- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Utopista #16589 üzenetére
Speckó nem kell mert ezek mind nagyjából egybe vannak.Itt hallgatás dönthet. de első körben javallnám a mission (perszer ha tényleg nem kellenek magas hangok) tána talán prsosn. De halgatás nélkül ne vedd em,valahol próbálj belehalgatni Onkyoval.
Közbe Béci válaszolt. -
robi0604
őstag
válasz
Én a felsorolásodból az első kettőt kihagynám mindenképp!
Még a következőket fontolnám meg:
Quadral Quintas 400, JBL Northridge E80, Roth Audio OLI 3, Clarus Callisto, Polkaudio TSi 400, Kef iQ50, Tannoy Sensys 2, Clarus RHEA, Dali Concept 6
A lényeg, hogy lehetőség szerint hallgatózz, mert nekem más lehet a véleményem.
Ahogy látom időközben írták előttem is... -
BBéci
legenda
válasz
Néhány megjegyzés:
Teljesen felesleges volt betenni az erősítőd specifikációját, nem tudunk mit kezdeni vele, nem annak alapján fogunk tanácsot adni.
Komolyzenére jellemzőek az ultramagas hangok?Nekem még nem tűnt fel. Melyik hangszer produkál olyat?
Házimozi rendszerhez mindenképpen kell mélynyomó, bármennyire erősek basszusban a frontsugárzók.
120e forintért már egész jó hangú dobozokat lehet kapni, de helyetted senki nem fogja kiválasztani, neked kell azt megtenni, méghozzá meghallgatás után. Ha erre nem vagy hajlandó, részemről ennyi volt a tanácsadás.
Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest