- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dedó80
kezdő
válasz
this is life #13768 üzenetére
Köszönöm szépen! Ezt amúgy megtaláltam, de 1.1.6.34 név alatt. De akkor ezek szerint ezzel is menni fog. Az óra fr-elése elfeledteti az amazfit appal meglévő párosítást?
-
Dedó80
kezdő
A Bip Lite-on V1.1.6.58-as firmware van, de gondolom a fr azt is törli róla. A neten nem találtam, esetleg itt van valakinek?
-
Dedó80
kezdő
A Bandage-ban található freemyband-ra bökve bejött több zepp/amazfit mod közül telepítettem az amazfit 4.5.3-at. A bip párosításakor viszont kiírja, hogy talált egy korábban párosított órát (az enyémet) és állítsam vissza a karórát. Ez azt jelenti, hogy fr-elni kell az órát?
-
Dedó80
kezdő
Szeretném a mi bandage-t önállóan használni a bip lite-al. Az összefoglalóban szereplő mi fit mod 3.5.9 jó az önállósítási folyamathoz?
-
Dedó80
kezdő
Valahol meglehet nézni, hogy az időjárás ikonok mit jelentenek, mert a 26 nem mindegyike egyértelmű számomra. Iphone-ra találtam, de az nem ugyanolyan mint a Bip.
-
Dedó80
kezdő
Ezt a Bip-es számlapot szeretném ha valaki módosítaná (maradna Bip): [link]
A bal alsó sarokban a hőmérséklet és pulzus helyén csak a hőmérséklet lehetne akkora számokkal, mint a lépésszámok, valamint a bt-kapcsolat hiányát ne pirossal jelezze, hanem akkor ne látszódjon.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Dedó80
kezdő
válasz
Viktor0610 #12614 üzenetére
A Bandage 4.8.3-as verziója orvosolta a problémámat.
Bandage-ra is van vastagabb Bold font, ami a nagy Ő-t is tudja? -
Dedó80
kezdő
Sajnos nem tudok képet feltölteni, így csak írásban:
A Bandage diagnosztikában nekem kérdőjel marad az indítópultnál, pedig automatikusan indul a Bandage. Az egyéb engedélyeknél és az akkuoptimalizálásnál is, pedig megvan adva és ki van kapcsolva. A zárolás meg szürke, tehát nem is engedi hogy ott állítsam, de amúgy fut folyamatosan. Másnak is ilyen miui alatt? -
Dedó80
kezdő
A Bandage leírásában nem szerepel a moddolt Mifit száma. Az összefoglalóban szereplő 3.5.9-es jó lesz?
-
Dedó80
kezdő
A Bandage önálló alkalmazásához a 3.5.9-es moddolt Mifittel kell párosítani az órát?
-
Dedó80
kezdő
Ha sikerülne a Bandage-t működésre bírni, azt használnám. Arra gondoltam még, hogy lehet önállóan kellene használni a Bandage-t? Itt használja úgy valaki?
-
Dedó80
kezdő
Most vettem egy Bip Lite-ot, Mifit+Bandage legfrissebb verziójával. Másnak sem mutatja az üzenetek szövegét? Mifitben minden kikapcsolva, Bandage-ban minden engedély amit kért, megadva. Az egyéni értesítés fülön ha beálliítom az sms+vibert nem jelez az óra, ha kiveszem őket, akkor legalább üzen, hogy nézzem meg a telefonon. A telefonon (Redmi 4x)még 6-os droid van. Mit állíthattam be rosszul?
-
Dedó80
kezdő
Üdv!
Szeretnék egy ilyen kütyüt a feleségemnek, de nem tudom, hogy a Samsung j3 2016 telefonjával (bluetooth 4.0 (A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP, MAP, OPP, PAN, PBAP, SAP) működik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest