Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Konkurensei között mutatkozik az Oppo Find X8s
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
Még napközben láttam, hogy van 3 alkalmazás frissítés a készüléken (face, messenger,viber), nem nyomtam rá, mondom majd este, amikor wifin leszek.
Most meg hiába nyomok rá, a kis 3-as ott van, de az App Store-t megnyitva úgy mutatja, mintha már frissített volna. Az IOS 9 miatt bolondult meg estére az App Store? Már újraindítottam, de ugyanaz van. IOS 8.4.1.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltő, Doboz, 1 Év Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 97%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG OLED Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest