- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
Roxeus
tag
Való igaz hogy nem olvastam vissza eleget, csak kb. 200hsz-t, de itt biztosan nem volt szó konkrétan erről az AVR 142-esről. Esetleg ha valaki használ/használt ilyet, akkor a tapasztalatára most szükségem lenne.
Egy régi, de mai napig hibátlan Yamaha RX-V395RDS-t váltana, az optikai bemenet, és a Dolby Digital hiánya miatt már régóta halogatom a cserét, de úgy érzem eljött az ideje. Egy Wharfedale szett van hozzá (Valdus 200 + WH-2 Center + WH-2 Surround + WH-208 Sub)
Illetve kaptam egy nagyon kedvező ajánlatot egy ismerősöm Yamaha RX-V359-esére. Igazából elég hasonló a kettő (kb. 3 éves modell lehet). A HDMI-n kívül minden számomra szükséges funkció/csatlakozó megvan rajta. Valakinek van tapasztalata esetleg ezzel a modellel kapcsolatban? Ha minden igaz, akkor a TV-m képes a HDMI-ről optikai kimenetre átvinni a hangot (biztos nem TrueHD-t, csak a Dolby Digital-t) így számomra ez is egy megoldás lenne...
-
sirfer
aktív tag
Már megint igazad van....
Rákérdeztem a miértekre és az volt a gond, hogy én szabtam egy ár keretet erre az egészre.
Ma megyek újra egyeztetni. VdH lesz tuti, csak magasabb katagória. Mostmár látnom kell az egészet, mert kifutok a költségvetésemből.
Őszintén megmondom, hogy így utólag ez a sok részlet nagyon összezavart, nem gondoltam volna laikusként, hogy ennyi mindenre kell odafigyelni....A Streamaudio egyébként réz alapú kábelt javasolt a H/K DALI hangzáskép miatt. (a magas hangok)
-
sirfer
aktív tag
-
-
bela7562
csendes tag
Köszi BBéci!
Infinity PRIMUS HCS most valahol 65k akcióban 110 helyett.
Még ez is megoldás lehetne,mivel még csak az onkyo 308 van meg.Szerinted nagyon elmarad a Mission Cinema Pack és Thuglife(Köszi!) által ajánlott KEF C4-től?
Vagy maradjak az eredeti tervnél és csak mélynyomóra fókuszáljak?
A kef c4-et te is ajánlod?
Sorry a sok kérdésért,válaszodat elöre is köszönöm! -
sirfer
aktív tag
Van den Hul lett a hangszóró kábel /HDMI kábel/RCA kábel/SUB kábel
A Dali Concept Sub elment és JMLab Focal Chorus SW 800V lett helyette.Kezd minden alakulni
A Denon PMA 1510AE működik tökéletesen végfok-ként, nem kell semmit összhangolni.
Akkor írok majd tesztet, amikor minden összeállt és minden formációt tudok tesztelni... -
bela7562
csendes tag
Köszi BBéci!
Még 1 kis segitséget kérnék!
Lesz egy Onkyo 308+Mission MV cinema pack,ehhez akartam az ajánlásokból kiindulva egy Infinity Classia mélynyomót 50k-ér,azonban lekéstem róla,nem tudják lesz-e még
Esetleg más ami szintén passzol hozzá és árban hasonló, tudnál javasolni?
Ha netán valakinek ilyen szett van,ö is irhatna...
Előre is köszi!!! -
dhcodoki
senior tag
Én csak azon vagyok kiakadva, hogy páran itt "így a watt, úgy a watt"-oznak teljesen feleslegesen. Kicsit olyan mint off-road versenyen a végsebesség után érdeklődni!
Nem??
Te találkoztál már olyan HM erősítővel (itt gondoljunk az elmúlt év "populáris" készülékeire, melyek után itt is nagyban érdeklődtek) ami kevésnek bizonyult egy átlag szobába? És itt most nem arra gondolok, hogy mely adott hangerőn érte el a megkívánni való hangminőséget... -
dabadab
titán
"azon a tényen nem változtat"
Az a baj, hogy ennek a ténynek a tény mivoltáról egyáltalán nem vagyok meggyőződve.
Soha, sehol nem láttam érdemben dokumentálva, soha, sehol nem olvastam róla komoly szakirodalomban, soha, sehol nem láttam semmiféle komolyan vehető elméleti okfejtést ezzel kapcsolatban.
Mindezzel szemben viszont kenyérkereső szakmámból kifolyóan egészen képben vagyok a digitális adatátvitelt illetően, úgy gyakorlatilag, mint elméletileg és mind a tapasztalataim, mind az elméleti tudásom ellentmond ennek. -
dabadab
titán
"Ugyanazt a jelet adja a belépő lejátszó, mint a Dune vagy a CineMaster de a hang és képminőségük között drámai különbségek lehetnek és vannak."
Az a baj, hogy a két mondatrész egymásnak ellentmond. Vagy ugyanazt adják ki (és akkor nincs minőségbeli különbség - mellesleg minden bizonnyal ez a helyzet), vagy nem.
-
VGYke
addikt
Köszönöm válaszod! Nekem tök jó a belépő szint is, ha az jobb mint egy Samsung buzibáros csillivillis kütyü. Tehát: kérlek mondj alsókategóriás erősítő+hangfal típusokat és majd eldöntöm, van-e rá keretem.
Persze látom, írtál komponenseket, de sajnos tök hülye vagyok hozzájuk. Jó lenne ha kapnék 1db erősítő + hozzávaló hangfalrendszer tippeket. Úgy szeretném -
Gyurma23
aktív tag
-
Nos erre én spec azt tudom mondani, hogy én szeretem a hangerőt és engem halkan még faterom cucca sem fogott meg... Hangversenyeken, koncerteken sem játszanak élőben halkan, úgyhogy szerintem ez az állítás nem állja meg így önmagában a helyét. Persze a nagyon olcsó készülékeknél észrevehető a sistergés meg a rosszabb hangminőség, de azokat nem lehet egy lapon említeni a normálisabb hangrendszekkel.
-
ricsik
őstag
Nekem a tv alatt van a center egy polcon és teljesen jó. A Tv meg szemmagasságban. Sosem értettem azt az új divatot, hogy a tv 30-40 centi magason van.
Ha a centert az ember tényleg fülmagasságba akarja tenni, akkor a tv-t vagy a földre kell tenni, vagy baromi magasra. Marhaság. -
dhcodoki
senior tag
Pl. egy filmben leginkább akkor volt érezhető a túl alacsonyra, vagy túl magasra helyezett center, mikor jobbról balra, vagy fordítva elzúgott egy autó, repülő, stb.. Legalábbis engem az akkori rendszeremen nagyon zavart. Így mikor fejlesztettem, s egyben költöztem, már úgy alakítottam a dolgokat, hogy egy magasságba kerüljenek. Lehet meg kéne hallgatnom a mostani dobozokat is eltérő magasságban..
-
dhcodoki
senior tag
"miatta nem lehet normális magasságba tenni a tévédet"
Valahogy sosem zavart, hogy a képernyő 20-40cm-el feljebb vagy lejjebb esik. A CRT-s időszakban volt, hogy fél TV magasságnyit változtattam hol fel, hol le. Az elején fura volt mindig, de utána "beálltam" rá. Embere válogatja...
Na de a centernél...! Engem nagyon tud zavarni, ha a front és a center nincs egy magasságban. Tudom 10-20 centit 3 méterről lehetetlen kihallani, de fő a maximalizmus
Anno volt, hogy a CRT tetején feküdt, ami viszonylag egy magas TV állványon volt, s mellette két Jamo Cornet álló front. Na ott volt hullámvasút rendesenEzért szoktam hangoztatni, hogy inkább a kép alá a centert , mintsem fölé.
Egyébként élőben egész esztétikus az a kis állvány... -
Dictator^
veterán
Annyira?
MK2-t valószinüleg használtan nehéz lesz kapni, illetve az árat se tudom.. de gondolom nem nagyon adogatják el.
Szeretnék egy sima Ikon 6ot meghallgatni, mert az MK2 ütött.
Jó páran írták, hogy akkora különbség nincs a kettő közt, ezért akarom meghallgatni a simát.
-
palu
tag
Nekem a külcsin nem annyira fontos viszont ha pénzt adok érte legyen funkcionális és szóljon jól. Sajna nincs ismerősöm akinél megnézhetném a kiálasztott típusokat, igy némi kapcsolgatás próbálgatás után kialakulhatna valami elsődleges benyomásom.
Ezért is kértem a fórumozók véleményét, hátha abból le tudok szűrni valamit.Palu
-
O_L_I
őstag
Ebben mondjuk igazad van csak egy gond van.
A bonyolult de általános technikai kérdéseket össze lehet foglalni kb 2-3 oldalon Lásd 1. hsz.
Ha milyen hangfalat/erősítőt/kábelt/tangóharmonikát kérdésekre a generál hallgasd meg válasz.
A triviális kérdésekre RTFM és vagy facepalm/faceslap a reakció.
A maradék 1%-ra meg kár fórumot fenntartani. -
puskas_z
csendes tag
Ha Sanci a DTS surround módra gondol, akkor ez a lehetőség nem működött. Semmit nem reagált arra a gombra, hiába átkapcsoltam a lemez menüben francia dts-re. Magyar DD 5.1 átrakásakor egyedül ezt a dolby vs wide módot találta a dolby pro logic II módokon kívűl.
Ezért írtam hogy még valaki esetleg.
-
Festina86
tag
Az a bajom, hogy én egy 15mm tetőtéri szobába próbálom betuszkolni ezt a rendszert. Ennek érdekében már kitettem a koplett szekrénysort, hogy elférjenek a front hangfalak. Most gondoltam behúzom a franciaágyat a szoba közepére és akkor eltudom úgy helyezni a háttérsugárzókat, hogy mögöttem-mellettem legyen. Viszont a hangfal teteje max. 120cm magassan lehet a fal végett. Tudom, hogy elég rossz ez a szoba ilyen célra, de azért valahogy szeretném megoldani. Várom a továbi javaslatokat, hogyan lehetne megodani ezt a helyzetet. Subot is veszek majd a későbbiekben, csak arra majd csak jövőre lesz keret. Gondoltam Viadala is elvan 5.0-ban, nekem is megfog felelni pár hónapig. Köszönöm az eddigi segítséget! Ha lenne valami tipped, azt szívesen várom!
-
BBéci
legenda
Kiegészítve az előzőt: drámai különbségnek nem szabadna lennie a két készülék sztereó hangja között. Szerintem a HK AVR760 és a Denon PMA-1510AE megközelítőleg azonos szinten kell zenéljen. Ergo, nincs sok értelme beiktatni ezt a kétcsatornás gépet, pláne az eltérő hangkarakter miatt.
De ha a tisztességes, szakszerű összehasonlítás során mást hallasz, akkor nincs és nem is lehet ellenvetésem. -
sirfer
aktív tag
Az a gond ,hogy a távirányító mindkét eszközt vezérli.
A a 760-on hangerőt állítok, a másik is változik és fordítva.
Ha letakarom a stereo-t akkor sem a forrást, sem a hangot nem tudom állítani csak kézzel.Az emeletre terveztem a másik stereo rendszert, oda akartam venni egy erősítőt, HI-FI cd lejátszóm van másik.
Mi csináljak???
-
akkor a következő upgrade a rendszeremben a ps63c7000 lesz, ezzel érem el a legnagyobb látványbeli ugrást. pont ma voltunk feleségemmel a saturnban a mammutban és már 799 rongynál tart... az idő nekem dolgozik hehe
projektort meg vásznat nem akarok, mert nekem az már macerás lenne. amitől tartok az a TV beégése, ez ellen mit lehet tenni, nem nézek én TV adást híradót max heti 1-2x a többi csak film, néha egy kis FPS-t a PC-ről. volt nálad ez a típus tesztre ha jól tudom, vélemény róla? amit az A551-es panelhez képest észrevettem minőségbeli különbséget, az a színek, a feketék és azt, hogy nincs clouding... ja meg azt, hogy kib@szott nagy és ha nagy az jóóóó..
üdv,
vik -
BBéci, teszteltél gondolom nem egy Bluray lejátszót és láttál PS3-at is üzemelni film lejátszása közben is. Kérdésem az lenne, hogy mennyivel kapok szebb képet, ha egyáltalán kapok egy 150-200 rongyos lejátszótól? Azt kell hogy mondjam a PS3 remek képet produkál BluRay filmeket illetően. Érdemes venni külön BRD játékost vagy nem annyival lesz jobb, és inkább egy nagyobb TV-re gyúrjak?
Üdv,
Vik -
Dorian
félisten
BBéci: (és persze mindenki más, aki ért hozzá)
A rendszerem leggyengébb pontja a szobaakusztika. Hangcsillapítás tekintetében (főleg a frontokkal szemközti fal tekintetében) milyen lehetőségek vannak? Egyszer már volt szó róla, valamilyen fali könyvespolcban gondolkodom (barátnő kifejezetten támogatná is), de ezen belül mikre kell figyelni: méret, alak, nemtudommi...
Saját tervezésűben gondolkodom, úgyhogy ha nem nagyon kacifántos, és esztétikailag is rendben van, akkor tulajdonképpen nincsenek kötöttségek...
-
dz1
tag
Én is megdöbbentem, amikor a mostani Velodyne SPL 1200 Ultrát beiktattam, akkorát dobott az összképen, mintha az egész rendszert kicseréltem volna.
Hát egy 2400wattos szub. nálam is biztosan sokat dobna az összképen egy 150wattos játékdoboz után.
A szomszédok viszont nem lenének tőle boldogok
Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy a rendszered többi eleme miből épül fel?
Az, hogy az önbemérő hány decibelt vesz le a szintekből,. az abszolút semmit nem jelent!
Viszont nagyot hibáztál, amikor nem állítottad a hangerőszabályzót maximumra. A frekvenciaváltót szintén a legmagasabbra kell tekerni!Először így csináltam ahogy írtad, így -15db.-re+100Hz-re állította be a mély hangcsatorna jelszintjét, vágási frekvenciáját. ha fél hangerőre lőttem be a szub. hangerőszintjét, még akkor is ugyanilyen értékeket állított be magának az erősítő. Ezzel csupán csak az volt a bajom, hogy túlságosan is nagy hangerőn szólt a szub. a többi hangsugárzóhoz viszonyítva. A frontok mélyét teljesen elnyomta. Az a gond, hogy az erősítő alsó szabályozási értéke -15db., hogy ha a szubbon a hangerő maxra fel van tekerve, akkor ez a -15db.-es érték is szerintem még mindig nagyon sok!
A segítségedet kérném a következő témában:
Ma vettem egy Gainward GTX 460-as vga kártyát ami már 1.4a Hdmi kimenettel rendelkezik, és ami már úgy tudom, hogy leadja a HD hangsávokat a hdmi kimeneten keresztül az erősítőnek. Hdmi kábellal rákötöttem a vga hdmi kimenetét az erősítőre,(Onkyo-tx-sr508) az erősítő hdmi kimenetére meg rácsatlakoztattam a tv.-ét. Az a gondom, hogy DTS Hd Master Audió hangsávot tartalmazó filmeknél az erősitő csak sima DTS-be kódolja le a hangot, az erősítő kijelzőjén csak sima DTS felirat világit, a piros dts kijelzés mellet nem világit a HD-MSTR felirat. A kép is meg a hang is a hdmi kábelon keresztül megy át az erősítőbe. A korábban használt optikai kábelt végleg el is távolítottam. PowerDVD 10+Médiaplayer classic lejátszóval próbálkoztam, de mindkét lejátszónál is csak sima DTS hang volt dekódolva az erősítőn.
Hangkártyám egy alaplapi integrált VIA VT1708S HD Audio codec,(7.1ch Windows Vista Premium Level HD Audio) 192Khz/24bit PCM jel leadására is képes.
Szerinted mi lehet nálam a gond, hogy csak sima DTS-ben szólnak a HD master audió sávos felvételek?
A segítségedet előre is köszönömÜdv. dz1
-
ikov4
csendes tag
Szeretnék házimozizás és igényes zenehallgatás terén előre lépni. Többször leírtam már, hogy egy kb. 1 hónapja vásárolt JBL Balboa hangfalszettem van./melynek vásárlását kicsit elkapkodtam/ Kérdésem az volna, hogy ha megpróbálom lecserélni ezt a rendszert, létezik-e olyan üzlet, ahol esetleg az újonnan vásárolt hangfalak árába beszámítanák. Ráfizetni sajnos nem sokat tudok. Legyetek szívesek segítsetek, ha tudtok.
-
ricsik
őstag
A kanapé most a falon van és vele van egy síkban a sorrund a kanapé felé fordítva 90 fokban a falon lóg, kb 2,5 méter távolságban. A kanapét előrébb tudom húzni.
Dorian: Lehet azt kéne csinálnom, hogy a kanapét előre húzom, a sorrundoknak meg egy fali állvány és máris magamra tudom irányítani. -
v.attis
őstag
Nem tudom miért, de ódzkodom a használt cuccoktól. Főleg ebben az esetben. Az a helyzet, hogy 30 éves vagyok. A következő 15-20 évben biztosan nem fogom lecserélni a rendszert. Ezért nézegetem az új termékeket. Az is biztos, hogy nem fogok annyit költeni rá, hogy külön eszközöket vegyek a zenére és a filmre.
A meghallgatások hogyan szoktak menni? Láttam egyik bolt honlapján, hogy lehet időpontot kérni. Odamegyek és egy azon rendszeren ugyanazzal a hanganyaggal más-más erősítőket hallgathatok meg?
Egyébként ha már itt tartunk, van békés megyében, vagy ahhoz közel ilyen bolt? -
Dictator^
veterán
Jaja, most egyelőre én is a használat piacot lesem. Szerintem ha kicsit megindul a szekér, a VR400-asokat lecserélném. Nem tudom mennyiért érnek ezek használtan, talán 60 körül, alatt.
Nézegetem én is a JMLabot, árban sem tudom mennyim maradna rá.. illetve mit tudsz az Amazon.com-ról?
Ott is láttam pár erősitőt, sokkal olcsóbban mint itt. Pont ami eszembejut egy Onkyo TX-SR 608 volt, 90e alatt. Magyarországon az 508 van 90e-ért.
Bár egyelőre még nem akarom leváltani, de majd talán egy Denon-ra. -
ricsik
őstag
Nem bajom van, de ha pl mögöttem kéne történnie valami effektnek, pl a helikopter mögülem repülne előre felé akkor nagyon oldalról hallom nem hátulról. Azért gondoltam, hogy nem oldalra, hanem a kanapé mögé kéne tenni a sorrundokat, mivel meg oda nem fér így néztem a megoldásokat és találtam meg a linkeltet.
Lehet hogy az erősítőmmel és a beállításokkal és elhelyezéssel van gond? Az oldalsó sorrund elhelyezéssel is el lehet érni teljesen hátulról érkező hangok érzetét?Most néztem dolby és dts layoutokat és ott is oldalt van elhelyezve, igaz kicsit hátrébb, nekem meg totál oldalt van, velem egy síkban.
Elbizonytalanodtam -
dz1
tag
A mostani Kef-ek mellé semmilyent, nemrég vettem őket használtan. Sajnos nincs rá lehetőségem csak úgy csereberélgetni a szubokat. Ahhoz előbb meg kéne vennem a mélynyomót.... Viszont volt régebben 200wattos pioneer passzív szubcsővem amit egy 2x80wattos technics erőlködővel hajtottam meg, de az nem szólt olyan mélyen+dinamikusan mint a magnat. nemrég az erősítőt+a centersugárzót lecserélten egy tx-sr508-ra+kef iq20c-re. A mérőmikrofonos kalibráció megkezdése ellőtt a magnat sub hátulján a hangerőt kb. 30%-ra állítottam be, a kalibráció végén az erősítő -11db-re lőtte be a a mély hangcsatorna jelszintjét a többi hangsugárzóét meg -9db-re. Ebből csak azt a logikust következtetést vonom le, hogy bőven elég a teljesítménye a kefekhez, nem kell maxon járatni magas hangerőn amikor már elkezd torzítani. Van benne még elegendő tartalék. Nekem a hanjga tökéletesen megfelel, elég mélyre le tud menni, pedig csak 20centis mélynyomója van. Társasházi lakásba szerintem ennél felesleges jobbat/nagyobbat venni. A kef-ek önállóan is elég szépen meg tudják szólaltatni a mélytartományt.
Más: Lejjebb vittem a tévét 69cm magasságba, a frontok egymástól 1,5métere, a faltól fél métere vannak. Mi a véleményed? Így már jó szerinted a hangsugárzók+a tv. elrendezése?
-
ricsik
őstag
Hihetetlen milyen minőségi és árú cuccokkat tudsz írni, kíváncsi lennék Magyarországon hány embernek van ilyen cucca, szerintem kevesebbnek, mint akinek Ferrarija van.
Nem fika, csak ámulok, pl a Focal hangfal 260kg * 5, hogy mik vannak....
most nézem 2m magas, wow, mellesleg 90e dollár körül van darabja. Yeah!
-
kimi02
őstag
Lehet , hogy tudnának söt biztos mutatni jobb hangú dobozokat, csak nekem az ár is számit.
330k-ig elmegyek de tovább nem szeretnék.
Vagy esetleg te tudsz jobbat ilyen árba ?Vikthor : Az a helyzet , hogy azért gondolkodok ennyit mert mostanába nem fogok másik szettet venni.
De lehet , hogy az életbe sem. Ezért akarom most a legjobbat venni ezért a pénzért. -
anakonda
csendes tag
Köszi ! Pedig az onkyo,ha ugyanarra gondolunk mindketten,az nagy érvágás számomra
annyi pénzért,ez pedig töredéke,és ha lealázta, akkor jol hangzik.
Én ugyanott hallgattam emotivat ,és nagyon tetszik..de legfőképp az ereje,és hogy milyen részletgazdag..legföképp a régi technics sa-dx 930hoz nézve
Inkább ennél maradok,mint a pioneer ax4,ami akcios a basysnel.Persze az is más kateg.
THX! -
törölt tag
Nekem mondjuk furcsa hogy emlékezetem szerint nyáron vette a rendszerét és ilyen hamar korrodál, nekem 2-3 év kell hozzá,hogy a hangfalakat ujrablankoljam.Erősitőt mondjuk nemrég néztem és csak épphogy szintelenedik pedig nem mostanában néztem előtte,úgy értem évekkel ezelőtt.
-
Dorian
félisten
Én ezekkel kezdtem a pályafutásomat '98-ban
Meg azzal a fajta Videoton rádióserősítővel, ami sztem mindenkinek volt egyszer. Rengeteg kolesz szobabulit kiszolgált
Aztán amikor elkezdtem dolgozni, lecseréltem egy Marantz 2216-ra (pedig akkor az is már 20 éves volt) egy pár Tannoy M3-mal. Nem is ecsetelem a különbséget.
-
törölt tag
Padlóra az ilyet vétek tenni. Szerintem.
Meg eleve házimozira használni.ekkora teljesitményt.
Félre ne érts: nem a véleményem változott meg a videotonról: nekem mindegy mi van ráirva ha 110 wattot lead (mégha soha nem is éri el ezt a teljesitmény,ergó sose hangositod fel) és nem nagyzási hóbortból: csak tudom milyen löketet kap néha, vagy folyamatosan milyen terhelést a centersugárzó és a frontok.. -
törölt tag
-
Dorian
félisten
Lehetséges, Te jobban értesz hozzá. De én úgy gondolom, hogy az alsó kategóriában, amiről az esetek 90%-ban beszélünk talán más az arány: bizonyos árszint alatt nem kapható normális AVR, és ebben a kategóriában inkább a felszereltség növeli az árat, mint a hangminőség, míg alsóközépkat. hangfalakból viszonylag kedvező árért lehet jó minőséghez hozzájutni.
-
törölt tag
Nem vagy tudatlan.
De a grafitos zsír vezet szinte egyedüliként a zsirok között és pl a mikroelektronikában is használják,és ott azért jóval kissebb áramok folynak és jóval érzékenyebbek az érintkezőik.Ja és természetesen nem vastagon kell alkalmazni: nem autó,vagy gépalkatrész.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest