- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
szabi__memo #13890 üzenetére
Küldtem emailt a fejlesztőnek. Rákérdeztem nála. Várom a választ.
-
bl4ze
veterán
válasz
szabi__memo #13888 üzenetére
Igen, vagy app is lehet, vagy a telefon BT-je. Mondjuk egy vadi új Google Pixel 4a 5G-nél elég meredek lenne ha telefon hiba....
-
bl4ze
veterán
Urak, van ötletetek a jelenségre ?
Telefont cseréltem, Mi Bandage premium-ot használok.
Korábbi telefon : MIUI 12 / Android 10 (Xiaomi 9T)
Új telefon : Android 11 (Pixel 4a 5G)
Sikeresen sikerült párosítani a telefont Bandage backup-ból szinkronizáltam a beállításokat stb.. Minden rendben ment egy napig, majd elkezdett sokszor rezegni az óra és a telefonon is láttam, hogy "Smart watch disconnected".
Az okosóra még a Trusted device-s között is fel van véve mint megbízható eszköz.
Nem értem miért dobálja el a jelet, 1 napig jó volt. Óra is ki volt kapcsolva,és telefon is kapott újraindítást, sőt egy Mi Bandage uninstall és újra install is volt és backup-ból adatok, beállítások újrahúzása....Ötlet, hogy mi lehet a baj, miért dobálja el ? Köszönöm....
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
Megérkezett a Bip S, nagy küzdelem volt párosítani feleség telefonjával.
Csak a "Zepp" volt hajlandó, az is csak a QR Code-dal normál Bluetooth hozzáadás nem ment.
Most azzal sikerült párosítani végre.Ki mivel használja a Bip S-t? Van aki Zepp nélkül használja csak Mi Bandage app-pal?
Úgy látom valami fura módon mókolni kell, hogy "standalone" mód mehessen.
Van erre valami praktikus tanács?
Nekem a Bip Lite gond nélkül megy egyedül, MiFit nélkül.Köszönöm.
-
bl4ze
veterán
Sziasztok,
Ezt a WF-et valaki tudná konvertálni 64 színre ?https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/36036
Sima Bip wf volt, de Upo átrakta S-re, de sajnos csak a régi 8 színű
Én sajnos nem értek hozzá, de szín paletta itt elérhető hozzá :
https://amazfitwatchfaces.com/forum/viewtopic.php?f=76&t=1419
[link] -
bl4ze
veterán
válasz
HoaryFox #13603 üzenetére
Remek, köszönöm.
Remélem az eladó leválasztotta, törölte a MiFit fiókból
Mondjuk én / feleség kizárólag Mi Bandage-ból fogja használni, az meg BT/mac alapján megtalálja úgy hiszem.Egyedi, custom fontot erre is a GadgetBridge proggyval lehet feltenni?
Van ajánlott vastag (bold) font ami kezeli az összes ékezetet rendben?Ma adták fel, 1-2 nap és kézben lesz. Ha beválik, a Bip Lite megy asszonyhoz
-
bl4ze
veterán
Urak, rég nem jártam erre és tudnék jó áron venni egy használt BIP S-t, a mostani Lite-om meg menne feleséghez
Kérdéseim vásárlás előtt :1) az eladónak kell törölnie, leválasztania az órát MiFit-ből eladás előtt?
2) Mi Bandage-ot használok : teljesen támogatott a Bip S is mint a Bip Lite ?
3) Mennyit bír a Bip S akku-ja?
4) Aki váltott Bip Lite-ról : megérte, szereti ? Miben jobb a Bip S, ha jobb ?
5) WF mennyi van rá? Bip Lite WF konvertálás már létezik, megoldott ?Köszönöm !
-
bl4ze
veterán
válasz
AttilaMvh #12897 üzenetére
Köszönöm az infót.
Nekem is már olvasáshoz kell egy 1.25 szemüveg szóval akkor Bip S még nehezebben menne
A baj az, hogy úgy láttam a kedvenc "fix" számlapom a Bip S-en nem létezik, a konvertáláshoz meg nem értek.... nem akarnám elrontani.
Agyalok ezen a Bip S kérdésen még ezerrel.
Gondolom automatikus Bip-Bip S WF konverter program nem létezik. (még?) -
bl4ze
veterán
válasz
AttilaMvh #12895 üzenetére
Bip-hez viszonyítva milyennek találod a Bip S-t ?
Kijelző, akku ?
Az én Bip Lite-om már elég viseletes értsd az akku már igen gyengécske és
20 E Forintból lehetne egy új S, ha megéri - tényleg előrelépés a Bip-hez képest...Kijelző tényleg normál használatnál sötétebb? Elvileg több szín van rajta.... ?
-
bl4ze
veterán
Én most sima Bip-pel oda jutottam, hogy háromszor kell feltenni töltőre, hogy végre 100%-ra menjen fel :
1. töltés : 99% - leveszem majd 1 óra alatt kb 92-94%-ra merül
2. töltés : itt is csak 99%-ra megy a töltöttség, leveszem és megint lemerül elég hamar 5-6%-ot
3. töltés : itt már sikerül 100%-ra tölteni, és így bír kb. 25-30 napot még -
bl4ze
veterán
válasz
Karesz1113 #12611 üzenetére
Kérdezd meg a fejlesztőt, korrekt ember, válaszolni fog. (Magyar srác csinálja)
-
bl4ze
veterán
válasz
Karesz1113 #12607 üzenetére
Mi Bandage önállóan is működik. Emailek esetén úgy rémlik mindig is csak tárgy jött át és a feladó. Teljes e-mail nem. Tényleg egy teljes emailt szeretnél ezen az apró képernyőn olvasni ?
-
bl4ze
veterán
A Mi Bandage tegnap óta támogajta a Bip S-t is
"S" tulajdonosok kérlek, ha lehet jelezzetek vissza, hogy minden funkció megy-e?
(WF, IDŐJÁRÁS stb) -
bl4ze
veterán
válasz
Vjankovics82 #12441 üzenetére
Alvás része minden app-ban tök más
Szerintem az mindenhol kamu, megbízhatatlan
Melyik fontot használod? Mi Bandage-ban nagy betűsre is alakítható, időjárás is stabil... -
bl4ze
veterán
válasz
Vjankovics82 #12436 üzenetére
Szerintem is torony magasan a legjobb app, folyamatosan fejlesztik.
-
bl4ze
veterán
válasz
Vjankovics82 #12430 üzenetére
Kezd el használni a Mi Bandage-t. Nekem is volt korábban ilyen gondom : Mi Bandage óta semmi ilyen, és hatótávból kimész utána vissza rögtön csatlakozik.
-
bl4ze
veterán
Valaki ennek a WF-nek át tudná a napjait írni EN vagy HU-ra ? [link]
Ezer köszönet -
bl4ze
veterán
Ok, értem. Több helyen is azt írták, hogy a Bip S képernyője jobb, nem kicsit mint a Bip vagy Bip Lite.
Én is hajlok rá, de lehet megvárom a Mi Bandage támogatást.
Szeretnék custom fontot, és nagybetűset a jó olvasás érdekében mint a Bip Lite-on.
Ez nem tudom megy-e már Bip S-en...? Custom font stb....manager2220 : Köszi. Milyen app-ra gondolsz, hogy "mennek rajta" ?
-
bl4ze
veterán
válasz
manager2220 #12358 üzenetére
Köszi a visszajelzést.
Én Bip Lite-ról tervezem váltani. Ez már kb. 1,5 éves és az akku is jobban merül, és csak nehezen, több nekifutásból lehet 100%-ra tölteni.
Mi Fit-tel használod,vagy Amazfit app? Android ?Bip WF-ek felmennek rá, vagy más kell hozzá? (screen méret megegyezik azt tudom, de a Bip S már "4 colors")
Köszi,Üdv ! -
bl4ze
veterán
válasz
manager2220 #12304 üzenetére
Nem szoktam a GPS-t használni, szóval ezt passz.
Bandage még nem támogatja, oké.
Bip Lite-ról gondolkodok cserén, az 5ATM vízállóság + jobb kijelző miatt.
Mi Fit nem a kedvencem, Mi Bangade lenne jó vele
Van egy 5,000 Ft ALZA kuponom azzal már igen jó áron lenne -
bl4ze
veterán
válasz
manager2220 #12301 üzenetére
Ez most Bip S amit írtál ?
Mi Bandage támogatja, próbáltad esetleg? Ha S, hol vetted ? Alza ?
-
bl4ze
veterán
FYI
Mi Bandage 4.7.2 verzió nálam kinyírta az időjárás kijelzést, touch kezelést és az egész kapcsolat instabil lett Bip Lite-on.
Visszaraktam a 4.5.1-et az rögtön jó, időjárás is van, de sajnos a Touch-ból hiányzik a "Google Assistant" kezelés.
Küldtem mailt a fejlesztőnek, várom egy 4.6.x verziót, mert ez a 4.7.2 láthatóan hibás.
(béta teszter vagyok) -
bl4ze
veterán
Megoldódott valahogyan most
Gadgetbridge sem volt jó, azzal sem jelezte a hívást.
Le volt törölve a Mi Bandage, majd felraktam az előző verziót : 4.5.1.
Az valahogyan "nullázta" a BIP-et, mert a saját óralap eltűnt.
A régi beállításaimból csináltam egy visszaállítást : láss csodát, megint átveszi a hívásokat, és az elmulasztott hívás is működik !!!
Nem tudom mi oldotta meg, de megint megy -
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
Van ötletetek mi lehet ?
Értesítések megjönnek, de a bejövő hívás, és elmulasztott hívás nem a telefonra.
Az elmulaszott hívás értesítése megvan, de nem mutatja az óra, csak ha az értesítéseket manuálisan megnézem, a kijelzőn felfele "söprök" akkor ott van "Nem fogadott... Név"Nem értem. Minden engedély, hozzáférés megvan, minden be van állítva : Mi Bandage 4.5.2.
Korábbi verziót is néztem Mi Bandage 4.4.3 pld és azzal sem kezeli a bejővő hívást.
Eddig jó volt.
Telefon és óra is ki volt kapcsolva, majd újra be -
bl4ze
veterán
Érdekes,tényleg.
Korábban nem volt ilyen.
Most már napok óta megy és 92%-on áll sok értesítéssel. -
bl4ze
veterán
Urak, egy érdekes jelenséget vettem észre :
az utolsó 3 feltöltésnél azt produkálja az óra, hogy feltöltöm teljesen - jelzi, hogy full és leveszem 100%
Pár óra múlva azonban már 95% 93% stb.
Ha vissza rakom még a töltőre és úgy feltöltöm "megint" 100%-ra akkor utána nem merül max a rendes napi 1-2%-ot
Mi lehet ennek az oka? Az óra lassan 1 éves. -
bl4ze
veterán
[link] ezt viszont valaki tudná "magyarítani" ?
-
bl4ze
veterán
Legalább 5-6 felé bold ft filet ma próbáltam, de egyik sem kezeli az Ő betűt.
Ö elvétve, Ő nincsen.
Ha valaki mégis tudna, jelezze -
bl4ze
veterán
Ki használ itt Mi Bandage-ot saját (ékezetes) fontokkal? Lenne kérdésem, illetve tippet kérnék. Előre is köszi
-
bl4ze
veterán
Urak, kérhetek egy bevált, jó BOLD fontot amiben benne vannak a magyar ékezetek Űüí stb.
És olyan verziót amiben a nagybetűs CAPS is működik? Nagyon sok font van, és egy tényleg jó, bevált kellene. Most a "p" jelűt használom, de nem 100%-os.Mi Bandage-val használnám, nagybetűsre alakítva.
Ezer köszönet. -
bl4ze
veterán
Urak, keresek egy tényleg jó, minden ékezetet kezelő BOLD azaz vastagított font készletet.
Melyik az ami most tényleg jó, és bevált?
Próbáltam párat, de valami mindig rossz : ű ó í stb.
Smiley nem kell, de minden ékezet és főleg bold legyen.
Tudtok adni egy linket, vagy font nevet ami 100% jó ? Androidra tenném, Gatgetbridge-vel
-
bl4ze
veterán
OFF, de hátha
Feleség Mi Band 2-je lett cserélve a 4-re : telefon Samsung S8. MiFit frissítve lett play-ből, a régi 2-es leválasztva. Az új 4-es band szépen megvan, minden ok, de semmi értesítés nem jön meg.
Tegnap egyszer egy app küldött (időjárás - vihar figyelmeztetést) , de azóta semmi.
Még a telefonhívást sem jelzi ki. Minden be van kapcsolva, engedélyeket megkapta a telefonon is.
Az alkalmazás értesítések között sajnos pld az "üzenetek" app nem is látszik, be sem jön ergo SMS üzenetet nem tud átvinni semmi módon.A korábbi Mi Band 2 minden értesítést átküldött, ez semmit.
Segítsetek mi lehet a gond : a MiFit azt mutatja az óra kapcsolódva van folyamatosan.
Agyam eldobom.... -
bl4ze
veterán
valaki használ Mi Bandage-ot és fent van neki a legújabb verzió?
Az időjáráshoz bekerült új funkció "touch: weather forecast and GPS update features"
Azaz az időjárás alatt bekerült egy új funkció, lehetőség "Aktuális helyszín"Viszont akárhogy nézem nincsen aktuális helyszín frissítés, mert az időjárást mint régen csak az egyszer "belőtt" legutolsó pozi szerint mutatja. Nem frissül a hely, nem látom a funkciót működni.
Szintén új opció az "AccuWeather" választása.
4.1.1 verzió van fent.
-
bl4ze
veterán
Urak, mi most az ajánlott, jól működő Modded MiFit? Hívószám+név kijelzéshez ez ajánlott még ugye?
ModdedLehet kapna megint egy próbát, jó ez a Mibandage , de az alvás monitor maga egy vicc....
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest