Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
peestike #79729 üzenetére
Az Astrolux Ec03 , egy kis állat , azzal próbáltam ki az aksikat , ha nem hamisítvány volt , pillanatok alatt átégette turbón a rá helezett papírt
, belefutottam egy pár Samsung 30Q- ba, mérve is 1700 mAh-k voltak , na az nem égette át a papírt ( beletettem őket szerszám gépbe , abba jók lettek ) !!
-
zodo
nagyúr
válasz
peestike #79441 üzenetére
és H-Zol
Megérkezett a convoylight.com oldalról rendelt két lámpa + akku + clip.
Convoy M21H / XHP70.3 HI R70
Convoy S2+ / SST40
Vapcell F58 5800mAh
S2+ clipMint korábban írtam, nem regisztráltam az oldalra.
- 09.30. Este kosárba tettem a tételeket, kitöltöttem az adatokat de nem vettem meg.
Hamarosan jött egy "fejezze be a vásárlást" levél.
- 10.01. Reggel kifizettem, visszaigazoló levél hogy köszi a rendelést ill. rendelés követés.
(Tételek, fizetés státusza, rendelés állapota)
- Fizetés visszaigazoló levél mellett az Useepay oldaláról is jön levél a fizetésről, esetleges reklamációs linkkel.
- 10.02 Csomag úton, nyomkövetés szám. (yunexpress)
Ez volt az utolsó levél, innentől csak nyomkövetést nézheted.
- 10.03 Él a nyomkövetés szám.Number: YT2427721266000267
Package status: Delivered (8 Days)
Country: China / YunExpress -> Hungary / ExpressOne2024-10-11 08:12 Successful delivery
2024-10-11 06:24 Delivery tour scan
2024-10-11 05:47 Delivery depot inbound
2024-10-10 16:12 Shipment (pan) data uploaded
2024-10-10 16:11 Hub outbound
2024-10-10 16:11 Hub inbound
2024-10-10 15:27 Delivered to local carrier
2024-10-10 14:27 Tatabánya, Szarkaláb, HU, Departed from facility
2024-10-09 16:30 BUDAPEST, BUDAPEST, HU, Clearance processing completed - Import
2024-10-09 15:28 In clearance processing - Import
2024-10-09 11:00 Tatabánya, Szarkaláb, HU, Arrived at sort facility
2024-10-08 18:11 HU, International flight has arrived
2024-10-07 16:59 HK, International flight has departed
2024-10-06 21:30 CN, Arrived at the origin international airport
2024-10-06 11:30 Mainland China, CN, Shipment is in transit to next facility
2024-10-04 01:36 Mainland China, CN, Departed from sort facility
2024-10-03 21:51 Mainland China, CN, Arrived at origin facility
2024-10-03 16:03 The data is only in the prealert table
2024-10-03 14:49 Mainland China, CN, Shipment picked up
2024-10-03 00:02 Shipment information receivedExpress One szállította.
Nem láttam mert nem is hívtak csak beadták a raktárunk, bolt részlegébe az eladó lánynak aki azt mondta egy teherbiciklis futár hozta.
Sárga bubis borítékban jött, épségben.
3-4 tétel sérülésmentes pedig a clip úgy volt a csomagoláson belül ahogy a képen látod.
El is felejtettem hogy rendeltem az S2+ -hoz és majdnem kidobtam a két doboz kivétele után de belenéztem hátha van még benne valami.
Akku bele volt téve a M21H-ba.
Mind minőségi terméknek tűnik, menetek, kidolgozás, tömítés.
Ledekről nem tudok véleményt mondani, nem vagyok szakértő.S2+ -t teszteltem de csak szóbában.
Működik, 4 fényerő állás pont elegendő de majd este is megnézem a szabadban mikor keressük a kutyák labdáit a vaksötét futtatóban.Convoy M21H akku még töltődik ill. ehhez kell használati hogy miként vált a módok közt és anyumnak is el tudjam majd magyarázni a használatát.
-
H-Zol
senior tag
válasz
peestike #79328 üzenetére
Az én válaszom nem mérvadó de leírom !
Az utolsó két Wurkkos rendelésem nekem csomag automatába jött , de én Romániában élek úgyhogy ez neked nem sokat segít !
Nekem ami csak lehet lámpáim mind 6500k ( kivéve a SBT90.2, mert abból csak 5700k létezik ) , én a Convoyt választanám , xhp70.3 hi LED - es lámpám nincs , de most akarok rendelni ilyen LED -et ( lámpa átépítés lesz ) , én az r70 et néztem ki magamnak , a másik , hogy a Convoynak van fokozatmentes fényerő állítása is ami nekem fontos ! -
H-Zol
senior tag
-
H-Zol
senior tag
válasz
peestike #78360 üzenetére
Köszönjük a terjedelmes beszámolót , tetszetős kis lámpa , de most én is úgy vagyok , hogy egyenlőre nem akarok új lámpát , de akinek egy kis EDC lámpára van szüksége , ez jó lehet
Nekem a Lumintop EDC18 volt a mindennapi kis lámpám de , letört a kapcsolója , amit sikeresen vissza ragasztottam és forasztottam , de bele futottam , hát nem használok csúnya szavakat egy jó emberbe aki nem csak megírta a gyárnak a levelet , hanem meg is rendelte , de még december közepénvolt ojan kifogás , hogy üres csomag jött
, de reklamált és küldik
, szerintem gyalog indították el
Holnap rá is kérdezek !! -
sarajhvh
tag
válasz
peestike #78120 üzenetére
Igen, igazad van!
A Nitecore munkalámpára én írtam, hogy tartós lesz.
Igaz, mérget már csak arra lehet venni, ami elmúlt, de a márka múltjából ítélve, több üzemórát lehet neki jósolni, mint egy millió számban legyártott névtelen, és mindenki úgy márkázza ahogy kedve tartja, nevezzük terméknek.
Aztán lehet hogy ezek között is lesznek hosszabb életű, bevált darabok, de kisebb eséllyel, mint egy jól megtervezett, minőségi anyagokból, precízen összerakott, brand gyártók termékei között.
Van a piacon pár gyártó, akinek a lámpái jól össze vannak szögelve, amit az ára is tükröz, a többit meg leírtad teljes igazsággal! -
H-Zol
senior tag
válasz
peestike #78120 üzenetére
Én is egyetértek veled mindenben
Én ugye csak az alsóbb polcon kutakodok, 10 évtől erre felé 3 lámpám ment tönkre , azok is hatalmasat estek és a driver adta meg magát , mindegyikben , egy kicsit vételével a Lumintop EDC18, neki letört a kis kapcsolója még decemberben , vissza forasztottam , tökéletesen működik
a második kép , itt már kész , ez a lámpa ha beszélni tudna
! Na mindegy , angol tudás híján , egy ismerőst kértem meg , hogy írjon a gyárnak egy levelet , mert kellene az a kis gumi ami a kapcsolót nyomja ( külföldi fórum után , ingyen küldenek , több darabot , csak a postát kell fizetni ) szorgos ismerős nem csak a levelet írta meg , hanem mégis vette , de már lassan 4 hónapja , egyszer januárban azt mondta , hogy le kell menjen érte a postára , mert pár napja kapott értesítést , utánna azt mondta , hogy csak egy üres boríték jött , de szólt nekik is küldik
, de én már nem hiszek a gyerekmesék be
, már többször baszott át , meg valameddig várok és ha nem , akkor más irányból közelítek a gyártóhoz !!
-
z123456z
őstag
válasz
peestike #74992 üzenetére
Igazából egyetlen komoly kifogást szoktak vele kapcsolatban felhozni , mégpedig azt, hogy a töltés végeztével elég hangosan jelez, amit nem lehet kikapcsolni. Mindenképp végigmegy az a 2-3 másodperc. Tehát ha ez zavar, vagy alvás közben a fejed mellett töltesz, ezt vedd figyelembe.
-
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
peestike #74117 üzenetére
És MC Pite
Talált. Azt hittem könyvet már senki sem olvas. Egyébként gombelemet eszik. Szilikonnal fedett fém, így hajlik is, nem is sérti a lapokat, viszont ki sem esik a könyvből. Tömege 0, ezért nem tépi ki a lapokat. Nem kell fejlámpát, zseblámpát, lámpást használni, és a természetben is lehet olvasni.
-
H-Zol
senior tag
válasz
peestike #67035 üzenetére
Köszi!
Gondoltam, hogy az ec03 lessz a nyerőde az ec01 is elfér , én is úgy vagyok vele már ha megvan akkor ő is el fér a többi közt
Én is gondolkodok egy ec03 ban !
A BLF Q8 is vonzott de az helyett nekem az Astrlux MF04S XHP70.2
na nálam az ver mindent itt egy kép amit valamelyik este csináltam rólla
[kép] -
H-Zol
senior tag
-
WestBam
Topikgazda
válasz
peestike #63666 üzenetére
Persze, hamar belecsaptam a lecsóba és vettem is két Spydercot, meg egy Gerbert de azt tovább adtam, nem jött be. Igazából végtelen Ft-ot el tudnék azokra is költeni, nézem is mindig az akciókat, ha valamit látok azonnal rárepülök. Valami színes kés még nagyon hiányzik. Azóta Vaszilij is vett már másik lámpát, lecserélte az előzőeket, szóval a fertőzés oda-vissza működik
-
PHM
addikt
válasz
peestike #63640 üzenetére
Ha nem akarod, hogy felrobbanjon az akku a kezedben, az autós töltőt
ilyen célra jobb elfelejteni.
Azt még megpróbálhatod, hogy többször újraindítod a töltést a Liitokalában.
Nekem sikerült egy véletlenül túlmerített cellát így életre kelteni.
Ha 6-8 kísérletre sem változik a helyzet, marad a szelektív gyűjtő.
Alternatíva lenne még egy kiszuperált 5V-os töltő, a kimenetével sorba kötve
egy Si dióda és egy 50-100 ohmos ellenállás, de ilyesmi nincs kéznél gondolom.
Szerk:
FBLLMAG ötlete jó, de ha van zseblámpaizzód, azon keresztül javaslom a töltést.#63639 xcsabo:
Tartok tőle, hogy előbb-utóbb ebből baj lesz.
Pont a bontott, túlmerült akkuk a leginkább hajlamosak a túlhevülésre.
Lehet, nem ártana kicsit utána olvasni a témának. -
-
ZozzV6
senior tag
válasz
peestike #58654 üzenetére
Nekem bejön 5500K vagy 5000K-val. Bár én még várnék mert ebben a firmware verzióban túl érzékeny a hőmérséklet alapú fényerő szabályzás algoritmusa. 1000 lumen felett ha bekapcsolod hirtelen visszavesz mert megijed egy kis hőemelkedéstől aztán ha erőszakos vagy és visszanyomkodod magasra egy párszor akkor már átmelegedve nem megy olyan gyorsan fel a hőmérséklete és rájön hogy 1300-1400 lument is lehet tartani. Azt olyankor már tudja is 8-10 percig. De ismert a bug és remélhetőleg hamar lesz javítás hozzá amivel majd valami frissebb batch-ben találkozunk. Erről hogy mikor lesz egyelőre nincs infóm. Ha lesz valami letölthető ígérem rárakom az enyémre és kipróbálom. Így is teljesen használható amúgy csak az elején 2-3x vissza fel kell tolni a rampingot. Turbótól ne várjunk csodát. Forró lesz mert 6000 lumen majdnem. Ha visszatekersz nem sokat 1-2 napja linkeltem a képeim róla.
-
vince
őstag
-
WestBam
Topikgazda
válasz
peestike #56730 üzenetére
Páran panaszkodtak a gombjára. Ezek szerint nem mindnek volt/van gondja. Az enyémmel sem tapasztaltam problémát. Ha nem lenne a Seeker 2 Pro akkor nem adtam volna el, mert az egyik legjobb 26650-es lámpám volt. A fénye az szerintem nagyon rendben van, főleg árához képest.
-
gyapo11
őstag
válasz
peestike #55326 üzenetére
Volt a kezemben, szemre elég erős, kicsit túl sima a lámpatest, és kicsit durván változik a fényerő az alsó tartományban. Amúgy elég kis lámpa a 26650 ellenére, gondolom emiatt vissza is vesz hamar a turbóból. Van ramping és fokozatok is, nagyon könnyű váltani a két üzemmód között, még programozni se kell, rövid nyomással bekapcsolva fokozatok, hosszú nyomással bekapcsolva ramping. Nyomógomb kéken világított.
Töltés van benne, type-c usb, rettentő nehéz levenni a takaró műanyagot. Gumigyűrűvel tömített, és nincs elég pereme, meg a gumi fogja, nyúlik, de nem pattan ki. Nem jöttem rá a nyitjára. -
WestBam
Topikgazda
válasz
peestike #54735 üzenetére
Jó döntés.
Igazából a kettő egymás mellett tök felesleges, a "nagy" Q8 jobban kezeli ezt a teljesítményt, ráadásul jobbnak is találtam optikailag. Igaz nehezebb és kevésbé kézre álló, ebből a szempontból jobb a Q8 mini.
Ha a kettő közül kellene választani akkor a minit venném egyébként, az a kis méretcsökkenés sokkal kényelmesebbé teszi a fogását. Persze ez kézméret függő is. -
válasz
peestike #54458 üzenetére
Világítani akarsz, vagy csak pilácsolni
A Convoy L6 az tényleg hatalmas, de van fénye, a fej bírja a hőterhelést, a 2 db 26650-es akku pedig elég hosszú időre ellátja naftával a lámpát
A C8 az inkább thrower, hiába raksz bele OP refit, akkor sem szór szépen a fénye (engem is izgatott a lehetőség, már túl vagyok a próbán, de nem jött be).
-
gyapo11
őstag
válasz
peestike #54452 üzenetére
Az L6 26650-es de kettő van benne, nagy, nehéz.
Emisar D4S jó lenne, de drágább mint a keret.
Emisar D4 is jó lenne, de 18650-es akkuval megy.
Sofirn SP33 is jó, ha nem zavar a low-mid-high fokozat és a kisebb (3000 lm alatti) max fény.
Úgyhogy szerintem Sofirn C8F, 21700, 3 led, 3000 fölötti lumen és ramping mód is van. Nem is túl kicsi, valameddig bírja a nagyobb fényeket, mérete is még elfogadható, nem túl fókuszált de nem is extra flood. -
válasz
A Convoy L6-ot javaslom, de a klasszikus OP reflektorral és XHP70 LED-el (mostanában több helyen is látom SM reflektorral és XHP70.2 LED-el).
A régi verzió olcsóbb, nekem lámpavásárlásnál a maximum 40 dollár, tavaly kivártam a megfelelő akciót és sikerült ennyiért megvenni a lámpát.
Tutira lesz az idén is akció, 41-42 dollárért biztosan meg lehet kapni ezt a remek lámpát.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Ne légy papírkutya. Priority Line, s a határ a csillagos ég.
De hogy tény is legyen: az ultimate flood 26650 lámpa nálam a DQG Tiny 3rd volt. Ez már annyira flood, hogy én sem nagyon használom. Maga a merő homogén fény...
Szóval óvatosan ezzel a kijelentéssel, magamon csodálkoztam, hogy ilyen mennyiségben már nekem is sok, hiába vagyok flood-párti.
-
válasz
peestike #53869 üzenetére
Amúgy nem tudom ilyenkor mi történik.
4lámpát vettem 2x2 részletbe és az első kettő tegnap jött meg így:
2019-03-28 04:42 The item is pre-advised
2019-04-02 09:12 The item is processed at the PostNL sorting center
2019-04-02 09:12 The item is at the PostNL sorting center
2019-04-02 16:36 The item is on transport to the country of destination
2019-04-05 13:15 The item has arrived in the country of destination
2019-04-05 13:15 The consignment has arrived in the country of destination
2019-04-07 02:37 The item has been processed in the country of destination
2019-04-07 12:12 The item is on transport to the local sorting centre
2019-04-09 12:00 The item has been delivered successfullyA második részlet még utazóban van, várhatóan a jövő hét elején érkezik.
Most pedig bezsákolom az akkukat mert anélkül nem lesz világosság
-
ZolkoW
őstag
válasz
peestike #52337 üzenetére
6-ért még mindig vállalható vétel szerintem, akkor is, ha kintről épp fele.
kutyálkodni én lehet hogy a C8-ast választanám, hátha 50 méternél távolabb is el kell látni
szórt fénye meg van annak is elég. az S2-vel nem tudok "odavilágítani" valahova, persze valójában mindkettő megfelel a célnak.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
peestike #49961 üzenetére
Sokan szeretik. Magáról a márkáról sok tapasztalatom nincs. 1 hete van nálam a T70 modelljük. Ennél adatok valósak, sőt. Minőségre megmunkálásra elég profi. Lumintoptól jobb szerintem.
Ha olcsóbban akarod megúszni a Sofirn SP10B-t jobbnak találtam a Utorch UT01-nél ami ugye a Lumintop EDC05 klónja. Vagyis az EDC05 a klónja az UT01-nek ami a manker E valamié... ki bírja követni.
Viszont a Wuben Mágneses talppal, elvileg majdnem dupla annyi fényerővel rendelkezik és kapsz egy kis diffúzort mellé. Ami a Sofirn mellett szól a 4 klikkes lock. És kikapcsolt állapotból indíthatsz moon-ban rövid nyomással vagy módmemóriával hosszú nyomással vagy turbóba dupla klikkel. Nem tudom a Wuben tud-e ilyet. A T70 csak módmemóriát és instant turbót tud. -
benfolds
őstag
válasz
peestike #49434 üzenetére
ez az s2+ klón, xpl-es utorch is milyen jó kis filléres gyepálni való lámpa lehetne, erre benne hagyják kiirthatatlanul a stroboszkópot. móndjuk a módmemória ment rajta valamennyit, de kizárt, hogy ilyen vegyek a családban ajándékba, mert egyszer átváltanak véletlenül stroboszkópra, aztán sosem találnak ki belőle.
-
benfolds
őstag
válasz
peestike #47917 üzenetére
mondjuk neked volt mindenféle kulcstartólámpád...jetbeam mini sztem ugyanaz lehet, mint a cooyoo quantum. nekem a tip méretével nincs bajom, ha a telefon elfér az egyik zsebemben, akkor a másikban elfér a kulcscsomón egy tip is. egyedül a műanyag cover, ami nevetséges megoldás. lehet leszedem, aztán legfeljebb néha lemerül a lámpa zsebemben a véletlen bekapcsolástól.
a klarus mi7-et már nagynak találom.
-
Ra3
őstag
válasz
peestike #47917 üzenetére
Klarus mi7 is elég jó méret, nálam mindig van egy, 14500-al elég jó fénye van, de szükség esetén megy AA elemmel is.
Az elsőt még 20 dollárért vettem 2 éve amit azóta is használok, 2 hónapja 2000ft környékén lőttem mégegyet a gb-s akcióban, de a nyomkovetés ellenére is sikeresen eltüntette a m. kir. posta -
ZozzV6
senior tag
válasz
peestike #46998 üzenetére
Flat toppal annyiban vigyázz, hogy lehet nem mind a 4 érintkezik és lehet hogy 1,2 akku kapja az össz terhelést ami Q8-nál 20-25A is lehet. Ennyitől a rugó is kilágyulhat benne. Mágnest az akku tetejére felejsd el ennél. A tekeréstől ahogy rakod össze elcsúsznak és zárlatot okoznak majd lesz eg halott lámpád jó esetben. Kozy tudna erről mesélni. Rossz esetben lesz a kezedben felrobbant lámpád.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
peestike #46775 üzenetére
Bármi előfordulhat, illetve annak az ellenkezője is!
Első körben én akkut cserélnék benne, és a kontaktokat megtisztítanám. Ha nem a saját szememmel látom, hogy az akku is okozhat ilyen fura jelenségeket akkor el sem hiszem. Szóval én ezt a kettőt megtenném mielőtt tovább lépek. -
adam7027
csendes tag
válasz
peestike #46620 üzenetére
Nehogy véletlenül elkiabáld azért ezt
(Az asszonynak meg lehet véleménye, de nem feltétlenül kell rá ez ügyben hallgatni
)
Viccet félretéve, szerintem ha a max. fényereje közelében szeretnéd járatni, elég gyorsan kell majd az akksikat cserélgetni benne, szóval legyen nálad kéznél egy fejlámpa is, hogy ezt megtehesd, ha épp sötét van tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest