- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Aktív témák
-
bela7562
csendes tag
BBéci,Sanci38 köszönöm még1x a segitséget házimozi ügyben
Nekem nagyon bevált amit ajánlottatok.
Esetleg tudnátok ebben is segiteni,véleményezni?-tudom nem idevágó dolog,de itt mindig megtalálhatóak vagytok
[link]
köszi. -
bela7562
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.
Van egy elég régi tv-m(újat karácsonyra tervezem),azonban addig is szeretném a tv műsorokat a házimozin hallgatni.
Azonban a tv-n csupán 2 csatlakozo hely van,1 antenna bemenet és 1 scart bemenet.
Az erősitő onkyo 308. Össze lehet ezeket valahogy hozni vagy meg kell várnom amig lesz 1 normális tv-m?
Előre is köszönök minden segitséget! -
bela7562
csendes tag
Köszi a segitségeket!
80hz-re állitottam az erősitőn és a mélynyomón is a vágási frekit.
A centernél a hangerőt +4db-re állitottam,mert szinte nem lehetett érteni a szöveget,a hátsókat +1db-re,a többi nullán,igy kezd összeállni a "kép".
Még próbálom jobban belőni,csak összejött némi meló. -
bela7562
csendes tag
Sziasztok!
Korábban többeknek is volt itt, mission pack és kef c4-es szettje.Az erősitő onkyo 308.
Tudnátok esetleg segiteni,egy kiindulási alappal,hogy mit mire állitsak? A 308 on nincs kalibráló és örülnék egy kis segitségnek. A mélynyomó vágási frekvenciáját mire kell állitani? Az erősitőn is szerepel valami crossover,ezt ugyanakkorára kell állitani?
Köszi a segitséget! -
bela7562
csendes tag
Sziasztok!
Végre megérkezett a mission szettem és a kef c4 mélynyomó(a mélynyomóra kellett várni,mert fekete csak nem akart jönni...)
Ha fele annyira jól fog szólni,mint ahogy kinéz,akkor már elégedett leszek
Köszönet BBécinek,Sanci38nak,Thuglifenak a jó tanácsokér,plusz a többieknek is a segitségér
Sajna a kábeleket eltüntettem,mivel mind3 szobát kissé felújitottuk,igy nyoma veszett
Holnap bekábelezem és had szóljon,már alig birom ki
Én is nakamichi banándugót vettem,de a vaterán,és a korábbi hozzászólásokból leszűrve ugyanolyan minőségű,mint amit kintről lehet rendelni.2nap alatt megjött és nem sokkal drágább,a 10pár nem volt 5rugó postaköltséggel együtt,pontos összegre nem emlékszem. -
bela7562
csendes tag
válasz
#09634560 #17238 üzenetére
Akkor annyira nem is vészes a helyzet.
Kicsit gondolkodom az elhelyezéssel kapcsolatban,de szerintem meg tudom oldani,ha megveszem az állványos cuccot.
Az egyik front olyan 60-70 centire lenne a saroktol,az elfogadható?
Még nem tudom mennyi hely lenne az erősitö fölött,de lehet inkább az állványon lesz a helye,csak félek a portól...A centert hagyhatom az állványon,vagy csináljak tartót neki és fel a falra?-én a tv állványon gondoltam a helyét.Köszi!!!!
-
bela7562
csendes tag
válasz
#09634560 #17238 üzenetére
Köszi!
A tv állvány nem üveges,akkor se ajánlod hogy az erősitöt "bedugjam" oda? (persze helyet hagynák neki szellőzni,mert nem középre szerelném be a polcot.)
Ha a subot az állvány mellé teszem,akkor mennyi tér-"hézag" kell minimum?
A tv állvány elé nem tudom tenni,mert kell ahely mászkálni ,aztán asztal jön szal az nem jó.Jasonchan:tényleg annyi az ára,voltam a praktikerben...
-
bela7562
csendes tag
Sziasztok!
Némi tanácsra lenne szükségem!
Láttam ezt a terméket ,ami megtetszett az ára miatt is.
A kérdésem a következö lenne:
a tv állvány 160cm széles és mellé raknám még helyet hagyva az álló frontokat (mission cinema pack,ha megjönne már végre).
Viszont felmerült az a kérdés,hogy akkor a subot,hova teszem?
Ugytudom a 2 front között kellene lennie,de nem fér el.
A kérdésem:
-fel lehet tenni a tv állványra? (a tv a falon lesz magasabban tehát nem zavarná,ja és a szekrények sem játszanak,mert jóval odébb lennének.
-vagy nézzek keskenyebb tv állványt,mondjuk 1méterest és akkor elfér a földön mellette...
-illetve mennyi helyet kell hagyni kb a front és a sub között?-hátha tudok nyerni annyi helyet...
Köszi a javasatokat,válaszokat! -
bela7562
csendes tag
válasz
Vidala #16835 üzenetére
Köszi a segitséget!
Meg is vettem a sub-hoz a cuccot.
1 kérdésem volna: Profigold 2,5es ,sodrott,tiszta réz, szálvezetővel,750ről 600ra lealkudtam.amugy neten fél óra keresgélés után megtaláltam 1,99font/méter a neten,de már a tipusszámra nem emlékszem
A másik 550 amit néztem kácsás.
Hajlok affelé,hogy leugrok a boltba és megveszem...ér annyit ez is mint a kácsás,igaz? -
bela7562
csendes tag
válasz
Vidala #16762 üzenetére
Köszi!
Még utána nézek a banánoknak este,aztán meg is rendelem,nehogy úgy járjak,hogy itt a cucc,de nincs mivel összekötni őket
Esetleg még abban kérnék tanácsot,hogy a kef c4-et és az onkyo 308-at mivel kell csatlakoztatni...
illetve a hangfalakhoz is banán dugó kell,mint az erősitőhöz?(mission mv8 szett.elnézést,ha kézenfekvő a dolog,de nem láttam hátulról hangfalat vagy 12éve)
Sorry és köszönöm! -
bela7562
csendes tag
Hűha...900/m és 500/banánnal számolva kb 30k?
ez nem volt betervezve az éves költségvetésbe -
bela7562
csendes tag
válasz
Dorian #16746 üzenetére
Erre nem is gondoltam...abból indultam ki,hogy 12éve vett sharp sztereo kütyümhöz adtak kábelt->gondoltam akkor a házimozi rendszerhez is adnak ->és talán ebben az esetben is
...egyébként tök logikus amit irtál.
Vidala: a frontok kb 1,10 méterre lesznek az erősitőtöl,oda 3métert gondoltam,hátha tudom még messzebb tenni őket később egy kicsivel, a surrondhoz pedig...mivel egy irányból mennének, oda kell bizony a távolabbit számitva úgy 8méter mivel a fal mellett vinném a kábeleket...ha ez sok,és 2 irányból vinném a kábeleket,akkor a szönyeg alatt tudom csak elvinni az egyikhez,azt meg nem nagyon szeretném,meg gondolom nem is tanácsos
Lehet nem túl bonyolult,csak érteni kell hozzá
Köszi mindenkinek! -
bela7562
csendes tag
válasz
#09634560 #16743 üzenetére
A sóher szüzmáriájukat
,azt hittem megdobják alapból az embert valamivel
Onkyo 308,de még dobozban,szóval nem tudom mit kellene vennem hozzá.
Esetleg egy tippet megköszönnék,illetve akinek ilyen szettje van,segithetne a hangfalak ill erősitö beállitásában ,sajna nem értek hozzá nagyon,de lelkesen olvasgatok
köszönöm. -
bela7562
csendes tag
válasz
Vidala #16723 üzenetére
Köszi Vidala,BBéci!
Akkor megnyugodtam
Csak már itt lenne a szettem.-mint kiderült(most hivtam őket) elfogyott a mélynyomójuk,pedig szgép szerint még volt raktáron...jövő hét elejére igérték
viszont annyit már kibirok,mivel össz 10ezret lealkudtam az árábólEszembe jutott még valami.Szerintetek érdemes a kábelekkel foglalkozni ilyen szettnél(mission mv8 szett+kef c4) vagy jó amit adnak hozzá?
Köszi -
bela7562
csendes tag
"Értsd meg, a frontsugárzók nem lehetnek ennyire messze egymástól, szinte közöttük ülsz."
Sziasztok,felvetődött egy kérdés ezzel kapcsolatban.
Kb 2,3méter távolságra leszek az álló frontoktól,kb milyen messze kell(ene) elhelyeznem őket egymástól?-igazság az,hogy erre nem is gondoltam és hát 2méternél sokkal nagyobb helyet nem biztos,hogy össze tudok hozni nekik...ez még megfelelő lehet?
köszi a segitséget! -
bela7562
csendes tag
BBéci!
Volna még 1 kérdésem,ha tudnál segiteni!
Privátba beszélgettünk Csemberlen-nel,aki emlitette,hogy a netdepo-s emberke le akarta beszélni a Mission cinema csomagról,merthogy műanyagból van az eleje...
Namármost én sajna nem nagyon értek hozzá,de kiváncsi lennék,hogy szerinted ennek milyen hátulütői vannak/lehetnek a későbbieket nézve.Esetleg 1-2 év és kuka? vagy ennyire nem vészes a helyzet,egyszerűen ebben az árkategóriában ez a megszokott?
Köszi a segitséget! -
bela7562
csendes tag
Köszi BBéci!
Infinity PRIMUS HCS most valahol 65k akcióban 110 helyett.
Még ez is megoldás lehetne,mivel még csak az onkyo 308 van meg.Szerinted nagyon elmarad a Mission Cinema Pack és Thuglife(Köszi!) által ajánlott KEF C4-től?
Vagy maradjak az eredeti tervnél és csak mélynyomóra fókuszáljak?
A kef c4-et te is ajánlod?
Sorry a sok kérdésért,válaszodat elöre is köszönöm! -
bela7562
csendes tag
Köszi BBéci!
Még 1 kis segitséget kérnék!
Lesz egy Onkyo 308+Mission MV cinema pack,ehhez akartam az ajánlásokból kiindulva egy Infinity Classia mélynyomót 50k-ér,azonban lekéstem róla,nem tudják lesz-e még
Esetleg más ami szintén passzol hozzá és árban hasonló, tudnál javasolni?
Ha netán valakinek ilyen szett van,ö is irhatna...
Előre is köszi!!! -
bela7562
csendes tag
válasz
csemberlen #16020 üzenetére
"Onkyo HT-S6305,és a Onkyo 308+Mission MV cinema pack szinte 1 árban van. Mission hangfalak mérete miatt nekem meggyőzöbbek, vagy mégse??"
Sziasztok!
Erre én is kiváncsi volnék,mivel hely miatt jobb lenne az első,de ha a Mission-os szett sokkal jobban produkál,akkor hajlok a bútorok tologatásáraEsetleg Onkyo 308+jbl scs178? Még azt kérdezném,hogy az Onkyo HT-S3305-el nem lehet egy lapon emliteni őket,igaz? (korábban ezt szerettem volna,de ahogy olvasgatlak titeket,rájöttem,hogy nem szeretnék pár hónap mulva ujra rákölteni egy jobbra,megfelelőbbre.)
Előre is köszönöm,ha valaki segit ezügyben.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest