- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
Jorgos01 #11652 üzenetére
Sajnálom, mert szerettem az órán látni, amikor reggel készülődtem, hogy mégis mire számítsak, hogyan öltözzek. Több, mint 1 évig teljesen jól működött, pár hete viszont teljesen eltűnt. Nagyon ritkán megjelenik pár pillanatra (lehetséges, hogy a mifit app variál valamit háttérben), aztán megint tovavész.
Szívesen váltanék GTS-re (Mi Watch-ra már nem várnék), de ott a GPS-ről olvastam rosszakat. Az pedig fontos számomra.
-
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Jorgos01 #10308 üzenetére
Nekem is egy éve van meg, és pont ezért nem frissítgetem, én azt tartom, hogy ami jól működik, azt nem kell "megjavítani". Ezidáig egyetlen újabb fw-ről sem tudta senki megmondani, milyen és mennyi pozitív változást hozott. Mifitet is épp ezért nem használok, ne akarjon nekem frissítgetni.
Be van lőve az órámon a kedvenc és bevált számlapom, font készletem, testre szabtam a menüt, és elégedetten használom Amazfit Masterrel, időjárás is folyamatosan frissül. -
-
keszo
őstag
válasz
Jorgos01 #8578 üzenetére
ilyen esetekben lehet érdemesebb " folyékony fóliát" használni, még ha akár havonta újra kened
-
KPistike
aktív tag
válasz
Jorgos01 #8427 üzenetére
Üdv!
Bár közelében sem járok a feltöltött képeimmel az említett hányadnak, a saját szerkesztéseim azért fekete alapúak, mert nekem úgy tetszik
- nem energetikai szempont alapján készítettem olyannak őket, hanem ilyen az ízlésem. Igazából meg is lep, hogy a saját kedvenceim, melyeket megosztottam a világgal, már 2 számjegyű letöltési mutatókkal rendelkeznek. Kedvenc mesém lett anno Mátrix trilógia, ezért gyakrabban társul fekete mellé zöld.
Fentiek mellett épp gondolkodom inverz megoldáson, ahol zöld, esetleg sárga alapon lesz fekete az információs halmaz. Végiglapoztam egy szombati napon a kínálatot, igyekszem olyan koncepcióra összehozni, amilyen még nincs az amazfitwatchfaces.com-on.
Ha kész lesz, nem várom azt, hogy divatot teremt - ugyanúgy meglep majd, ha 10 letöltést eléri.
Ez csak az én példám, mely nem jelenti azt, hogy a többi fekete alapot készítő tag hozzám hasonló okból készítette a témákat. -
SzaboZE
addikt
-
feel2006
tag
válasz
Jorgos01 #6485 üzenetére
Hát igen, csak bosszantó tud lenni.
Most megoldottam kis keresgélés után a "Mi Fit Exporter" app-al. Ez kiszedte a MiFit-ből a tracket, majd utána ezt már a Strava importtal "megette", így meglett a tekerésem mégis.
-
Acef
addikt
válasz
Jorgos01 #6030 üzenetére
Igen, jól értetted.
Én is ezt szeretném, nálam viszont nem működik, ha a telefon felső részén lévő közelség érzékelő szenzort letakarom, vagy ha zsebben van a telefon.
Sem a Notify sem a Mi bandage nem tudja a némítást, ignore-t, ha zsebben van a készülék. (Mindkettő a fizetős verzió.)
A hang up rendben működik, akár zsebben, akár azasztalon van a telefon.Huawei Mate 10 lite
EMIUI verzió: 8.0
ANDROID verzió 8.0 -
gyemipapa
senior tag
válasz
Jorgos01 #6018 üzenetére
Ez nem irígység, és nem káröröm.
De az okos ember a más kárán tanul, de vannak, akik a mások kárán sem...
Lehet itt tanácsot adni, saját rossz tapasztalatokat megosztani, elrettentő fényképeket kirakni, vannak, akiknek ez sem elég... Na bocs, ilyenkor nem érzek sajnálatot, azok iránt, akik az intő példák ellenére "csakazért is" megfürdetik.... Mert csak ebből tanulnak... vagy ebből sem, és a következő órát is megfürdetik, hátha csak egy rossz példányt fogtak ki... -
Dr.NX
addikt
válasz
Jorgos01 #6018 üzenetére
Nincs ebben semmi káröröm. Én be szoktam tenni ide képet a FB csoportból, ha valami beázott képet tesznek fel.
Az a nem korrekt, aki beírja ide, hogy átúsztam benne a Csendes-óceánt és semmi baja, mert ezzel arra fogja bátorítani a többit, hogy tegyen ugyanígy. Aztán ha a másiké tönkremegy, majd kifizeti neki?
Igen, tudjuk, nem mindenkié ázik be. Azt is tudjuk, hogy a gyártó nem javasolja.
Kinek higgyünk?
(Én a gyártónak.) -
Gloob
addikt
válasz
Jorgos01 #5767 üzenetére
Mint már írtam egyszer, igaz hogy csak 3 csoport van, de a csoporton belül hozzá lehet még adni hasonló programokat. Pl viber, Messenger mehet egy csoportba,hiszen hasonló jellegűek. Az egy csoporton belüliek azonos beállítással működnek. Azon kívül van sok előre definiált app amik szintén jeleznek.
-
-
Grisa bácsi
kezdő
válasz
Jorgos01 #5496 üzenetére
Én egyetlen programot használok, minden értesítés megjön, hívás értesítés névvel-számmal, nappali alvás monitorozása, időjárás rendszeres frissítése. Valamin átsiklottál. Az általam használt app az Amazfit Master. Nem állítom, hogy hibátlan, vagy ez a legjobb, de számomra ez a leghasználhatóbb.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Jorgos01 #5413 üzenetére
Igen Amazfit & Notify (fizetős a Pro verzió), kéri maga mellé a MiFit meglétét is.
Ebben lehet folyamatos pulzusérést is kérni, és a hibázást nem veszi figyelembe. Többször futottam vele, és meglátásom szerint jól mért, bár akkoriban a Notify & Fittness volt fent és MiBand2 a karomon.
Beállítható pulzushatár, aminél sipákol. (alacsony és magas értékre)
Az alvást akkoriban elég rosszul értékelte, de ezen már sokat javított a fejlesztője.
Rengeteg jelzési funkciót tartalmaz, ami kifinomultan konfigurálható.
Azt mindenképp megjegyzem, hogy nem kizárt másnak nem is tetszik ez a program, de az alap verziót kipróbálva el lehet dönteni megéri e azt a néhány száz forintot. -
gyemipapa
senior tag
válasz
Jorgos01 #5375 üzenetére
Én a nappali alvásról beszéltem, olvass vissza légy szíves.
Amúgy egy 2 perces pisilést valóban nem minden esetben rögzít, de ez nem az az árkategória, viszont nekem rendszeresen kimutatja, ha éjjel felébredek, és nem tudok visszaaludni, forgolódok. A felkelésemet is pontosan mutatja, vagy ha mondjuk 5-kor felébredek, de még nem kelek k ki az ágyból, csak lustálkodom és forgolódok.
El kell azonban fogadni, hogy ez nem egy orvosi diagnosztikai műszer!!!
Ha fontos, hogy a 2 perces pisilésedet is precízen rögzítse, kicsit mélyebben kell a zsebedbe nyúlnod... -
Gloob
addikt
válasz
Jorgos01 #5375 üzenetére
Biztosan elvárható a dolog. Nem tudom, de nekem ezeket a dolgokat a 10e ft-os MiBand 3 simán teljesíti. Igaz a nappali alvást az sem számolja, de annyi baj legyen. Magyarított firmware van és playos 3.4.6-os MiFit. No meg MiBandage, de az ebből a szempontból mellékes.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Jorgos01 #5363 üzenetére
Szerintem alapból úgy van programozva, hogy "normális" körülmények között az ember nappal ébren van, és éjszaka alszik. Tehát ha pl. a munkahelyemen elbóbiskolok, természetesen nem méri. Nekem ezzel nincs gondom, de szerintem nincs is jelentősége, mit elemezgessen egy ebéd utáni órás szunyáláson?
Aki persze éjjeli műszakban dolgozik, az megszívta... -
farena
tag
válasz
Jorgos01 #4693 üzenetére
Magyarítás után a csomagban lévő Mi Fit appot telepítsd fel megint, ne azt ami a Play Storeban van. Ez nem frissít és így nem írja felül a firmwaret.
Nem tudom, hogy a moddolt MiFit-tel mit csinál. Magyar mard?
A MIUI fórumon azt olvastam, hogy talán vasárnap lesz új magyaritott MiFit.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Jorgos01 #4156 üzenetére
Használom mindkettőt.
Huawei
pro:- elegáns, kifejezetten szép
- popntos pulzusmérés
- REM fázist méri
- kényelmes
- Wear jobb, mint a Mifit (iPhone)
- úszhatsz benne, teljesen vízálló
- bármiről értesít
- üzemidő GPS nélkül
- (félig) okos ébresztéscontra:
- szíj könnyen nyílik
- sikerült összekarcolnom (?)
- napfényben takarni kell a kijelzőt
- üzemidő GPS-selAmazfit Bip
pro:- kijelző; minél világosabb van, annál jobban látod, illetve jó nagy
- üzemidő rettentő sok
- sportóra kinézete van
- sok app Androidra
- cserélhető kinézet
- erős rezgéscontra:
- tévesztett már a pulzus
- gyári szíj kényelmetlen
- nincs app IOS-ra a Mifit-en kívül, csak egy beta
- kis felbontású kijelző (az üzemidő miatt)
- téglázható+ infó: most jöttem haza Balatonról és a Huaweit választottam.
Összességében mindkét készülék használható arra amire való. Ha sokat sportolsz, vagy Xiaomi fun vagy, akkor inkább Amazfit, ha fontos az elegáns kinézet, az alávásmonitorozás és viszel telefont magaddal ha sportolsz, akkor Huawei.
Remélem segítettem. Az Árpád hínál meg tudom mutatni őket
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest