- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
eviktor
tag
válasz
balu333 #17311 üzenetére
Pár hete voltam hallásvizsgálaton (walkman-es generáció vagyok), és ott a kis üvegkalitkában a füles annyira, de annyira halkan duruzsolt, hogy egy idő után nem tudtam eldönteni, hogy valóban hallok hangot, vagy a viszonylag fix időközönként kezdődő impulzusokat az agyam "odagondolja" és csak azt hiszem, hogy hallok valamit. Mivel a tesztem hibátlan lett, úgy tűnik nem csak érzékcsalódás volt, amit hallottam, tényleg jól hallok. De ugyanezt a bizonytalanságot éreztem a japán földrengéselnyelő egéralátéteknél.
Az hogy egy fél ujjnyi csík a winchester tetejére ragasztva bármit is befolyásolna, egy akkora szobában, parasztvakításnak tűnt, de basszus, egy emberként hördültem fel a többi látogatóval, tényleg történt valami. Nem tudnám szavakba önteni mi szólt másképpen, talán a mélyek lettek markánsabbak. A régi filmek hd kiadásában látni hasonlót, élesebb a kép, de agyonszűrtek a részletek. Jobb is, meg nem is. Másképp szólt valami, de nem ítélném egyértelműen jobbnak. A srác viszont jó kereskedő, szuggesztív volt, talán az ő gondolatait hallottuk...vegyél egéralátétet tízezerért.... :-) -
-
válasz
balu333 #14814 üzenetére
Teljesen meg vagyok vele elégedve, hozza azt a szintet, amit a StreamAudionál hallottam. Igazából én a Polknak a DSW Pro 600-as subját akartam volna megvenni, de sehol sem lehetett meghallgatni, csak úgy, hogy berendelik és meg kell vennem... elég szánalmas na mind1, több helyen is dícsérték az új Proson Sub szériáját, mert az árához képest elég jó teljesítményt nyújt. Most már jól be van állítva, eleinte egy kicsit sok hangerőt adtam neki...
-
BBéci
legenda
válasz
balu333 #10792 üzenetére
Frontnak RTi A3, háttérnek A5??? Talán fordítva kellene!
Aztán a centert mi alapján választottad? A CS nem passzol az RTi-khez, már a membránok anyaga miatt sem.
Az RTi A sorozatot ismerem, az A3-tól az A9-ig van velük személyes tapasztalatom. Egy Denon AVR-1611 tudása nincs arányban a hangdobozokéval, de még a 1911-é sem.
Alsó hangon a 2310 lenne megfelelő, annál szerényebb képességű erősítőt vétek lenne hozzájuk kötni. Egyelőre maradjon a Panasonic. -
Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest