- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
-cobra-
aktív tag
Szia!
Köszi a tippet, és is erre gondoltam. Ma délelőtt felhívtam a helyet ahol vettem, és mivel közölték, hogy a garancia idő lejárta után az én költségemre megjavíttathatom a szervizben, így vettem a bátorságot és belekukkantottam. A fejhallgató csatlakozója egy külön kis nyákon csücsül és egy 5-6 eres szalagkábellel van átvezetve az alaplap hátsó részére. Lehúztam a csatlakozót az alaplapról, hátha kiszűröm a fejhallgató csatlakozójának kapcsolóhibáját, de így se szólalt meg. Ezután visszadugtam a csatlakozót, és megszólaltak a hangfalak!
Ez alapján én valami kontakt hibára tudok gondolni, ami rendesen megszívatott. Hú most nagyon örülök, ilyen olcsón még nem vettem soha erősítőt.
-
törölt tag
szerintem az 1.sz hozzászólás már tartalmazza..
De röviden leírom: Minden,ami nem HD hangformátum,az digitálisan átmegy koaxiális és optikai csatlakozókon,még a DTS ES minden fajtája(discrete és Matrix is!) és a DD EX is,amelyek 6.1-ek.
A HD formátumok ami a Dolby digital plus,Dolby TrueHD,és a DTS HD formátumai (Master Audoi és High Resolution,röviden MA ás HR) azok már csak HDMI 1.3 verziójú kimenet-bemeneten vagy analóg módon továbbíthatók. -
Thuglife
senior tag
-
kbhuinfo
tag
Klassz, valaki leírja tapasztalatait pc ügyben. Nos, most állok erősítővásárlás előtt - a HTPC-m egy asrock alapú a330ion. TV-vel HDMI-n összekötve megy hang, kép. Viszont előre remegek, hogy mit fog csinálni az erősítő. Jelenleg HDMI-mentes erősítőket nézek - fő a minőség, a HDMI viszont még drága ahhoz.
Szóval optikain vagy rca-n azt mondod nem megy ki a több csatorna?
A másik PC-ben blaster x-fi van, abból az optikain csakis 2 csatorna volt hajlandó kijönni és az is megfelelően letört (anno egy yamaha rxv-363 volt).A 19619-re senki nem tudja a választ?
-
Vidala
senior tag
Én a Polk szettre szavazok, esetleg ha belefél egy picivel több csak a 400-as szett.
Már csak unalomból is odaírom, hogy hallgatózni is kell ám!!!Viszont az ármaximum alapján én úgy sejtem, hogy te csak 5.0-ás szetteket néztél, ahhoz pedig egy sub-ot még hozzá kéne csapni az 5.1-hez min. 50K-ért!
-
hdcsaba87
aktív tag
Nekem ilyen erősítőm van polkaudio tsi 300 frontokkal.
Pár napja vettem, eddig meg vagyok vele elégedve.
Ennyi pénzért szerintem nem kapsz jobbat, kef c7 et is hallgattam, de nem tetszett a hangzásvilága.A maximális hangzást még nem tudtam itthon elérni, mert mint tegnap is említettem a kábeleim még vacakok, a szoba akusztikám meg hagy kívánni valót maga után. (Kicsit pakolászni kellene
)
-
BBéci
legenda
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest