Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
robaGB10
tag
Sziasztok! Másik telefonnal párosítottam a bip-et mifittel. Az előző telefonomon magyar volt, most angol. Hogy tudom beállítani hogy újra magyar legyen?
-
robaGB10
tag
Bontottam a kapcsolatot a teloval, utána megint kapcsolódott, és most több mindent frissitett mint amikor elsőre beüzemeltem ( most ugyanaz a fw rajta, mint az enyémen) Nem akarom elkiabálni de most rendbe jött tőle az üzemidő, 72%on megállt
-
robaGB10
tag
Megérkezett a 2 Bip, most ismerkedünk vele. Letöltöttük a mi fit, párosítás is sikerült. Viszont az egyik óra kb percenként 1 %ot merül. 89% volt, most 71. Mi okozhatja ezt?
A másik óra jól müködik -
robaGB10
tag
Egy átlagos méretű női csuklón hogy mutat a bip?
-
robaGB10
tag
Van olyan variáns aminek polycarbonat a ház anyaga?
-
robaGB10
tag
Mennyi idő után mennek tönkre átlagosan a bip-ek? Magyarországon ha jól tudom 12 hónap garit adnak rá.
Itt Svájcban a boltok többsége 24 hónapot adnak, és némely helyen ki lehet terjeszteni a garanciát 3 ill 5 évre is. (Kb 18 frankért~ 5500 ft az 5 év). Szerintetek megéri? -
robaGB10
tag
Sziasztok! Első fitnesz órám lenne a bip, 20ért lenne az Euronics-ban, ajánlott onnan a vétel?
-
robaGB10
tag
Első fitneszóra vásárlás előtt állok. A bip már egy elég régi konstrukció. Teljesen átlagos felhasználasra még mindig jó vételnek számít? Vagy inkább egy gts?
-
robaGB10
tag
Sziasztok!
Svájci webshopból rendelve ugyanolyan Bip-et küldenének mint a magyar webshopokból? Itt elvileg 2 év gari lenne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest