG fülessel. Megvan még legalább az a minőség?
Lehetőleg olyan válaszoljon akinek mindkettővel volt már dolga.
Köszönöm előre is,
Kalimano -
silentkiller
senior tag
-
kutga
félisten
Ugye jól tudom, hogy a Facetime/Imessage használatához mindkét eszközön kell aktív internet kapcsolat?
-
Noxy
veterán
Nincs, nem létezik megoldás az iCloudzár megkerülésére.
Ezt csak az előző tulaj tudja kikapcsolni az Apple ID-l.
Ha meg sehogy nem éred el, akkor valszeg nem egyenes úton jár. -
gyurcikaaa
csendes tag
Sziasztok
Tegnap vettem egy 5S-t, jofogásrol.
Apukám hozta le peströl nyiregyházára, igy én nem tudtam letesztelni.
A probléma az, hogy benne maradt az elözö tulaj az icloudjába. és nem tudom sehogy sem elérni öt. Se telefont nem vesz fel, se üzenetre nem reagál.
Magát a telefont lehet használni, mert nem lett ujrarakva.
De ugye nem tudok kijelentkezni igy.Az lenne a kérdésem, hogyha jailbreakelném, akkor kérné a jelszot és az aktivácios fázisban maradnék?
Mert láttam, hogy ifile-lal ki lehet valahogy törölni az icloud felhasználot...de ahhoz ugye kell a jailbreak hogy azt telepithessem.
iOS 8 van rajta.Esetleg valakinek más ötlet, hogyan tudnék kijelentkezni, amig el nem érem a pasast aki ilyen hanyag volt?
Köszönöm
-
Tressy
senior tag
Mióta van a tálcán az imei is?
-
Kókuszdió
nagyúr
Hali
Adott egy iPhone 5s aminek a kijelzőragasztása kiengedett ,hol érdemes megcsináltatni és mennyibe szokott ez fájni?
-
kertsa
senior tag
5se-re van olyan átlátszó tok, ami olyan, mintha rajta se lenne?

-
bundli
tag
Sziasztok!
Aláírja még az Apple az iOS 9-et?

-
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Milyen programmal tudok képek rátenni iPhone-ra mert a win fájlkezelőn csak leszedni tudok róla, vissza tenni meg nem nagyon (iTunes-ban kicsit macerásnak tűnik)
Köszi előre is! -
puding9
csendes tag
Üdv mindenkinek egyik ismerősömnek van egy iphone 6s e és a bal felső sarkában van egy sárga csík ez menyire veszélyes gondolok itt arra hogy esetleg tönkre mehet az egész kijelző vagy csak esztétikai probléma? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Kommy
veterán
-
pinnacle
nagyúr
válasz
-secret-
üzenetére
Köszi! Nem találom, de remélem így van és megmaradnak a képek.
"Ha lemondja vagy nem újítja meg a csomagot, automatikusan az 5 GB-os ingyenes tárhely lép érvénybe ismét." -
pinnacle
nagyúr
Ha az iCloud tárhely bővítését az Apple nem tudja levonni, törli a képeket vagy egy ideig meghagyja és befizetés után meglesznek?
-
-
marinea2
addikt
Ma ujra csinaltam egy uj telobeallitast, majd a mai bizt.mentest visszatoltottem. Visszanyertem +3Gb-ot. Ez mitol lehet?

-
spanyoll
addikt
Az 5s-hez járó headsetet honnan érdemes beszerezni?
Nézegettem ebayen eredetinek kinézőket, de a reviewk alapján ilyen third party fosok.
Az se baj ha nem itthoni boltból van hanem netről rendelős; a lényeg, hogy ne 8-9K legyen, mint amennyiért az iStyleban megkapnám. -
oszy
veterán
Már egyszer kérdeztem, de talán nem kaptam rá választ. Háhta majd most

Telefonon appstore-ba belépésnél a frissítés opciónál a Megvásároltnál azt íra, hogy önnek nincsenek vásárlásai. Ez azóta van, mióta a 10-es után visszaraktam a 9.3-at biztonsági mentésből. -
koma106
senior tag
Sziasztok! Imessage-ben kapott kepek automatiksan letoltodnek nalam, nem lehet ezt valahogy kikapcsolni, megakadalyozni? Tekeri a korlatos mobilnetemet...
-
hdanit610
aktív tag
válasz
marcell2015
üzenetére
Battery life a te programod!
-
gabi182
tag
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy ma frissítettem gépen az iTunes-t, és azóta nem látja a telót, a számítógép látja, képet videót simán tudok felrakni, zenét azonban nem.
iTunes törlés-újratelepítés sem segített. Iphone 6-om van.Előre is köszi az ötleteket!
-
marcell2015
tag
Sziasztok!
Valami program nincs ami kiírja az akku állapotát ( 5s ) ?
Thx -
dawez
tag
Sziasztok Iphone 6s-re vennék full kijelzővédő fóliát tehát ami a teljes kijelzőt befedi a kérdésem az lenne hogy ezzel az üvegfóliával nem lesz gond ha rakok rá egy tokot? (értem én ez alatt hogy nem e válik fel)
-
hdanit610
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
Nem konkrétan a tálcának, hanem a sim tálca is tartalmazza a készülék imei számát (olyan, mint autóban több helyen lévő alvázszám, vagy több ablakba gravírozott rendszám).
Hihetetlen, erre én sem gondoltam volna, hogy ellenőrzik ezt is. Minden nap tanul az ember valami újat.

@csacsi67: hát a wifi dobálásnak vajmi kevés köze lehet egy más számú sim tálcához.
megpróbálhatják ráhúzni, de azért látszik, hogy nem egy alaplapcserélt gány készüléket adott le.@agabe: doboza megvan, de az nem hatotta meg őket túlságosan. Úgy tűnik, hogy ez szabály, így nem térhetnek ki előle. Mindenesetre bosszantó, nem kicsit. Így is magának kell gondoskodnia cseretelóról és akkor még 1 héttel tovább is tart, meg 6000 mínusz. Fura eljárás, na.

-
agabe
addikt
válasz
hdanit610
üzenetére
Párszor már megnéztem amikor épp 6S-t vettem (tudom minek cserélgetem... hát ahogy épp sikerül megunnom az ios-t, és egy nexus, vagy egy oneplus, sasmug S7 beugrik próbára, vagy sima I6 amit aztán nem bírok
és vissza 6S valamelyike )
Anélkül sosem szabad használtan venni, és dobozt sem árt megnézni azon is egyezzen a telefonban / sim tálcán lévővel.
Ha bármelyik nem egyezik, akkor esélyes, hogy összerakták a telefont két (vagy több) másikból.
Nem lehetetlen, hogy ha eljut odáig, hogy kinyitják akkor utána megvonják a garit.
Sim tálca hivatalos pótlásáról nem is hallottam még
Így aztán már csak az a biztos ha a doboz is megvan azonos számokkal.(#148373) teguran:
annyira erős az SE hardvere, hogy inkább csak másfél év múlva gondolnám cseréjét.
5C is 2 évig volt az "olcsó" iphone szerintem SE-vel ugyanez lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

megpróbálhatják ráhúzni, de azért látszik, hogy nem egy alaplapcserélt gány készüléket adott le.

icecave
Zsolt,72
burgatshow