- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Három új Moto G mutatkozott be
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Fényképen a Poco F7
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Az összefoglalóban ugye megtalálható az alábbi leírás:
"Kérdés: Hogyan tudok minden adatot törölni a telefonról?
Válasz: Settings/General/Reset/Erase All Content and Settings. Nagyon fontos viszont, hogy Jailbreakelt telefont nem szabad ilyen módon visszaállítani, csak és kizárólag iTunes restore-al."Ezzel ténylegesen minden törölhető, és ha ezt elvégzem, akkor nem állítható vissza semmi?
-
Ragnar95
félisten
válasz joey04 #119697 üzenetére
Nem, mivel mint írtam a telepítő fájlt nem tárolja a készülék és csak annak a segítségével lehetséges telepíteni az appot. Ez olyan, mintha gépről akarnál lementeni egy már feltelepített appot. Ha hozzá is férsz a fájljaihoz, semmire nem mész azzal, ha lemented őket, mert másik gépen nem fogod tudni ettől még elindítani az appot.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
agabe
addikt
válasz gilfoyle #119693 üzenetére
Van akinek a sima 6-os is elmegy akár 2 napig is..ez felhasználó függő, de 6+ többet bír akksiban természetesen.
Egyik sem zűrös. Nézd meg melyik méret jön be jobban és azt vedd. Ha használtat veszel legyen még gari.szerk: ha sokat olvasol arra is a plusz a jobb a nagyobb kijelző és nem csak az akksi miatt, és valóban a kamera optikai képstabilizátora miatt vannak helyzetek amikor tud valamivel jobb képet lőni mint a sima 6-os.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Ragnar95 #119692 üzenetére
De most fent van ipaden. Használom. Régebben voltak appok amikkel elvileg le lehetett menteni ipa fájlokat. Az már nem opció? Nem vagyok már otthon a témában, már tényleg csak használom az eszközöket. Ha nincs más megveszem az nplayert, de nekem az ingyenes dragon tökéletes volt, nem kell több.
[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
Én most tervezek véglegesen váltani droidról valami működőképes rendszerre. A WP is szóba jött, de annyi bizonytalanság és olyan fejetlenség van arrafelé, hogy maradt az iOS.
A 6S még drága ezért a 6-os széria lesz, hogy a sima vagy a plusz, az még nem dőlt el.
Egy napot kell, h kibírjon, esténként töltöm. A gyerekek gyors fotózására melyik a jobb?
Sokat olvasok még rajta, navi, e-mail telefon, net, jegyzet. Nagyjából ezek a fő használati területek. Ezekre jobb a plusz, viszont sok hibát olvastam róla (pl térerő eldobálás, kamarehiba, ...) ezek mennyire igazak? Csak az első szériák hibái voltak?
Szóval a fő kérdés 6 vagy 6+ ? Melyik a kevésbé zűrös? -
Ragnar95
félisten
válasz joey04 #119690 üzenetére
Máshonnan letöltöttel nem is mennél sokra, hiszen az nem a te AppleID-dhez tartozna.
Így sajna nem valószínű,h lesz megoldás, mivel a telefon nem tárolja magát a telepítő fájlt.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
fabko
tag
Erre valaki?
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Rég járam errefelé, de most megint elkezdtem követni a témát.
5C megkapta az iOS9-et, gyors mint az álom 8.4.1-gyel kicsit sztem lomhább volt. 9.0 bugolt, 9.0.1 tökéletesnek tűnik.
Ha már 5C. Végül nyáron nem sikerült szavatosságban elintézni, most a következő lépés az október vége felé lesz a kopogós kijelző miatt. Remélem sikerrel járok...
Ja és január-február felé lesz értelme az 5C-t lecserélni 5S-re vagy akkor már inkább a 6-ot lenne érdemes a célkeresztbe kapni?
üdv, adika4444
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #119677 üzenetére
Én 64-est vennék csak 6s-be már.
-
tylerddd
veterán
Október 9. a hazai forgalmazás kezdete, de bevárom, h legyen rendes ellátottság belőle. Talán addig valami hibára is fény derül, ami elveszi a kedvem a vásárlástól. Előtte még el akarom adni az i5s-t is.
Kíváncsi leszek, h hivatalos forrásból (iStyle, iCenter, MM, edigital stb.) mennyi lesz a 64GB-os 6s ára!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
haddent
addikt
Persze, hogy jó a bőrtok (nem? ). Egyébként miért vettem meg eleve 275 ért amikor várható volt hogy 2 héten belül esik annyit
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #119643 üzenetére
Sima 6 van még,megvárom míg beesik a 6s 220 környékére,várhatóan október vége.
Ugyanúgy vettem az i6-ot első héten 275e-ért majd gyors eladtam pár nap múlva ugyanannyiért,rá 2hétre meg megvettem 230e-ért.azért 40-50e 2-3hét alatt nem kevés.
Ezt az i6s-t is csúsztatják most is 5ezerrel minden nap úgy látom"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
joey04
titán
ios 9 alatt létezik megoldás arra, hogy ipa fájlt lementsek valahogy gépre? olyat ami már nincs itunes-on. dragon video player lite-t kéne lementenem.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
na október 9-tol nálunk is lesz 6s
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #119662 üzenetére
Ezt már leírtuk párszor, szoftveresen már nagyon sok funkció érhető el a hosszú nyomvatartással, ezért sok appban nem lehetne ehhez új funkciót csatolni, ergo sokkal kevesebb új funkció lenne elérhető, mint a 3D touch-al.
Ráadásul a 3D Touchnál nagyon jó a feedback, így tudod, mikor "nyomtad meg", míg a hosszan nyomvatartásnál erre nem lenne lehetőség.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nofi
addikt
válasz r3dsnake #119658 üzenetére
Lehet röhögni, de én a kijelző mellett főleg az akksi miatt váltottam 5S-ről 6-ra. Elegem lett abból, hogy már praktikákat kellett alkalmazni az üzemidő érdekében és munka után töltés nélkül ritkán mertem nekivágni az estének. Benchmark ide vagy oda, az A8, ha nem is számottevően gyorsabb, de legalább nem izzad annyira pl. játékok alatt, ahol az i5S már-már forró volt a kezemben. Mindenkinél máshol van a határ, nekem ez a csere simán megért 50e ráfizetést úgy, hogy még nyárig garis a 6-os.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
haddent
addikt
válasz r3dsnake #119663 üzenetére
Kinek mi. Szerintem az 5/5S használhatatlan a képernyő arányai miatt, annyira keskeny, elfordítva semmi nem látszik pl egy billentyűzet fölött már, használhatatlan. A 6 sokkal visszafogottabb és kifinomultabb lett, sokkal kevésbé feltünő, éppen ezért rettentő elegáns. Kézbe véve viszon azonnal, érzésre, tapintásra látszatra sugallja a kiváló minőséget meg az elsőrangú dizájner terveket, nem a CEO retardált kölke rajzolta meg a másik cégről koppintva A tepsi max a Plusra illik, de arra is van igény.
Szerintem nagyon jól sikerült, elegáns, visszafogott, gyönyörű.Egyébként nekem a mai napig a kedvencem az iPhone 4. Na nem úgy, hogy most az tetszik a legjobban (bár a top10 -ben ott van és ott is marad!), de a maga korában az olyat mutatott, hogy az összes többinek a fal adta a másikat éveken át még.
-
bigdady
nagyúr
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #119652 üzenetére
Családba van i6 (illetve volt nekem is ~fél évig), tegnap kicsit nézegettem egymás mellett (10 percet tudtam), érezni azért a különbséget sebességbe. Persze nem eget rengető, de látszik van. Illetve fogásra is valahogy masszívabb benyomást kelt a 6S.
Én ha valamit elmondok azt őszintén teszem, és nem az a célom hogy elájuljak valamitől ha nincs is rá okom. Szóval ez a kamera dolog is ilyen, szerintem nem nagy durranás.
3D Touch-t meg valaki megfogalmazta egy tesztben hogy olyan mint gépen a jobb egér gomb, használatra. Vagyis ez ilyen hogy kell rá, eddig nem is tudom miért nem volt. Könnyebben, gyorsabban elérsz alap funkciókat vele. Persze szokni kell, mert mindig elfelejted van, de szerintem szokás után hiányozna ha nem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz agabe #119653 üzenetére
Én tuti nem váltok 5C-ről alsó hangon két évig...több, mint jó arra, amire nekem kell. Gördülékeny, nem akad (amióta a 8.4 van fent), rábökök valamire, ott is van. Fényképezője nekem elég, néha szoktam vele netezni és ennyi. Bár elképzelhető, hogy lesz olyan dobása az Almának, aminél úgy döntök, hogy muszáj váltani.
Sic Parvis Magna
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #119650 üzenetére
A kamerát sajnálom én is... azért élesebb lett, de nem éri el pl. a Galaxy S6 élességét (még ha van is terület amiben jobb), és sötétben sincs igazán előrelépés, videóban meg a 6S+-ok fejlődtek inkább az OIS miatt.
Apró lépések itt is ott is (4K azért nem rossz, mert 5-6 év múlva már lesz értelme, hogy 4K-ban rögzítve most is a videó), de nem történt hatalmas ugrás ahogy 5S - sima 6 között sem.
Tényleg 2 évente (vagy akár több is) van "értelme" cserélni telefont mindegy milyen gyártó, dehát az újdonság varázsának sokan nem tudunk ellenállni -
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #119645 üzenetére
Mondjuk te most 5s-ről váltottál. Így lehet ahhoz hasonlítod a "sebességet".
Én kíváncsi lennék egy I6-al face-to face összehasonlításhoz.
2 hét múlva lesz nálam egy majd úgy megnézem.Amit a kameráról írsz abból látszik ,hogy ez kicsit szubjektív dolog ,de szerintem ez az egész telefonra igaz ,mivel volt itt aki hangoztatta ,hogy Ég és föld a kamera.
A 3d touch az mire jó? Még senki nem mondott semmi kézzelfogható előnyt a használatban.
Tényleg annyira jó újítás?[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz agabe #119646 üzenetére
Ezt majdnem így le is írtam csak moderálva lett mert említve volt a hirdetés is, és ezt se szabad már itt. A lényeg többet ér az i6-nál nekem is, csak nem annyit amennyi a jelenlegi közte a difi, mert az most még rengeteg. Én igazából kamerában vártam nagyobb előre lépést, de ezt nem kaptam meg.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #119639 üzenetére
Hogy tetszik a 6S?
-
nederlanden
senior tag
Köszi,akkor megveszem a mostani sima hatra😑
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Arcképgyáros
Jó-jó!
-
TheMarci
addikt
Oda-vissza kompatibilisek egymással. (Apple oldala szerint is)
Do You Dream?
-
koma106
senior tag
válasz koma106 #118224 üzenetére
iPhone 5 vs. iOS9 szubjektív #2: egy hét elteltével és/vagy az iOS 9.0.1 telepítésével már kevésbe pozitív a tapasztalatom. Érezhetően lassabb, helyenként meg-meg akad (laggol) és visszaért a híres "hívás bug" is, amit a friss 9.0-nál nem tapasztaltam. Kár, mert nagyon bíztató volt, hogy sima OTA update mellett feltűnően jó volt a teljesítmény. Az új funkciók miatt viszont még így is maradok, mert azért ezzel a sebességgel még lehet így együtt élni, de mindenesetre bízom a 9.1-ben...
Spotlight search Dropbox esetén eléggé kiábrándító, hogy csak azt találja meg, amit egyszer már megnyitottál a telefonoddal...
[ Szerkesztve ]
-
-
Möhe
addikt
Üdv.
Semi-restore az töröl mindent, vagy csak a jb-t nullázza?
-
majestic
őstag
Nagyon hálás lennék, hogy akinek van már új 6S Plus-a, megírná a tapasztalatait az előző modelhez képest, illetve ha nem volt neki, akkor úgy általában. Engem leginkább az üzemidö érdekelne, illetve az új modelben megjelenő újdonságokkal kapcsolatos tapasztalatok!
Előre is köszi!
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
fabko
tag
Egy elveszett iPhonenak hogyan tudom meg az IMEI számát? Az iCloudban csak *********3891 módon jelenik meg. Köszönöm a segítséget!
-
DuDieHUN
aktív tag
az lenne a kerdesem, hogy van-e lehetoseg az iphonerol icloudra szinkronizalt kepeket windowsra letolteni, de nem egyesevel?
-
bigdady
nagyúr
Mi ez a hülyeség hogy (tegnap óta) elinditok ezt azt és kikapcsol a kijelző (elsötétül) és újra ujjlenyomattal mehetek vissza? Ios9...
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
iPhone 6-hoz hol érdemes üvegfóliát venni? Sufni-GSM-ben gondolom nem túl jó minőségűt tesznek fel (vagy igen?). Ebay végső megoldás lenne mert az kb 3-4 hét mire megjön :/
Tok van a telefononMatthew 24:42
-
r3dsnake
nagyúr
Nálatok is elkezd melegedni a teló perceken belül, ha bekapcsoljátok a LowPowerMode-ot?
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Megéri le frissíteni egy Iphone 4-s ios 9-re, mennyire lesz ez lassú ?
Illetve ha látja a telefon a Wifit, de nem tud egyszerűen csatlakozni, akkor mi lehet a baj?
És ha belépek a beállításokba vár egy kicsit a telefon és le is dob egyből, ez valami alap hiba, vagy csak engem sz.pat?? -
pcgamer01
senior tag
Iphone 5c-n nem akar beaktiválódni az iMessage és a Facetime folyton "Várakozás az aktiválásra" szöveg van.
Telenor hálózatán próbáljuk, de egy I6-on ami szintén Telenor kártyás működik.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10+
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Van egy 6 Plussom. Mostanában elkezdte eldobálni a jelet, régebben is csinálta, mostanában gyakrabban. Van hogy a Touch ID sem akar működni. pedig tiszta a gomb is, és az ujjam is. Ja és volt az a program hogy cserélik az előlapi kamerát az első 6 Plusoknál. Enyém is beleesik ebbe a szériába.
Reménykedjek új készülékben, vagy cserélni fogják? Van egy apró sérülés rajta, ezért lennék boldog ha cserélnék.
Régebben T-mobileba kellett vinnem ha volt baja (5S-t oda cipeltem), de hallottam olyasmit hogy már nem oda kell vinni.
Melyik a legkorrektebb hely ahol tudom intézni a garanciát? Térerő dobálástól félek hogy azt fogják mondani hogy nem tapasztalták stb..
Szóval hol a legkorrektebbek?
Köszönöm!
-
bigdady
nagyúr
Mp3 tag editorral is megnéztem és felul is irtam teljesen uaz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Három új Moto G mutatkozott be
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 256 GB DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest