- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
A képjeleket nem muszáj bevinned az erősítőbe.
Ha a tévén nincs elég hely akkor sajnos csak a kompoziton tudod a tévére csatlakoztatni. A komponens nem egyenlő az RGB jellel.A sokszor emlitett scart-rca átalakitót kell venned.Az 508 pedig nem skáláz és nem alakit át videojelet. -
nyunyu
félisten
Hogy lehet h az S6305 160.000, mig kulon az SR508 + HT-528 összesen 143.000 huf??
508 helyett jon 1 honap mulva az 509, igy az eddigi 100-105k helyett 82-85k-ert osztogatjak, 509 elorendelheto 110k-ert.
Ahogy neztem az 509 csak DLNA-val tud tobbet, mint az 508, de mivel en szamitogep hangositasra hasznalom, igy ez feature szamomra ertektelen, ezert egy fillert sem adok ki.
Gyorsan be is ruhaztam ma egy 508-ra, amig meg kapni, mivel az eddig 474-emben csak DD dekoder volt. (dts csak az eggyel ujabb 494-tol kezdve van.)
Azon viszont meglepodtem, hogy nincs analog 5.1/7.1 bemenet az 508-on, csak 2 optikai+2koax+4 HDMI.
Szerencsere a GTX460-am siman mukodik, mint 7.1 hangkartya, aztan kitolja a hangot HDMIre, igy nem kell uj hangkartyat vennem a tonkrement Audigy 4-em helyett. (az tudott szoftveresen DD-t kodolni.)
-
robi0604
őstag
Az Onkyot nem hallottam csak pár percig, de nekem inkább a JBL tetszett.
Ha van lehetőséged, hallgasd meg mind a kettő szettet.
Az Onkyonak előnye, hogy több hangformátumot támogat és új, viszont, ha a JBL-t választod egy használt, de magasabb kategóriás erősítővel, sokkal jobb végeredményt kapsz szerintem, ill. később nagyobb előrelépést tudsz elérni a hangfalak cseréjével, mint a másik esetben.
Tény és való, hogy egyébként abba a helységbe kicsi lesz mindkettő egyelőre.
-
robi0604
őstag
Ebből a keretből jelenleg három választásod van:
1. veszel egy használt erősítőt és 2 használt frontot, majd szép lassan építkezel, bár ennél fenn áll annak az esélye, hogy nem találsz sorrundot és centert a kiválasztott frontokhoz.
2. veszel egy JBL SCS178-at és hozzá egy használt erősítőt (ahogy egy kicsit fentebb említve is volt), vagy kicsit túllépve a kereten egy belépő újat.
3. megveszed az általad kinézett szettet és később, ahogy írod, fejlesztgeted.
Ha mindenképpen térhangzást szeretnél, az utóbbi kettőt érdemes megfontolnod.
Legjobb az lenne, ha szépen lassan, elemekből építkeznél, de az egy hosszabb folyamat. -
Vidala
senior tag
Még nem hallottam, csak sejteni vélem, hogy az Onkyo, mint régi minőségi motoros kevésbé nyúl mellé, mint az LG (akit egyébként más miatt tisztelek, de az nem a házimozi). Ahogy BBéci fentebb nevezte, ezek a hangfalak még mindig "bögrék", de talán a jobb fajtából. Viszont az erősítő a belépő szintjének ellenére minőségibb darab kell legyen. Erre már később bátran ráköthetsz komolyabb hangsugárzókat is, amíg ez az LG-nél ez nem opció.
Figyelj a füledre, meg a fórumtársak hozzászólásaira (kissé visszaolvasva mindjárt szép ízelítőt kaphatsz a márkálból is). -
Vidala
senior tag
Jól látod, általánosan nem örvendenek nagy népszerűségnek.
Most csak úgy hirtelen körülnézve itt van ez.
Talán azt a kb. egy havi plusz ösztöndíjat megérheti, hogy egy alap, viszont diszkrét HM erősítőt kapsz az integrált cucc helyett. Így később nagyobb lehet a mozgástered, a vélelmezhető minőségkülönbségen túlmenően.
Vagy használtpiac! Nem vicc, komoly!Amúgy hallgasd meg őket, annyira botfüled nem lehet, hogy ne hallj különbséget. Amennyiben mégis, akkor meg azért nem kell aggódnod, mert úgy elég lesz egy szokol rádió is.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest