Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz snooze #10688 üzenetére
Újraraktam a Mi Fitet, így most nekem is. Most erőforrásokat frissít.
De mi a szar ez a "személyre szabott reklám"? Ugye nem akar itt nekem reklámozgatni a Mi Fit? Megvettem egy eszközüket, fizető ügyfelük vagyok. Nem egy teljesen ingyenes szolgáltatásukat használom, hanem egy pénzért vásárolt eszközt. Akkor mi a szart akarnak? Ezzel most eléggé kihúzzák a gyufát, ha elkezdenek itt reklámozgatni.
-
Keem1
veterán
Hűűűha bátya, lehet mégis az volt a baj, hogy nem vitted vízbe, mert tudod, a vízbű veszi ki a zoxigént (=ragasztót)
Viccet félretéve, azért már a minőségellenőrzés sem a régi. Mivel nem szerelhető (bár ebből ítélve még ez se kizárt), simán ragaszthatták volna valami stabilabb cumóval.
Az a durva, hogy az előd Miband 2-t a velem lévő párkapcsolat 2 éve alatt rengeteget fürdettem (zuhany alatt, Balatonban, uszodában), és soha semmi baja nem volt (uszi után még 2 hónapig ömlött belőle a klórszag). Ezt viszont, franc se tudja miért, még egyszer se vittem zuhany alá, pláne nem a többi áztatóba. Valahogy ebből én se nézem ki a vízállóságot, ellenben a Mibanddel.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Srácok, itt valaki a moddolt mifitből akarta kiszedni az emojikat. Sikerült esetleg? Vagy tud valaki ékezetes és egyben emojis fontot?
Most az összefoglalóban lévő ékezetes van flashelve. Más appot nem akarok telepíteni. A mifit amúgy is kéne, a többi applikáció extráira nincs szükségem.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz atab5phone #6396 üzenetére
Utóbbi. Ugyan kirajzolja az óra is az útvonalat (a végén), de nincs alatta térkép.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz gyemipapa #6002 üzenetére
Mondjuk én egy ilyen kis eszköznél csak egy dolgot nem értek. Az ugye nyilván érthető, hogy nem szétszedhető, nem szerelhető. Akkor hogy nem lehet megcsinálni faszán vízállóra?
Annak idején, mi bizonyos szoftverekhez adtunk hardverkulcsot. A chip a picike kis NYÁK-on Kínából készen érkezett, rajta az USB csatlakozóval. A laborban a fiúk egy eszközzel tömegesen flashelték rá a firmware-t, majd kétkomponensű műgyantával kiöntötték. Ugyan az USB nem volt vízálló (nem kértük hogy az legyen), de egyébként az egész cucc (ami pont úgy nézett ki mint egy apró pendrive) teljesen vízálló volt azután, hogy hézagmentesen és véglegesen megkötött a műgyanta. Természetesen a mi eszközünket maximum szétbarmolva lehetett szétszedni, de a szerelhetőség nem is volt cél.
Szóval, a fentihez hasonlóan ebben az esetben sem lenne lehetetlen. Korrózióálló töltőcsatlakozó (ami most is megvan), hézagmentesen kötő burkolat és 0 plusz befektetésből van egy legalább 50 méterig vízálló eszköz (de valójában addig vízálló, amekkora víz nyomását az üveglap elbírja).
-
Keem1
veterán
Köszi srácok, a mifit teljes (adat+cache+app) törlése segített. Újratelepítettem, úgy már felismerte az órát (de csak kb. 3. próbálkozásra), utána pedig ismét nekiállt firmware-t frissíteni - immár sikeresen.
Mindkettőtöknek köszönöm!
Még valami: hogy tudok pulzust mérni? A mibanden az óráról és a mifitből is tudtam, itt az órán nem találom, és a mifitben sincs ott a gomb a méréshez.
-
Keem1
veterán
Sziasztok, most jött meg a kütyü az Eustocktól, a Miband2-met váltaná, ám rögtön párosítás után neki állt firmware-t frissíteni, ami úgy tűnik, nem jött össze neki, mivel azóta nem lehet összekapcsolni a telefonnal. Már leválasztottam, újra párosítani nem lehet. Az órán különböző érthetetlen ábrák váltogatják egymást.
- az eredeti, első párosítás Mi Fittel volt, ami rögtön, kérdés nélkül frissítette a szoftvert (semmi mókolás, 3rd party frissítés nem volt)
- az óra teljesen fel lett töltve, ezt időnként ki is jelzi
- a Bluetooth eszközök között párosítatlanul megjelenik
- Gadgetbridge sem tud csatlakozniMit lehet ilyenkor tenni? Nyilván adódhat a válasz, hogy szerviz, de nem fogják-e széttárni a karjukat, hogy hát sorry, biztos én mókoltam.
A Mibandem többször is frissült, ugyanígy, szóval ennek mikéntje teljesen tiszta, azzal ilyen sose fordult elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest