- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
-
alitak
senior tag
válasz
Jazzos #24770 üzenetére
Akkor közepesen megszívás van
Diginél mondott már le valaki szolgáltatást hűségidővel együtt? Nincs valami kitétel, hogy ha rajtam kívülálló okok miatt nem tudom igénybe venni a szolgáltatást, akkor ne fizessek valami irdatlan kötbért? A főbérlőm eladja a lakást, így költöznünk kell máshova.
-
golya32
senior tag
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Jazzos #24521 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek! Nekem alapvetően egy olyan megoldás kellene, hogy odaadom a gépet, aztán pár napon, egy héten belül visszakapom megjavítva. Sok kritérium nincs azon kívül, hogy matt legyen és ha lehet 1366x768, mert ha már költök rá, pár ezret megér pluszban a nagyobb felbontás (ha utóbbi nem megy, belenyugszom az 1024x600-ba is).
Mostanában - ezt nem hittem volna korábban - több pénzem van, mint időm (ráadásul ilyesmit bütykölni egy rendkívül érdeklődő két és féléves mellett nem igazán hatékony otthon, mivel ellenállhatatlanul vonzódik minden kis alkatrész iránt
).
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #24360 üzenetére
Nincs meronk, de az jol szemlelteti a helyzetet, hogy pl. a haloban vagy a nappaliban reggelre folyik a para lefele az ablakuvegen? Nomeg a ruhak is van, hogy 1,5 nap alatt szaradnak meg. Hiaba van kinyitva az ablakokon az a kis keskeny szellozonyilas...
Lemardtal? irtam nem? megvan Patrik, jovo hetfon lesz 3 honapos a kislegeny
-
kiszi07
senior tag
válasz
Jazzos #23987 üzenetére
Hali, ezen az útvonalon tudsz menni (bicikliút) és alig vannak rajta
ui: konkrétan: egyetem körforgalmánál mész kifelé (ki van táblázva Győrújfalu) ott kezdődik a bicikli út -
sladka_pani
senior tag
válasz
Jazzos #23938 üzenetére
Van egy ilyen emberünk Győrben itt az oldalon ráadásul, az utóbbi időkben komplett gépet és minden szükséges hardvert tőle rendeltem meg, az árgép és társain alul árral (minimum 2-3 ezer ft mindennél), papiros garanciával. Csak most egy ideje nincs neki tőkéje, mert áll a pénze a cuccokban, én meg akármennyire is bízok valakiben, csak a kézből-kézbe adom dolog játszik.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Jazzos #23762 üzenetére
Hi.
Igen valóban fent van a toshiba oldalán minden, csak sajnos nem mindegyik működik... Egy P770-es volt nálam is kb egy éve. Az előtelepített, visszaállítós partíciós volt. Nos, emberünk sikeresen leformázta... A gyártói oldlaról letöltött "TPM" driver pedig x64-en sehogy sem működött. Verzió pedig csak az az egy volt. Nem fontos, de szükséges lehet az i7-hez.
Ha nem jól gondolom javíts ki.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest