Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
robaGB10 #11846 üzenetére
nem indítottatok el valami edzést ami közben folyamatosan pulzust mér és GPS-t keres? azt mondják, a nagyon cifra és másodperckijelzős számlapok is tudnak komiszak lenni, bár lehet ott még nem tartatok az ismerkedésben. nekem is az első néhány százalék gyorsan lement mert vagy négyszer frissített valamit rajta a Mi Fit, de azóta jó. ha ez még a dobozos töltés, akkor töltsd tele teljesen és utána kezdd megint figyelni.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
robaGB10 #11364 üzenetére
Lassan két éves konstrukció, nem véletlen, hogy kezdetek óta nagyjából tartja az árát tartja az árát.
Szerintem ár-érték arányban verhetetlen, Már ha csak a GPS-t és az akár másfél hónapos üzemidőt nézzük is. Persze aki búvárkodni, vagy mindenáron úszni akar benne, annak nem ajánlott.
Én több mint egy éve használom, és nem gondolkodom a lecserélésén, mert ami jobb, szebb lenne, árban a többszöröse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest