- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
Milyen 5.1-es hangrendszert ajánlotok? Sima 5.1 kellene nekem,a TV-re kötve,DVD-lejátszó nélkül... A keret sajnos minimum közeli,így a lehető legkedvezőbb megoldás érdekelne!
Köszönöm a segítséget!üdv.
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok! Nem tudom,hol kaphatnék segítséget,így ide írtam.:-)
Az lenne a kérdésem,ha ezt [link] rákötöm a számítógépre,a számítógépet HDMI kábellel egy FULL HD Lcd Tv-re,és Blu ray filmeket,HD filmeket nézek (a számítógépről indítva),akkor lesz nekem HD minőségű hangom?
A számítógépemet egy hónapja vettem kb. HD-re alkalmas a Videókari,és a procim is bőven elég hozzá.
Tudna valaki segíteni?
üdv.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
#09634560 #17148 üzenetére
Tehát mindenképpen kell egy erősítő,hogy 5.1-es hangom legyen,és nem elég egy 5.1-es hangfalszettet vennem? Mert én laikusan úgy gondoltam,hogy megveszem kb.15k-ért,rádugom a tv-re,és megy.:-) Nem fontos hogy HDMI-n keresztül történjen,sima 5.1 is jó.
Szóval így nem lehet? :-)
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok !
Segítség kellene.:-)Szóval adva van,hogy a számítógépemet és az LCD-tv-met összekötöttem HDMI kábellel. Minden megy szépen HD-ben,ahogy kell.
Szeretnék 5.1-es hangot is.
A kérdésem: tudok én a tv-hez 5.1-es hangfalszettet csatlakoztatni? Mármint a film vagy zene a számítógépről a tv-re átjátszva,és azalatt 5.1-es hang szóljon. Lehetséges?LG32f a tv-m.
üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest