- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Jim-X #257335 üzenetére
Lehet kivettek a SIM-et es azon volt telefonszam? A telefont biztos nem tortek fel, irtad hogy volt jelkod beallitva (mar ha nem valami trivialisan egyszeru: 1111111, 000000 stb.). Kuldjetek ra egy elveszett modot, az azonnal beallitodik ha valahogy internetre kerul a telefon.
Szerk.: bar ha valtoztattatok Apple ID jelszot akkor mar ez sem fog menni szerintem (de nem vagyok ebben biztos - mindedetre artani nem fog artani az elveszett mod bekapcsolasa).
-
Noxy
veterán
válasz
Jim-X #257321 üzenetére
Aki ellopta az max forgathatja mint majom a tükröt, ha volt rajt jelkódzár. Ha meg az iPhone keresés is be volt kapcsolva, max alkatrésznek tudja használni. A kikapcsolásról meg ennyit: Lokátor hálózat: [kép]
Amúgy meg az itteni tanácsok alapján jó úton haladsz afelé, hogy soha ne találd meg.
Ne kattintsatok rá, ki tudja mi lehet a link végén... Pegasus? -
burgatshow
Topikgazda
válasz
Jim-X #257315 üzenetére
Nem kellett volna levalasztani a fiokrol. Most mar aztan fujhatjatok.
Elveszett modba kellett volna tenni, ugy tobb esely lett volna.
a kuldott link nem Apple-tol jon, meg veletlen se kattintsatok ra.
Esetleg az iCloud.com-on belepve a Lokatorban meg latjatok? Sanszos hogy nem, ha levalasztottatok, de hatha csak ketertelmuen fogalmaztal. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Jim-X #194804 üzenetére
Sajnálom ami veled történt, de az egyáltalán nem biztos, hogy az Alis vásárlásodnál kompromittálódott a kártyád. Az időzítés ugyan furcsa, de lehet véletlen is.
Én mindenkinek azt szoktam javasolni egyébként, hogy ha gyakran vásárol neten akkor csináltasson magának webkártyát, amire vásárlás előtt áttolja a szükséges összeget. Pici kényelmetlenség, de a biztonságért cserébe megéri.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Jim-X #194804 üzenetére
Mindig Ebay-en vasarolok, pont a paypal miatt.
Ha esetleg valamiert megis az Alin kell, akkor persze kenytelen vagyok a sajat bankkartyamat hasznalni, de nem tortent vele visszaeles vele. Remelem a jovoben sem fog.
Persze nem biztos, hogy az Ali miatt van, lehet mashol hasznaltad vagy adtad meg.
A mai vilagban aztan ki tudja mikor melyik bankautomata vagy terminal van megbabralva...
Nem is veletlen, hogy a kartyas fizetest a kinaiak atugrottak, mobilfizetes van naluk szinte csak joforman. -
Jim-X
őstag
válasz
Jim-X #193963 üzenetére
Sziasztok!
Szeretnem megosztani veletek ami tortent.
Ebben a hozzaszolaszban levo linkre kattintottam es rendeltem 3db 2m-es kabelt.
Minden rendesen zajlott, kifizettem a kb. 11eurot amennyibe kerult a kartyammal, amivel mar ezerszer vasaroltam elotte. Megkaptam az emailt, kuldik, track nr. stb.
Viszont majdnem 2 hettel ezelott kaptam sms-t a bankomtol, hogy furcsa penzmozgas van a kartyamon... Megneztem es valami "Playstationnetwork, London"-tol vontak ketszer 50 eurot es egyszer 20 eurot egymas utan. Szerencsere a bankom azonnal tiltotta a kartyamat mert jeleztem, hogy fingom sincs mi ez...A heten jott meg az uj kartyam a banktol es szerencsere ma a penzemet is visszaszereztek. Azota kb 5x probaltak meg "vasarolni" a regi kartyammal...
A poen az egeszben, hogy kozben a kabeleket is postaztak.
Na most az lenne a kerdesem, hogy ezt hogyan tudtak csinalni es ezek szerint mennyire biztonsagos igy vasarolni az Aliexpress-rol? Ez az elso esetem, evek ota hasznaltam a kartyat netes es egyeb vasarlasra, soha nem toten hasonlo eset...
Udv.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Jim-X #186384 üzenetére
Csak addig működik az iPhone keresése, amíg be van kapcsolva a telefon. Sokat javítana a Find my iPhone hatékonyságán, ha fel kéne oldani a telefont ahhoz, hogy ki lehessen kapcsolni, JB-el van is erre mód jó ideje, de sajna az Apple nem építette bele a rendszerbe ezt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jim-X #186296 üzenetére
Akkor ha BP-en hagytad el, max kiírod a Pesten Hallottam, vagy Pesten Találtam facebook csoportokba, és várod a csodát, más nem nagyon van.
-
8
senior tag
válasz
Jim-X #184365 üzenetére
iPhone 6-nál volt valami típushiba az antenna csatlakozóval, laza, kontakthibás, főleg ha már volt piszkálva a telefon. Ha valamihez hozzáütögeted a mobil alját, megjavul egy időre.
De ha a sim foglalat tisztítása megoldotta az jó, reméljük nem csak ideiglenesen.
Ha visszajön a hiba érdemes lehet megnézetni az antenna csatlakozót szervízben. -
-
K1nG HuNp
őstag
-
-
hszilard666
veterán
válasz
Jim-X #181424 üzenetére
A hangminőség nem minden, van itthon egy 5.1 em, pokoli nagyot szól, mégis az airpodot használom az esetek nagy részében. Miért? Mert pokoli kényelmes. A homepodban pont az fogom szeretni (ha működik) hogy az ecosystem oszlopos része, ezáltal a felhasználói élmény is baszó lesz. Legalábbis remélem.
Nah látom nem csak engem izgat, csinálok akkor majd valami cikket vagy videót a cuccról.
Ragnar:
Jah, nálam is szemét. 20 perc alatt majd 15% ot merült. Oké hogy ott a watch meg az airpods, de jobban bírta eddig... -
Noxy
veterán
válasz
Jim-X #178820 üzenetére
Van arra lehetoseg, hogy megszuntessem az iCloud-ot?
Van. PC--> [.icloud.com]. Itt kiválasztod az iPad-t, majd eltávolítás a fiókból.
-
w333
félisten
válasz
Jim-X #119258 üzenetére
Ez nagyon régen volt ... pl. S6 -nál a 32GB -ból több mint 25GB szabad
-
-
madle
őstag
válasz
Jim-X #117614 üzenetére
Az akkor van ha épp valami alkalmazás fut a háttérbn aminek lehet külön a hangerejét állítani. Pl: megy a viber és elkezded állítani a hangerőt akkor az adott alkalmazás hangerejét állítgatod, ha jól gondolom a jelzéseit, viszont ha hívnak telefonon akkor az a Csengetés hangerején fog felszólalni.
De nálam a MobileVoipnál is csinált ilyet, illetve ott még kavarodás is van ha egyszerre fut a Viberrel. -
privacy99
senior tag
-
dzsonesz
tag
Nos igen, oda kéne bevarázsolnod őket. Egyébként annyira nem gáz, megnyitod az egyiket, rányomsz a megosztás ikonra, kiválasztod a másolást. Ezután belépsz iCloud fiókba létrehozol egy új jegyzetet és beillesztés. Nyilván ha van vagy 1000 jegyzeted, akkor ez meglehetősen kényelmetlen, de csak nem voltál ennyire produktív.
-
nord_
veterán
Köszi, de azért átirogatni nem szeretném...
Ajjaj... "összes kijelölése - másolás - beillesztés" funkció nem ismerős?Ezek közül az első kettő tartalmazza az eddigi jegyzeteteimet, az iCloud fiók töküres
Bakker, ha nem másolod át az iCloud fiókba a jegyzeteid, akkor szerinted hogy a jó fenébe szinkronizáljon az a szerencsétlen iCloud?! -
dzsonesz
tag
Ugye a jegyzeteken belül több fiók is lehet, ahova szinkronizál. Értelem szerűen annyi, ahányat megadtál a telefonodon. google, yahoo stb.
Sajnos egyszerűbb megoldást nem tudok, mint, hogy átmásolod a jegyzeteket az "összes jegyzet" vagy az "iCloud" alá, akkor biztosan meg fognak jelenni. Vagy várj picit és talán jön valaki, aki nálam tapasztaltabb a témában és előáll egy egyszerűbb megoldással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest