- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyca
senior tag
válasz
PACSA75 #10248 üzenetére
Nekem most frissitette a mifit az ora fw-et 1.1.5.24-re, de tovabbra is siman feltolja a N&F a watcfaceket. Viszont a magyar ekezetes betukkel szivok. Kizarolag az itt belinkelt moddolt mifit appal jelennek meg jol, de nekem N&F-szel kellene. Van valakinek tippje erre?
-
válasz
PACSA75 #9885 üzenetére
@(#9884) Fall-N
&
@(#9883) morgyiÖrülök, hogy vannak, akik helyükön tudják kezelni a dolgokat.
Kategória, mint kulcsszó.
A hifis topikban is ez szokott a gond lenni, némelyek elfeledik a kategóriákat.Én is csak ismerkedni vettem az órákat (mindkettőt használtan), telefonos topikból tudom, hogy létezik a Xiaomi-együttható, így nem ért meglepetés. Amire vettem, arra tökéletes.
Néha pontosabb, néha nem, és mint említettem a tapasztalatom az, hogy nem bírja a tétlenséget rögzítéskor. Akkor megőrül, és összevissza kilengéseket produkál.
A pulzusmérő biztos nem med-dev szintű, főleg ritka mérési frekvenciával.Még azon gondolkodom, hogy rákötöm a kutyára egy 10km-es túránál, hogy mennyit megy ő, ha mi 10-et...
-
bl4ze
veterán
válasz
PACSA75 #9781 üzenetére
Hónapokig jó volt, most nem tudom mi lett a para. EMUI marad 8.0.0 a havi patch-ek jönnek csak rá.
Lehet valamelyik bekavart, és eldobja a BT-t nem tudom,de több mint fél évig jó volt, fixen kint volt az aktuális hőfok mindig. Most hetek óta szívok vele, nem létkérdés, de idegesítő... -
törölt tag
válasz
PACSA75 #9697 üzenetére
Lehet, hogy nem kellett volna kiemelnem, hogy túlzsúfolt, mert nem ezt szántam lényegnek, bár legtöbb, amit ott megosztanak, túlzsúfolt, hanem hogy szinte csak az a téma, hogy ki milyen fancy watchface-t használ, vagy éppen szíjat, miközben funkcionálisan alig használják az órát (a másik fele ugye az aksi idő, ami méginkább ilyen, hiszen annak lesz 3 hónap, aki nem használta).
-
törölt tag
válasz
PACSA75 #9692 üzenetére
Azon mondjuk én is néztem, mikor csatlakoztam az órával foglalkozó Facebook csoporthoz, és ott a posztok fele arról szólt, hogy kinek nagyobb a..., akarom mondani kinek bírja tovább az aksi (=büszkén tudatja, hogy nem használja semmire), a másik fele meg hogy ki tud minél túlzsúfoltabb watchface-t tenni az órájára. Mindezt egy elvileg fitnesz célra fejlesztett okosórával kapcsolatban. Et a topik ahhoz képest felüdülés, mert csak az utóbbi jellemző az is csak úgy 30%-ban...
-
Fall-N
veterán
válasz
PACSA75 #9540 üzenetére
Az a lényeg, hogy csak a Notifyban szabad beállítani a dolgokat, a Mi Fitben mindent inkaktívan kell hagyni. Így Notifyban a pulzus részben beállítasz egy értéket, hogy milyen időközönként mérje a pulzust. Valószínűleg most a folyamatosan van.
Nincs semmi trükk, egyszerre csak az egyiken szabad beállítani valamit, mert összeakad a kettő. Ezért írtam, hogy praktikusan a Mi Fithez csak csatlakozzon az óra, minden mást meg kezeljen a külső alkalmazás. Itt lényegtelen melyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest