- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
AiRLAC #14091 üzenetére
Én GTR 2e-re váltottam, ami a GTS 2e kerek tesója. Ezekben nagyobb akku van már! A legelső töltés után tudott helyből 6-7 napot, amikor 3 napon át folyamatosan nyomkodtam és minden feature-t bekapcsoltam. Az tény, hogy a BIPem 30-40 napot bírt, azt tuti nem éri el, de más is a kijelző és tud egy pár dologban többet. Féltem attól, hogy esetleg nagy lesz a mérete és nehéz lesz, de kellemes csalódás. Most éppen 3 nap után 95%-on áll, tuti nem egy hét lesz
A BIP S egy picit talán hosszabb is üzemidőben mint a régi, abban viszont úgy tudom nem olyan kontrasztos a kijelző, mint a sima BIP-ben és az árához képest már elég régi fejlesztés, ezért léptem tovább..
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max