Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
Donki Hóte #78048 üzenetére
Most [link] megint olcsó , ingadoztatják az árát
-
H-Zol
senior tag
válasz
Donki Hóte #78048 üzenetére
Ez nem szép tőlük , hogy akció közben napi többször emelik az árát , valószínű , hogy nagy a kereslet és lehet a készlet is fogy !
Ismerős körbe itt hejiegleg több darab lett vásárolva ! -
válasz
Donki Hóte #78031 üzenetére
Hihetetlen, már 9800 ft a lámpa
Valaki tucatjával veszi
Na mindegy, ilyen lámpám se lesz
-
H-Zol
senior tag
válasz
Donki Hóte #78031 üzenetére
Kurvák lettek ezek is
ingadozik az ára , tegnap , még nem ez az ár volt , de szerintem ha figyeled , vissza fogják engedni , most jelen pillanatban ez [link] ijen árban még soha nem láttam !
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Donki Hóte #69058 üzenetére
Köszi, meg a többieknek is.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Donki Hóte #69046 üzenetére
Az Ft03-on a töltöttség jelző mennyire meríti az akkut?
Érdemesebb kitekert véggel tárolni? -
gyapo11
őstag
válasz
Donki Hóte #69031 üzenetére
Ha sötétben sétálok lámpával, mindig feltűnik, hogy a közlekedési táblák milyen messziről látszanak a visszavert fény miatt. Valami hasonló képességű nyakörv jó lehet, saját fényt nem bocsát ki, viszont viszonylag kevés fényt is jól láthatóan visszaver.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #69031 üzenetére
A villogót nem tudom ki találta ki kutyapórázra. Őt is, meg a gazdáját is megőrjíti. Annyira nincs értelme, mint az SOS meg strobi opcióknak a zseblámpákban.
Nekem világítós póráz van [link] , mert a nagy szőr kitakarná a nyakörvet, meg amúgy is jobban látszik a póráz. De ez láthatóságot biztosít és nem látást. Meg van egy a kezemen. [link]
Van olyan nyakörv amiben fehér led van a csatban [link] ez biztosítana valamiféle fényt a kutya alatti területen, de én kipróbáltam egy ilyet nem volt elég erős ehhez, láthatóságra meg gagyi volt, mert arra a klasszikus színes csíkok sokkal jobbak (ez a nyakörv nem világít csak lefele a csat).A súly nem gond, nagy és óriástestűek. Majd valamit kitalálok, egyelőre tesztelem a lámpát.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Donki Hóte #68757 üzenetére
Ahogy nezegettem, letezik kulon tubus hozza 26800-hoz.
Ez a verzio a linken 26800-as akkuval es hosszabb tubussal kerul forgalomba.
Amugy 26800-as akksikat nem nagyon latok se alin, se bg-n... -
balou84
csendes tag
válasz
Donki Hóte #67044 üzenetére
Laikusként vettem innen egy S9-et. Az miért lehet h csak töltőn működik akksikkal nem?
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Donki Hóte #67064 üzenetére
Nekem az 1 db Armytek Prime A2 PRO + C2 cső + A1 cső, többet ér mint 3 db Convoy S2+ lámpa.
Az Armytek lámpámhoz adnak a csomagban klipszet, gyöngyvászon tokot, mágnest, rendes holdfényt használ (0.15 lm), szükség esetén, tudom AA elemmel üzemeltetni. Tartalékfény / vészfény akár 150 órán keresztül, 18650 -es akkuval ha véletlen eltévednék a rengetegben, vagy huzamosabb áramkiesés esetére (ez ugye 30 napra elég, 5 órával számolva, 1 db akkuval), (pár éve 44 órás áramszünet volt nálatok, és a fejlett világban, 1 hónapos kiesés is volt, a természet jóvoltából). 5 órát bír ki 10 m vízmélységben. 10 év gari, ha mégis tönkremenne (nálunk működik). Azonnal látom az akku / akkuk töltöttségét. Mivel a törékeny részek mélyebben vannak elhelyezve, kb kevésbé sérül. Stabil fényáram kimenet, nem gyengül az akku merülésével. A TIR lencse végett, halványan a cipőm orrától világítja meg a járdát, utat, így nincs vakfolt a sötétben, oldal irányban sem. A középső fénygyűrűje viszont fényesebb, mint a magasabb fényáramon üzemelő tükrös lámpák (pl Convoy S2+). Módmemóriás és csoportmemóriás. Azonnal bekapcsolható holdfény fokozaton, középső csoportban, magas csoportban, de akár a villogó csoportban is (ez is benne marad a memóriában). Képes 2 fényáram szinten villogni, így huzamosabban jelezheti helyét. Az úton átkelést biztonságosabbá teheti. A középső csoportból is azonnal vissza tudok lépni az alacsony csoportba (holdfény). ÁR: Az Armytek Prime A2 PRO 35 EUR, a csövek 6 EUR / db.
Persze van Armytek Prime A1 PRO és Armytek Prime C2 USB lámpám is.
UI: A 8. emeletről kiesés betonra, ellenőrizve, a haver fiának jóvoltából. Ez nem 10 m ejtés volt. Még mindig működik.
Este, ágy mellé, olyan lámpát teszek, ami éjszaka az álmot sem veri ki a szememből és másokat sem ébreszt fel mellettem. Nap közben, A1 csővel, a 80 g a zseben (akkuval együtt), főleg nyáron, elég. Nem kell több. Civil környezetben, háztól távol, A2 csővel, a természetben a C2 csővel használom.
Az Olight S2A Baton 40+ cm fényátmérő 1 m távolságból, szórt fény 180° -ban, azonnali holdfény, azonnali turbó, 3, 9 perces időzített kikapcsolás, világító szilikon markolat. Klipsszel, Li elemekkel érkezett. Beltérben a legjobb lámpa. 40 órát üzemel 20 lm fokozaton, így biztonsági fénynek is megfelel. Már nem gyártják. 5 év gari, ami már lejárt.
A Nitecore MT20A 3 kapcsolóval szerelt. A fényáramot emelni - csökkenteni lehet. Azonnali piros fény, turbó fokozat. Feszültség visszajelzés, helyzetjelző funkció (piros villantás). Villogó funkciók (strobe, SOS, helyzetjelző, figyelemfelkeltő). Klipsszel, tokkal érkezik. Fényereje ott van szemre mint a Convoy S2+ XPL. Már nem gyártják. 5 év gari, ami már lejárt.
A Nitecore EA21 2 oldalkapcsolóval szerelt. Azonnali piros fény, holdfény, turbó, strobe. Feszültség visszajelzés, helyzetjelző funkció (piros). Villogó funkciók ( strobe, SOS, helyzetjelző, figyelemfelkeltő). Klipsszel, tokkal érkezik. Fényereje ott van szemre mint a Convoy S2+ XPL. Már nem gyártják. 5 év gari, ami már lejárt.
A Maglite XL200 lámpám hátsó kapcsolóval ellátva, giroszkópos vezérléssel rendelkezik. Csuklóból, fokozatmentesen állítható a fényereje, a villogás frekvenciája. Rendkívül gyorsan. Alvó üzemmód (elég megbökni az éjjeli szekrényt és felébred), jelző funkció, SOS is van a lámpában. Fényereje ott van szemre mint a Convoy S2+ XPL, a 230 lm fényáram ellenére. Klipsz, tok, filterek, gurulásmentesítő gumigyűrű járt hozzá. 10 év gari.
Mind stabilizált fényáram kimenettel rendelkezik.
Nekem pár dolog számít ezért érnek többet a Convoy S2+ lámpánál. De ezek érzések. Ahogy TI a Convoy lámpái felé tápláltok.
-
Astery
senior tag
válasz
Donki Hóte #67050 üzenetére
Köszi - neked is vince - rendelek egyet aztán meglátom
-
xcsabo
senior tag
válasz
Ez az 500 lm-es. Még sem közelíti az s2+ lámpát. Van belőle 1000-es is.
-
rmehesz
csendes tag
válasz
Nagyon köszönöm
xcsabo:
Pl ez olyan amire gondolsz? -
gyapo11
őstag
válasz
Donki Hóte #67019 üzenetére
Én inkább áramot mérnék, van is olyan multiméterem, ami BT-on küldi másodpercenként a mért értéket, és az app meg gyártja belőle a grafikont. Az áram adott fokozaton az idővel vagy csökken vagy nő. Ha nem stabilizált a fényerő, akkor csökken, mert az egyre alacsonyabb akkumulátor feszültségről egyre kevesebb áramot vesz föl a driver, és persze egyre halványabban világít a led. A stabilizált fényerejű lámpák viszont a csökkenő feszültségű akkuból egyre több áramot vesznek föl, hogy a teljesítmény állandó maradjon, ami V*A, ha a V csökken az A-nek nőnie kell. Ha még azt is szeretnénk megtudni, hogy az egyes időadatoknál hogy aránylik a kibocsátott fény a 100 %-nak vett indulási értékhez, akkor már luxot kell mérni.
Esetleg még lehet olyat mérni, hogy időnként a lámpa akkufesz kijelzése mit mutat. Nem a nyomógomb alatti fény, hanem a tizedvolt kijelzésű villogás. Ez azért hasznos, mert az erdőben is pár kattintással ellenőrizhető, és tudható, hogy mennyi ideig várható még fény a lámpától. -
gyapo11
őstag
válasz
Donki Hóte #67007 üzenetére
A lux ugye az 1 négyzetméterre eső megvilágítási érték
Ezt nem értem. Ha 1 m2 a megvilágított felület, akkor annyi a lux mint amennyi a lumen, mert lux=lumen/felület. Erre gondoltál?
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Az Armytek Prime A2 PRO 22 órát teljesített. Stabilan. Az akkuk meg 3 Wh -ásak (2x 3 = 6 Wh). A lámpa pedig kb 130 lm/W hatásfokot teljesít ezen a fokozaton. Amúgy meg majdnem jól számoltál. 0,27 W a fogyasztása ezen a fokozaton. A Fenix E20V2.0 meg 150 lm/W hatásfokot teljesít hasonló fokozaton. A Zebralight SC5W lámpám meg 31 órán át világít, 20 lm fokozatán, 1 db 3 Wh -ás akkuval, vagyis 200 lm/W hatásfoka ezen a fokozaton (akkor is a kedvencem, bárki mást is mond).
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
3 Ah -ás Samsung 30Q volt a Convoy -ban. 2,8 V -ig merítve.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Ha megkérhetnélek, csinálnál üzemidő görbét azon a 3.5% -os fokozaton. Előre is megköszönném.
Ez melyik fajta lámpa? Biscotti? 10x kattintani és választani módcsoportot?
Majd, ha 1x összejön 1 lámás tali, akkor majd megnézheted az összes Prime lámpámat.
Én meg ezt a Convoy -t.
-
Nutra
tag
válasz
Donki Hóte #66903 üzenetére
Donki Hóte köszi, ez de jó, hogy feljött.
Nekem is van egy pár, 2 pont így beteg. Nekiállok én is. -
xcsabo
senior tag
válasz
Donki Hóte #66959 üzenetére
Pótakku? Csak kérdem.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Donki Hóte #66946 üzenetére
A 4 cm fejátmérő feletti lámpáimat nem hordom magammal. Még természet bejárására sem. 4 cm fejátmérővel, ott az Acebeam L17 lámpám (160000 cd). Ez is elég távolra világít. Rendesen, tokkal, tölthető akkuval szállítják, és nem horror áron. De a legtöbb esetben az Acebeam L16 / Armytek Predator PRO fénye is elegendő. A Lumintop GTMini 5 cm fejátmérőjű (mégsem túl nagy), de gyengébb mint a L17 lámpám (Győrben kipróbálva).
Az Acebeam T27 (18000 Ft), Armytek Barracuda PRO lámpáim már túl nagyok (ahogy a Convoy L2/L6, Astrolux FT03). Ablakból a 90 m hosszú kertem bevilágítására használom. Van holdfény is rajtuk, hogy az ablakig vezető úton ne zavarjak senkit.
Ledlenser P7R Signature lámpám is van 21700 -as akkuval, belső töltéssel (gyors töltés). Teljesen testre szabható. Bőrtok jár hozzá. Rendkívül széles fénycsóvával világít, és akár 20000 cd fényerővel.
Nekem is van ilyen - olyan lámpám. Mégis, inkább a Fenix E20V2.0, Thrunite Archer 2AV3, Maglite XL200, Armytek Prime A2 PRO, Nitecore EA21 / MT20A, Olight S2A, Ledlenser P5R Core lámpáim közül ez - az kerül a kezembe.
Ja lesd meg a Ledlenser MT18 -ast. Az erős is, és távot is világít.
-
balazs1956
senior tag
válasz
Gratulálok, szép munka!
Én, azon a végén ahol csak egy csavar rögzíti, fekete mindenrejó szigszalaggal szoktam körbetekerni, mert ott mindig kicsit szétnyílt a két fele.
Meg sem látszik! -
sarajhvh
tag
válasz
Donki Hóte #66905 üzenetére
Ügyes munka!
Célzó víz nélkül nem ment volna ilyen simán! -
ZolkoW
őstag
válasz
Donki Hóte #66905 üzenetére
én sem értem, mondjuk nincs ilyen lámpám, de egy olcsó USB-s lámpámnál az okozta, hogy mocorgott benne az akku, és idővel elfáradt.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
A leírás végéről hiányzik, hogy bevettem még egy remegéscsökkentőt.
Egyébként szép munka, vétek lett volna emiatt kidobni. Nekem is jó lesz rá figyelni a sajátommal, az még bírja.
-
válasz
Donki Hóte #66901 üzenetére
Na, megjavítottam a lámpát
Valóban a hírhedt piros vezeték tört el a forrasztásnál, nagyon nem értem, hogy miért, hiszen a lámpa belsejében mechanikai igénybevétel egyáltalán nem éri
Egy csavarfejet le kellett fúrni, ehhez bevettem egy kézremegés csökkentőt, mert eléggé pici a csavar feje. A lefúrás rendben sikerült.
Amikor szétszedtem a lámpát és megláttam, hogy hová kell visszaforrasztani a piros vezetéket (a képen a panel jobb alsó sarkába), akkor gyorsan bevettem egy újabb kézremegés csökkentőt és a pisztolypákámat átcseréltem egy hegyes kúpos fejű pákára.
A piros vezetéket szépen befuttattam ónnal és a második kisérletre sikerült visszaforrasztani a vezetéket a helyére
Három csavarral összereaktam a lámpa házát, most működik jól, remélem, hogy fogja bírni egy darabig
-
balazs1956
senior tag
válasz
Donki Hóte #66898 üzenetére
Nekem több ilyenem is van, kettőt vettem, egyet küldtek valami mellé.
Az általad említett probléma többször is előfordult, és mindig kiderült, hogy az akkutól elvezető piros vezeték engedett el.
Forrasztás után máig működnek.
Ami necces volt, azok a picinyke csavarok, amik elég gyenge anyagból készülhettek, mert többeknek elnyalódott a feje. Érdemes jó minőségű csavarhúzóval nagyon rászorítva megindítani.
Legutóbb mégis elnyalódott, ekkor csavarfej lefúrás, és a végén szigszalagos megoldás, de működik! -
WestBam
Topikgazda
válasz
Donki Hóte #66896 üzenetére
Volt akinek valami forrasztás elengedett a Tube-ban. Esetleg nézz erre rá, ha nem akkor kuka (elemgyűjtő). Ezek sajnos "eldobható" termékek, a gyártó egyébként 2 év garit ad a beépített akkus termékekre, ha itthon vetted és még 2 éven belül vagy akkor vedd fel a kapcsolatot a forgalmazóval.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Donki Hóte #66542 üzenetére
De így van
a koléga toldást akart, hogy két 18650-es aksis legyen
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Donki Hóte #66542 üzenetére
Néhány hónappal ezelőtt is még egészen biztosan így volt!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Donki Hóte #66263 üzenetére
Erről a lámpáról van szó [link]
-
gyapo11
őstag
válasz
Donki Hóte #66114 üzenetére
Ez már túl kényelmetlen. Azért már, mert vannak memóriás és oda-vissza léptethető lámpák is. Volt egyébként olyan is a kezemben, amin direkt kikapcsoltam a memóriát, mert a körbe-körbe léptetgetés idegesítőbb volt, mint az első fokozatról indulás. Ha mondjuk a harmadikról akarunk visszalépni a másodikra, akkor 5 fokozatnál 4 kattintás memóriával, memória nélkül meg 2, abból az egyik hosszú. Szóval akárhogy is nézzük, sehogy nem jó, csak a memóriás és mindkét irányban léptetős akár lépcsős akár stepless.
Valamikor a low-high meg low-mid-high időkben alakult ki ez a végigléptetős-elölről kezdős driver, a laposelemeshez képest ez is előrelépés volt, de nagyon eljárt az idő fölötte. -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Donki Hóte #66114 üzenetére
Akkor az valami nagyon régi darab lehet, mert nekem van Convoy 4 modes driveres lámpám, és abban van módmemória!
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Donki Hóte #66106 üzenetére
Igen, de itt az FT02S vetítési képéről megy a diskurzus. És tudjuk, hogy lehet jobbat csinálni nála. Kérdés, hogy mennyire számít ez a gyakorlatban, vagy mennyire zavaró.
Sikerült helyrehoznod a Convoyokat?(#66107) sarajhvh
Sokszor egy szelfi, vagy egy tekintet többet elárul, mint a duma!Telitalálat! Rólad elég sokat elárult...
(#66108) FBLLMAG
Esti sétánál meg kb 2 m -re világítasz magad elé. Próbáltad?Nem. Nem arra vettem. Arra ott a D4S V2, vagy az érkező D4 V2 Ti. Ezt nem fogom cipelni egy esti sétához, ez nem EDC.
De akkor azt se mond, hogy nem látni a "szirmokat"
Hol állítottam ilyet? Csak azt mondom, hogy a gyakorlatban nem zavaró. Oda, ahová ez a lámpa való. -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Donki Hóte #66075 üzenetére
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Donki Hóte #66058 üzenetére
Melyik vezérléshez, mert legalább 3 féle van?
-
gyapo11
őstag
válasz
Donki Hóte #66058 üzenetére
Forward clicky kapcsolóval elég nehéz lenne a vezérlést megoldani. Erre sokkal jobb a nyomógomb, akár oldalt akár hátul van. Cserébe a nyomógomb nem szünteti meg a fogyasztást kikapcsolt állapotban sem.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Donki Hóte #66037 üzenetére
Sofirnnál létezik két csoportos, amelyekből az egyik ilyen, például a
C8G
Csoport 1: bekapcsolt állapotban szimpla kattintással érhető el. alacsony - közép - magas, és duplakattintással érhető el a turbóCsoport 2: bekapcsolt állapotban az oldalsó gomb nyomva tartásával lehet fokozatmentesen növelni és csökkenteni a fényerőt 10-2000 lumen között. Villog, ha elérta a minimumot vagy a maximumot. irányt a nyomógomb 1,5 ms-ig lenyomva tartva lehet. A turbó fokozat itt is duplakattintással érhető el
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Donki Hóte #66037 üzenetére
Convoyban én még nem találkoztam ilyen vezérléssel, a legnagyobb tudású a 12 Grouppos volt.
-
HUNited
őstag
válasz
Donki Hóte #64270 üzenetére
https://sportlampa.hu/xtar-vc4s-univerzalis-akkumulatortolto
9.790 Ft. (az Lii 500 9.390 Ft, gyakorlatilag ugyan annyi)De továbbra is mondom, hogy szerintem a VC8 jobb választás. Ami amúgy ma megjött, és le is teszteltem, eddig nagyon tetszik. Durván prémium minőségű a kidolgozása is.
Ui: külföldről garanciális cuccot nem rendelek, tehát a dolláros árfolyam engem nem érdekel, ráadásul gyorsan kellett, nem hónapok múlva. Én most pillanatnyilag is 4 sloton töltök 500mAh sebességgel NiMh akkukat a számítógépem USB3 portjáról (a LiIont gyorsabban is töltötte). Ráadásul a telefonjaim is mind QC3-asak és van hozzá már töltőm ami tudja (gyárilag adták)
-
Cyborg
őstag
válasz
Donki Hóte #64275 üzenetére
21700 szerintem nem fér bele egyikbe se
Én is hasonlót keresek, de még nem találtam meg a tutit, ami mindenre is tökéletesen jó(persze Lii500 árban).
...na jó, igazából 2 napig kerestem, teszteket olvastam, bújtam az árakat, aztán elfáradtam, és elnapoltam a vásárlást -
Műszakis
tag
válasz
Donki Hóte #64278 üzenetére
Vapcell S4 plus 3A nézd meg letudod-e kuponozni , jó töltő ha szeretnéd írok róla.
-
xcsabo
senior tag
válasz
Donki Hóte #64278 üzenetére
Én 28$ért vettem. Szokott lenni olcsóbban is.
Ennyiért ne várj csodát. Csak a belsőt hűti sajna. És néha jó hangos -
xcsabo
senior tag
válasz
Donki Hóte #64275 üzenetére
Opus BT-C3100 V2.2?
-
bedvóter
tag
válasz
Donki Hóte #64272 üzenetére
Elsőként azt kéne eldöntened, mi a fontos számodra.
Olyan legyen a töltő, ami mindent tölt és teljesen automatikus,
vagy olyan, ami kevesebb dolgot képes tölteni, cserébe viszont testre szabható.
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy jól járnál a VC4S-sel. -
xcsabo
senior tag
válasz
Donki Hóte #64270 üzenetére
Kupon?
-
HUNited
őstag
válasz
Donki Hóte #64263 üzenetére
Én úgy láttam hogy ugyanannyiba kerül mindkettő kb 10 ezer (13 a VC8, sztem jobban megéri)
-
HUNited
őstag
válasz
Donki Hóte #64259 üzenetére
Elemtesztelő, kisütő és karbantartó funkció. Sokkal jobb a 4S mint a sima 4.
A VC8 meg egyberakva egy VC4S és egy VC4. -
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte #64259 üzenetére
-
ace22
tag
válasz
Donki Hóte #64252 üzenetére
A 18650 tudtommal annyit tesz, hogy:
- 18 mm átmérőjű / széles / vastag
- 65 mm hosszú
- kör keresztmetszetű.Ha nem hengeres az akku, akkor lehet, hogy a 1865 a szabvány megnevezés?
-
G@ben
addikt
válasz
Donki Hóte #55318 üzenetére
Köszi!
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Donki Hóte #55066 üzenetére
Sofirn és Amutorch lámpáimba mind passzol. A Convoy S21A-nál jött nekem elő és fura módon a védett fért bele. A két védelem nélküli volt a túl vastag
Az akkugyártók nem alkalmazkodnak a lámpagyártókhoz. Ez nekik egy morzsa. A lámpagyártók azokták úgy áttervezni a lámpáik hogy beleférjen minden. Vagy meghatározzák hogy csak ilyen vagy csak olyan akkukkal működnek. Lásd Emisar csak lapos tetejű védelem nélküli.
-
ace22
tag
válasz
Donki Hóte #55066 üzenetére
A Panasonic NCR18650B 3400mAh aksik feszegették a 18650 kompatibilitás határait hosszban és átmérőben, de legtöbb lámpába még elmentek.
-
vince
őstag
válasz
Donki Hóte #54623 üzenetére
Nekem nem volt kérdésem
-
stickermajom
addikt
válasz
Donki Hóte #54623 üzenetére
Én átlósan gondoltam a kompatibilitást.
A védelem nélkülire tényleg azt írják, hogy okés, a védelemmel ellátott necces. Nem gond, max lesz okom Opust venni.
-
vince
őstag
válasz
Donki Hóte #54620 üzenetére
Jelen esetben a kompatibilist úgy értsd, hogy fizikailag belefér-e a töltőbe.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Donki Hóte #54616 üzenetére
Ja akkor kiestem.
Köszi azért.
-
tigipuf
senior tag
válasz
Donki Hóte #54577 üzenetére
Erre gondoltál?:[link]
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Donki Hóte #54483 üzenetére
Pláne, ha a beltérben, ház körül, inkább a 2AA -s lámpáimat használom. Pedig vannak Li-Ion -os lámpáim is.
-
peestike
senior tag
válasz
Donki Hóte #54456 üzenetére
Méretben ez hatalmas, olyan c8 körül gondolkodom méretben, vagy kisebb.
MittuDomain_: tényleg nem akarok többet költeni rá, inkább az ilyen még nincs eset van most.
Annyira nem sürgős, az új fireflies e01-et megvárom milyen lesz, az elsőre tetszik. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Donki Hóte #54089 üzenetére
Most hirtelen nem jut eszembe pont 21k lm lámpa, de pl. HaikeLite MT09R és barátai tudják, ami rájuk van írva.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Donki Hóte #54080 üzenetére
"Hogyan nézne ki, hogyha jönne valaki és megkérdezné. hogy van-e nekem 2400 lumenes lámpám és azt kellene mondanom hogy nincs :("
Nap kommentje, és benne van minden amit tudni kell az ilyen nagy lámpákról
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Itt a váalszod:
Nincs, de van helyette 2200, 2500, 3000, 3200, 3300, 5000, 8000, 21000lm-es, melyiket kéred? -
FBLLMAG
senior tag
válasz
Magam részéről, ha már megvan, akkor használom. Igen hasznos jószágok tudnak lenni.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Donki Hóte #54075 üzenetére
Szép nagy lámpák. Ha szabadna érdeklődnöm, mire használod ezeket a lámpákat? Tán őrző / védő szervezetnél dolgozol, vagy portás vagy valami nagyobb területű cégnél, vagy a határt véded? Vagy csak gyűjtöd ezeket. Már láttam túrán is hasonló méretű lámpákat.
-
Ra3
őstag
válasz
Donki Hóte #54075 üzenetére
Annyit emlegetitek hogy megjön hozzá a kedvem, most is el lehet hozni 31 dollárért.
-
drinker
tag
válasz
Donki Hóte #53882 üzenetére
Mondom hogy nem ugyanarról beszélünk, lámpáról volt szó, nem lézerről, a kettő teljesen más.
A lézernél a x km hatótáv az nem az uv, hanem a lézer hatótávja. -
drinker
tag
válasz
Donki Hóte #53880 üzenetére
Na azzal például tök jól homlokon lehet lőni a halat mikor feljön levegőt venni a felszínre!
Szerintem nagyon elbeszélünk egymás mellett.
-
baltasar
csendes tag
válasz
Donki Hóte #53865 üzenetére
Magyar Posta egyáltalán nem látja. Előző NLpost rendeléseim is itt értek véget. Hollandiábol elküldve-Magyarba nem jelent meg sehol. Érdeklődésemre az ügyfélszolgálat sem tudott választ adni.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
Donki Hóte #53453 üzenetére
Hát az alkoholos filc az nagy segítség, én is alkalmaztam, de sokkal jobb ilyen konfigurációnál a védett cella, és akkor nem kell soha többé foglalkozni vele.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
Donki Hóte #53443 üzenetére
Feleslegesen koptatod őket.
A Li alapú akkuk belső ellenállását nem növeli a részleges kisütés, így nem is lehet azt formázással csökkenteni. -
vidaila
senior tag
válasz
Donki Hóte #53443 üzenetére
Nekem csak egy xtar vc4 töltöm van
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Donki Hóte #53400 üzenetére
alul nézd. nem csak középre megy hanem oldalra is. Nyisd meg eredeti méretben.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Donki Hóte #53336 üzenetére
Ráadásul valamit olvastam valahol, hogy a Nichia LED-esnél van valami probléma is a biscottival, hogy túl gyorsan kellene nyomkodni a menüt, vagy ilyesmi. Ha C8 akkor én az XPL-HI verziót szoktam ajánlani.
Valahol sajnálom az öreg XM-L2-es változatokat, mert azoknak a szélesebb spotja és valamivel több szórt fénye is jól állt neki. -
i-sti
senior tag
válasz
Donki Hóte #53270 üzenetére
-
Kozy10
tag
válasz
Donki Hóte #53267 üzenetére
A rövid cső 18350-es akkuhoz van
Nem hosszabbító, hanem rövidítő -
gyapo11
őstag
válasz
Donki Hóte #53178 üzenetére
Igen, a szöget feleztem, a helyes adat 2 km-re 2x29 cm, vagyis 58 centi.
-
lkristóf
senior tag
válasz
Donki Hóte #53166 üzenetére
Mennyivel másabb az, hogy back order szerepel ott mint ha oda lenne még 1-2 hétig írva, hogy március 9?
Majd ha lesz készleten küldik, de ha nem tudsz várni akkor meg kattints az apply refund-ra és vissza fogod kapni a pénzed.
Bele kell kalkulálni, hogy csúszik a rendelés, bár aki külföldről rendel már csak tisztában van az ilyen dolgokkal.Ja és amúgy a CW változatokat már elkezdték kiküldeni csak aki NW-t rendelt annak kell még várnia.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Donki Hóte #53116 üzenetére
A Fenix FD sorozata IP8 -as, tehát víz nem megy bele. De az Fenix, ez meg nem.
A LL -re IP4 van megadva, pedig 8 gumi gyűrűt is tartalmaz. 😉
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Donki Hóte #53088 üzenetére
Leírásban ott van hogy Twisty switch a kapcsolás megoldása.
-
Gargouille
őstag
válasz
Érdemes megnézni mit veszel, mielőtt megveszed.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Szerintem, megengeded / rácsavarod, gyorsan, ez a módváltás. 😉
-
Ra3
őstag
válasz
Kikapcs-bekapcs gyorsan, az váltja a fokozatot.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
Donki Hóte #53032 üzenetére
A 2. és 3. között abszolút semmi különbség nincs, ugyanis teljesen megegyezik a két link
Valószínűleg nem így szándékozta a fórumtárs.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Donki Hóte #53032 üzenetére
Valószínűleg senki nem halott ezekről és ezért nem kapott választ. Nekem is egyformának tűntek, de biztos van különbség.
-
G@ben
addikt
válasz
Donki Hóte #52983 üzenetére
Igaz, drágább, de ha szükség van a nagy távra, akkor hiába veszek két C8-ast, akkor sem fogja tudni azt a távot.
Nekem abszolút bevált, egyedül lefagyott ujjakkal tudok úgy belépni a menübe, hogy nem azt akartam, mert nem tudom olyan gyorsan nyomni a gombot, ahogy szerettem volna, de egy kupak le- és visszacsavarás megoldja.FBLLMAG: tőlem kérdezed, hogy kell-e? Nekem kell a táv, az első talin pont te kérdezted, hogy megtaláltam-e az ideális lámpát a GT Mini személyében, mire mondtam, hogy igen, és rendeltem is gyorsan egyet.
Most ks52 kollégát próbálom rábeszélni!
Ja, van hibája is, nem pont középen van a led, ez közeli falra vetítve látszik, egyébként nem. -
gyapo11
őstag
válasz
Donki Hóte #52825 üzenetére
Meg lehetne csinálni egyszerűbbre is csak a gombbal, de nem tudnák használni. Amikor ismerkedtem az arduinoval, akkor csináltam egy órát kijelző nélkül, csak egy mikrokapcsoló és egy csipogó volt rajta. Gombnyomásra elcsipogta az időt, lehetett időt beállítani és még egy harmadik funkció is volt amire már nem emlékszem. A lényeg, hogy a gomb nyomvatartási ideje határozta meg, hogy melyik funkció induljon. Felengedéskor csipogással is jelezte, hogy melyik. Fél, 1 és 1.5 másodperc voltak a határok, és teljesen stabilan működött. De szerintem az emberek 3/4-e nem tudná használni. Elég csak megnézni hogy énekelnek vagy táncolnak, közük nincs a ritmushoz, a hangmagassághoz, a tempóhoz. Ezért próbálnak a gyártók mindenféle bárki által ismételhető műveleteket bevetni egészen a 15 gyors nyomkodásig, és még ez se megy mindenkinek.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Nem bonyolult a kezelésük. Az Armytek, EagleTac a fej / talp megengedésével, zárásával játszik. 2 - 3 próbálkozás után, már ment is. 😉
-
-szabi-
addikt
válasz
Jó, hogy urán nem kell hozzá, még!
-
válasz
Donki Hóte #52740 üzenetére
Mostanában ezt játsszák egy csomó termékkel. Mintha komoly pénzügyi gondjuk lenne, és a cashflowt így akarnák rendbe tenni. Sokmilliós vásárlóbázis ingyen pár dollárján ücsörögni néhány napig jó magasan tartja a készpénzállományt.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Donki Hóte #52745 üzenetére
Bekapcsolod tailcap-en és az oldalgombot hosszan nyomva kialudnak a ledek. így nem kell kikapcsoláshoz fogást váltani mindig. Persze ha nem használod a lámpát napokig akkor a tailcap-al célszerűbb mert akkor biztos nincs semekkora parazita áram fogyasztása.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Donki Hóte #52741 üzenetére
És az oldalsó gombbal is ki tudod kapcsolni ha úgy tetszik standby-ba rakod.
Annyira megegyezik a többi C8-al hogy a Convoy féle rozsdamentes acél bezel is jó rá. -
válasz
Donki Hóte #52741 üzenetére
Na, máris találtam egy negatívumot a C8F lámpával kapcsolatban. Feküdt az asztalon, amikor véletlenül kicsit meglöktem. Erre szépen egy nagy ívben végiggurult az asztalon és szépen lepottyant a földre
A fejen lévő kiemelkedések nem elég nagyok, az elgurulást nem akadályozzák meg
Egy klasszikus C8 és egy C8+ nehezebben gurul oldalra, azoknak jobb a fejkialakítása ebből a szempontból. Illetve valószínűleg a 21700-as akku miatt a C8F-nek vastagabb a szára, ezért a fejen lévő kb. ugyanakkora bordák a sima C8-hoz képest kevésbé gátolják a gurulást.
(Megjegyzem, hogy még nem tettem a rá a kézpántot, ezt most sürgősen pótolom, mert azzal nehezebben gurul el.)
-
Tony21
tag
válasz
Donki Hóte #52682 üzenetére
PayPal ahogy már mondták. Ott van a számla náluk a vásárlásról, képet mellékeled, hogy bg nem is szándékozik küldeni az egyik lámpát. Fele cuccért fele pénz, nem pedig a bg által megálmodott abszurd agymenés. Sima ügy.
-
lkristóf
senior tag
válasz
Akkor most te nem ezzel az akcióval vetted meg? Mert akkor stimmelne a 6$ refund.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Donki Hóte #52684 üzenetére
Nálam is átvette a GB és BG szerepét, meg az eBayét is, eBayen már szinte csak használt cuccokat nézek meg néha.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Ez már tényleg a legalja. Ha X összeg ki volt fizetve, akkor X összeg jár vissza, nem?
Ha jól értem, nem arról van szó, hogy megvetted kedvezményes áron, de a teljes árat kérnéd vissza... akkor még csak érteném őket, hogy kekeckednek. De az, hogy aztán még 0,6 dollár miatt tovább aljasodnak, az már még lejjebb van. Hosszú idő óta épp ma rendeltem őlük megint, nagyon remélem, hogy semmi külön ügyem nem lesz velük, mert ezek a dolgok nem éppen szimpatikusak, majd jól végleg leszokom róluk.. -
törölt tag
válasz
Donki Hóte #52667 üzenetére
[link] Nem tudom mi történhetett a bangooddal, de régen nem ilyenek voltak. Az még elmenne, hogy kekeckednek egy kicsit ha hibás lámpát küldenek vagy más színűt, de hogy a kifizetett pénzt nem akarják visszaadni az elég nagy baj. Saját maguk ellenségei lesznek ezzel a hozzáállással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mobil flották
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest