Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedvóter
tag
válasz
balazs1956 #75222 üzenetére
Tökéletes.
-
z123456z
őstag
válasz
balazs1956 #75218 üzenetére
Szia. Szerintem igen, S4+ is hajszál pontosan 4.2-re tölt. De állítólag fél óra elteltével kell mérni, az az akku frankó töltöttsége.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
balazs1956 #75177 üzenetére
Szerintem.
1., Igen. A lámpát tovább tudod használni.
2., Ha már fújni akarod a menetet, kapcsolóját, kontaktokat, inkább valami kontakt szprével (pl kontox). Át kell utána törölgetni pl vatta koronggal. Lehet, hogy használ.Hamarabb gondolom, hogy a töltő modul ment tönkre. De külön még tudod tölteni az akkut.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Az én tippjeim:
1: szerintem igen, nem nagyon lehet probléma
2: semmiképp ne fújj bele WD40-et, az nem oda valóValószínűleg a töltőelektronika adta meg magát. Mivel ha kikapcsolod nem okozhat galibát, bekapcsolva meg nem tapasztaltál semmi anomáliát, ezért szerintem használni kell, tölteni meg a lámpán kívül.
-
csibe1
addikt
válasz
balazs1956 #75176 üzenetére
A Zanflare F1 nekem kimaradt, talán éppen a microUSB port miatt.
Nekem már csak Type C töltős lámpáim vannak, és most a headset is az lett.
Így elég egy töltő az összes cucchoz, ha muszáj. Amúgy a lámpa akksikat inkább külön töltőbe teszem, mert nem mindegyik lámpa beépített töltője tud rendesen, megbízhatóan tölteni. Ennek érdemes utánanézni. -
vince
őstag
válasz
Ha a lámpa egyébként működik rendben és van lehetőséged külön tölteni az akkut, a helyedben én elengedném az akku lámpában való töltését és használnám így.
-
csibe1
addikt
válasz
balazs1956 #75153 üzenetére
Ezt nem értem.
Minek kapcsolod be a lámpát töltés előtt?
Ha be van kapcsolva használja az akksi energiáját amit töltenél...
Tippem sincs honnan jött ez a módszer, de szvsz ez egy nagy baromság, akárki mondta.
Ez ugyanaz, hogy töltjük a telefont, és közben telefonálunk, biztos jót tesz az akksinak. -
WestBam
Topikgazda
válasz
balazs1956 #75153 üzenetére
Ugyan azzal a táppal töltöd? Nem lehet, hogy változtattál tápegységet és az új az tud gyorstöltést is? Sok esetben ez szokott a problémák forrása lenni. Esetleg egy számítógép "sima" USB csatlakozójára dugd rá és nézd meg, hogy ott is produkálja-e a hibajelenséget.
-
Gargouille
őstag
válasz
balazs1956 #75147 üzenetére
Bekapcsoltad a lámpát miután töltőre dugtad?
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
balazs1956 #67233 üzenetére
Nálam is használható. Én 200 mA -ral szoktam tölteni is a 14500 -as akkukat. Teljesen merült akkuval a teszt (feltölt, merít, feltölt) 4 óra x 3 = 12 óra. A refresh merít, tölt 3 alkalommal. 8 óra x 3 = 24 óra alatt lefut. Kb mint az Eneloop akkunál.
De Li-Ion akku esetén kb kuka.
-
válasz
balazs1956 #66900 üzenetére
Igen, nálam is 3 csavar gond nélkül kijött, a negyediken meg úgy eltűnt a kereszthorony, mintha sosem lett volna rajta
Estefelé folytatom, lefúrom a csavar fejét és szétszedem.
Forrasztásokat átnézem, aztán meglátom, hogy mi látok benne
-
Bounti
aktív tag
válasz
balazs1956 #66893 üzenetére
Egyértelműen irány az elemgyűjtő. Ne is próbálgasd, megadta magát.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
balazs1956 #66887 üzenetére
Szia!
Nem szűnt meg, de valami plugin megint beakadt, mert nem enged tovább lépni a cikkekre. Melóból nem tudom megoldani, szóval estig türelmed kérem, utána ismét elérhető lesz a teljes tartalom. -
vince
őstag
válasz
balazs1956 #66887 üzenetére
Héttel előtted írt, az aláírásában ott a link a blogra: https://elemlampablog.hu/
-
Vlah
tag
válasz
balazs1956 #55224 üzenetére
kód: CFNKL
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
balazs1956 #54112 üzenetére
Figyelj viszont arra, hogy csak 1 fokozat, a fényáramot időzítve veszi vissza, fokozatosan. Tehát nem állandó a fényárama, de vissza lehet léptetni, hogy újból induljon. Elég széles fénykörrel világít, fókuszra állítva, cserébe nem világít messze.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
balazs1956 #54112 üzenetére
A LL P6.2 7000 Ft -ot megérhet (sőt szerintem megér). Többet nyújt, mint a COAST hasonló terméke. Többet azért már nem adnék érte.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
balazs1956 #46422 üzenetére
Az Opus BT-C100 egy tök jó eszköz, de műszernek nevezni erős túlzás.
Amit ellenállásnak kiír, az kb. semmit sem jelent, a mérés bizonytalansága ( átmeneti ellenállások ) összemérhető az akku valós belső ellenállásával. Mérd meg újra, és jó eséllyel teljesen más értéket fog mutatni.
-
may15
csendes tag
válasz
balazs1956 #45566 üzenetére
Ali alkalmazás ezt dobta sajnos, nem tudom mi lehet a gond.
Alin keress rá, higy lumintop, és ár szerint csökkenő sorrendbe rendezd el, és ott lesz. -
FBLLMAG
senior tag
válasz
balazs1956 #45338 üzenetére
Az összes Armytek Prime így működik, és szerintem az Armytek Partner is hasonló.
Én az A2 V3 PRO -t választottam, mivel erősebb az A1 és C1 -nél, a C2 PRO XPL -estől alig marad el (de az 65 $), a C2 PRO XHP (90 $ és írják, hogy 2100 lm -ra szinte fel sem lehet kapcsolni, a TURBO 1 meg már majdnem ugyanaz, mint az A2 PRO TURBO 2 fokozata). A C2 PRO XHP 9200 cd papíron, a Fenix E25 UE 10000 cd. Ugyanaz a vetítési képe távolra mind a 2 lámpának. Nem volt értelme, számomra, kiadni a + pénzt.
Ráadásul a legtöbb esetben úgyis alacsonyabb fokozaton használom.
-
válasz
balazs1956 #45318 üzenetére
Ilyen:[link]
-
may15
csendes tag
válasz
balazs1956 #44656 üzenetére
Hát vegyes. Egy konkrét forrásom nincs.
Vettem most hármat innen:
https://www.lanternetactice.roJött a Ledboxtól is.
Vettem használtan is.
Jött az ebayről.
Illetve más netes forrásból is.
-
Gibbs
csendes tag
válasz
balazs1956 #44347 üzenetére
Akkor íme a fotók a szétszedett és már átalakított állapotról.
A közeli képen látszik a kapcsoló és a fülek, amihez a + és a - érintkezőket kell forrasztani.
A harmadik képen az akku negatív végéhez vezetett drót és érintkező látható.
Az utolsó képen az összedugott belső rész látható, még a tokon kívül.
A fotókon látszik a lefűrészelt alsó záródugó és az alá kerülő tömítő lap.Aki szorgalmasabb, az megcsinálhatja úgy is, hogy a záródugó lukjára ráragaszt egy megfelelő lapot, akkor nem kell akku cserekor a tömítéssel játszani, mert az eredeti gumigyűrű vízállóvá teszi a szerkezetet. Csak azt kell jól eltalálni, hogy az akku ne kotyogjon a házban, mert akkor nem lesz érintkezés.
A LiIon akkuval nem kap sokkal nagyobb feszültséget a motor, mert eredetileg 2 db NiCd akku van sorba kötve egy fóliában, az egyenáramú motor pedig a feszültség változtatásával változtatja a fordulatszámát. Ezért lesz sokkal gyorsabb (kb. 40%-al) a motor. Az enyém kb. 5 éve megy így, semmi gondom vele, illetve annyi, hogy most már kb. 25 éves a gép és a kapcsoló feletti gumi burkolat elkopott és kilyukadt, amit egyenlőre egy széles cellux-al oldottam meg.
-
Gibbs
csendes tag
válasz
balazs1956 #44333 üzenetére
Fotóim nincsenek a készülékről, ha kell próbálok csinálni.
A lemerült akkut cserélni kell, mint egy lámpában, csak itt a záróelem nem csavaros. Ehhez csak ki kell venni az alsó záródugót, a régi akkut kiszedni, a feltöltöttet betolni és a készüléket visszazárni. Nem gondoltam, hogy itt, egy lámpás oldalon ez kérdéses lehet. -
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #44304 üzenetére
Reális. Nekem volt ami 0,113mA-t evett. 2 hét után 0.01V-ot csökkent az akku feszültsége. De valószínűleg az önkisülése nagyobb az akkunak mint amit a kapcsoló világítás megeszik belőle. Kék, zöld, fehér ledek tudnak igazán kis áramokat enni úg hogy még van fényerejük.
-
BBéci
legenda
válasz
balazs1956 #44306 üzenetére
Akkor passz!
Talán mégis jól számoltál. Nem voltam eléggé figyelmes, ha tudom, hogy a kapcsoló világításáról van szó, biztosan nem azt írtam volna, amit. -
BBéci
legenda
válasz
balazs1956 #44304 üzenetére
Rosszul bizony. 3500 mAh, 0,17 A. Tehát 3,5:0,17=20,6
-
Tony21
tag
válasz
balazs1956 #44301 üzenetére
3500 / 0,17 - ennyi óra elméletileg.
-
may15
csendes tag
válasz
balazs1956 #43930 üzenetére
Van skilhuntom, és valóban frankó, bejön. Ami nekem szempont volt, hogy aa/14500 legyen az áramforrása, azért lett tiara a1. Ezen a vonalon gondolkodom, de lehet utánanézek a zebráknak Fbllmag ajánlása alapján.
-
KawaBazsy
aktív tag
válasz
balazs1956 #43678 üzenetére
Köszi szépen, mentettem. :-)
-
gyenesmartin
őstag
válasz
balazs1956 #43676 üzenetére
De igen balmenetes, csak nagyon erősen rá van szorítva.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #43650 üzenetére
Ha kiolvad a forrasztás ott egész amperek folynának és a led meghalt volna vagy legalább megég.
-
ZolkoW
őstag
válasz
balazs1956 #43642 üzenetére
nekem elfogadhatónak tűnik, de a hibajelenség utalhat akár rossz forrasztásra, akár törött ellenállásra, ami hol érintkezik, hol nem..
nem tudom, az egy ledes milyen, ezen tudtommal párhuzamosan van a led+ellenállás páros, tehát önálló kör mindkét ág. -
Janaboy
veterán
válasz
balazs1956 #43642 üzenetére
Nem vagyok nagy szaki de ez a led forrasztás elég csudán néz ki.
-
ZolkoW
őstag
válasz
balazs1956 #43627 üzenetére
most eszembe jutott, hogy a hátsó világítós panel csak akkor kap áramot, ha a driveren keresztülfolyik, nem? ezért kell a bleeder ellenállás a driverre. ha nincs bleeder, a kontrolleren keresztülfolyó áram állít be valami feszültséget a hátsó led panel, és önmaga között elosztva, de a kis Atmelek 1,8V alatt nem szoktak működni, ha resetel, már lehet hogy nagyobb áramot vesz fel (vagy épp kevesebbet), megváltozik a feszültségosztás, újraindul az egész, stb..
mondjuk ennek a lámpának csak hátsó kapcsolója van, szóval nem kéne sleepbe mennie a driverén az Atmelnek.. nem tudom, na! -
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #43625 üzenetére
A kapcsolóban lévő csak akkor ha az ellenállásokat a panellal benne hagyod a körben tehát a rugóra teszed a negatívot és a kapcsoló panel szélére a pozitívot. viszont több dologra is oda kell figyelni:
Ha a ledre kötöd és kihagyod az ellenállásokat a led villan egyet és elköszön az élettől.
Másik dolog és ez a fontosabb: mielőtt az akkut rákötöd győződj meg róla, hogy a kapcsoló mindenképp kikapcsolt állapotban legyen különben a vezetékkel amivel a panelhoz vezeted a pozitívot gyakorlatilag rövidre zárja az akkut és azonnal elfröccsen a kezedben vagy hegeszteni kezdesz vele vagy nagyon forró lesz és hagy ne mondjam szép sérüléseket lehet szerezni vele. -
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #43621 üzenetére
Ez érdekes. Ilyennel még nem találkoztam pedig sok világító kapcsolót építettem. Vagy eleve összekavarta a drivert vagy működött jól. Olyan hogy 5 percig jó aztán nem még sose történt velem. Próbálj reklamálni banggoodnál.
-
bwoay
nagyúr
válasz
balazs1956 #43252 üzenetére
ugyanennyiért, ugyanezzel a kuponkóddal
-
bwoay
nagyúr
válasz
balazs1956 #43244 üzenetére
10 napja rendeltem egyet, már itt kellene lennie
-
MAC72
tag
válasz
balazs1956 #43246 üzenetére
Na mondjuk ott a legdrágább. eBay olcsóbb kicsit, GB-n elfogyott, 48 dollár volt.
Engem az érdekelne, hogy minőségben, használhatóságban hová lehet kategorizálni.
Ez a márka még nem volt, nem ismerem. 23 dollárért már azért van pár alternatíva ebben a kategóriában.
Vajon csak a nevet kell itt is megfizetni?Egy életem, egy halálom vagy hogy is mondják én ezt bizony bevállalom.
Vettem egyet, majd legfeljebb jól megbánom. Legfeljebb eladom. Ennyiért csak el tudom. -
MAC72
tag
válasz
balazs1956 #43244 üzenetére
Erről engem is érdekelne a szakik véleménye.
-
Horvi
őstag
válasz
balazs1956 #43034 üzenetére
Köszi, ettől tartottam
-
may15
csendes tag
válasz
balazs1956 #42759 üzenetére
Nekem van u11, nagyon szeretem. Az oldalgomb világítás opcionális rajta, plusz módok egyike. Ha akarod van rajta, de nem kell használnod kötelezően. Mankereknél szerencsére általában így van. Illetve a mankereknél szokás az oldalgomb színével jelezni a töltöttséget.
Az F1-nél mint mondtam kell egy ellenállás a driverre, aztán kiválóan működik. Azt hogy pontosan mi és hova, ebben nem vahyok kompetens, Zozz inkább, nála pont láttam is már megcsinált, és működő F1-et. De itt biztosan van más is, aki tudja még. -
may15
csendes tag
válasz
balazs1956 #42752 üzenetére
Én a te helyedben másban gondolkodnék.
Ha mindenképpen a tölthetőség-talpkapcsoló kombó az érdekes, akkor egy X2R lehet érdekes világító kapcsolóval.
Ha mindenképpen két gombot szeretnél, úgy hogy a talpkapcsoló világítson, és tölthető is legyen, akkor Zanflare F1 szintén átépítve, hogy a kapcsoló világítson, illetve ott azthiszem kell egy ellenállás is a driverre, hogy ne zavarodjon össze.
Ha világító oldalgombot szeretnél töltéssel, akkor Manker U11, vagy a modernebb változata az U12 lehet a befutó, sajnos az utóbbi kicsit drágább árfekvésű.
Természetesen van sok más is, de ezek kipróbált, jól működő darabok tudnak lenni.
Hozzátenném, hogy az S9 még elég új, eddig inkább nézegették az emberek, mintsem hogy átépítenék, szóval lehet, hogy a későbbiekben megoldott lesz ezzel a lámpával az, amit szeretnél -
WestBam
Topikgazda
válasz
balazs1956 #42752 üzenetére
"Nem tudom, hogy elég lenne csak a zárókupakot bekapcsolni, hogy világítson a lámpa, vagy az oldalsót is be kéne hozzá kapcsolni."
Mindenképp be kell kapcsolni hozzá, szóval kettő kapcsolás egy világítás
Zárókupakot bekapcsolod elalszik a gomb világítása, majd az oldalkapcsolóval bekapcsolod a lámpát (és bekapcsol a gomb alatti akku szint visszajelzés).
Többek közt az is tervben van, hogy a gomb alatti fényt be lehessen kapcsolni pozíció fénynek, amit szeretnél,de egyelőre a labda a driver gyártójánál pattog, hogy egyáltalán kivitelezhető-e ez a dolog, legalábbis J-Dub ezt írta mikor az S9-ről beszéltünk. -
may15
csendes tag
válasz
balazs1956 #42746 üzenetére
Menet profil nem egyenlő menetemelkedés. Zozznál is rá lehet kérdezni hogy megy-e, mert nála van mérésen az s9-em, de nyerni nem nyersz vele semmit szerintem.
Ha megszakítod az áramkört menet közben, aztán újra összeérinted, kikapcsolva marad. Szóval innentől értelmetlen ( legalábbis számomra) a dolog. -
WestBam
Topikgazda
válasz
balazs1956 #42746 üzenetére
Az ötletelés előre lendítése miatt írtam ezt bele, hátha valakinek ez mozgatja a fantáziáját.
S2+ nincs most itthon világítós kapcsolóval, de van C8 átalakított kapcsolóval. Az nem stimmel menet ügyileg, de rányomva simán világít a kapcsoló alatt a fény.
Tehát:
- kikapcsolt zárókupak kapcsoló és kikapcsolt elemlámpa -> világít
- kikapcsolt lámpa, bekapcsolt zárókupak -> nem világít
- harmadik verzió, mikor a lámpa is be van kapcsolva -> nem világít -
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #42326 üzenetére
Nem egyforma. Nagyobb az L2 kapcsolója és egy vastag fekete alátét van a tetején és az átlátszó alátét nem jó oda. Én 3Dnyomtattam adaptert és forrasztgatni is kellett.
-
Ra3
őstag
válasz
balazs1956 #42178 üzenetére
Nekem is ma jött meg az L2, minden szipi-szuper, annyi eszrevétel hogy ha össze van rakva a dupla cső, akkor van egy kis lépcső belül a két fél találkozásánál, és a Liitokala 26650-es nem megy át. Nem akartam megkockáztatni hogy lehántja a fóliát ezért inkább középről szétszedve raktam be az akksikat.
A forward clicky nekem nem gond, teljesen jól tudom használni.
Itt egy összehasnolító kép, Convoy L6 (és pár mostanában többet használt lámpa) mellett: -
may15
csendes tag
válasz
balazs1956 #41952 üzenetére
A sok kérdés miatt lett a fórum
A gomb menet közben világít, éjszakai helyzetjelzés nincs rajta, pedig az hasznos, és lehetne bele tenni. Én hiányolom belőle.Mágnesből ilyenre gondoltam:
[link]
Ugye ezt a végébe belecsavarom simán, és olyan, mint ha a talpa egy brutál mágnes lenne. Sőt, igazából az is lesz. 27kg a teherbírásaA lámpa kuponnal 16$ magassága szokott lenni, de mivel volt refoundom gb walletba, meg pontoztam is, ezért én a lámpát 2,79 dollárért vettem.
Ez a természetes (5000K) fehér most 16,99$ kuponozás és pontozás nélkül. Ez nem reflink.
[link]
A többi színhőmérséklet egy picit drágább most.Viszont töltőt nem kell venned a lámpához, szóval összességében ezzel is olcsóbb csak.
Ha van még kérdésed, tedd fel nyugodtan.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
balazs1956 #41577 üzenetére
Este írd meg mit láttál
-
Masooo
aktív tag
válasz
balazs1956 #41581 üzenetére
tényleg nem vészes. lehet nekem is kellene egy, bár már jön 4 lámpa :S
gyönyörködsz? mennyi is az annyi?
-
Masooo
aktív tag
válasz
balazs1956 #41577 üzenetére
ez a c8 a képen baromi nagynak látszik. Az is? mire használsz egy ilyen szépséget, mire való?
-
HollyBoni
veterán
válasz
balazs1956 #40875 üzenetére
Ha van is a követési szám sem mindig működik ám... Legalábbis nekem jó párszor volt ilyen.
De hát csoda hogy pár forintért egyáltalán idehozzák kínából a cuccokat szvsz.
-
BBéci
legenda
válasz
balazs1956 #40875 üzenetére
Milyen az a numberszám?
-
bwoay
nagyúr
válasz
balazs1956 #40872 üzenetére
akkor vígasztaljon ez
most van a böjtje annak a kettő gyors kiszállításnak!
jozsi252:
ez nyilván így van, ettől teljesen függetlenül az a tapasztalatom, hogy a banggood általában jóval lassabb, mint a gearbest. -
bwoay
nagyúr
válasz
balazs1956 #40870 üzenetére
Banggood? az tetű lassú tud lenni, én 60 nap után kezdenék aggódni.
-
jozsi252
veterán
válasz
balazs1956 #40849 üzenetére
Én voltam, köszi hogy szóltál! Láttam én is, de sajnos ez nem az a fajta.
-
Kozy10
tag
válasz
balazs1956 #40835 üzenetére
nekem is processingen áll,
nekem ezt írták, (egy kicsit más mint a tiéd):
visszaírtam,hogy várok türelemmel, nem rendeltem együtt semmit vele,nem tudom mit akarnakHi Kozy10,
Thank you very much for your order from Banggood.com.
1 items in your order are out of stock at the moment.
Item 1: [1039417]NEW Convoy L2 XPL HI Two Cells Version 1000LM 26650 4Mode LED Flashlight[+Design:XPL HI U6-3A]
Predicted Restocked Date:2018-01-09We are so sorry about the delay and would like to know what you would like to do with your order. And this email notification could only show 10 items at most. Please visit your order list to check or operate by clicking here.
Also we would like to let you know that we will split this order to ship the available item(s) to you first after 24h of receiving this e-mail.
We sincerely apologize for the inconvenience caused to you. If you have any other question, please feel free to contact us at order@banggood.com.
-
Victorio
aktív tag
válasz
balazs1956 #40835 üzenetére
Nálam célországba elküldve az utolsó állapot a tracking alapján.
Most rendeltem én is karácsonykor. -
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #40619 üzenetére
Az meleg fehér lesz. Szerintem nem fogsz csalódni.
A GT-k feladásra készen vannak:
-
válasz
balazs1956 #40615 üzenetére
Imalent DN70 van nekem is-jó kis lámpa,csak hátha volna valami jobb,nem baj ha kicsit nagyobb,de oldalsó nyomógombos legyen és beépített töltős.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #40615 üzenetére
Két darabból van a cső és egy és két akkuval is tud menni. Amiket felsoroltál az mind inkább flood lámpa. Az L2 vérbeli thrower azaz szűk fénycsóva és messze visz. Van létjogosultsága a felsoroltak mellett.
Én meg az utolsó V2 1A-t hoztam el. -
válasz
balazs1956 #40613 üzenetére
Ha jól láttam a hosszú csövet lehet szétcsavarni.
Nekem is remegett a kezem a rendelés gombon,de nekem beépített töltős kellene,a munkámhoz sokat használok lámpát,2 naponta szétcsavarozgatni és külön töltögetni az akkut nem szeretnék. -
jozsi252
veterán
válasz
balazs1956 #40560 üzenetére
Inkább vedd ki az a 100%-os megoldás.
Volt már hogy márkásabb lámpa is merítette az akkut amúgy. Én vettem LIDL-be egy ilyen kis tartót ami tökéletes és biztonságos rövidzár ellen is. Láttam már olyat hogy valaki egy porcelán tartóba beleszórta az akkuit, aztán mikor akart kivenni 1db-ot akkor nagyon forró volt. Szóval vigyázni kell azért. A tartóm amúgy ez lenne, ebbe vannak benne az épp nem használt akkuim. -> KATT <-
Sajnos hülye voltam mert legalább 2db kellett volna, úgyhogy várom hogy mikor lesz újra akcióba. Mert már most van vagy 8-10 akku amit nem tudtam belerakni. -
WestBam
Topikgazda
válasz
balazs1956 #40560 üzenetére
Ha nincs a zárókupak felé lévő menet eloxálva akkor bizony működi is fog, azokat nem tudod lockolni. Olcsó SK68-SK98 vonalon egyáltalán nem jellemző ez a feature.
-
joco81
csendes tag
válasz
balazs1956 #40556 üzenetére
Helló! Értem, köszi. Megpróbálom akkor első körben kiszedni a dobozból és úgy bekapcsolni. Aztán meglátjuk, mit ad elő...
-
jozsi252
veterán
válasz
balazs1956 #40555 üzenetére
Sajnos előfordul hogy lámpában hagyva lemeríti az akkut. Ezért érdemes hosszabb időre kivenni az akkut. Az akkuval annyi lett hogy annyira lemerült az akku hogy az elektronika letiltotta, ezért látsz 0V-ot. A töltő minden gond nélkül aktiválta és feltöltötte.
A 3.7V csak névleges fesz, a töltési végfeszültség 4.20V környéke annak az akkunak! -
gyapo11
őstag
válasz
balazs1956 #40511 üzenetére
Így OK, akkor peched volt, hogy a 10 eurót meghaladta az áfa, alatta állítólag elengedik.
-
gyapo11
őstag
válasz
balazs1956 #40492 üzenetére
Nem kértek be számlát, banki kivonatot az átutalásról, képernyőfotót amin látszik az ár? A ráírt árral nem törődnek, ez OK. De hogy infó nélkül áfázzanak egy terméket, amire ők találják ki hogy mennyibe kerülhetett, az nem OK. Mert lehet akció, de akár ajándék is. Kitalálhatják, hogy 100 $ volt, és rátesznek 7000 áfát.
Ráadásul nálad nem a 70 $-os árat vették alapul, hanem a 45-öst, szóval valahonnan tudhatták, hogy te nem teljes áron vetted. -
WestBam
Topikgazda
válasz
balazs1956 #40486 üzenetére
Nem, ezt használom csak rosszul emlékeztem és ebből a csomagból kaptál volna ha eljössz érte
-
benfolds
őstag
válasz
balazs1956 #40487 üzenetére
amúgy ilyenkor bekerül a termék egy adatbázisba, mint áfáhatárt meghaladó értékű dolog, és a következő L6-ot tartalmazó csomag átvilágításakor már automatikusan "kidobja a gép", hogy ez bizony nagy valószínűséggel értékhatár feletti? nekem ez lenne a logikus, de örülnék, ha nem így lenne.
-
Myers
senior tag
válasz
balazs1956 #40466 üzenetére
Megsarcolták?
Ez rossz hír. De nem DHL-lel kérted?
-
WestBam
Topikgazda
válasz
balazs1956 #40469 üzenetére
Ennél én is kisebbet tennék közéjük. 5x1mm-es kör alakút használok és adok mindenkinek aki eddig kért. Panasz még nem volt rá. Budapesten eljössz Neked is adok belőle ajcsiba
-
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #40469 üzenetére
én valami kisebb kör alakút választanék. és elég egy darab a két akku közé
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Téged nem boldogít, de örülök hogy mégis az olcsóbb HaikElite-t rendeltem, az átjött sarc nélkül.
Laikus teszt hamarosan, több mint két hete itt a lámpa, és még mindig nem ért ide hozzá a 26650...Mondjuk akkor sem értem, hogy tréfáltak meg, aki nem ért hozzá, annak ez csak egy fém cső; valami különleges szállítással rendelted? (A 35 nap mellett nem hiszem.)
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Azt hittem ezen már mindenki túlvan. O-gyűrű leszed, majd az O-gyűrű utáni sima karikát letekered mert az menetes. Annak a helyére megy a taktikai, majd kupak rátesz kipróbálni. Ha most se jó fordísd meg a taktikai gyűrűt és ha már jó felteheted az O-gyűrűt is a helyére. Azt azért kell leszedni mert a karika és a taktikai gyűrű menete megsértheti.
-
Nahát!
tag
válasz
Ahová a taktikait kell tenni most van egy sima gyűrű, tekerd le, taktikait fel és szupi lesz minden.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
balazs1956 #40402 üzenetére
Persze, hogy átvihető, ha jól rémlik márciusban járnak le a pontok amik tavaly október előttiek, vagy valami ilyesmi, de a GearBest topikban tuti meg tudják válaszolni 100% biztosra. Milyen szerencsés akinek az a gondja, hogy mire tolja el a pontjait
-
bwoay
nagyúr
válasz
balazs1956 #40276 üzenetére
a 4.1 nem árt neki, sőt, szerintem a li-ion cella kimondottan szereti, ha nem töltöd túl, csak úgy a kapacitás nem éri el a lehetséges maximumot.
-
válasz
balazs1956 #40274 üzenetére
Az enyémből soha nem esik ki.Bepattan és ott is marad,míg ki nem veszem.Van,hogy töltés közben pakolgatom a lámpát ide-oda,de akkor sem esik ki a töltő csatlakozó.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #40208 üzenetére
Használtam ilyen drivert világító kapcsolóval. Nem lett baja, csak igényel plusz egy ellenállást a driverre a helyes működéshez plusz a kapcsoló melletti ellenállások ahhoz a driverhez lehet túl kicsik. Túl sok áramot vehet fel és jobban meríti az akkut.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #40203 üzenetére
A két lámpának semmi köze egymáshoz csak kívülről hassonlítanak mint minden C8 variáns. Csak akkor tudod meg hogy passzolnak-e ha kipróbálod. A világítós kapcsolóval lehet olyan lesz, hogy módmemória helyett mindig a következő módba fog lépni.
-
jézusom
addikt
válasz
balazs1956 #40094 üzenetére
beírod lumen meter, vagy lux meter. Amúgy luxot mér csak
De az igaz hogy nagyon fix távolságból kell mérni, és érdemes valami sötét dobozt tákolni.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #40094 üzenetére
-
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #39986 üzenetére
Készen nem kapható. Csak a panel, és neked kell összerakni. De ha megnézed a privát leveleinket beszéltünk már erről konkrét árakkal.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
balazs1956 #39975 üzenetére
A TINI és aTIP lámpákat is roncsolás nélkül lehet szétszedni. A TIP -hez csillag csavarhúzó, a TINI -hez TORX kell.
A SWISS BIT -em már 13 éves, és abban nem kellett még akkumulátort cserélnem.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #39881 üzenetére
Nekem azt hiszem 6mm magas van és az is kiáll a lámpából ezzel számolj. Plusz még nem teszteltem hosszabb távon egyáltalán nem 100% hogy minden rendben működik. Pl a töltést sem próbáltam még.
-
redfox222
csendes tag
válasz
balazs1956 #39875 üzenetére
Türelem
.
-
vince
őstag
válasz
balazs1956 #39875 üzenetére
Én várnék, bár tudom, hogy azt a legnehezebb
de legalább az ingyé' van
-
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #39867 üzenetére
Gondolom a panel közepét támasztja meg a gyűrű. De más lámpákban sincs nem lesz semmi baj nélküle se. Gumigomb kaidomain.com-ról.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #39777 üzenetére
Kipróbáltam a Zanflare F1-ben a Convoy féle világító kapcsolót csak nem jó gumigombot hoztam magammal.
Melóban vettem észre, hogy 14mm-es kell és 16-osat hoztam.
A kapcsoló belemegy, működik is, 0,176 mA-t vesz fel. Módmemóriát sem zavarja össze.
Annyit vettem észre, hogy vibrálnak a ledek ha maxból kapcsolom ki.
Átmérőben ugyan nagyobb de befér.
Még a rugó is nagyobb de ha a kis gumikarikát kihagyjuk a rögzítő gyűrű közepéről akkor az is elfér gond nélkül. Bár én kicsit lehet nagyobbra fúrom a biztonság kedvéért ha a rugó kicsit félre akar ugrani.
Valamint az alu karikát a gumigomb és a kapcsoló közül is átlátszóra kell cserélni de a convoy kapcsolóhoz azt is adnak csak azt is otthon felejtettem. Meg természetesen a fém külső gombot ki kell nyomni ami ragasztott is és a helyére kell egy 14mm-es átlátszó vagy kék vagy amilyen színűt akartok gumigomb.Majd este otthon összedobom és csinálok képet készen is. aztán hosszabb távú tesztnek vetem alá mikor hogy működik de az első asztali próbák alapján rendesen működik.
-
Gargouille
őstag
válasz
balazs1956 #39786 üzenetére
A BD06-ról írj majd pár szót ha megjött, kíváncsi vagyok rá. Thx. ☺
-
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #39784 üzenetére
Ilyen ez az éjszakás túlóra. De akkor legalább hasznosan töltöttem el
-
BBéci
legenda
válasz
balazs1956 #39784 üzenetére
Amióta az eszemet tudom, mindig bagoly voltam, hajnalig olvasós, bulizós, esetleg dolgozós.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #39777 üzenetére
Még nem próbáltam de majd megnézem otthon.
-
vince
őstag
válasz
balazs1956 #39768 üzenetére
A ~4.2 Voltra feltöltött akkunál az a 3 század(!) V eltérés messze 1 százalék alatti érték, egyáltalán nem tartom soknak
-
bwoay
nagyúr
válasz
balazs1956 #39768 üzenetére
jaigen, én konkrétan egy vérgagyi szarral mértem, a valós érték lehet akármennyi
-
ZozzV6
senior tag
válasz
balazs1956 #39583 üzenetére
Csinálok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest