- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Sziasztok topik lakok!
Eloszor is Boldog Uj Evet mindenkinek elore!
Segitsetek mar legyszives be egy "kicsit" iden is, persze csak ha idotok es kedvetek ugy tartja!
Bekescsabai topikban az eves "hagyomany", hogy Szilveszter ejszakara probaljuk osszehozni a kovetkezo kerek szamot a hozzaszolasok szamaban.
Most az #50000+ lehetne meg a Ti segitsegetekkel, viszont most is nagyon messze vagyunk tobb mint 2400 uj hozzaszolasra lesz szukseg, ezert is jottem most ket nappal hamarabb mint "szoktam".Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas.
Persze ha lehet probaljuk megadni a nyugalmat a moderatoroknak is, szoval a "csunya" kepekkel ovatosan, ha kerhetem
Koszonom ujra azoknak akik tavaly is segitettek, es nagy koszonet azoknak akik iden jonnek segiteni.
Es elnezest mindenkitol akit ezzel a hozzaszolassal iden (is) zavartam!
UI: kerdesetekre a valasz, nem, nincs ertelme, eddig sem volt, de jo moka szokott lenni es lehetoleg iden is az lesz.
-
Devid_81
félisten
válasz
kovacsroli #39673 üzenetére
En azt sem banom, ha 30 perc, csak legyen valami
-
Devid_81
félisten
válasz
golya32 #39671 üzenetére
Eleinte nekem is bejott, de most mar egyre lejjebb csuszik az egesz az arokba.
Raadasul az idojaras egyre rosszabb itt.
En alfoldi gyerek leven a napsutotte nyarakat szoktam meg, most pl az elmult 2 hetben jo ha osszesen volt 4-5 ora napsutes.
Amikor szurke felhos itt akkor annyira szurke, mint otthon December kozepen...
Tudom Ti meg lassan kigyulladtok es az sem jo, de ez az orok szurkeseg engem mar nagyon kikeszit -
Devid_81
félisten
válasz
golya32 #39669 üzenetére
Munkahelyek meg passz, en villamosgepszerelo papirjaimmal letten Angliaban anno karbantarto, majd itteni villanyszerelot megcsinaltam, most az uj helyemen ahol pont most kezdek ott a klimas szakot ki kell tanuljam, amit nem banok, amugy is raktam mar fel par klimat, legalabb lesz papirom is hozza (utolag)
En ezenkivul tesomek vallakozasaban is tudnek (be is kell majd mert nem gyozik) segiteni.
En lassan hivatalos Mekk Mester lettem amugy, villanyszerelestol a vizszerelesen keresztul mindent is csinalok a mindennapjaimban.
Az asszonysag ovono, szoval gondolom oktatas irany ujra, vagy esetleg Angol nyelv okatatas.
Mindkettonknek Angol tudas is van, hatha az sem hatrany mar otthon.Kicsit gaz, hogy igazabol senkihez nem tudunk kozel koltozni annyira, hogy mindenkinek jo legyen.
-
Devid_81
félisten
válasz
golya32 #39667 üzenetére
Akkor inkabb Ausztriahoz menjunk kozelebb mint Szlovakiahoz?
Mondjuk amilyen haz arak vannak
Meg nincs kinezve a 100% biztosra a kornyek, Pesthez (anyos miatt + felesegem tesoi) akarunk nagyjabol kozel, max 1.5 oras utra lenni, haztol hazig ertve.Az a legjobb, hogy az en csaladom meg Baranya es Bekesmegyeben elnek....de delkelet Mo az tovabbra is kilove, del meg talan.
-
Devid_81
félisten
Sziasztok,
Most (meg) nem a Szilveszter esti hozzaszolas gyujtesre kopogtattam be hozzatok
Kerdesem lenne a kornyekbeliekhez.
Kb nagyon-max 2 even belul szeretnenk csaladostol hazakoltozni Angiabol, en mar 13 eve, mig a felesegem 15 eve el kint.
Roviden tomoren mar nem lehet megellni mar itt sem, max akkor ha mindket felnek marhajo keresete van, ezenkivul gyereket inkabb ne akarjon senki, hacsak nem jogosult egy csomo segelyre.Kiszemelt kornyek Szlovak/Ausztriai hatarhoz kozel.
Kerdesem annyi lenne erdemes-e (vagy inkabb kell-e) atjarni a hatar tulso oldalara dolgokert?
Kaja elso korben?Nekem meg ami fontos, en szeretnek (talan a penz is meglesz ra) napelemet a kertbe (magam csinalom, villanyszerelo vagyok) illetve klima az alap.
Nem kell mester ember arra ott vagyok en, csak erdekel, hogy pl olcsobb-e beszerezni a hatar tulso oldalarol barmit is, mint pl muszaki targyak?
Koszi elore is!
-
Devid_81
félisten
Sziasztok topik lakok!
Segitsetek mar legyszives be egy kicsit, persze csak ha van idotok es kedvetek ugy tartja iden ujra!
Bekescsabai topikban az eves "hagyomany", hogy Szilveszter ejszakara probaljuk osszehozni a kovetkezo kerek szamot a hozzaszolasok szamaban.
Most a #46000+ lehetne meg a Ti segitsegetekkel, viszont most is nagyon messze vagyunk, epp nem tul regen leptuk at a #44k-t, igy tobb mint 1500 uj hozzaszolasra lesz szukseg, ezert is jottem egy nappal hamarabb mint "szoktam".Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas.
Persze ha lehet probaljuk megadni a nyugalmat a moderatoroknak is, szoval a "csunya" kepekkel ovatosan, ha kerhetem
Koszonom ujra azoknak akik tavaly segitettek, es nagy koszonet azoknak akik iden (is) jonnek segiteni.
Es elnezest mindenkitol akit ezzel a hozzaszolassal iden (is) zavartam!
-
Devid_81
félisten
válasz
ladopapa72 #38098 üzenetére
Semmi gond, de legalabb megprobrobaltad nah
-
Devid_81
félisten
Sziasztok ujra!
Segitsetek mar legyszives be egy kicsit, persze csak ha van idotok es kedvetek ugy tartja iden ujra!
Most a #43000 lehetne meg a Ti segitsegetekkel, viszont most nagyon messze vagyunk, epp ma este leptuk at a #42k-t, igy kozel 1000 uj hozzaszolasra lesz szukseg.Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas.
Koszonom ujra azoknak akik tavaly segitettek, es nagy koszonet azoknak akik iden (is) jonnek segiteni.
Udv,
Devid_81 -
Devid_81
félisten
Sziasztok ujra!
Eloszor is Boldog Uj Evet mindenkinek!
Segitsetek mar legyszi be egy kicsit, persze csak ha van idotok es kedvetek ugy tartja ismet iden!
Most a #41000 lenne kozel, de ugy latom nem nagyon megy nekik ismet, igy segitsegre lesz szukseg
Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas
Koszi elore is! -
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Mar lassan hagyomany, hogy a bekescsabai topikban evvegere kituzunk egy celt, pontosabban egy hozzaszolas szamot.
Ez altalaban evi 10.000 hozzaszolas, amit persze par szazzal mindig meg kellett toldani Szilveszter napjan.
Iden ket hetre az uj evtol ~5200-al vagyunk elmaradva...mindosszesen
Szoval, barki aki erzi magaban az erot es van kedve a hozzaszolasaval segiteni elerni a #30k celt, johet es erezze otthon magat ideiglenesen, vagy akar veglegesen a Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek topikbanui: eloszor is koszonom, masodszor meg mivel nem igen jarok a topikban ujra varhatoan a kozeljovoben ezert Kellemes Unnepeket, es Boldog Uj Evet!
-
Devid_81
félisten
válasz
Balinov #21301 üzenetére
Nem, koszonom en kihagynam.
TV-bol lattam amikor az elso szilveszteremet toltottem itt 2011.-ben, nekem az is eleg volt
Valahogy nem sok kedvem van femenni es 1-1.5 emberrel ott pislogni az utcan, es majd utana varni 2-3 orat az elso metrora amire mar talan felferek...es ha szerencsem van csak 5-en hanynak le hazaig... -
Devid_81
félisten
válasz
Balinov #21297 üzenetére
Legyen ugy, miota nincs ekezetem plusz nem hasznalok magyar oprendszert, bongeszot stb. (ket es fel eve lassan) eleg rendesen csokken a helyesirasom, ezt magam is eszrevettem.
Amig otthon voltam termszeteszetes ha nem tudtam hogy kell irni, legalabb a bongeszo, vagy egyeb progi segitett, de az mar regen voltszerk: de amint latom Te sem vagy mar otthon.
-
Devid_81
félisten
BuYek!
Sziasztok!
Gyertek ma' segitsetek osszehozni iden a #20k-t...hiaba probalkozom, egyedul keves vagyok!
Irjatok barmit, linkelhettek barmit, persze jo izles hatarain belul!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Keresünk dokkolókat
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest