- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
v.attis
őstag
Hát az egyik maximalizmus az ár, a másik a minőség.
Akkor evezzünk békésebb vizekre, mert én már unom ezt a vitát.
Szóval egyik beírásban szerepelt, hogy láncban kell gondolkodnunk, mindennek passzolnia kell egymáshoz.
Ezt figyelembe véve, vegyük sorra az alkotóelemeket.
Lehet soha nem lesz bluréj lejátszóm, csak egy max 10-12 rongyos dvd lejátszóm. Valószínűleg a kef c7 szettem lesz majd jövő ilyenkorra a szobában. Egy ilyen felállásban is érdemes felső-közép kategóriás erősítőt a rendszer lelkének megtenni? Most ne gondoljunk föltétlen a későbbi bővítésre, mert a gyerek nő, iskoláztatni kell, a ház az autó kopik, romlik..stb. A mai világban az is haladás, ha meg tudunk őrizni egy adott szintet.
Tehát alsó kategóriás elemek mellé egy felső kategóriás erősítő még passzol? -
v.attis
őstag
eddíg legalább 3 alkalommal írtam le, hogy ha meglenne a zsé rá (tehát január lenne) akkor belemennék egy meghallgatásba, ergo, ha úgy ítélném meg, lehet megvenném. Nem a 70 ezren volt a hangsúly, hanem azon, hogy lehet két hónap múlva mindkettőnknek igaza lesz és hiába koptatjuk most a billentyűket.
-
Persze ez igaz, csak ha jobban belegondolunk, akkor a mai ember ezekhez a laposTVkhez HDMIs erősítőt akar nézni, nem pedig olyat, amin nincs ilyen. Ez egy elsődleges fontosságú tényező a mai helyzetben. A másik, hogy egy átlag magyar mennyit keres és abból mennyit tudnak átlagban házimozi projektre költeni. Teljesen más pl. a helyzet az USAban vagy akár Ausztriában, minálunk az embereknek meg "kell" elégedni egy belépő kategóriás erősítővel vagy hangfalakkal...
-
Dorian
félisten
-
v.attis
őstag
Ugyan máááár! Ti nem fogadjátok el, hogy valami mellett elhatároztam magam és kitartok mellette. Pedig az elején épp ezt tanácsoltátok. Te nem tudod elfogadni, hogy életemben először egy telefonon túl valami komoly dolgot is akarok venni ami végre zsír új! Mondtam már: elhiszem, hogy segíteni akartok, ezért hálás is vagyok. DE! Mondtam azt is, hogy még két hónap, mire én vásárlásba fogok, ha akkor meglesz akkor belemegyek egy meghallgatásba. Ez mind elhangzott. Nem kell itt megsértődni azért mert nem ugrok azonnal és megyek megvenni.
Isten látja lelkem, qrvára irigyellek amiért ilyesmivel foglalkozol épp ezért is kérdezlek mindíg Téged. És talán a különbséget is hallanám a készülékek között, de akkor is csak január jöhet szóba! Hát azért ne én legyek már a rosz, mert a saját terveim szerint élek!
Szóval higgadj le és olvasd el figyelmesen amiket írtam, mert nem csak azok hangzottak el, amiket Te kiragadtál. A hajlandóságomat a másik termék felé leírtam, csak Te valószínüleg átsiklottál fölötte. -
sirfer
aktív tag
BBéci,
A külső DAC pl. egy Dune HD Max-ról lejátszott FLAC-nál okoz jelentős javulást?
Próbáltam a stereo erősítő bemenetére rákötni a Dune RCA out-ját, de vmi miatt gerjedt a rendszer. (Lehet, hogy a HDMI-RCA okozott valami hurkot a házimozi "részen") Így most csak a házimozi erősítőn keresztül(HDMI) tudok FLAC-et hallgatni.Van vmi javaslatod DAC-ra?
-
-
v.attis
őstag
Most felteszek egy borzasztóan hülye kérdést, ezért miután mindenki kiröhögte magát, kérem gondolkodjon egy kicsit és válaszoljon.
Adott két gyártó: Denon és HK. Most azért vettem fel a listámra a HK-t mert egyszerűen szép. Jobban szeretném látni a lakásomban. (Ez olyan, mint amikor egy nő mondja, hogy megy autót venni és amikor megkérdezik tőle, hogy milyet szeretene, azt válaszolja: Pirosat!)
Namost ha ugyanazt a szolgáltatást akarom a HK-ban, amit a Denonban elérek 100 rugóért, akkor HK-ban minimum a dupláját kell fizetnem érte. Mégis az emberek többsége, ha teheti a HK-t választja.
Kérdem én: Miért?
Tehát ha ugyanazt a filmet, vagy koncert dvd-t ugyanazzal a lejátszóval, ugyanazon hangfalakon, ugyanabban a helységben HK erősítővel hallgatom, hallani lehet a különbséget a Denonhoz képest?
Ezt most tényleg komolyan kérdezem, bármilyen hülyén is hangzik! Tehát kinézetre és csatlakozókra nálam a HK a nyerő, de "tudásra" meg árra a másik. Sokszor olvastam, hogy belépő szinten nincs nagy különbség köztük, mégis emberek sokasága választja inkább a HK erősítőket. Tényleg jobbak? -
-
Gál István
senior tag
Az én szobám 15m2-es és azt bőven "ellátja" ez a sub, ide sok. Meg merem kockáztatni hogy egy 20m2-es helységben sem okozna csalódást. Én most filmhez 3/4 hangerőn használom és az így elég.
Olvastam egy helyen hogy kb ahány négyzetméter egy szoba, annyi centis sub membrán ajánlott. Szerintem a mostani tapasztalataim ezt akarják igazolni.
-
Termi16
őstag
Nem gondolnám, hogy ismeretlen lenne, végül is a Jamo az Jamo
Nem is egy egetverően drága sub, de azért nem is a legolcsóbb kategória.
Node mindegy, egyszer már meghallgattam boltban, most pedig vásárlás előtt még egyszer sort kerítek erre, aztán döntök. Egy hsz-t találtam róla a topikban, a kedves szerző szintén jamo szettel használta, bár az kicsivel kisebb volt mint az enyém, de meg volt vele elégedve.
A másik versenyző egy jbl e250p lenne innen az apróból, csak picit sokallom
-
bozont
veterán
Azért hogy könnyen megkülönböztethetőek legyenek a hangfalkábelek, ha valamiért szét kell szedni a rendszert. Nálam pl nemsoká festés lesz és sokkal egyszerűbb úgy visszadugdosni az erősítőbe mint játszadozni éppen melyik hangfal szól.
Öcsémnek is úgy van megjelölve, de most nem emlékszem hogy a kábelek mellé kapta vagy az erősítő mellé járt. Ráadásul még színkódolt is a feliratok mellett. Mindegy, akkor marad a házi celluxos megoldás.
Mondjuk kegy stereo rendszernél nem gond, de 5.1 vagy nagyobb rendszer esetén már jól jöhet. -
ricsik
őstag
Ok, felteszem a kérdéseket másképp. Elméletben elképzelhető hogy nagyban rontja a hangot egy banán dugó, vagy azért az ilyen olcsóbb rendszereknél (pl enyém) nagyjából tök mind1? A linkelt 3 féle vég közt gondoltam hogy nincs hangzásbéli különbség, de bármi van? Azok csak a csatlakozás mivoltjában különböznek? Értem itt: feszesebb erősebb, stb, vagy más különbségek is vannak, pl nem dugható be akárhova, stb...
-
ati888
senior tag
Azért nincs szükségem 5.1-re (szerintem, de meggyőzhető vagyok), mert biztosan nem tudom elhelyezni rendesen a hangfalakat. A szoba egyik falán van a tv, szemben a kanapé/ágy, balra egy ajtó és egy cserépkályha, jobbra két nagy ablak. Nem is mozit akarok építeni, csak ha megnézek egy filmet, akkor az jól szóljon, ezért gondoltam a 2.1-re.
A számítógéphez egy Klipsch 4.1 rendszerem van, de azt is 2.1-ben használom, mert a sarokban van a gép de így is elég meggyőző nekem.
Normális áron olyan 50-70 ezret értek erősítőre, a hangfalakat meg még nem tudom.
köszi.
ati
Még valami: A HDMI mivel jobb, mint a digitális kimenet? Érdemes HDMI erősítőt venni vagy egy alig használt Yamaha RX-V361 is megteszi?
-
vasii
senior tag
Egyebkent 10k van a ketto kozott de a specifikacioban szinte semmi elterest nemlatok.
Erositonel az S5305ben van vmi Subwoofer Pre Out ami a masikban nincs, az AVX-380ban meg EX.Bass for Deeper, More Dynamic Bass van ami az elozoben nincs.
Ezen kivul a subnal az S5305 100W az AVX-380 130W, minden mas adat megegyezik.
Az S5305 csak ujabb szeria vagy van vmi jelentosege amiben telleg jobb? -
perczeg7032
csendes tag
Az meg már lassan egy vagyon, főleg ha új :-( Azt kell néznem alapban, hogy a technics sa-eh760-hoz képest jobb vagy nem. Ha jobb, akkor kezdetnek talán megfelel. A másik meg az, hogy meg kellene hallgatnom a cuccot - meg másik összeállításokat is. Hol érdemes hallgatózni? Mit javasoltok? Budapesten :-)
Használt cuccok után a itt és a vaterán kívül hol/kinél érdemes még utánanézni?
Köszi!
-
Dictator^
veterán
Tudom, csak alapból a legtöbb embernek nem tetszett a VR 400 hangzása, jó persze belépőkategória, de ezen a Pointe Siman nagyon jól muzsikált (persze az Onkyohoz képest).
Azért szerintem kategóriában, nem is hasonlítható ez a házimozi erősitő, egy majdnem azonos kategoriájú sztereó erősitőhőz.
Igy már legalább 100%, hogy be fogok ruházni egy Sztereó erősitőre is.. legalábbis a közeljövőben tervezem. Gondolom itt is inkább a használt kéne, hogy bejátszon.
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
Megfelelő lenne, de sajnos árban már drága nekem. A legolcsóbb amit találtam a Monitor Audio BRFX, de már ebből is 90k egy pár és ez ta márkát nem ismerem, még nem találkoztam vele sehol. A rákövetkező a Polk Audio FXi A4, ami nagyon szimpatikus és jókat is írnak róla, de a 2db már 100k. Sajnos nekem ezek már jóval a rászánt összeg felett vannak, akármennyire is jó lenne.
Viszont ahogy nézelődtem, megakadt a szemem a Polk Audio RTi A1 polcsugárzón és bár a hangját még nem hallottam, de már most beleszerettem.Mivel fontos a hangdoboz mérete is az elhelyezés miatt, jobb megoldásnak tűnik mint a TSi 200 és nem is sokkal drágább. Így most a kiszemelt összeállítás a Polk Audio kínálatából (valamiért nagyon megtetszettek a gyártó hangfalai pedig még egyet sem hallottam sajnos):
4db RTi A1 front és surround sugárzónak + 1db CSi A4 centernek és később egy PSW 110 sub még melléjükEz így 210eFt összesen + 60eFt a sub, kb ez a max amit majd rászánok a hangfalakra, de ha meglesz az összeg azért hallgatózok kicsit mielőtt vásárlásra adom a fejem.
-
Dorian
félisten
Persze, tudom, hogy diszkrét csatornák, ezek szerint az "effekt" fogalmával nem vagyok tisztában.
Úgy értettem a dolgot, hogy túl vastag kábelt hátterekhez használni aránytalanul drága lenne ahhoz képest, amikre azok valók. Tehát énekhang, esetlegesen sztereó tér nem innen jön, hanem csak nyílvesszők, géppuskaropogás, helikopter, tapsvihar -
bela7562
csendes tag
"Értsd meg, a frontsugárzók nem lehetnek ennyire messze egymástól, szinte közöttük ülsz."
Sziasztok,felvetődött egy kérdés ezzel kapcsolatban.
Kb 2,3méter távolságra leszek az álló frontoktól,kb milyen messze kell(ene) elhelyeznem őket egymástól?-igazság az,hogy erre nem is gondoltam és hát 2méternél sokkal nagyobb helyet nem biztos,hogy össze tudok hozni nekik...ez még megfelelő lehet?
köszi a segitséget! -
ricsik
őstag
Nekem is ez jutott eszembe, hogy monitoros mozizáshoz kis térbe, nehezen elhelyezhető hangfalazás esetén nem rossz megoldás a Z5500
Én már fel sem rakom a képeket a szobámról és a hangfalak elhelyezéséről, mert az lenne a véged, biztos seppukut követnél el
, bár csak fél milla választ el a jó elrendezéstől és a teljes nagyszoba berendezés kicserélésétől, szal igaz, hogy a HM köré kell építeni a szobát.
-
Dorian
félisten
Én is vakartam a fejem egy darabig, maikor annó megvettem az AVR-t. Aztán győzött az erőszak, kikapartam a fekete biszbaszokat (gondoltam akármi is legyen ez, nem kell ide
) és bele a banánokat.
Ja hallgatóztam előbb erősítő-búgás ügyben: Tök csendben is csak akkor lehet valamit hallani, ha konkrétan hozzáér a fülem, tehát gyakorlatilag semmit. Dehát ezt is vártam el...
-
bozont
veterán
Köszönöm, bár még egy kis finomításra szorul a dolog, a front és surround tartó polcokat még lejjebb kell fúrni néhány centivel festés előtt. Nem számoltam azzal, hogy ha későbbiekben lecserélem a hangfalakat, azok nagy valószínűséggel jóval nagyobbak mint ez a JBL és a bal oldalra nem férnek majd el a tető megtörése miatt. A kiszemelt Polkaudio TSI200 majd 40 cm magas ha jól emlékszem, bár még nem biztos a dolog. Előbb kipróbálok több félét is hogy szólnak ilyen közel a falhoz.
Szerinted milyen kialakítású sub lenne a legmegfelelőbb? Nincs túl sok lehetőségem az elhelyezésre, de az asztal bal oldalán nem hiszem hogy túl jó lenne. Esetleg még a szekrénysor felé tudnám elhelyezni és akkor magam felé fordítva jobb irányból szólna. azért is kérdezem, mert amikor filmet nézek akkor hátrébb ülök az ágyra és úgy erősebben szól a mostani elhelyezés szerint, néha állítani kell rajta.
Gombinyó
Valamelyik ilyen nagyobb áruházban vettem (Baumax és társai), még néhány éve a Genius miatt, de az átrendezés miatt egy-két polc nem volt megfelelő méretű, így újat gyártattam egy asztalos műhelyben. Nem vészes 1-2 ezer forint/polc, tartót meg nézni kell hozzá, vagy ha van olyan ismerős aki ért a hegesztéshez és van is gépe hozzá, akár gyártatni is.
-
Móci
addikt
Hmm, Z5500... lehet, hogy végső esetben az lesz, ha más nem marad...
Egyre jobban tetszik a bozont-féle megoldás, bár akkor cserélni is kellene sajna.
Azt még megpróbálom ma, hogy a jobb frontot kiveszem az ágy mögül, s berakom az asztal mellé. Talán meglesz a 70 centi hátrafelé is... -
Utopista
tag
Igazad van, bután fogalmaztam. A lényeg, hogy nem egy szoprán asszonykórust kell tökéletesen megszólaltatniuk.
Tudom, hogy házimozi-hoz kell SUB, majd egyszer, addig is a mama nyugodtan meg tud ülni egy helyben.
Szó sincs arról, hogy nem szeretném meghallgatni, amit veszek, sőt. Épp ezért szeretnék tanácsot kérni, mi az amit érdemes fontolóra venni. Kérdezhetném azt is, hogy mit nem! Mindent nem lesz lehetőség meghallgatni, főleg a környéken.
Senkit nem kérek arra, hogy mondja meg mit vegyek, azért annyira naív nem vagyok. Nem veszek meg valamit csak azért mert valaki azt mondja, hogy: "ez jó".120e forintért már egész jó hangú dobozokat lehet kapni
Pont arra vagyok kiváncsi melyekre gondolsz.
senki nem fogja kiválasztani, neked kell azt megtenni, méghozzá meghallgatás után
Persze, hogy nekem kell kiválasztani, mert ami Neked tetszik, az lehet nekem nem. De ha így nézzük, akkor nem kell senkit lebeszélni az SAL-ről se, lehet neki az a hangzás jön be. Én nem azt szeretnék.
üdv.
-
Móci
addikt
24"-os monitorom van. Igen, a rajz valóban szar, de hirtelen erre futotta.
Szóba kerültek az állványok is. Állványokkal az ülőpozíciótól 160 centire meg tudnám oldani a hátsókat, igaz maximum kerülgetném őket.
Más megoldás nincs jelen esetben, ami nem azzal járna, hogy kidobnék szinte mindent a szobából.A frontokat is csak így tudom használni, mivel ha arrébb tenném az asztalt, pont rányílna az ajtó. Az ágy sem kerülhet sokkal arrébb, mivel így is csak kb. 15 centire van a radiátortól.
Fényképeket megpróbálom, ha sikerül értelmes minőséget produkálni, felteszem őket.
-
robi0604
őstag
Nekem sem a favorit, de a reha-t hallottam egy 608-as onkyoval és nem volt rossz a hangja, mondjuk szerintem inkább "csak" modern zenén érzi jól magát.
A callisto-t egy Denon 1311-el hallottam nagyon rövid ideig, kicsit kopogós volt, de nem is volt bejáratva.
Példának hoztam fel, hogy számára egy hallgatást megérhet.
-
Dictator^
veterán
Erre nem válaszoltatok.
Hát típushibának hívhatjuk, eddig 3ból 3. Érdemes a netdepot zaklatni?
Tehát 3/3 Onkyo TX-SR 508-asban bugó hangot ad a trafó. Érdemes basztatni őket, hogy cseréljék?
"Közbe megkérnék mindekit akinek
Onkyo TX-SR 508-as AVR-je van, nézze már meg, hogy, bekapcsolt állapotban az ONKYO felirat felett, ad-e búgó hangot (persze háttérzajok nélkül, csöndes szobában). Hajolj oda és hallgasd meg, majd írd meg kérlek a választ." -
lean
aktív tag
BBéci:
Apró részleteket, színezetlenséget nem ennél a kategóriánál kell keresgélni...sztem. A komponens szettek alján is elég necces még ez a kívánalom... de nem is akarom hozzájuk hasonlítani...
Sanci38:
Ez valóban egy számítógép köré tervezett cucc, és nem is akarok se többet, se kevesebbet belemagyarázni amit tud
nem is akarok tovább off-olni... -
lean
aktív tag
Füleltem: manuálisan állítottam -10dB-től + 8dBig, +irányban már valóban sok volt, de 0 dB környékén éreztem az én fülemnek megfelelően...a kalibráció által beállított szintnél nem éreztem/hallottam a sub jelenlétét sehogysem, úgy sem ha egészen közel hajoltam hozzá...(természetesen kapott jelet)...mindegy ma megismétlem még1x a beállításokat...mindenhol azt olvasom hogy minden hangdobozt azonos frekin kell megvágni lehetőleg "small"-ra állítva....bár nekem ilyen beállítás nincs (csak a vágási frekvenciák)...a többi menjen a subra....nekem jó lenne a 40Hz az 5.0-ra, de érdekes, hogy az erősítőben miért nem lehet 80Hz alá állítani a sub vágását?komolyabb erősítőkön lehet ilyet?
-
sirfer
aktív tag
Revolution sajnos nem volt készre szerelve...
Sokkal jobb hang, a CS122 erőtlen volt, az Inspiration kitöltötte jobaan a teret és a teljes tartományban "szólt".
A CS122 -nél olyan volt, mintha vmi bödönből énekelt volna vki. Nem rossz,de nem ehhez a szinthez.Így örök hála BBéci
-
Dorian
félisten
Próbálgattam... Végül az a megoldás adta a legjobb eredményt, ha a subon lévő keresztváltó maradt csutkára (vagy legalább 80Hz fölé, az mindegy) tekerve (erősítőn a vágás 80Hz, feljebb engedné, az alatt nem), a frontok large-on, de a center és a hátterek small-on vannak. A sivatagos Transformers csatajelenetet hallgattam végig mindenféle beállításon, még ki fogom próbálni a Dark side of the Moon DTS CD-t is
-
Dorian
félisten
Természetesen csak a small-oknál vág. (De egyébként most minden large)
Most értem haza, megnéztem, az 50Hz pont be van jelölve a sub keresztváltó potiján, úgyhogy próbálgatom. Ilyenkor van valami ökölszabály, hogy milyen film-jelenetekkel ajánlott, vagy koncertekkel, vagy tegyek be azt-azt, aztán majd kisül valami? -
kimi02
őstag
Szerelhetőség
1 pár 520 Ft. -
ricsik
őstag
Ok, így már értem a gondolatmeneted
Más: az erősítőmnél ha sztereora rakom a hangzás lekapcsolja a mélynyomót és a vágást a frontokról. Ez a mostani erősítőknél is így van? Elég jó kis feature, mert nem kell a mélyládát kézzel lekapcsolni, vagy az erősítő menüjében bóklászni.
-
kimi02
őstag
Egy hangfalhoz már kész a kábel, de ez kisérleti célból készitettem és egy hangfalon tesztelem.(csak az egyik front van bekötve)
De rendelek annyi kábelt most , hogy a 2db fronthoz és a centerhez legyen.
Ezeket elkészitem egy kicsit járatom és akkor el fogom küldeni neked egy tesztre.
3 fonatost csinálok, ugye az 12-12 szál a minusz-hoz és a plusz-hoz.Banán dugot milyet ajánlasz hozzá ? Túl drága ne legyen.
v.attis : 10-15% amit a fonás felvesz.
-
Dorian
félisten
Hú, régen volt az már, sajnos nem emlékszem akkor hogy volt beállítva. Jelenleg 80Hz a vágási freki, de a frontok is megkapják a teljes tartományt. (hangerő 50%-on) Természetesen nem lehet megmondani hol a láda, ez alap, akkor sem volt ez gond, hanem a sztereó színpadkép nem volt olyan egyértelmű ha a sub két front között volt, mintha azon kívül. De igazából ez az egész csak elmélet/érdekesség, mert azóta már rég nem használok zenére subot.
Ami mostanság kezd érdekelni: Melyek azok az AVR-ek jelenleg, amik HD-hang képesek, és zenei hangminőségben egyenértékűek, vagy esetleg kicsit jobbak a jelenlegi Marantz 4001-nél? Nyilván az ezeket a feltételeket teljesítő legolcsóbb készülékek iránt érdeklődöm
-
v.attis
őstag
Fonott kábel. Van tudomásod róla, hogy milyen hosszan lehet használni? Illetve, hogy a párban lévő hangfalakhoz ugyanolyan hosszú kábelt használjunk, még akkor is, ha egyikből fel kell tekerni? Ha ilyet választok majd akkor nekem az egyik háttérnek kb 6 méter kell, a másiknak minimum 10 méter.
Továbbá érdekelne, hogy kb hány százalékot vesz fel a fonás? Mondjuk vegyük a hosszabbik lehetőséget, a 10 méter kész fonotthoz, hány méteres szálakat kell befonni? -
madgie
titán
Először is: ez van, nem veszek csak azért félmillás cuccot, hogy a koncertek jobban szóljanak, konkrétan sztereó zenét (kép nélkül) úgyis jobb fülessel hallgatok (ár/érték arányban nincs annál jobb). Tehát pár koncertről van szó (Bon Jovi, Metallica, Krall, tehát mindenféle stílus), és inkább 90/100Hz a szatellitek alja, így természetesen nem is nyolcvannál vágtam meg. Tehát igen, kevéske zenehallgatáshoz, de ez van, még mindig jobb a mélynyomós zene, mint az a zene, ahol nincs alja. Egyébként a Dark Side Of The Moon DTS változatát is ezen hallgatom, nem a fülesen.
-
-
dabadab
titán
"A füleidnek sem hiszel?"
A füleinek akkor hihetne, ha rendes vakteszten hasonlította volna össze a dolgokat. Nem ez történt, teljesen jogos, hogy nem veszi készpénznek az eredményeket.
"Ha meghallgatod nyersen, majd legközelebb egy hét múlva, de közben nonstop működjön a rendszer, majd ismét, újabb egy hét után"
...akkor ennek az összehasonlításnak semmi érdemi hitele nem lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Drón topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Stellar Blade
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest