- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz Hege1234 #117694 üzenetére
megsúgjuk neked, hogy a bluetooth 320 kbps-ra tömöríti a streamet. tehát, ha megfeszülsz sem fog átmenni rajta a flac 800-1000 kbps-a
most látom, hogy jack-ről használod. akkor viszont egyértelműen ki lehet hallani a különbséget a flac és a 320-as mp3 között
[ Szerkesztve ]
-
sweet122
tag
Van itt olyan ember, aki hoz haza iPhone 6S-t 25-en, de nem tesz ra 50ezer Ft hasznot? Nyilvan nem az eredeti aron szeretnem venni, de nem is 50 ezres plusszal. Jelenleg 260ezer a 64GB-os modell, en 280-at adnek erte. Adok majd fel hirdetest is, csak godoltam megkerdezem itt is.
-
Hege1234
addikt
megjöttek a vájtfülüek
r3dsnake
jack-ről szoktam hasznáni....[ Szerkesztve ]
-
-
Hege1234
addikt
háhhh azthittem legalább 5s-ben van
így viszont soha nem fogom megérteni a 8 és 16gb-ot .......
a 8gb sztem csak arra elég hogy ezt nézd iphone-om van
64gb is szűkös igaz tele van flac-el
-secret-
nincs 5s-emjbl charge 2 miatt van flac...
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
van egy sandisc ultra 64 gb-os kártyám tudok rátenni app-okat
5s-en ? -
Ragnar95
félisten
válasz Vasinger! #117666 üzenetére
Mert az maga a telepítőfájl mérete, telepítve kicsit nagyobb az app, így a feltüntetett méret 2x-ese kell, h szabad legyen, mivel nem tudja a rendszer telepítés közben törölni a telepítő.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Vasinger!
nagyúr
Ha van 2.2 GB szabad helyem, akkor egy 1.93 GB-os alkalmazást miért nincs elég helye letölteni?
-
KMan
őstag
Udv!
Korlatozasokkal kapcsolatban lenne egy kerdesem. Beallitasok - Altalanos - Korlatozasok alatt lehet zene es podcastok szamara az explicit kontent csuszkat allaitani. Nekem ez a beallitas engedelyezve van, megis par nap utan elfelejti es magatol kikapcsolja. Azt vettem eszre, hogy iTunes szinkronizacio utan is visszaall magatol kikapcsolt allapotra. Ezzel a bug-gal talalkozott mar valaki?Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Nescafé
őstag
üdv
Kb mennyi hely kell majd a ios9 -nek a telepítéséhez.? iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
Gsx-rr
veterán
válasz r3dsnake #117659 üzenetére
Most nézem elvileg az alerts-nek van.
Sokan írták itt ,hogy nem jelzett az emlékeztető ,ha beállították ,hogy egy adott helyszínen emlékeztessen.
Elvileg ennek be kell kapcsolva lennie.
Nem jön rosszul pl ha beállítom ,hogy valahová ne felejtsek el beugrani ,vagy ha elindulok ,nehogy otthon hagyjak valami olyat amit mondjuk megígértem valakinek és kimenne a fejemből.Nekem mindig szinte az összes ki volt kapcsolva ,csak most néztem a Health mekkora baromságokat ír.
Ma elvileg több mint 3 kilométert gyalogoltam. Max volt 1.
És 3 emelet ,ami egyáltalán nem igaz.
Gondoltam engedélyezem neki a gps-t is megnézem majd így.Meg majd teszek egy egész napos összevetést a Moves-al. és úgy is ,hogy azzal az I5-ön is csinálok egy egész napos mérést.
-
Rage47
veterán
Én leszedtem a beta profilt, de még mindig felkínálja, hogy updatelhetem 9.1 betara.
Remélem jövő héten felkínálja a nem beta 9-et is! -
Bilux
veterán
restore modba raktam a telefont így jónak tűnik
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
matthew95(2)
senior tag
Üdv! Valaki találkozott már iOS 8.4 alatt olyan problémával, hogy nem tud csatlakozni a wifihez? Minden más eszközöm itthon tökéletesen működik. Mindig azt írja ki, hogy rossz jelszó, természetesen nem az. Próbáltam már hálozati resetet, teljes gyári visszaállítást, volt garanciáztatva is, de nem segített semmi. Most már itt állo 1 hónapja és a telefonom nem képes wifire kapcsolódni. Valami ötlet esetleg? Találkozott innen is valaki hasonló problémával? Ja igen, Iphone 6-ról van szó, ha esetleg ez számít valamit. Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Bilux #117646 üzenetére
Nem kell ehhez visszarakni a 8.4.1-et. Ha public beta-n vagy, akkor magától feldobja majd a végleges, GM-ről meg restore-al felmegy a végleges, szóval még utóbbi esetben is megúszol egy frissítést, mivel a mostani módszereddel restore, majd frissítés kéne, úgy meg simán restore elég lesz.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
catroot
veterán
iOS9 alatt is találkozott valaki azzal a buggal, hogy néha nincs az exponálásnak hangja?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Bilux
veterán
Aláírja még az apple a 8.4.1-et?
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #117643 üzenetére
Nem elég, h felesleges, még idegesítő is erősen... Annál csak a billentyűhangok idegesítőbbek, első dolgom volt mindkettőt kikapcsolni, mikor elkezdtem iOS-t használni.
-
Bilux
veterán
Egy olyan problémám van hogy jelenleg 9.1 beta van fent de vissza akarom állítani a telefont itunes-on keresztül
De ezt a hibaüzenetet kapom:"Hiba lépett fel az xy iphone szoftverének letöltésekor.
A kért erőforrás nem található"Mi a teendőm ez esetben?
-
Jim-X
őstag
válasz Gsx-rr #117628 üzenetére
Detto! Sot viber koma olyat is csinal, hogy a viberen belul full hangerovel kapom az uzenetet, mintha le lenne zarva a telefon. Akkor ezek szerint tenyleg a voip alkalmazas zavar be...
r3dsnake:
A csengetesi hangerot a hangero gombokkal allitani dolgot azert irtam, mert amikor lezarom a telot es nem hallom hangosan a zarhangot (alapban 3ason van a hangero) akkor tudom, hogy ezt csinalja. Ilyenkor a gombokkal a sima hangerot allitom...
Nehez ugy
Udv:Jim-X
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Ma reggel érdekes jelenetnek lettem szemtanúja. Felkelek, akartam valamit nézni a telefonon, erre az fogad, hogy teljesen lemerült a telefon. Pedig fel volt töltve, fogalmam sincs mi csapta le így az akkut. És most már azt is tudom, hogy ha teljesen lemerül, akkor ezt már nem is fogja nekem mutatni.
Sic Parvis Magna
-
madle
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz -secret- #117616 üzenetére
Ez a bajom, hogy be van pipalva, de egyszer csak gondol egyet es a fokepernyon nem a csengetest allitom...
madle : Kiprobalom legkozelebb, hogy kilovom az appokat. De az ujrainditasnal pl a futo alklmazasok megmaradnak, a hangero gomb megis ismet a csengetest allitja...
A játék az nem játék!
-
madle
őstag
válasz Jim-X #117614 üzenetére
Az akkor van ha épp valami alkalmazás fut a háttérbn aminek lehet külön a hangerejét állítani. Pl: megy a viber és elkezded állítani a hangerőt akkor az adott alkalmazás hangerejét állítgatod, ha jól gondolom a jelzéseit, viszont ha hívnak telefonon akkor az a Csengetés hangerején fog felszólalni.
De nálam a MobileVoipnál is csinált ilyet, illetve ott még kavarodás is van ha egyszerre fut a Viberrel. -
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Olyannal talalkozott mar valaki, hogy egyszer csak a hangero allito gombbal nem a csenges hangerejet allitom, hanem a normal hangerot es a telefon zarhangja lezarasnal is olyan hangeron van, amit a sima hangerovel beallitottam?
Ujrainditas utan megszunik es ismet a csengetes hangerejet allitom a kulso hangero gombokkal.I5 es i6-osom is csinalja.
Udv:Jim-X
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Noxy
veterán
válasz jozsi252 #117607 üzenetére
Nem lehet eltüntetni.
Ott lessz az valamilyen nevü, szürke hátterű mappában, egy másik app mellet.
Valszeg nyomva tartotta, és ráhuzta egy másik app-ra.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
Sziasztok
Ismerősnek iPhone 4 van, és a kislánya valahogy eltűntette az App Store ikont. Van tippetek hogy lehet visszahozni, vagy milyen módon lehet eltüntetni amúgy? JB nincs.
iPhone 13 Pro Max
-
kchris78
veterán
1 honapja beta5ot hasznalok most GM-et, azert nem annyira a melysegeiben de alap, safari, fb, viber meg olvasgatas, felhasznaloi appok, navigalas, zene, de en nem tapasztaltam semmilyen laggolast vagy force close-t. Mitol lenne ez tele buggal?
Nagyon kivancsi leszek a CPU nyers erejere... Ha tobbtiz %-ot tudtak csavarni rajta akkor az nagyon utos lesz.
Meg egy amit senki nem hozott szoba: beletettek a Cat6-os modemet ami 150 helyett 300Mbit elvi maximumot tud es dual modban a wifije 866Mbitet... Azert ez is szamit. Droid fanok szerint ezt is mar tavaly kellett volna megkapnia csakugy mint a 2GB RAM-ot. Szerintem a 2GB RAM-mal, es ezzel, valamint a Touch3D dologgal ez egy idotallo modell lehet annak aki elviseli azt hogy 4.7" a 3.5/4 utan, es nem vagyik evente az eppen megjeleno ujabb modellre. (en ennek nem tudok megfelelni, pedig azt mondtam a 6os beszerzesekor hogy nem kell es kihagyok egy evet...)
Fejlesztokent amugy rossz az hogy mar alma oldalan is kezdenek igencsak felsurusodni a kijelzomeretek:
-iphone4s/5/6/6plus
-ipad mini,air2,pro
S mivel a fejlesztes ugy megy hogy a kis kepernyon is altalaban ugyanannyi komponens van fenn mint a nagyobbon (a konkret elosztast meg szabalyokkal lehet leirni pl igazitsd jobb szelre, masikat bal szelre, etc..) csak szellosebb es/vagy nagyobbak a komponensek ezert igazabol nekem nem jelent funkcioban pluszt a nagyobb meret, leszamitva azt hogy rajzolni/bongeszni nagyobb helyen lehet meg a listaelemek tobb mindent tudnak felsorolni...[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- Interactive Brokers társalgó
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- IPhone SE3 2022 128GB bontatlan 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest