- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirusz1
őstag
válasz
Viktor0610 #14160 üzenetére
szomorúan hallom.lehet tudni miért?
-
kirusz1
őstag
Hello.olyat csinál a bip kb heti szinten nem csatlakozik a telohoz.le kell válasszam és törolni a bt listábol.utána megint jó egy ideig.elötte magyaritott menű+regebbi mifit magyaritott hibátlan volt 1,5 évig.csak valamiért már nem müködött a mifit ezért raktam rá a googleplay osat.
Esetleg valakinek csinálja ezt? -
kirusz1
őstag
Hello.kijelentkezett a mifit.probálok visdszajelentkezni de hibát ir invalid redirect uri
Valakine erre ötlet?
Köszönöm -
kirusz1
őstag
Hello. Ismerősöm óráját magyarositani szerettem volna de most elbizonytalanodtam.A1915 a tipus száma ez melyik bip lehet? Köszönöm előre is
-
kirusz1
őstag
Hello.tudna valaki segíteni? Az értesitéseket nagyobbra hol tudom venni a mibandage progiba? Nem találom.köszi
-
kirusz1
őstag
Bandage programnál hoga tudom kikapcsolni pl need for speed játék értesitése ne jöjjön meg az órára?
-
kirusz1
őstag
Hello.Csináltam egy uj Mi fiokotNem lehet kapcsolodni a hálozathoz hibát ír mikor bejelentkeznék előszőr.Olvastam más is járt igy esetleg valami megoldás lenne rá?köszi előre is
-
kirusz1
őstag
Hello.fontot mivel tudok felrakni a gatgetbridgéhez nem tudok csatlakozni
-
kirusz1
őstag
Hello.lecsatlakoztattam a bipem.ujracsatlakozás óta ha üzenet jön angolul irja hogy uj üzenetem van.erre lenne vslakinek ötlete?köszi előre is
-
kirusz1
őstag
Hello valaki leirná hogy tudok wachfacet cserélni egyszer rátettem egy letöltöttet.mifittel szétcsatlakoztam eltünt a fwmnem emlékszem hogy csináltam,próbáltam notyfyvel,gatgetbridgevel sehogy nem megy.köszi előre is
-
kirusz1
őstag
Köszi mindenkinek 😀
-
kirusz1
őstag
Hello.túrázáshoz tudnátok programot ajánlani amin meglehet nézni hogy merre jártam.most nem kimondottan a biphez.nem próbáltam még ilyen programokat.köszi előre is
-
kirusz1
őstag
Hello.Ma redeltem egy bip et.Olvastam olyat hogy ha olyan rendszert rakok rá amiben van magyar nyelv galyra vághatja az órát.Ez mennyire helytálló?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest