Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace22
tag
válasz
FBLLMAG #76063 üzenetére
A beépített akkus lámpákkal az a tapasztalatom, hogy a kapacitás jóval kisebb tud lenni, mint az elérhető legnagyobb (18650-nél 1,000 mAh 3,400 mAh helyett). Ezért első dolgom megpróbálni a beépített akkut egy forrfülesre nagy kapacitásúra lecserélni.
Ahol sikerül, akkor évekig használom egyiket-másikat.
-
ace22
tag
Mi lehet az oka, hogy némely USB Type-C töltőcsatlakozójú lámpák (pl. Wuben C3) nem hajlandók Type-C - Type-C csatlakozójú kábelről töltődni, míg mások (Wurkkos FC13, Nitecore MH10S, Wuben C2) elfogadják?
Ugyanarról a töltőfejről van szó, csak USB-A és USB Type-C csatlakozókról, több márkás kábellel végigpróbálva.
-
ace22
tag
válasz
z123456z #74600 üzenetére
Megválaszoltad a saját kérdésed.
A forrás:
A lényeg, hogy teljesen feltöltve vagy kisütve a Li-ion akkuk állapota romlik. 3.7V-on, lehetőleg alacsony hőmérsékleten tárolva alig veszítenek a töltésükből. A kívánatos hőmérséklet 10 C - szobahőmérséklet között adják meg különböző honlapok.
-
ace22
tag
válasz
jozsi252 #74594 üzenetére
Ha teljesen feltöltve tároltad őket, akkor az hazavághatta őket.
Én 50%-ra kisütve (3.7V), légmentes csomagolásban, hűtőszekrényben 8 C-on tárolom őket, évente egy töltés-kisütés ciklussal. A 2014-ban vett aksik is mind használhatóak maradtak, kapacitásuk, belső ellenállásuk gyakorlatilag változatlan.
-
-
ace22
tag
-
ace22
tag
válasz
xcsabo #65249 üzenetére
Olyan töltőfejjel teszteltem, ami mutatja a felvett áramot. A Wuben H1 és a C8 is vesz fel (egyre csökkenő, kezdetben kb. 400 mAh) áramot azután is, hogy a töltést jelző LED folyamatos kékre (H1) vagy folyamatos zöldre (C8) vált. Szóval csak óvatosan! Az eredeti akku védett, azzal nincs gond.
-
ace22
tag
válasz
bbsofficial #65245 üzenetére
Ahogy merül a cella, egy szint alatt már nem lehet a legmagasabb fokozatot bekapcsolni, csak az alsó hármat.
A védett cella lekapcsol mélykisütés előtt, a nem védett cellát talán lekapcsolja a H1, vagy csak a fényerő csökkenéséből lehet tudni, mikor merült le, ezt nem teszteltem.
-
ace22
tag
válasz
bbsofficial #65243 üzenetére
Wuben H1-nél a turbo és a high ugyanaz...
Unprotected akkuval csak óvatosan használd, mert a töltés vége fény után is töltődik az akku (Wuben lámpákban általános)! Az akku védelmi áramköre kapcsolja le véglegesen a töltőáramot. Ha nincs, tűltöltheti a cellát!
-
ace22
tag
-
ace22
tag
A BG-tól November 10.-án rendelt Wuben H1 fejlámpát most hozta ki a postás!
-
ace22
tag
Létezik állandó kupon a sportlampa.hu webshopban, vagy csak alkalmanként adnak?
-
ace22
tag
válasz
Donki Hóte #64252 üzenetére
A 18650 tudtommal annyit tesz, hogy:
- 18 mm átmérőjű / széles / vastag
- 65 mm hosszú
- kör keresztmetszetű.Ha nem hengeres az akku, akkor lehet, hogy a 1865 a szabvány megnevezés?
-
ace22
tag
válasz
gyapo11 #63561 üzenetére
A LED hatásfokával nem olyan sokra mész (ugyanolyan hatásfokú vörös LED halványabbnak látszik, mint a sárgászöld LED). A lumen az emberi szem érzékenységét is figyelembe veszi különböző hullámhosszakon.
Definicíó: "1 lumen az 555 nm hullámhosszú (zöld) monokromatikus sugárnyaláb fényárama, amelynek sugárzott teljesítménye 1⁄683 watt."
A modern LED-ek alacsonyan kihajtva 200 lumen/W körül tudnak, maximálisan 100-120 lumen/W-ot.
-
ace22
tag
Van spéci lámpák meneteire szilikonzsírja a Nitecore-nak (SG7), de ipari, adalékmentes szilikonzsír, pl. Rubosil is megfelel.
A WD40 NEM kenőanyag! Viztaszító (Water Displacement), kosz/zsíroldó szer.
Autólámpához nézz bele a kézikönyvbe. Ahol mozgó alkatrészek vannak, oda szintén az előírt kémiájú és viszkozitású kenőzsír ajánlott.
-
ace22
tag
válasz
MittuDomain_ #62096 üzenetére
Az új postás hölgy megvigasztalt, hogy ha nem jön meg a kínai csomagom, akkor úgyis visszaadják a pénzem. Tudhat valamit... Aztán a harmadik-negyedik disputa után nem adják...
Én szívesen el is mennék érte a postára, de már a postafiókban nem is hajlandóak megnézni a polcokat, ha nincs a Posta követőrendszerében megjelenő tracking number. Könnyen lehet, hogy ott állnak a csomagjaink az udvaron valahol.
-
ace22
tag
válasz
MittuDomain_ #62090 üzenetére
A nyomkövetéses (mármint a Posta rendszerében is megjelenő) csomagokat kihozzák, a többi beérkezik az országba, aztán láthatatlanná válik.Reklamálni nem lehet, a postafiókban nem nézik már meg a polcokat, nincs-e ott a név alapján valami. Remélhetőleg egyszer kihozzák majd, nemcsak lenyúlják...
-
ace22
tag
válasz
MittuDomain_ #62064 üzenetére
Időn túl vannak? Nekem is van pár, de a postahivatalban nem nézik meg a csomaghegyet, ha nincs tracking number, várjak türelmesen...
-
ace22
tag
Vásárolt valaki mostanában Manker U11-et? Az enyémnek, amit most vettem, teljesen más a kiosztása, az UI (ramping felfelé lépegetés helyett, nincs Pro mode, máshogy lehet a flasht/SOS-t elérni, szorul benne az NCR18650B)?
A fényereje, kivitelének minősége amúgy rendben lévőnek tűnik, a töltés is 1.35A-el megy.
-
ace22
tag
Pénteken az igazi BF alkalmával olcsulnak a 18650 aksik - felcimkézett 30Q és HG2 (klón?), de több ezer visszajelzéssel és 5+ éves működéssel rendelkező boltoktól. Érdemes, nem érdemes innen rendelni?
1000 lumen körüli lámpákba kellene frissítés, max. 4A kellene.
-
ace22
tag
válasz
WestBam #59691 üzenetére
Ha tudna forogni a felső része és alul mágneses a tailcap, tűzoltóautó tetejére ideális vészvillogó lehetne.
De 1000 lumen felett ilyen szerény hűtéssel?
Amúgy sejti valaki, miért forgalmaz a Nitecore ennyi különböző kapacitású 18650 aksit? Vagy csak bemérik, amit a szállítótól kaptak, és szétválogatják & feliratozzák kapacitás szerint?
-
-
ace22
tag
válasz
MittuDomain_ #59532 üzenetére
A sportlampa.hu-n kapható a Convoy S2+ is, a SOFIRN SC31 is... A jofogas.hu-n is láttam néha őket.
-
ace22
tag
Javaslatom:
Convoy S2+ Liitokala Lii-100 töltő, vagy
Sofirn SC31 (beépített töltő) vagy
Zanflare F1 (beépített töltő)+ 1 (2) 18650 akku a jofogas.hu-ról (aránylag kicsi az áramfelvétele a fenti lámpáknak, nem kell spéci akku).
10k alatt megvan, egyszerű, robosztus, megbízható modelek
-
ace22
tag
válasz
WestBam #59493 üzenetére
A Nitecore P12 gyertya mód hiánya huszadrendű gond.
Az én gondom, hogy 38.990 Ft-ért adnak egy olyan tudású csőlámpát, amilyeneket ennek a tizedéért megkapsz, ráadásul az akku inkompatibilis a meglevő töltők többségével (4000 mAh kapacitás a létező 3500 mAh-s 18650-hez képest nem tűnik akkora előnynek) és nincs saját töltése, a feszültség visszajelző kérés nélkül is zavaróan erősen jelez vissza 50%-tól lefelé, a puha gumi taktikai kapcsoló terepen, napi használatban nem tart soká (a JETBeam JET - IIM ilyen kivitelű kapcsolója kemény alumíniumsapkás).
A teszted várom, hátha rejtett jó tulajdonságok tűnnek elő!
-
ace22
tag
válasz
MittuDomain_ #59491 üzenetére
A legnagyobb 8X7135 driver-es S2+ 2.8 A-t vesz fel és hamar felmelegszik. Ez itt 5 A-t vesz fel ugyanabban a testben. Szerintem erős hűtés nélkül használhatatlan max. fokozatban.
-
ace22
tag
Jó lenne kézbe fogni az új P12-t, de a paraméterei alapján nem profi taktikai felhasználásra való a puha gumis hátsó csatlakozó, házi felhasználásra drága (és még kiegészítő gyógyszeres doboz is kell), az akku típusa még nem terjedt el (a legtöbb Li-ion töltőmbe nem is férne, 1-2 mm-el túl hosszú), a töltöttségjelző zavaróan erős fényű, és az 1200 lumen nem igazán nyűgöz le.
Egy tesztet azért elolvasnék róla.
-
ace22
tag
válasz
FBLLMAG #59483 üzenetére
Nekem a JETBeam JET - IIM lámpám hátsó kapcsolója ilyen kitüremkedő, nagyon ügyetlennek találtam napi használatra (ritkán járok taktikai bevetésekre), viszont ott legalább lockolni lehet. A P12 viszont nem lockolható és puha gumi a kapcsoló...
Vessetek a mókusok elé, de kb. a Zanflare F1 képességeit tudja, mínusz tölthetőség.
-
ace22
tag
válasz
WestBam #59474 üzenetére
A Nitecore P12-nél a védetlenül kinyúló hátsó gumikapcsolót szerintem nem gondolták át. Az oldalsó nyomógomb (ha ugyanazt a megoldást alkalmazták, mint a új MH12GTS-nél), nagyon erős villogó kék fénnyel jelzi vissza az akku töltöttségét, ami alacsony fokozatnál nagyon zavaró. A bevezető ár pedig nagyon magas, még a 10%-os kuponnal is egy kb. szokásos teljesítményű csőlámpáért.
Az NM02 érdekes, a 2700 lumen egy kicsit túlzásnak tűnik, max. 30 másodprecre.
-
ace22
tag
válasz
WestBam #59380 üzenetére
A BG / GB / JB hozzáállása garancia ügyben sokat romlott az elmúlt pár évben. Régebben egy videóval igazoltad a hibát, és cserélték, ma vissza kell küldened, ami PayPal-lal is lassú és körülményes, anélkül meg ráfizetés, és az egyetlen alkalommal, amikor a fizetett visszaküldéssel, nem jelezték vissza,hogy megkapták és tényleg nem működik a lámpa.
-
-
ace22
tag
Rendeltem a BG-ről Samsung INR18650-30Q 3000mAh akkukat. A Lii-500S töltő 3200-3300 mAh kapacitást mutat. Ez a Samsung fejlesztése, vagy hamis akkukat kaptam?
A Lii-500S eddig sacc/kb az akkura írt kapacitásokat hozta...
-
ace22
tag
válasz
WestBam #57960 üzenetére
A kínai webshopok garanciális hajlandósága az évek során nagyban csökkent (talán okkal, talán nem), mostanában PP fizetéssel is visszaküldetik a hibás lámpát, hónapokra húzódik legjobb esetben is a garanciális ügyintézés.
A hazai webshopok, különösképpen a hazai hivatalos márkaképviseletek mennyire állnak helyt a tőlük vásárolt lámpák cseréjében? Általában a magyar webshopokkal kapcsolatban katasztrofális a tapasztalatokon alapuló véleményem...
Konkrétan hivatalos lámpa márkaképvisettel nincs tapasztalatom.
-
ace22
tag
válasz
nemethbalazs #57614 üzenetére
A Wuben tényleg jó, szerintem kb. Nitecore nívón mozog. Négy különböző modelt is használok, jól muzsikálnak.
A Wuben TO46R és a TO40R $30 körül elhozhatóak voltak kuponnal, a TO50R új, de majd annak is esni fog az ára.
-
ace22
tag
válasz
WestBam #57439 üzenetére
A töltés minden fajta töltőnél kritikus pont. Az összes külső töltőm (Lii-100, Lii-500s, XTAR VC2S, Nitecore F1, Nitecore UM20, Nitecore UM2) 4.20V fölé tölti az akkukat (4.23V-4.27V). A belső töltők szórása nagyobb, az Imalent 4.15V-ra tölt, a Nitenumen 4.26V-ra, egyedüla Wubenek azok, amik 4.19V és 4.20V-ra töltenek. (noname / brand protected / unprotected cella is volt tesztelve 500mA és 1A árammal).
Innen szép nyerni...
-
ace22
tag
válasz
ZozzV6 #57318 üzenetére
Én LiitoKala Lii-HG2 (LG?), LiitoKala NCR18650B (Panasonic?) és LiitoKala INR18650 30Q (SAMSUNG?) aksikat vettem Liitokala Official Store-ból, a Lii-500S szerint kb. stimmel a kapacitás 1000 mA-en mérve. Mázlim volt, vagy fél év múlva lesz egy halom veszélyes hulladékom?
-
ace22
tag
válasz
ZozzV6 #57251 üzenetére
Ó, de hát én is az épeszű átlagos felhasználóról beszélek. A magunkfajta lámpab
arátoknak nyilvánvalóan jóval több lámpa birtoklása indokolt. :-)Viszont a minőségi lámpák mellett (érintésvédelmi oktatás kültagoknak: ha hozzáérsz, meghalsz) tartok olyanokat is, amikért "nem kár", sőt olyan kimondottan occó gagyi kategóriát is, amit kölcsön lehet adni a soha vissza nem kapás tudatában is (vagy olyan állapotban, hogy mehet a kukába).
-
ace22
tag
válasz
ZozzV6 #57249 üzenetére
Sajnos, két minőségi lámpa sem lámpa. Kell egy a kocsiba, egy a hétvégi házba/ pincébe, egy (kettő, három, sok) kölcsönadni az Idős Rokonnak, aki soha nem adja vissza, hanem bedobja a dívány mögé és újat kér.
Saját magunknak kell egy fejlámpa, egy általános flood rúdlámpa a lakáson belül, egy thrower a kertbe, egy a kulcstartóra... No meg a tartaléklámpák, mert a garanciapapír max. egy percig ad világosságot. :-)
-
ace22
tag
Ha már fejlámpa, most futott be egy faék egyszerűségű darab, TIR + COB, tölthető, beépített 18650, egyszerű firmware. 3 órát bírt eddig, tartalék darabnak tökéletes.
-
ace22
tag
Itt a legújabb rejtély: három nyomkövető három (két és fél) eredményt ad az LXxxxxxxxxxNL nyomkövetési számú csomagomra:
Posta: Szállítás Kimenő küldemény beérkezése a kicserélőbe
2019.08.03. | 22:05 Nemzetközi Posta Kicserélő Központ17track: 2019-08-03 22:05 Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Receive item at office of exchange (Destination oldalon)
És ezt origin oldalon: 2019-07-31 12:01 The delivery of the item was unsuccessful
A holland posta nyomkövetője:
31-07-2019 12:01The delivery of the item was unsuccessfulKi érti ezt? értesítő nem volt, a csomag nagyobbfajta. Érdemes értesítő nélkül a fentiek alapján ellátogatni a postahivatalba?
-
ace22
tag
Nitecore TIP arany és szürke színű (7990 Ft) és Nitecore NU20 piros és fehér (7990) a Mylitee-nél:
http://smokingacc89871.acemlna.com/lt.php?s=89bcb2be01ee6a1ba4b1289bc5b210bb&i=34A209A10A109
http://smokingacc89871.acemlna.com/lt.php?s=89bcb2be01ee6a1ba4b1289bc5b210bb&i=34A209A10A110
-
ace22
tag
válasz
FBLLMAG #55453 üzenetére
De, nagyon sokat számít, hogy hol laksz. Például egyre többen nem is szállítanak Magyarországra és a legközelebbi szakszerviz minimum Bécsben van..
Már örültem, hogy az elhunyt Nitecore lámpám javításánál tudok tőled tippet kapni, de Magyarországon lakom, a lámpa Kínából jött, és lendületesen hanyagolnak minden garanciálissal köszönőviszonyban lévő témát. :-(
-
ace22
tag
válasz
FBLLMAG #55443 üzenetére
"addig nekem is megjön a zsír új lámpa (kb. ingyen)"
No, hát itt van a kutya elásva. A garanciális csere nem szokott magyar üzletekben működni (a "jobbakban" sem), mostanában a GB/BG is kezd kifogásokba menekülni. Kíváncsi lennék, hogy működik nálad a 6, 7, 9 év utáni gyors és vitamentes csere, plusz költségek nélkül.
-
ace22
tag
válasz
Gargouille #55433 üzenetére
Anno az írható CD/DVD-król kerek perec kijelentették a gyártók , hogy K-Európába a gyengébb, de a szabványnak még megfelelő batch-ek kerülnek. Nem lenne lehetetlen, hogy hasonló disztibúciós üzletpolitikát használnának a lámpagyártók hagyományosan gyengébb vásárlói jog érvényesítői képességű régiókba.
"Olyan meg nem létezik, hogy 100 % problémamentes, romolhatatlan lámpa."
Itt van például a Convoy S2+ - ha bármi mégis elromolna, pikk-pakk olcsón & gyorsan cserélhető.
-
ace22
tag
válasz
ZozzV6 #55286 üzenetére
A fenti magyar boltokban mennyire vásárlóbarát a garanciális ügyintézés? Összesen három alkalommal vettem lámpát hazai boltban (egy probléma, lepattintottak), de általában a magyar hozzáállás (és a magasabb hazai ár) elgondolkodtat, hogy nem érdemesebb-e kínai terméket Kínából rendelni.
Kínai rendelésnél sokkal barátságosabb a hozzáállás, egy videó / fénykép a problémáról és visszaadják a pénzt (vagy egy részét), esetleg újraküldik. Ha nem, ott a Paypal dispute lehetősége.
Magyar bolt esetében legfeljebb a Békéltető testület vagy a polgári per marad, ha a bolt nem foglalkozik a panasszal.
-
ace22
tag
válasz
Gargouille #55130 üzenetére
Ennyi erővel a 100,000 lumenes kínai csodalámpa is lehetséges, folyékony nitrogén hűtéssel. :-o
-
ace22
tag
válasz
Donki Hóte #55066 üzenetére
A Panasonic NCR18650B 3400mAh aksik feszegették a 18650 kompatibilitás határait hosszban és átmérőben, de legtöbb lámpába még elmentek.
-
ace22
tag
Nekem gyanús, hogy a mágneses töltést meg lehetett volna műszakilag oldani szabványos akkuval is. De ha már vettél egy ilyen lámpát, akkor kénytelen vagy megvenni a spéci, ritka akkut is.
Amúgy a Bugatti Veyron közönséges benzinkútnál tankolható... Nem sokan pengetnék ki érte a potom 1 millió eurót, ha csak spéci, pár helyen kapható üzemanyaggal menne. :-)
-
ace22
tag
válasz
ZozzV6 #55048 üzenetére
Nekem onnantól múlt el a "kell nekem is egy" érzés, hogy speciális (és feltehetően drága) akku kell bele. Ha pótakkut nem is lehet minden sarki boltban venni, azért fontos, hogy aránylag könnyen be lehessen szerezni.
A lámpa maga is messze túlárazott, gomb körüli visszajelzés ide vagy oda - ennél sokkal olcsóbban LCD-s kijelzőset is mérnek (Astrolux MH10).
-
ace22
tag
válasz
Gargouille #55001 üzenetére
Ekkora fényerőre speciális területeken van szükség, ott viszont nem pár percre. Vakvágány a sok(tíz)ezres lumenes kézi (zseb) lámpák vonala.
Processzoroknál még van értelme a pillanatnyi overclock-nak, de rövid időre nagy fényerőre a vakunál van csak szükség. :-)
-
ace22
tag
UV LED van benne (365 nm, közeli UV), a fehér LED (amúgy kék, rajta sárga lumineszcens festékkel, amit gerjeszt, és a keveréket a szem fehérnek érzékeli. A vörös-zöld-kék LED-es kivitel ritka) elé hiába teszel UV szűrőt, nem fog UV lámpává válni.
És igen, drágább, mint a Convoy S2+ normál kivitele... :-(
-
ace22
tag
válasz
Zola007 #53789 üzenetére
A FOLOMOV A1 töltőről mindenkit lebeszélnék, hacsak az adott akkutípushoz előzetesen nem tudta tesztelni és megfelelt. Flat top aksinál ritkán érintkezik, mert túl nagy az érintkező az aksi szabadon hagyott elektróda felületeihez képest, a button top is az aksi geometriájától függ. Igazán jól csak nagy, sima fémfelületű 26650 aksiknál működik. Ráadásul a töltés jelző zöld villogás akkor is bekapcsol, ha nincs töltőáram érintkezési hiba miatt.
Én úgy tudom használni az enyémet, ha kis mágneseket teszek az amúgy is (gyengén) mágneses töltő érintezők alá. :-(
-
ace22
tag
válasz
nemethbalazs #53278 üzenetére
A Nitecore MH20 kb. tudja, amit elvársz. Kicsi méret, instant moonlight/Turbo, töltés, világít a gombja, van CW/NW változat, 1000 lumen, $50 körül néha van akcióban.
A másik, ami majdnem tud mindent, a Wuben TO46R ($30 körül akcióban). Itt ZozzV6 moddolására is szükség lenne, ha mindent szeretnél.
-
ace22
tag
válasz
gyapo11 #53232 üzenetére
A legelterjedtebb verzióban kék led sárga fluoreszcens bevonatot gerjeszt, a színkeveréket pedig az emberi szem fehér(es)nek látja. A szokásos munkapontban 100-150 lument tud wattonként, ami nem olyan csapnivaló.
Léteznek vörös-zöld-kék LED-ek fényéből fehér fényt keverő változatok is.
-
ace22
tag
Van valakinek tapasztalata, hogy a flat top aksikra tett (button top-osító) kis mágnes mennyire dobja meg az ellenállást?
-
ace22
tag
Szegény ember 3000 (9000) lumenes fotonágyúja
-
ace22
tag
Egy hónapja volt akciós a XANES 1102 L2 lámpa, ma megjött.
Nagyon kellemes thrower vetítési képe van, kb. Convoy C8, akciósan szállítással volt $6,47, van beépített töltője (picit túltölt 4.25V-ra), 1000 lumen felett becsülöm a kimenőjét.
-
ace22
tag
Az "új" Convoy S2+ lámpák (csak a LED új, a host maradt, a Biscotti FW sem új) tudják a holdfény módot (az 1.,2.,7.,8. és 9. módcsoportban). Az üzemmód csoportot a kis ábrán való módon, szapora nyomogatással oldhatod meg.
A kapcsoló nem világít, és nem is módosítható, a Biscotti FW nem működik szívesen a világítós kapcsolókkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest