- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
slippy
tag
válasz
#27070592 #14372 üzenetére
Hali.
Sima pillanatragasztó teljesen jó, egészen addig, amíg a gyerek nem vágja ostorként a földhöz.
Bár még így is bírt 2 napos tengeri úszást, ami után kicsit megbolondult, de 2 nap száradás után minden újra jóNéztem én is az U-t, de az már nem transzreflektív kijelzővel van, így az akksi idő radikálisan kevesebb (ha lehet hinni a teszteknek)
-
slippy
tag
Nem vagy egyedül az igényeiddel
Én is BIP-et használok, aminek először felvált a kijelzője (ragasztó engedett el), ezért megragasztottam, de a kisebbik gyerek (1,5 éves) megkaparintotta, és ostornak használta a járólapon, ami miatt kijelző széle kissé megmakkantTe találtál valami értelmes alternatívát? A transzflektív kijelzőhöz én is ragaszkodom, sima egyszerű, informatív hátterem van (fekete háttér, pár adat fehérrel), és nem is kell több.
Köszi
-
slippy
tag
Sziasztok.
Ha valaki feladta volna, még van remény a régi, sima BIP-eseknek.
Ma feldobta a rendszer a V.1.1.6.48-at, és le is frissítette -
slippy
tag
válasz
vilmaboy #13661 üzenetére
Most én is ezen vacilálok, csak egy baj van.
Privát telefonom Android. MiBandage tökéletes, ékezet ugyan nincs (sajnos nem találtam sehol az 1.1.6.48 firmware-t, valamint amit találtam font készletet, nem települt), de legalább nem kérdőjel, teljesen használható, itt lehet, hogy a MiFit-et likvidálom is, és Bandage lesz önálló módban.
Viszont a cégesem iPhone, napközben ezzel van párosítva a Bip, azon meg MiFit van, hát szörnyű. (Bár hozzáteszem, hogy csak a legutóbbi frissítés után tűntek el az ékezetek, előtte minden szépen megjelent) Harmadik alkalmazást meg nem akarok már telepíteni :D (bárcsak lenne MiBandage iPhonera is)
Eddig elkerülte az összefoglaló ezen része a figyelmem. MiBandage-ban akartam fontot telepíteni. Kipróbálom a másik verziót. -
slippy
tag
válasz
beach head #13657 üzenetére
Ha tudna rezegni, én Amazfit Neo-t vettem volna, de így hogy csak csipog, kiesett a pixisből, pedig nagyon "mászthev" a forma miatt :)
Szerintem a Haylou nem rossz, de az árával máris Bip-nél jársz, tehát vagy egy "klón" jöhet szóba, aminek a támogatottsága kérdőjeles, vagy MiBand 4, esetleg 5. NFC itthon úgy olvastam, hogy nem kihasználható, a saját GPS mondjuk jó dolog :)
-
slippy
tag
válasz
beach head #13651 üzenetére
MiBand.
Asszonynak MiBand4 van, és szereti.
Ékezet van, mindenről értesít.
Nekem az óraforma miatt "jutott" a Bip :) -
slippy
tag
válasz
rozsi71 #13643 üzenetére
Nekem (2018-as Bip, egy hónapja vettem) 2hét alatt merül 10% körülire.
Mondjukegy hete csinálom azt, hogy este kikapcsolom (alvásmonitorozás semmit nem ér), de folyamatos pulzusmérés megy, minden lehetséges értedítéssel, valamint egy letisztult WF (fehér számok, nincs másodperc kijelzés, alacsony fényerő)
Nekem még az is bőven beleférne, ha 3-4 naponta kell tölteni (telefont is naponta töltöm :) ) -
slippy
tag
Lehet, bár nem valószínű.
Nekem Android 9.0 van fent (bár abból is a "kínai", mert egy Cubot Quest-et nyúzok), viszont a céges iPhone sem frissített, pedig azon már a legújabb iOS van (14 vagy a búbánat tudja már hányas :) )
Szóval passz.
Most pl. nincs hülye kérdőjeles ikon, viszont az ékezeteseket kicseréli simára.
Vagyis 2 perccel ezelőtt még úgy volt, most meg már nem -
slippy
tag
válasz
Fall-N #13581 üzenetére
A MiBand4 (meg úgy maga a karkötős dolog) nekem nem annyira jön be.
Amazfit Neo-ra izgultam rá, de a vibra motor hiányzik nekem belőle, a csipogás meg annyira nem diszkrét (legalábbis így távolról úgy gondolom, mert sajnos élőben nem volt még szerencsém hozzá)
Egyébként minden olyat tud, amire nekem szükségem lenne (persze most meg sírok, hogy nincsenek ékezetes karaktereim)
Így esett a Bip-re a választásom, méret/forma/tudás/ár alapján
Egy elég kétesnek tűnő oldalon találtam utalást rá, hogy letölthető, és bár szeretem a kihívásokat, azzal inkább nem játszottam. -
slippy
tag
Ne is mondj ilyeneket, mert sírva fakadok
Ma reggel is frissített valamit (firmware verzió maradt), ezért már legalább mindent összekevert.
Most ott tartunk, hogy amikor úgy tartja kedve jelzi az értesítéseket, aztán rök random módon kiveszi a cigiszünetet, és hagyja, hogy éljem az unalmas életemet
Kíváncsi lennék, mi alapján dől el, hogy ki melyik frissítést kapja (összefoglalóban olvastam a kínai vs. más országokba szánt órák közti különbséget, de itt elvileg nem ez van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest