- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bela7562 #18287 üzenetére
Pedig arra a távra még az 50 is elmegy. De élvezhető csak nem jön ki a HD előnye.Jól olvastál mindent és nem csak olvastad:úgy is van.Digitális SD-re sokkal jobb választás a plazma mint bármelyik LCD.Más nem 46S20-at vedd.,de gyurj a G20-ra inkább.2-3 óra HUD a játékoknál még belefér de elötte a bejáratási idő alatt elég legyen kicsit kevesebb is.nem bánod meg!És amit láttam G20-on adást,megéri gyűjtened rá.
-
törölt tag
válasz
bela7562 #17240 üzenetére
De ha van felette min.5-10 centi hely akkor már igen,belerakhatod. Lényeg szellőzni tudjon. Csak végleges beállitás előtt a hátulján a furnérból faragj ki szerintem hogy jól szellőzzön és be tudd hátulról vezetékezni. Subot faltól 90 cm-re szokás rakni,polctól kb 20-30 cm.re. Én az asztal elé/alá beraknám.
-
törölt tag
válasz
bela7562 #17237 üzenetére
Nem jól tudod: nem kell berakni a subot frontok közé, így a polcra se főképp nem a polcba! Teheted elé is. Frontot ne rakd sarokba,inkább beljebb az állvány mellé. Erősitőt ne tedd az üveges szekrénybe bele hanem inkább pl tévé mellé. Üvegesbe csak lejátszóelemeket rakj,pl video,dvd,médiaplayer,stb. Amúgy jó ki állvány.
-
Vidala
senior tag
válasz
bela7562 #16833 üzenetére
Megnéztem a kézikönyvét is, de ott sem találtam milyen kábel kéne. Azért 99%, hogy egy RCA csatis sub (koax) kábel. Mindjárt valaki más megmondja, akinek ilyen van.
Igen, a dobozok felőli végére is javasolt a banándugó. R-go a kábel mindkét végére kell, azaz 2x2=4db/kábel. Persze, ha csak ez hiányozna, attól még össze tudnád kötni, viszont ha már elcaplatsz a boltba...
-
Vidala
senior tag
válasz
bela7562 #16759 üzenetére
Szvsz egy kb. 4-600 Ft/m közötti kábel már bőven megfelelő kéne legyen. Valami "no name" megteszi (bocsánat, de pl. a kácsa saját kábeleit is ide sorolom, nem feltétlen a minőségük miatt). Lényeg: OFC, sodort, vagy fonott legyen.
2*3m*500Ft+2*8m*500Ft+1*2m*500Ft=12KMég egy ötlet: sokan esküsznek a CAT5-ből maguk által fonott kábelekre. Viszonylag kevés pénzből, elég jó vastagság érhető el. Saját további véleményem nemigazán van, de miért ne lehetne jó.
Bocsánat, a linket majdnem meg sem néztem: igen épp valami ilyesmire.
-
Vidala
senior tag
válasz
bela7562 #16755 üzenetére
Nagyjából valami ilyesmit sejtettem, ezért nem is lőttem nagyon mellé (szvsz legalábbis).
Az összes dobozodhoz 2,5 mm2-est ajánlanék.
A 8 méter nem olyan sok, de már éppen határeset, többek között ezért is a 2,5-es, pl. 5 méternél még elégségesnek tartanám a 1,5-est is.
Nem baj, ha kicsit inkább vastagabb, azzal nem lehet mellélőni (kisebb lesz az ellenállás). -
Dorian
félisten
válasz
bela7562 #16745 üzenetére
Mégis honnét tudják, hogy neked melyik hangdobozhoz milyen hosszú madzag kell? Ráadásul valószínűleg valami gagyi túkbelet tennének bele, amit rögtön ki is lehetne dobni, de az erőlködő nyilván annyival drágább lenne.
A frontokhoz, centerhez vegyél 4 mm2-es OFC rézkábelt, a hátsókhoz 2 mm2-est. A két fronthoz azonos hosszúságút, akkor is, ha nem azonos távolságra vannak. Kácsa audio-ban dobról levágják a megfelelő méretet, banánt is kapsz hozzá. Bekötésnél figyelj a + - (piros-fekete) pólusokra, és a nyíl vagy felirat irányában (a hangdobozok felé) való bekötésre. A kimért hosszra számolj rá egy kicsit baromi kínos, ha pont nem elég, vagy feszül, vagy akármi.
-
törölt tag
válasz
bela7562 #16742 üzenetére
Nem adnak hozzá,neked kell venned,(kivéve mélynyomó).De nem kell különösebben foglalkoznod vele,szvsz veszel ami belefér pár ezresért,lényeg hogy ne a leggagyibbat vedd azért oszt jónapot.Vagy hazaviszel egypárat letétbe és ahol nem hallod már a különbséget,a legolcsóbbat vedd.Ja és nem tudom milyen erősitőd van de ha banándgót fogad és veszel hozzá,azt azért meghálálja.
-
Vidala
senior tag
válasz
bela7562 #16722 üzenetére
Igen, nagyjából jól gondolod.
Kb. egy egyenlő szárú háromszög csúcsaiban kellene elhelyezned a dobozokat, meg magadat. Tehát a 2,3m nem a magassága, hanem a szára kéne legyen a logika szerint.Ettől kis mértékű eltérés persze nem okoz túl nagy gondot, a 2m már jó lehet.
-
Thuglife
senior tag
válasz
bela7562 #16300 üzenetére
Ahogy említettem és látod is nekem ez a Mission szettem van és hidd el nem kell fél év után a darabjait összeszedni. Már egy éves és új állapotban vannak, sehol egy karc rajtuk. Igaz nem is virágállványnak használom. Egyetlen hátulütője h az eleje műanyag az hogy ha nagy a hőingadozás a szobában, akkor néha "pattog" a műanyag és MDF találkozásánál..
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Légies iPhone halvány színei
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest