- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
Van iPhone-ra magyarul beszélő óra app? Köszi!
-
Werkly
őstag
Régi iPhone SE telón, prediktív szövegbevitel hol kapcsolható ki? Kösz!
-
Werkly
őstag
Apple Payhez szükséges netkapcsolat ha perkálok üzletben vele? Kösz!
-
Werkly
őstag
Első generációs iPhone SE használható Apple Pay fizetéshez? Köszi!
-
Werkly
őstag
Segítségeteket kérném! Adott egy SE régebbi modell. Tegnap simán kikapcsoltam. Ma kapcsolnám be és kiírja, hogy SIM zárolva. Megadom a PIN-t és a jelkódot majd aktiválási hibát ír! Innen nincs más opció. 9.3.5 van rajta. Van valami reset funkció PC vagy MAC nélkül a gombokkal? Sosem tapasztaltam még ilyet! Hirtelen mi lett a masinával? Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
Ingyenes offline navi van olyan, hogy mondhatom a beállítandó címet vezetés közben? Így elkerülöm, hogy megállok címet pötyögni? Na és persze ő is dumáljon, hogy merre! Köszi!
-
Werkly
őstag
Hogyan tehető zene az iPhonera? Az istenért nem megy!
-
Werkly
őstag
Bár nem iPhone hanem egy iPod irányában tennék föl egy kérdést. Nos Battery Life szerint 100% az akku az mégis normális, hogy feltöltöm 100%-ra majd másnap már hiányzik egy kis szelet a teljes töltöttség jelzésről? Vagy hibás a gyári akku? Store-ból vásárolt készülék. Mi a teendő ha a fentebb említett dolog garanciális? Kösz!
-
Werkly
őstag
Segítene nekem valaki abban, hogy egy iPodot IOS10-ről vissza akarok 9-re állni full hogyan törölhetem és telepíthetem?
-
Werkly
őstag
válasz szombatitomi #144881 üzenetére
Na és akkor egy rendszer újrahúzásakor az újrarakott játékoknál a mentések ugranak?
-
Werkly
őstag
Akkor a csúsztassa el..... feloldás 10 alatt már nem megoldható?
-
Werkly
őstag
Hol lehet visszaállítani, hogy töltéskor hangot adjon a teló ne pedig rezegjen? Eddig hang volt most pedig töltöre helyezéskor hang nélkül kettőt rezeg. Kösz a segítséget? Regés be sincs kapcsolva beáálításokban!
-
Werkly
őstag
Még egy utolsó kérdés Touch 6th gen. terén. Akku mennyit bír akinek van? Egy rövid 50 perces filmet nyomtam játék és némi youtube meg net és kb. 4 h alatt hazavágtam az akkut! Ez normális? Kösz!
-
Werkly
őstag
iPodon % akkukijelzés nincs? Energiatakarékos "üzem" sem került bele? Köszi!
-
Werkly
őstag
Köszi mindkettőtöknek!
Most bontottam ki nemrég és látom, hogy 8.4 van rajta gyárilag. Akkor majd frissítem! -
Werkly
őstag
Bár nem iPhone hanem iPod a kérdés de létezik az, hogy csak nagy karakter van a billentyűzet megjelenítésben a touchon? Tehát ha Shiftel váltok akkor is csak nagy karaktereket jelez a billentyűzet de váltásra ír kis és nagy betűket. Ez ilyen vagy beállítható valahol?
-
Werkly
őstag
Ez a cucc eBay-en nincsen? Nem tudja valaki? Kösz!
-
Werkly
őstag
Meddig ajánlott töltön hagyni a telót? Ti egész éjjelre rajtahagyjátok? Vagy 100%-nál töltő kihúz?
-
Werkly
őstag
Bár nem a topikba vág istenigazából de megkérdem itt is, hogy iPod 6 gen készülékre érdemes beruházni? Film és játék elfogadható rajta? És a zene gyári fülessel? Kösz!
-
Werkly
őstag
válasz Mr. Erikszon #137974 üzenetére
A második link alatti termék SE telóra nincsen?
-
Werkly
őstag
Hogyan állítható be, hogy böngészőben címsorra kattintva az ikonok jelenjenek meg? iPademen alapból ilyen. iPhone még nem volt eddig. Köszi!
-
Werkly
őstag
Ha bontatlan iPhone telót veszek de nem az én nevemre szól a számla akkor garanciára nézve bukó nekem Apple szemszögéből nézve?
-
Werkly
őstag
4S telót érdemes még venni? Az 5 már combos előfizu nélküli módban! Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest