Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kozy10
tag
válasz
Lacerta #59353 üzenetére
http://www.lantendled.com/ -tól van egy ajánlatom SBT90 GEN2 -re, 35 usd/darab húsz db alatti rendelés esetén. wendy@lantend.com emailcímen érdeklődtem
augusztusi levélváltás, azóta mozdulhatott az ár bármerre -
Kozy10
tag
válasz
Zoli-bácsi #53294 üzenetére
Ha eredeti csomagolásban jön akkor mind a kettő benne lesz.
Érdemes rendelés előtt üzenetben rákérdezni -
Kozy10
tag
március 31-ig él a nyomott ár és az alis kuponok is
én az MT07Big buffalo-t néztem ki 54,29-ért holland postával
De mindkét MT07S is már vámhatár alatt van a 8 usd-s kuponnal...
Az SC26 is nagyon jó lámpa, kuponos árral meg majdnem ajándékSzerk: ez a 10T6 nem tudom mi, nincs is rajta a logójuk, nem tudom mire vélni a dolgot...
-
Kozy10
tag
válasz
Donki Hóte #53267 üzenetére
A rövid cső 18350-es akkuhoz van
Nem hosszabbító, hanem rövidítő -
Kozy10
tag
válasz
nemethbalazs #49740 üzenetére
Van hasonló noname bicajos lámpám, de kevés az akkuideje, ennek sem lehet több nagyon...
hiába, hogy tölthető, de kb minden használat után tölteni is kell, ha nem akarsz meglepetést
az én javaslatom egy convoy S2/S2+ 6*7135 vagy ha tölthetőt akarsz akkor Eagle eye X2R + 3000-3500 mAh-s 18650-es akku és egy gumis rögzítő, elég stabilan fogja a lámpát könnyű le és fel tenni vagy menet közben állítani.
Ennél drágább kombót hétköznapi használatra feleslegesnek érzekmost 11.11 után egyik sincs jó árban, de majd alakul...
-
Kozy10
tag
Xtar PB2
Töltő és Powerbank egyben
Mobil Appból US$9.99 + ajándék 26650-es akkutartó
65mm-nél nagyobb 18650-es akku nem megy bele, védettek nem biztos,review képeken van benne panasonic védett is de az nagyon szoros lehet, viszont két Sanyo NCR18650GA-val(vagy két Samsung INR18650-30Q-val) tuti kis powerbank és az Xtartól megszokott jóféle töltő is egyben.
nem reklám, van többféle xtar töltőm(ilyen is),bátran ajánlom és ennek most nagyon jó az ára November 2-ig -
Kozy10
tag
válasz
Vertigo18 #48481 üzenetére
Bakker tényleg, amit próbáltam mindre jó volt pl Eagle Eye X1R US$15.44 vagy 4 db Sanyo 18650GA US$18.71
-
Kozy10
tag
válasz
#07813632 #48471 üzenetére
Ezen az oldalon érvényes mindenre elvileg ez a kupon.
érdemes átnézni, lámpák akkuk jó áron -
Kozy10
tag
válasz
Zoli-bácsi #48173 üzenetére
Azt tudni kell, hogy csak toll alakú, de írni nem lehet vele(esetleg puha fába vésni), ha valakinek így jó, akkor most jó ára van tényleg
-
Kozy10
tag
válasz
pokers #47914 üzenetére
Szia!
Ilyenem van: [link]
3 fehér(nem sárgás inkább hideg fehér) és egy piros +piros villogó mód, felakasztható erős mágnes a talpán, mikrousb-vel tölthető, li-ion akku jár hozzá. Elég jól használható ,nem túl nagy, de jó fénye van.
Legerősebb fokozaton asztalra szem elé nem tenném, de háttér világításnak 1 vagy 2 ilyen biztosan elég lehet.
Ez nem elemes hanem Li-ion akkus.
Az akku kivehető,külön is tölthető, nagyobbra cserélhető(2000 mah-s van benne,közepes fokozaton 8 órát bír, ezt mondjuk nem teszteltem)
Ezt nemrég láttam promóciós emailben, tapasztalatom nincs vele:
[link]Annyiban biztos jobb, hogy állítható a színhőmérséklet, van itt egy videó róla.[link]
Ez is akkus, tölthető, nem védett por és víz ellen, inkább beltérre gondolnám... -
Kozy10
tag
zanflare F1
már csak 1 darab az oldal szerint
$9.99
kuponkód: 24HLEDF1most nézem,hogy eu raktár és a szállítás majdnem ennyi, mégsem olyan nagy akció nekünk, (csak nekik)
-
Kozy10
tag
válasz
MittuDomain_ #47768 üzenetére
Én is. Köszönöm a lehetőséget
-
Kozy10
tag
válasz
MittuDomain_ #47517 üzenetére
megjött az akciós zanflare f1, és valami zörög a fejben(nem a lencse,nem a gomb és nem is az usb takaró) valami belül...
és persze nem lehet szétszedni, mert össze van ragasztva
ezenkívül amúgy rendesen működik eddig -
Kozy10
tag
válasz
MittuDomain_ #47521 üzenetére
én nem tudtam kihagyni, 2- re volt pontom. Szakemberhez kellene fordulni, függőség miatt...
-
Kozy10
tag
válasz
benfolds #47166 üzenetére
hát hogy 8351,92 ft-ért nem nagyon fognak egy ilyen replika fénykardot küldeni
csak facebook hirdetésben láttam, kb 30usd, de szkeptikus vagyok. nagyonközben már meg is találtam: https://www.mb-sabers.com/for-sale
3000 és 10000 euro között mozog az ára
ilyenem akkor nem lesz
-
Kozy10
tag
Ilyen fénykardot vett/látott már valaki? Ez nagyon átverésnek tűnik... Vagy tényleg létezik ilyen?
itt egy facebook video róla
regisztráció nélkül is meg lehet nézni -
Kozy10
tag
Gearbest app-only akciókból egypár:
Sofirn SP32A(az első verzió)
$16,05 240ponttal csökkenthető $12,39-reConvoy S2+ CREE XPL HI 5000 - 5200K hasonló kedvezmény van a hidegfehér verzióra is
$17,46 261ponttal csökkenthető $13,57-reConvoy S9 mindegyik verzió
szintén $17,46 261ponttal csökkenthető $13,57-re -
Kozy10
tag
-
Kozy10
tag
https://m4dm4x.com/neals-deals-clearance/
Jóárasított lámpák, töltők, a szállítás 8usd(Netherland priority mail) -
Kozy10
tag
válasz
gyenesmartin #46302 üzenetére
Ez egy új Xtar tröltő és powerbank egyben:
XTAR PB2
Bemutató videó
Kuponnal 12usd.
2x1A vagy 1x2A töltés, powerbankként max 2,1A.
Viszont a leírás szerint csak védelem nélküli akkuhoz jó! -
Kozy10
tag
válasz
Gargouille #45786 üzenetére
Ezt ajánlanám saját tapasztalatból:
Enogear Stainless Steel AA/14500
A Neutral white verziónak kifejezetten barátságos a fénye. Nem egy híres márka, de legalább nem kell megfizetni a Brand-et...
Viszont ez nem oldal kapcsolós, de ez nehezebben is kapcsolódik be véletlenül
$14.90 éppen határon belül
szerk:
ZozzV6 ajánlása is jó:
zanflare F2S
$12,61 a Neutral verzió -
-
Kozy10
tag
Haikelite MT01 CREE XHP50 V2
[link]36.99$
code: MT01
Lejárat: 2018-04-30 -
Kozy10
tag
válasz
Mikulásbá #45334 üzenetére
Banggood XPL-HI verzióra
Kód: MSDmini 29.94 usd -
Kozy10
tag
válasz
papucsiga #45189 üzenetére
Akkor talán ez az oka, hogy most regisztráltál, én túl vagyok a 40.rendelésen. van valami pontozásos ranglista, amivel úgynevezett: Exclusive Member Prices jár...
De az is lehet,hogy amiatt van alacsonyabb ár mert már rendeltem a Sofirntől... a fene se tud kiigazodni ezeken -
Kozy10
tag
válasz
papucsiga #45154 üzenetére
[link]
a 15,60 sale price majd 6 nap múlva lesz(de akkor lehet nem fog működni a seller kupon ami -2USD, nem lehet tudni előre) nem vesztesz sokat ha nem várod meg(kb 300ft-ot)most 16,68 az alapár . tegnap picivel olcsóbb volt, naponta változik kicsit szerintem az USD árfolyammal, sajnos nem tudom te miért látsz 18.18-at
-
Kozy10
tag
Figyelmetekbe ajánlanám a Sofirn C8A-t.
Itt egy teszt róla a BLF-ről:
[link]5,6A-el hajtott XP-L2 led, gyárilag áthidalt rugók. Aliexpress applikációból rendelve a gyártó shopjából 16,43 USD ami csökkenthető 2USD-vel ha igénybe veszed a seller kupont(15usd fölött 2-vel csökkenti az árat)
ennyiért szinte lopás -
Kozy10
tag
válasz
Riverkill2 #45021 üzenetére
Amit linkeltél az nem védett, belepróbáltam a leghosszabb akkumat, védett sanyo 2600(18,4*69,4mm),simán belefért
-
Kozy10
tag
válasz
WestBam #44194 üzenetére
köszi, ma is ránéztem reggel, nem álmodtam e
2 csomag volt nekem is, 2 trackinggel. együtt érkezett szerencsére, minden költség nélkül.
Kicsit viseltesek voltak a dobozok, a kisebbiken látszott, hogy beázott, össze voltak ragadva a manual lapjai, a nagyobbik egyik oldala volt kissé gyűrött, de minden sértetlen volt a dobozon belül -
Kozy10
tag
Megjött a GT.
ZozzV6 szerint az enyém a 2. az országban.
Elképesztő. Keresem a szavakat, de erre nem lehet felkészülni. Láttam a képeket, a videókat de ez döbbenet. Amikor először rácsavarod az akkutartót és kétszer akkora mint elképzelted.
A párom első mondata mikor meglátta: Nyugtass meg,hogy világítótornyot nem fogsz rendelni Kínából.
Kipróbáltam a gyerekekkel, muszáj volt nekik is kijönni, nem hagytak békén,mindegyik a kezében akarta fogni
Sajnos az időjárás nem ideális, hideg van és esik a hó, így is látszik az ereje, de tiszta időben fog nagyot ütni, az már most is látszik.
Valahogy össze kell kaparnom az államat a földről... -
-
Kozy10
tag
kupont most én sem találtam, de flash sale-ben egész jó áron van 4 db Liitokala $19.99
LiitoKala Lii - 50A 5000mAh 26650 Li-ion
szállítás $4.95, de ha van pontod, akkor le lehet vinni $18.96-ra szállítással együtt -
Kozy10
tag
Most találtam egy régi promóciós oldalt a gearbesten és egykét kupon még most is él:
[link]pl skilhunt H03 neutral : $28.99
volt már jobb ára ennél karácsony előtt, de azóta szerintem nem -
Kozy10
tag
válasz
balazs1956 #40835 üzenetére
nekem is processingen áll,
nekem ezt írták, (egy kicsit más mint a tiéd):
visszaírtam,hogy várok türelemmel, nem rendeltem együtt semmit vele,nem tudom mit akarnakHi Kozy10,
Thank you very much for your order from Banggood.com.
1 items in your order are out of stock at the moment.
Item 1: [1039417]NEW Convoy L2 XPL HI Two Cells Version 1000LM 26650 4Mode LED Flashlight[+Design:XPL HI U6-3A]
Predicted Restocked Date:2018-01-09We are so sorry about the delay and would like to know what you would like to do with your order. And this email notification could only show 10 items at most. Please visit your order list to check or operate by clicking here.
Also we would like to let you know that we will split this order to ship the available item(s) to you first after 24h of receiving this e-mail.
We sincerely apologize for the inconvenience caused to you. If you have any other question, please feel free to contact us at order@banggood.com.
-
Kozy10
tag
NEW Convoy L2 XPL HI Two Cells Version
$20.39~23.39
Kupon kód: da6f29 -
Kozy10
tag
válasz
ZolkoW #40183 üzenetére
Én már kb 1 hete eljutottam addig hogy betettem a kosárba egyet : KDLITKER C8.2 de még nem győztem meg magam...
-
Kozy10
tag
Nem tudom volt e már: A Tesla felszív minden lítium-akkumulátort
-
Kozy10
tag
Ezzel szerintem fel lehet tetnni bicajra is a GT-t:
Aluminum Alloy bike mount for 40mm~53mm big flashlights -
Kozy10
tag
$ 45.99
Kód: bilakosXmas8 -
Kozy10
tag
-
Kozy10
tag
Nem lámpa de volt már itt róla szó:
Ganzo G302B Multi Tool:
$22.55 Flash sale ami pontokkal tovább csökkenthető
Holland regisztrált postával $16.86-ra. -
Kozy10
tag
válasz
ZozzV6 #38736 üzenetére
Akinek tetszett a Fitorch ER16
Kód: HER16 $27.55plusz még pár limitált darabszámos kupon...
-
Kozy10
tag
válasz
peestike #38620 üzenetére
Klarus Mi7 Xp-l Hi V3 700LM
Kód:
klarusmi7
-US$12.00ez a legjobb amit találtam és működik
-
Kozy10
tag
LiitoKala Official Store
pl:
LiitoKala Lii-500 14.77 USD
sajnos már csak 10 percig... -
Kozy10
tag
-
Kozy10
tag
válasz
ZolkoW #38221 üzenetére
Nekem is hasonló a tapasztalatom a Fasttech-el, van egy olyan érzésem, hogy a kínálat töredéke van csak raktáron nekik, rendelés után ők még beszerzik és utána csomagolják...
Sok tételnél 3-5 napot írnak várható szállításnak.
Hong-Kong-i a cég, a Kínából oda-vissza küldözgetés is hosszabbíthatja rendesen a szállítási időt -
Kozy10
tag
Fasttech: 10% kedvezmény mindenre 4 napig okt. 28-31-ig.
Link
Kód: CANDY -
Kozy10
tag
Banggood : HaikeLite MT07S XHP70.2 4500LM NW
VIP2-től $50.95 ami pontokkal tovább csökkenthető!
pl: VIP4 pontozva registered szállítással együtt $40.96
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest