Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisqp
tag
Vedd le a fenyerot a legkisebbre. Nekem egy egyszeru fekete-feher analog watchface van fent. Jonnek ertesitesek boven, de nem embertelen mennyisegben. Napi ket szazelek kornyeken vagyok. A masodpercmutato nagyon sokat levesz, az enyemben az nincs. Meg az elejen sokat nyomkodod. Masodik toltesi ciklusban vagyok, egy honapja vettem es most 79%on allok, 13 napja toltottem.
-
DaDa
senior tag
Ennek az órának ez a legnagyobb előnye. Transflective kijelző a legkisebb fényt is visszaveri. Alapból nincs háttér világítása csak a visszavert fény miatt látod. És ezt napfényben áldani fogod. Szinte alig fogyaszt. Vannak olyan wf-ek, amik "teljesen feketék" és csak gombnyomásra látod a dolgokat. Vagy akár te is csinalhatsz ilyet ha jobban bele asod magad. Nekem elég sok értesítéssel minimum 40 napot elmegy, akkor hova spórolunk a kijelzővel? (költői volt)
-
gzbotii
nagyúr
Miért szeretnéd, hogy kikapcsoljon a kijelző? Mivel nincs háttérvilágítás (hacsak nem kapcsolod be), minimális a fogyasztás.
A színeknek semmi köze a fogyasztáshoz. Olyan watchfacet válsz, ami minél kevesebb változót jelenít meg (pl nincs lépes számláló, másodperc kijelzés, stb).
Nálam napi 3% merül, úgy, hogy jönnek azért az értesítések..
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Mobil kontroller ÚJ
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- GameSir X2 USB-C mobile controller
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest