- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
-
Cyborg
őstag
válasz
Cyborg #82713 üzenetére
Sziasztok,
Picit összefotóztam a többivel a Sofirn HS21-et, a magam módján persze
Ide raktam fel őket megint.Ami meglepett, hogy a HS40 brutálisan jól szór még mindig, valami 120fok körül mértem anno, az is egy nagyon jó lámpa, messzire visz, mágneses, ráadásul stabilan tartja a ~700lument. Amit nem annyira szeretek, hogy marha nagy macera kiszedni a fejpántból, és közelre nem lehet kikapcsolni a spotot, uh közeli munkánál zavaró lehet az erős spot.
A HS21 pont ezt a 2 hátrányát küszöböli ki a HS40-nek, imádom, hogy villám gyorsan ki tudom pattintani a fejpántból, és külön-külön van a flood, és a spot fény, de persze együtt is mehet a kettő, és még a kezelése is egyszerű, hiszen csak tekergetni kell a gyűrűt, és kész. Ezért az egyszerűségért cserébe a HS21 gyengébb fényt ad, és nehéz fejben tartani az üzemidőket. Asszem kombináltan vmi 5-600lumen körül tudja tartani, a flood meg csak olyan ~300lument. De amúgy maga csak spot is nagyon jól szór, igaz kicsit gyűrűs a képe, de ugyanúgy odavilágít a lábad elé, mint a flood állás....még mindig nagyon elégedett vagyok a HS21-gyel, már csak a mágnes hiányzik belőle, ami úton van.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82710 üzenetére
, majd írsz rolla pár sort , hátha rákivánunk ( mert itt az nem nehéz dolog
) !
Habár lehet meg kell húzni a gatya szijjat , a repce elfagyott és tovább fagy[kép] ma délelőtti kép , a kajszi a múltkor fagyott el , most meg a többi , szilva , alma , körte , cseresznye stb ezek mostani képek , egy órája a kertbe , tiszta dér minden [kép] [kép] [kép] , csüng a körte levele és a naspolya is érdekesen néz ki , és lent a fű, tyukhúr recseg ropog
!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82686 üzenetére
Ez nagyon jó ötlet volt és hasznos
így egyben át lehet tekinteni az aksikat , hogy melyik hány ampert ad le folyamatosan ( csak tudja az ember , hogy a lámpálya hány ampert igényel , de nem baj ha alúlméretezett aksit vesz az ember , ebben a lumen háborús
világban , szemre nem is nagyon észrevehető a kevesebb fény , kevesebb hővel jár és hosszab üzemidővel )
Nagyon jó aksi a Vapcel F60 mert 12,5 A ad le csúcsban az sok lámpának elég , és 6000mAh ami azért elég jó üzemidőt biztosít !! -
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82658 üzenetére
ez a Convoy H4 kupak , ebbe van egy be marás a rugó alatt ebbe van a 16x3 mm de nekem 15x3mm van benne , az S21E - nek sík a feneke ( nincs bemarás ) abba a 20x2 mm megy bele , lemegy a kupak fenekére rá jön a rugó és rá szorítja a kis sárgaréz menet ( említettem Simonnak , azt mondta , hogy dolgozik rajta , de nemzetközi fórumon és többen igényelnék ) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82651 üzenetére
Igen egy pót aksi egy két pót lámpa
, szerintem az itt fórumozók közül kevesen mennek el túrára ( hosszabb túrára ) egy lámpával ( mostmár cipelni sem kell , mert annyi jó kis könnyű lámpa van ) !! Ilyen helyekre szoktam vinni egy két közép méretű lámpát is , mondjuk nállam a közép méret a Sofirn SP70, Astrolux FT03, Convoy L21A , ezekkel rendesen körbe lehet nézni !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82649 üzenetére
Ahol te abbahagytad én onnan fojtatom , vagy esetleg két de akár három lámpa
!!
Én szeretem a fokozatmentes beállítást mert oda állítom be ahol nekem jó, a fix fokozatú lampaimnál sokszor tapasztaltam , hogy az első fokozat kevés , de a második már sok ( pláne ha közelre kell világítani ) , ezért örültem még nagyon amikor megvettem a Convoy H4 -et , nagy nehéz de viszont javításra tökéletes és van fokozatmentes állítás ami nem sok pipa lámpánál van !!
-
sb
veterán
válasz
Cyborg #82630 üzenetére
Sziasztok!
Kis kihagyás után körbenéztem én is újra az ajánlott ill. korábban keresett lámpák között. Az S21E szimpi de úgy látom a Convoy-oknál nincs IP68 védelem ami nem ártana.
Ahogy látom - közben pár tesztet is megnéztem - a Turbo mód kb. csak demonak jó, 1-2 percet bír. Ami fontos lenne, hogy utána high-med módban elmenjen pár órát. Ezt viszont úgy látom kb. mind teljesíti. High általában 7-1000lm körül van, ez tűnik nekem használható szintnek, ill. lentebb egy 4-500lm környéke.
Viszont nem világos a vezérlés, Anduril nem kell (apámnak lesz, úgysem tudná használni), alap driverrel mennyire fix szintek vannak, bele lehet futni, hogy nem megfelelőek esetleg az előre beállított szintek?Tldr: IP68 kéne, 2-3 órás high (7-1000lm?) és hosszabb med, méret mindegy, gondolom hosszabb időhöz inkább 21700-as akku 16850 helyett. Mágneses talp plusz, egy közepes-magasabb turbo se rossz, de nem prioritás egyik sem.
Amik még versenyben vannak:
- FC13S: narancs gyűrű necces, de lehet, hogy nem zavarna, minden másban elég optimálisnak tűnik, kivéve, hogy 16850-es.
- FC11: Gyengébb, de olcsó is, lehet, hogy ismerkedős lámpának jó lenne.18650-es.
- S21E: Optimális lenne, IP68 hiánya miatt gond
- TD04: Optimális(?), talán erősebb is mint kellene.
- TS22/TS23: Szintén erősebbnek tűnnek, drágábbak is.Utóbbi 2-3db lehet, hogy jobb választás, mert van benne "tartalék"? Vagy épphogy felesleges drágábban, mert úgyis csak a Turbo 1-2 percére jobbak, utána ugyanazt tudnák mint a középső kettő? 18650 se rossz, talán ha lesz még mellé második lámpa akkor főleg elférnének.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82639 üzenetére
Az Xhp50.2 egy kicsit sárgás , van aki zöldesnek mondja az Xhp50.3 nem
nekem is azzal van és szép fehér , nincs szín torzulás , beütés, az első amit vettem állandó áramú és 3voltos ( volt itt vita is belőle) az el kunyerakták tollem
és a másik meg ugyanazt rendeltem de be nézték Simonék ( amit nem szoktak ) és Andurillal jött , ami engem nem zavar , de azért szóltam neki
!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82630 üzenetére
Szinte egyszerre írtunk és egy véleményen vagyunk
én általában ha este elmegyek két kis lámpa mindég jön velem egy throw ( TS11 , Convoy S8 valameik ) és egy szélesebben világító ( Wurkkos FC 13 , Ts21, Lumintop edc18) , ha meg olyan hejre megyek akkor a nagyokból is jön egy kettő!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82620 üzenetére
"milan26" kolléga egy másik topikban az EDC fiókját mutatta be és én írtam oda , hogy egy edc lámpa még hiányzik belőle
, és erre a végén el ijesztjűk a sok ajánlással
( el is lehet itt tévedni a lámpák világában egy hozzá nem értőnek ,
) , azért írtam , hogy EDC - nem szerintem a Convoy S8 ideális
még ha nincs usb töltés , akkor is , Convoy -nál egy ágyas töltőt is lehett venni kicsi pénzért [link] !
-
Jack72
aktív tag
válasz
Cyborg #82608 üzenetére
Az Emag az egy gyűjtőpiac, ráadásul ezt a lámpát nem is ők forgalmazzák, hanem egy noname cég. Ez tényleg lehúzás....
Mondom ezt annak ellenére, hogy az új telómat az Emagnál vettem, viszont ők forgalmazták a készüléket. Most 50K-val drágább különben.
Én egyelőre nem veszek több lámpát, elegendő lesz az az 5 darab, ami van. -
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82586 üzenetére
A nagyok is jó árban vannak , a 3x21D egy állat lámpa és nagyon barátságos az ára ( itt nállunk vannak aki veszik és adják el őket , a minap néztem itteni hirdetésben a dupla árát kert valaki a 3x21D lámpáert , rá is írtam , hogy a fele árából mennyit enged
, nem írt vissza ) !
Nekem már az S21E is mágnessal van , már írtam Simonnak és azt mondta , hogy dolgozik rajta , majd emlékeztem ( sokkal több eladása lenne , mert van akinek kell a mágnes ) , idáig azt hiszem 8 darab H4 -et vettem tölle , de mindbe kellettagnrst tegyek !! -
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82580 üzenetére
Azt én is több helyen olvastam , hogy az 519 jobb mint a 719 ( sok helyen visszalépésnek írják ) !! Simonnál az a jó, hogy egy lámpát több féle LED -el , driverel, tükörrel kínál , én olvasok külföldi fórumokat is ahol Simon is ( néha , gondolom elfoglalt ) aktival , és sokan írják neki , hogy olyan jó árba adja a lámpájait a saját veboldalán ( alin sokkal drágábbak , de ott neki is fizetni kell ) !!
De van egy 5% cupon COD a saját oldalára jó ( nemrég találtam , egy vásárlást csináltam vele ,működik ) , nem sok de a semminél több " PY7MMA3Y " -
-
H-Zol
senior tag
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82563 üzenetére
Nekem van mindkettő
Skillhunt S3pro is és Sofirn C8G is ( a Skillhuntot azért vettem pár éve , mert egy nagyon jó újévi akcióban megkaptam ) ! A Sofirnt négy gyors ( de az gyors legyen ) oldalsó kapcsoló nyomással lehet át tenni , hogy ramoing vagy fokozatok legyenek , ja a lámpa ki legyen kapcsolva !
" Jack72" kollégának meg egy jó kis flod lámpa hiányzik a gyűjteményéből -
ronati
tag
válasz
Cyborg #82525 üzenetére
Kösz az infót. Veszegetek én is, és használom is amit csak tudok, ahogy besötétedik. Nálunk a telken két ház van egy 10m-es udvarral, oda vissza mászkálunk, mindig viszek valamit, nem a fali halogén refit kapcsolom fel, nekem így érdekesebb.
Hát a TS22 féle lámpákkal az a megállapításom, hogy a gyártók bele teszik az erős ledeket, és elmondható, hogy tudja küldeni a nagy fényt. - de nem bírja- persze azért, hogy ne legyen probléma, az ügyes Driver gondoskodik a hővédelemről. Aki lámpázik ismeri ezt a szitut, és érti is, így elfogadja. De annak akinek csak kell egy jó lámpa, a kezébe adod hogy ez jó lesz neked, ha turbót nyom, először berosál a látványtól, és amikor visszaesik a fény azt fogja mondani, hogy mi a sz_ré_t nem világít rendesen. Hát az asszony se örűlne, ha azt mondanám, hogy jó vagyok ám, de csak 2 percig! -
H-Zol
senior tag
-
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82496 üzenetére
Az Xhp70.2 rajta van a szilikon korona ( dóm ) ezért töri a fényt , jobban térít , az Xhp70.3 az egy lapos LED (dóm nélkül ) , de viszont mivel egy nagy méretű LED elég sok szórt fényre képes , de nagyon sok függ a tükör kialakításától !! Nekem a Wurkkos TS21 van 3xSst20 LED -el, Tir optika , nekem most az a mindennapi lámpám már több mint egy éve , napi használatban van !!
Évekig olvasgattam itt , de nem regisztráltam , majd kérdezni szerettem volna valamit és 2017- ben regisztráltam , de csak privátban kérdeztem ( de nagyon sokat.) , és a kolléga már nem járt fel , onnantól (2020) járok ide fel , és ki is tanultam a lámpák modolását , LED , driver csere stb !!
-
-
Cyborg
őstag
válasz
Cyborg #82424 üzenetére
Közben meg is jött a TS22, meg az FC11 a wurkkostól.
Kaptam ajándékba egy semmire való zoomos f.st, még wurkkos felirat se volt rajta, uh valami standard noname cucc lehet, de abban is volt akku, így nem panaszkodom🙂Az FC11 az egy wk03 kb, csak van rajta mágnes. Van egy convoy S2+-om(2,1A, sst20), azzal is kb egy szinten van, csak jobban terit, de gyengébb a spot. A turbó, meg a high között szinte nincs is különbség. Nagyon belépő szint, de nem is vártam mást, meg olcsobb is volt, mint a wk03, gondoltam, miért ne.
A TS22 már komolyabb játékos. Itt a turbó jelent is valamit.
Brutál ez a LED, ami benne van, konkrétan nincs hotspot , annyira egyenletes fénye van. Ház körüli mindenesnek jobban tetszik, mondjuk jóval drágább is, mint a wk03. -
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82431 üzenetére
+1
, lassan járj tovább érsz
, én már nem hajtok, pláne nállatok mert ott 0 a tolerancia , itt 55-58 kilométer per óráig nem nagyon szólnak !!
Még az ősszel nállatok akkor még volt vám a magyar határőr kileste , hogy nem álltam meg a Stop táblánál ( de az ördög se járt arra csak én) ez valahol Ártándon feljebb egy kis határ átkelőnél ( Nyirbárándon voltam ) , kezdte adni a nagy fiút de büntetni ezért nem tudott
, de ki oktatott rendesen és igaza volt mert tényleg nem álltam meg , csak lelassítottam !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82426 üzenetére
Akkor elég szégyen a Skilhanttól , hogy ilyen kapcsoló hiba lépett fel szinte még új korában , mert egy drágább kategóriás gyártó ! Most nem vagyok lámpa közelbe de gondolom , hogy ki csavarozható a kis gyűrű a kapcsoló elől és anyit enged mindegyik lámpánál a vezeték , hogy egy kicsit ki jöjjön , én Convoy tól rendelnék egy olcsó drivert és át forrasztanám a kapcsolót és menne rendesen !!
Nekem idáig a mindennapi kis lámpáim mind több LEDesek voltak Lumintop edc18 ( amire a kapcsoló elé kéne rendeljek gumit ) , Wurkkos Ts21, Sofirn IF25A , Emisart D4SV2 , és még van egy több ledes , az egy kicsit nagyobb az Astrolux EC03 , és egy ősrégi 3szor T6 LED -es ami a mai napig tökéletesen üzemel , pedig 10 + éves !! -
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82424 üzenetére
Hú ezek nagyon profik lettek
, nem rossz kis lámpa ugyanaz mit a Wurkkos TS11 ha ráteszem a 18650-es csövet !
Az FT03 azért más , de más kaliberű is ( nem mindegy , hogy miket kell zsebre vágni) , Skillhunt S3pro HD nekem is van én dió törőnek hívom , orosz teszt videóban törték vele a diót
és bírta a kiképzést !
Wurkkos tól nekem a már nem kapható TS21 van 3xSst20 LED -el , az most a mindennapi lámpám már több mint egy éve !! -
Cyborg
őstag
válasz
Cyborg #82304 üzenetére
Sziasztok,
közben megjött az IF22A, ma este kicsit megfogdostam, meg kimentem vele a pampára.
Elsőre azt gondoltam, nem lesz jó, de meglepően használható a fénye kültéren, még akár közelre is(5m), kicsit olyan C8 érzés, csak erősebb spot, gyengébb spill(cserébe viszont az kb 0 fok, vagy nem tudom, de marha jól terít), és nem gyűrűs a vetítési kép.
C8-am már nincs, de azért van egy Skillhunt C3pro HD, ami kb ugyanaz, uh össze is fotóztam őket, meg melléraktam egy Astrolux FT03-ad dedómolt sst40-el.Akinek van kedve, itt megnézheti a képeket, amiket lőttem, csináltam kollázst , gifet, telefonos képek, a minőséget ne keressétek
Nem rossz kis lámpa, nyulat, őzet keresni a mezőn tökéletes, és nagyon kis helyet foglal a zsebben. A high mód is elég, jól használható fényt ad, és azt még talán tartani is tudj úgy, ahogy
Mondjuk az ultimate best sellert még keresem, amit nyugodt szívvel lehet ismerősöknek is ajánlani, ami nem bonyolult, mindenre jó, és nem is drága. Hamarosan érkezik a TS22 , abban sok a bizodalmam most, mágneses, ide-oda tölt, tartja a kb 700lument(mondjuk lehetne külön 700lumenes módja, az jobb lenne, mint ez a zuhanórepülés, amit 3000-ről levág
, de ez van ), szóval ígeretesnek tűnik. 35USD-t megért, de a 45 már az átlag ember ingerküszöbén túl van sajnos, így nem tudok mezei halandót rávenni, hogy ennyit költsön egy lámpára.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82361 üzenetére
Szólni fogok ( én 8 darabot rendeltem , egyet nekem a többit ismerősök , haverok számára és mindegyikben kellett rakjak mágnest ) azért szóltam Simonnak , hogy több eladása lessz ha tesz bele mágnest ( és úgy fogja belerakni ahogy én , azt mondta , hogy megrendeli a mágneseket ) , az S21E- hez is adtam neki ötletet
!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82328 üzenetére
Convoynál van szerszám [link] nem ismerem , de kinézetre jó lehet , nekem ilyen szerszámom van
ez mindenre jó ( a Convoy csak a kis lámpákra )
Mágnest innen [link] is lehet rendelni .
Amúgy a Convoy H4 fejlámpának elég nehéz , de viszont szerelni a mágnesal feltéve , kocsi , nállam mező gép kombájn stb arra tökéletes , nagyon jó szórt fénye van , a 6000mAh aksival van üzemidő !! -
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #82319 üzenetére
Javitom.a linket [link] de most komolyabban megnéztem , leszorúl fenekére ( ott is csinál jó kontaktot ) de nem pont az ő mérete , elmegy nem szalad meg de egy kicsit lehet mozgatni minden irányban , de gond nélkül használható!
Ez az ő gyári kupakja
15mm és 3mm vastag a mágnes ( 16mm is jó volna de ez volt ) , ez így tökéletes !!
-
H-Zol
senior tag
-
-
iatti
aktív tag
válasz
Cyborg #79195 üzenetére
aláírom. de 10-20-30lm után ne legyen a következő 300-400-500...azért egy kéz közeli szerelésnél 4-500lm szerintem nem kevés. még mindig a wizzard pro-m tűnik nekem jónak. középtartományban van még ilyen? nálam az 5.5-30-165 van legtöbbször használva. és van még alatt és fölötte is pár fokozat. okés, nem a legolcsóbb, meg a meghibásodási esély se egyértelmű, de van még egy ilyen fokozat kiosztású lámpa? talán skillhunt?
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Cyborg #78777 üzenetére
Azért ez így ebben a formában nem igaz és nem is egyértelmű amit írsz.
A CRI érték, vagyis a színhűsége nem függ a LED színhőmérsékletétől. Ugyan úgy létezik CRI90+-os LED 6000K és 2700K színhőmérséklet mellett, ahogy CRI<70 LED is van 2700K-5000K közt is bőségesen. Ha a lámpában HCRI LED van azt úgy is ki fogják írni. -
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #76990 üzenetére
Szerintem mi másképp látjuk a helyzetet
Így nehéz , kép után nem lehet menni , ha félre tartom a telefont sötétnek látszik , más állásba meg felerősíti és vakitónak látszik !
Élőben azért másképp néz ki a dolog
Ami kimondottan csak messzi leskelődésre jó az például a Convoy L21A Osram LED -el , de arra nagyon jó -
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #76962 üzenetére
Ezt szajkózom neki egy pár napja , de úgy emlékszem , volt már itt a koléga ezzel a témával máskor is
Én tudom miről beszélek , földeken dolgozok , nagy erdő sávok mellet járok , tanya stb !!
Ijen célra nem a kis EDC lámpáimat viszemide komolyan lámpa kell én ajánlottam a Sofirn SP70-et de a minap linkeltem neki a
Astrolux FT03S SFH55 9300LM 924M olyan árba volt a zöld , hogy mostmár bánom , hogy nem vettem még egyet , most a fekete [link]
57$ a zöld meg 72$ !! -
bally4
tag
válasz
Cyborg #76890 üzenetére
Köszi srácok, menni fog a lámpa stratégia
Cyborg: Rákeresek típusra, ami értelmes mindet be a kosárba, ez jelen esetben 4-5 db összesen, van több de az kevés order vagy irreálisan drága. Kosárban egyszerre egyet kipipálok akkor írja az össz árat. Ezt megteszem mind a 4 lámpával egyesével. Amelyik legolcsóbb volt+ szimpi az eladott mennyiség, az eladó, akkor azt megveszem.
Nem jó a checkout részen mindet bejelölni egyszerre, mert valamelyik kupont így csak az egyik terméknek vonja le, ezért kell egyesével. A store kuponokat automatán beteszi, nem kell kézzel -
-
iatti
aktív tag
válasz
Cyborg #76566 üzenetére
szerintem az én wizzardomon is ilyen van. egy évben 4-5 alkalomnál többször nem használom pánttal, de könnyű bepattintani bele, és nem is mozog benne a lámpa. van hozzá egy gumigyűrü is, de én ezt nem szoktam használni. hogy aztán a napi használatban mit bírna, azt nem tudom.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Cyborg #75559 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk akinek bejön
a turbóhoz kétszer bögd meg
két rövid nyomás de ne kattanjon , és ott a turbó , de ha el engeded el alszik de ha úgy érzed , hogy tovább kel a turbó nem csak egy pillanatra akkor nem el engeded hanem kattintod és turbon megy és utánna vagy ki kapcsolod , vagy kezeled tovább az oldalsó kapcsolóval !!
-
Lacerta
aktív tag
válasz
Cyborg #75332 üzenetére
Az különösen tetszik, hogy nincs turbó, meg ilyenek, egyszerűek a fokoztaok, és rögtön tudok a legerősebb fokozaton indítani.
De, van turbó, a legmagasabb fokozat visszalép.
Két UI-e van, ha átkapcsolsz a másikra, akkor 4 fokozatod lesz, és minden fokozatnak 2 alfokozata. Mindegyiket megjegyzi. Na ebben az állapotban a legmagasabb fokozatban, a kisebbik az nem lép visza ( ez kb. 900 lm ).A bezelen tudsz állítani, ha zavar az elcsúszás, illetve ki lehet portalanítani a fej belsejét, de mint fentebb elhangzott WestBamtól és tőlem is, van kockázata a dolognak.
Mondjuk ha amúgy sem tetszik a led ami benne van, akkor mindegy, mert egyúttal ki tudod azt is cserélni. -
Cyborg
őstag
válasz
Cyborg #75117 üzenetére
Megjött a 2.kör a olcsó bizbaszokból, és végre kezemben a skillhunt s3 Pro is
Rendeltem még egy ugyanolyan kempinglámpát is, mint a múltkor, csak beépített akkuval, szuperul működik, csak nem fotóztam leA kulcstartó azt hittem ugyanaz lesz, mint, ami már van, de ez nagyobb, nagyobb a feje, a teste, meg ilyen akasztó bigyó is van az oldalán, fluoreszkál a háza, meg az egész talpa mágneses, így az erősebb, de amúgy valami gagyi led van benne, rosszabb a fénye, mondjuk réz helyett aluminium a "hűtőborda" benne, karikás , gyenge, mint a régi varta/energizer lámpáknak, nem szép homogén, mint a másiknak, és kényelmetlenebb is a mérete, nem ajánlom kulcstartónak.
A munkalámpa az király, igaz, benéztem a méretét, jó kicsi, de erős fénye van, tölthetős, erős a mágnes, van rajta egy gagyi akasztó is, de működik. Viszont a zseblámpa része az semmit nem ér, egy szem led van a munkalámpa tetején, harmat gyenge, sehova nem fogsz bevilágítani vele.
A Skillhunt S3 Pro-ból a a HD CW verzó jött, sajnos nem volt más akkor, most bezzeg van NW verzió is már. Ami azonnal kiszúrta a szemem, hogy poros volt, és, hogy a felirat nincs a gomb síkjában, hanem el van csúszva majdnem egy centivel, ez halálra idegesít
A menetek is elég szárazak, pedig amúgy nagyon prémium minőségnek tűnik a kidolgozása. Még nem teszteltem sötétben, de jó lesz szerintem, illeni fog a portfólióbaAz különösen tetszik, hogy nincs turbó, meg ilyenek, egyszerűek a fokoztaok, és rögtön tudok a legerősebb fokozaton indítani.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Cyborg #75272 üzenetére
Egyetlen tippem lenne az S3 Pro-hoz, mégpedig ne tekerd le a bezel gyűrűt!
Lehet javították már a kezdeti problémát, én még az elején vettem meg az S3 Pro-t, és valami kosz volt a refiben, amit ki akartam fújni. Azzal a lendülettel tépte ki a LED-et a közpoontosító gyűrű, mert össze volt tapadva az egész. Bár van itt a fórumon pár embernek és más nem jelezte ezt a dolgot, de azért legyél óvatos ha szétszednéd! -
WestBam
Topikgazda
válasz
Cyborg #75263 üzenetére
Tessék, olcsó is (mármint minőségéhez képest), fehér fénye is van, HCRI fénye is van, UV 365nm is van: Nitecore TIKI
Nekem a fekete változata van vörös és kék kiegészítő fényekkel, teljesen jó kis cucc. Hosszan nyomod pillanatnyi kapcsoló (taktikai), kétszer kattintasz bekapcsol a fehér fény minimumon, aztán vannak a világítási fokozatok, 3x kattintasz bekapcsol a kiegészítő fény. Hosszan nyomod kikapcsol. Praktikus kis lámpácska és tényleg apró és pihekönnyű.
Olcsóbban van még 365nm UV pl. a TUBE UV, ez csak az UV fényt tudja, vagy drágábban a THUMB, ha emlékeim nem csalnak ilyen van FBLLMAG kartársnak. Egyébként a TUBE teljesen jónak tűnik a leírt feladatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest