Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
divan
őstag
válasz kárátékutyá #13938 üzenetére
Én úgy használtam (már nincs meg) teljesen jól működött, nem volt ilyen hiba.
-
divan
őstag
válasz furedilaci #13231 üzenetére
Akkor szokott ilyet, ha a MiFit nem kapcsolódik. Először a MiFittel kell ellenőrizni, hogy van e kapcsolat (lehúzod a képernyőt, hogy szinkronizáljon.) Ha az megvan utána megnézed. hogy az AmazFit kapcsolódik e, pontosan mutatja e az akku százalékot az első lapon, és utána próbáld.
-
divan
őstag
válasz furedilaci #13226 üzenetére
Mi az ami nem megy vele?
Csak pulzusszámos számlapot én sem találtam, de egyébként ami fellelhető azt fel is lehet tenni úgy ahogy leírtam. -
divan
őstag
válasz furedilaci #13223 üzenetére
Azért van más mód is IOS alatt feltenni számlapot. Elmész ide, és kikeresed azt ami neked tetszik. Majd telepíted a telefonodra (ha még nincs rajta) az AmazTools appot. Azzal már tudsz feltenni.
-
divan
őstag
válasz SztiviVander #13178 üzenetére
Köszönöm szépen. Pedig olvasom a fórumot folyamatosan, biztosan ezt is olvastam, csak akkor éppen Androidon voltam, és nem gondoltam, hogy ilyen hamar visszajövök, így valószínűleg skippeltem a dolgot az agyamban.
Megkeresem. -
divan
őstag
Visszatértem IOS-re, nem jött be az Android. Nem volt egyszerű, sokáig nem akarta látni a MiFit az órát, de végül sikerült. Akkor nekiállt frissíteni jó sokáig, mindenféléket frissített, sajnos a fontot is. Nem is tudom, hogy gondolta valaki komolyan, hogy az a hangyaf..nyi méretű betű jó lesz valakinek. Pár napig bírtam, gondoltam frissítek fontot. Fel is ment, azóta Connect App to Update felirat van az órán bármit csinálok. Tettem már rá másik fontot, másik óralapot. mind felment hiba nélkül, de utána továbbra is ez jön be. A Mifithez kapcsolódva van, minden adat olvasható róla, már nincs ötletem, hogy mit csináljak vele.
-
divan
őstag
Én nem akarok okvetetlenkedni, de egy (fizikai) térképen is láthatóak magasságértékek. Tehát az adatbázisban is elérhető kellene lennie, hogy annak a pontnak mennyi a magassága, ahogy készül a térkép, lehetne azt is rögzíteni. Azt nem lehetne, hogy ez is elérhető legyen, és ne kelljen mindig háromszögelni,meg mérni? Persze, ez nem centi pontos, de méter lehetne., és az már teljesen elég egy átlagos felhasználónak.
-
divan
őstag
válasz kutvolgyi_l #12841 üzenetére
És ha visszateszed a Mi Bandagét? Ahhoz sem tud kapcsolódni?
-
divan
őstag
válasz kutvolgyi_l #12836 üzenetére
Ki is jelentkeztél A Bandage alkalmazásból mielőtt leszedted? Egyébként abban van olyan lehetőség is, hogy MiFittel együtt, vagy csak a Bandagével használod. Az óra visszaállás az alap, ha programot váltasz.
-
divan
őstag
válasz Dedó80 #12603 üzenetére
Igen, én is úgy használom, igaz nem Lite, hanem sima Bip.. Mikor MiFittel együtt használtam, akkor a hívásoknál nem írta ki a hívó nevét bármit csináltam. Így lekapcsoltam a Mifitet, csak a Mi Bandage van kapcsolódva. Így minden értesítés megjön, teljesen testreszabható.
-
divan
őstag
Közben meglett a megoldás. Annak ellenére, hogy azt írta, hogy sikertelen a kapcsolódás, párosítva továbbra is volt az appban. Ott kellett először megszüntetni a párosítást. Viszont az sem működött először, ebben segített amit írtál, hogy gps is kell neki. Kimentem a lakásból, ott egyből ment a párosítás megszüntetése. Utána már odakint csináltam, ott egyből ment az újrapárosítás.
[ Szerkesztve ]
-
divan
őstag
A héten tértem át Iphone 7-ről Xiaomi Mi 9T Próra. Az órával kapcsolatban nem nevezném zökkenőmentesnek az átállást. Iphone-on kijelentkeztem a MiFitből, bluetooth párosítást megszüntettem. Xiaomira letöltöttem a Mifitet, bejelentkeztem, párosítottam. Kicsit furcsa volt, hogy a bluetooth eszközök között nem láttam, de a MiFit összekapcsolódott vele, működött. Feltettem Notify & Fitness for Amazfit programot is, idegesített, hogy az értesítések szövegeit nem küldi át, így meg is vettem a Pro verziót. Délután beültem az autóba, ott is párosítani akartam a hangrendszerrel, az sem ment rendesen, emiatt kipróbáltam, hogy bluetooth kikapcs-bekapcs, sikerült is a párosítás. Azóta viszont az órához nem tud kapcsolódni. Először újraindítottam a telefont, majd az órát. Semmi. Nyomtam az órán egy factory resetet, újraindult, azóta az van a képernyőn, hogy? "Open the App to pair", de továbbra is az az üzenet a MiFitben, hogy Órához való kapcsolódás sikertelen. A bluetooth eszközök között már látható, de "leválasztva" állapotban, nem kattintható mintha nem lenne elérhető. Leszedtem már a MiFitet, és a Notifyt is, újraraktam, ugyanaz. Laptop látja, sőt kapcsolódik is hozzá, de azzal nem tudok mit kezdeni. Még valami ötlet?
-
divan
őstag
-
divan
őstag
-
-
divan
őstag
válasz gyemipapa #10894 üzenetére
Nem akarom állandóra, de ami miatt vettem, hogy bizonyos esetekben az eredmenyek.com értesítései megjöjjenek, olyankor előfordul, hogy ott félhomály van, és akkor nem látom. Tehát csak akkor kapcsolnám be, hetente egyszer, arra a két órára ezt. Ios-en sem a Mi Fitben, sem az AmazToolsban nem találok ilyen opciót.
-
divan
őstag
Köszönöm szépen, ezzel végülis még együtt lehet élni. Csak gondoltam némi akkukímélést lehetett volna elérni, ha kevesebb értesítés jön.
Rémlik mintha olvastam volna, hogy van egy olyan feature, hogy beállítható, hogy karemelésre kapcsoljon be a világítás. Sehol sem találok erre utalást, sem az órán, sem az appban. De az is lehet, hogy keverem valamivel. -
divan
őstag
válasz kagzer #10874 üzenetére
Szerintem nekem sem frissíti, gondolom valami beállítáa gond. (Ha működik egyáltalán ios-en)
Nekem is ios-es kérdésem lenne. Az értesítéseket valamivel részletesen nem lehet személyre szabni. Igazából nekem egyedül az eredmenyek.com értesítések kellenének, a többi nem. A Mi Fitben ezeket ki is kapcsoltam, de miután az eredmenyek.com külön nem szerepelt, be kellett kapcsolnom az egyéb opciót. Így viszont minden jön, Instagram, email, pedig ezek ki vannak kapcsolva. -
divan
őstag
Tegnap megjött az órám, szeretnék rá ékezetes bold fontot tenni. Iphone-om van. Letöltöttem a fontot, feltettem az AmazToolsot, de van a leírásban egy mondat, amit nem tudok értelmezni:
3. Társítsd a fájlt az AmazToolshoz (chrome alatt fel is ajánlja egyből )
Ezt hogy is kell?[ Szerkesztve ]
-
divan
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Tervezem egy ilyen óra beszerzését, de lenne egy fontos szempont, amit tudnia kellene hogy jó legyen nekem.
IOS-es a telefonom, amin bizonyos helyzetekben használom az eredmenyek.com alkalmazást. Esetleg valaki meg tudná mondani nekem, hogy az általa küldött üzenetek megjelennek e rendesen az órán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy korszak vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Apple notebookok
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control