- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz
Rodzser Mór #14375 üzenetére
Igen, nekem max fél órásak vannak.
-
Obyboy
addikt
válasz
Rodzser Mór #14369 üzenetére
Nekem jelenleg 40 rögzített edzés van az órában. Szerintem ennyi fér el benne.
Minden nap felszinkronizálom a zepp-be mivel ha belépsz az appba automatikusan szinkronizálja.
Az órából még soha sem töröltem, a legrégebbit automatikusan törli az óra ha újat indítok. -
Obyboy
addikt
válasz
Rodzser Mór #14365 üzenetére
Ha valaki olvasta a kérdésedet és tudja a választ akkor megírta volna.
-
Obyboy
addikt
Ismerősnek szeretnék segíteni okosóra választásban. Amazfit BIP S-en kívül van másik amelyik transzflektív kijelzővel rendelkezik és kapható újonnan.
-
Obyboy
addikt
válasz
Viktor0610 #14160 üzenetére
Szomorúan olvasom, nagyon jó app.
-
Obyboy
addikt
Zepp app másnál is megzavarodott?
Nálam az elmúlt pár napban furcsa dolgokat művel.
- Kedd, szerda és csütörtök is 8000 felett volt a lépésszámom most pedig kb összesen annyi a három napra (MiBandage appban még most is a valósat mutatja), a többi valahol elveszett.
- a pénteki alvásom még logikátlanabb. A valóságban kb 19 és 22 közt pakoltam az udvaron és a házban (tehát mozgásban voltam), 22:30 és 6:00 közt pedig aludtam. A zepp szerint 19 és reggel 7 közt végig aludtam. Ezt az alvásadatot reggel 6:30-kor (fél órával az általa vélt ébredésem előtt) már mutatta. -
Obyboy
addikt
Bip S most frissült a 2.1.1.76 fw-re, kerestem de nem találtam changelog-ot róla. Valaki tud linket hozzá?
-
Obyboy
addikt
Ha nem zavar, hogy a kijelzője IPS LCD nem pedig transzflektív (Téma összefoglaló update3) akkor jó az ár.
-
Obyboy
addikt
válasz
beach head #13735 üzenetére
Ha jól tudom az óra (Bip S) nyelvét nem lehet magyarítani.
Azt a pár angol szót (a mellettük lévő beszédes ikonoknak köszönhetően) könnyen meg lehet tanulni ami a menüben van. -
Obyboy
addikt
Nekem csak S tapasztalataim vannak:
3: 100->20%: kb 20nap (napközben folyamatos Bluetooth kapcsolat kb 30 értesítéssel, pulzus mérés 30 percenként + napi 1 óra séta vagy 30 perc futópad mérés)
5: amazfit watchface appban összesen közel 40ezer zepp-ben kb 40, konvertálást nem tudom. -
Obyboy
addikt
-
-
Obyboy
addikt
válasz
zgmzgm #13246 üzenetére
Ennek még nem néztem utána de szerintem erősen függ a felhasználásról. Azaz ha szinte csak óra ként működik és csak a lépéseket számolja biztosan később telik meg a memóriája mint pl amikor percenként pulzust is mér.
A 24 óránál többet saccolok teljes kihasználtság esetén is, volt MiBand2-m az több hetet is el tudott tárolni. -
Obyboy
addikt
válasz
furedilaci #13243 üzenetére
Azért mert (iOS-re) még nincs olyan (gyári vagy custom) számlap amin közel teljes kijelzőn jeleníti meg a pulzust még nem mondanám félkész teszteletlen terméknek.
-
Obyboy
addikt
válasz
furedilaci #13223 üzenetére
Tedd fel az Amazfit Bip S Watchfaces appot.Biztosan találsz benne olyan számlapot ahol jól látható a pulzus is.
Bocs most látom, hogy IOS-ra keresel...
Droidon már több ezer WF van az S-re nem hiszem, hogy iOS-ra még nem csinált senki. -
Obyboy
addikt
válasz
AttilaMvh #13161 üzenetére
Igaz én Band2-ről váltottam de nekem nem merül ilyen tempóban, 15 nap alatt 100-ról 75%-ra merült. Reggeltől estig folyamatos Bluetooth kapcsolat van a telefonom és a Bip S közt a MiBandage-nak köszönhetően pedig az összes értesítésemet megjeleníti. Ez idő alatt váltogattam a wf-eket is (egyik sem mutatott másodpercet).
-
Obyboy
addikt
Rendeltem Aliról [Case Cover Shell] egy védő tokot a Bip S-re. Tudom, hogy nem S-re van hirdetve de ha jók az infóim a Bip, Bip Lite és Bip S mérete full ugyanaz. Nem stimmel a méret, bármennyire erőltetem nem megy rá [Képek], egyik sarka mindig felpattan. Én voltam a béna és rossz terméket rendeltem vagy jónak kellene lennie csak rossz méretet kaptam?
-
Obyboy
addikt
válasz
dogi01 #12980 üzenetére
A hívó nevét nekem jelzi a Bip S a MiBandege appal beállítva (Amazfit együttműködéssel használom):
Kezdő oldalon a részletetk alatt nekem ott van az "Amazfit Bip S" gomb ezen belül a "hívás" menüben be van kapcsolva a "Bejövő hívás jelzése" és a "Hívó fél megjelenítése" -
Obyboy
addikt
válasz
bazsimano #12952 üzenetére
Lehet hülye kérdésre hülye válasz esete lesz az enyém
:
1. Ha full töltésről kellene indítani akkor addig nem kapcsolna be míg fel nem töltöd (és az összefoglalóban is szerepelne mint használat előtti ajánlás). Az enyém bekapcsolt és 50% körül volt így egyből használatba is vettem.
2. Eddig eszembe sem jutott magyarítani. -
Obyboy
addikt
Amazfit appban frissültek a watchface-ek a Bip S-re, már 40 közül lehet választani.
Az app tájékoztatása szerint a custom wf-ek jobban meríthetik az órát.
Jól értelmezem, hogy ez a kijelző technológiája miatt lehet?
Azaz ha olyan custom wf-t teszek fel ami a másodpercet is mutatja akkor az a sűrűbb képfrissítés miatt jobban meríti az aksit de ha olyat teszek fel amin nincs ilyen sűrű frissítés akkor az ugyan olyan takarékos lehet mint a gyári. -
Obyboy
addikt
BipS kérdés:
Ma volt az első futópados futásom vele. A futás végén közel 2x akkora távot mért mint a futópad. Fel is ajánlotta, hogy kalibrálhatom a távolságot de véletlen tovább nyomtam. Valahol tudom utólag pontosítani a távot? Az órában és az amazfit appban nem találtam rá lehetőséget. Minden futópados futás után fel fogja ajánlani a távolság beállítását? -
Obyboy
addikt
Már egy ideje olvasom a topikot. Több ismerősnek van Bip így nem ismeretlen a kütyü. Tegnap végre megérkezett a Bip S, leginkább a kijelző és az üzemidő miatt esett rá a választás. MiBand2-ről váltottam így jelentős az előrelépés és a MiBandage sem ismeretlen. Eddig nagyon bejön a Bip S remélem sokáig hű társam lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54