Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
5A-t ír a driver leírásában. Amiatt gondoltam, hogy az xplHi bírja, mert a BLF a6 a FET-es driverrel az xplHD-t megküldi 5-6A-val ha nem tévedek. Ezek szerint rosszul gondoltam. Az xml2-ről fogalmam se volt, hogy mit bír.
Tetszik a módkiosztása a drivernek, meg erősebben is világítanának. Azt terveztem veszek egy párat azt átforrasztgatom, de így elengedem. -
törölt tag
Sziasztok!
Ez a driver jó lehet Cree xml2 vagy xplHi ledekhez? Hogy bírják ezek a ledek az 5000 mA-t?
[link]
Convoy s2+ba kerülne. -
törölt tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jóféle bevált 14500-as lítium akkut egy lumintop tool AA-ba?
Eddig a keeppower p1450c-t nézegettem, de a sportlámpán láttam fele annyiba kerülő vapecell (nem védett 10A-val terhelhető) meg soshine (védett 1A-val terhelhető, ez szerintem kevés) akukkat is.
Azt se tudom eldönteni, hogy kell-e nekem bele a védelem, de szerintem nem. Tudok arra figyelni, hogy ne merüljön túl.
A bangoodon is relatív drága a keeppower, esetleg annyival jobb lenne mint a többi?
Tudom, nézhetnék teszteket is, de gondoltam van aki már túl van rajta és tud válaszolni.
-
törölt tag
válasz
FBLLMAG #70787 üzenetére
Hát én otthoni, ház körüli használatra gondoltam jó lenne, csak nem ennyiért. Egy kicsivel több pénzért már lehet kapni Fenix E20-at és azért nem egy kategória. Alapból csak nimh akkuval használnám. Annó a zanflare f2-t 7 vagy 8 dollárért vettem és a villogó módot leszámítva tökre szeretem. Itthon főleg azt használom, vagy egy 1AA-s lumintopot. Hiába vannak lítiumos 1000+ lumenes lámpáim, azokat csak, akkor veszem elő, ha megyek valahova és kell erősebb lámpa. Most biztos röhögni fogtok, de nekem a ház körüli kedvenc fejlámpám is egy ilyen kis könnyű 2AAA-s fika: [link] , amivel simán elmászkálok egy sötét erdőben is ha kell. :)
Ha ezt a T4-et leakciózzák 15 dollár környékére én tuti veszek egyet. -
törölt tag
https://flowcycle.hu/a-kerekparlampa-ami-elem-nelkul-is-kepes-vilagitani/?utm_source=Facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=Post%3A+%22Ir%C3%A1nyjelz%C5%91k%C3%A9nt+is+m%C5%B1k%C3%B6dik.%22
Érdekes
Előre nyílván gyengécske, de hátra jó ötletnek tűnik.
-
törölt tag
válasz
MittuDomain_ #54795 üzenetére
Mind a 4 szín.
Na majd legközelebb. -
törölt tag
válasz
MittuDomain_ #54784 üzenetére
Töltö elfogyott. Lemaradtam
Azért köszi, hogy szóltál. -
törölt tag
A turbót nem kötelező hasznalni. Ha van egy normál magas fényerő amin világít is meg üzemidő is van akkor a turbóra extraként kell gondolni. A turbóval próbalják eladni mondván, hogy ez ennyivel ezer lument tud. Egyébként én szoktam a turbókat hasznalni amikor tavoli dolgokat akarok megnézni ahová a magas fokozaton nem világít el, de csak nehány másodpercig vagy max fél percig. A stroboszkóp szerintem is f...ság. Lehet ez is azért szokott belekerülni mert a konkurenciának is van. Lenne inkább SOS de az is rejtve.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
WestBam #53343 üzenetére
Én pont ezek miatt nem értem miért nem kisérletezik több gyártó olyasmivel, mint a nitecore az EC22 kapcsolójával. Nagyon használható lenne és elégedett lenne a legfanatikusabb és az átlag használó is egy "csúsztatható" fényerőszabályzóval (mint ami a rádiókon vagy DJ keverőpultokon van). A faroknál lehetne egy hagyományos kapcsoló, a csúszka alsó állása a minimum, a fej felöli meg a maximum (mint egy ramping). Ez olyan egyszerűnek tűnik és leverné az összes értelmetlenül agyonprogramozható lámpát.
-
törölt tag
válasz
nemethbalazs #53278 üzenetére
És még legyen olcsó is!
-
törölt tag
A nagy hatótávú lámpáknak van értelme. Pl: egy C8-al is ellátok 200 méterre de egy olyan lámpával, ami 250000 cd-t tud azzal sokkal könnyebben meglátom a 200 méterre lévő nyulat. Ezeknél nem az a lényeg, h elvilágít 1 vagy 2 kilóméterre hanem az hogy sokkal használhatóbb 200 vagy 500 méteren. Más kérdés, h kellemetlen cipelni, és persze irreális elképzelés, hogy vakaki a másfél kilóméterre lévő nyulat őzet akármit akarja egy ilyennel nézegetni.
Azt egyébként már én is tapasztaltam, hogy a sötétben ha egy nagyon gyenge távoli fényforrás felé nézek azt nem látom, viszont ha elfordítom a fejem akkor a "szemem sarkából" látom, hogy ott van. Amúgy én az egy kilóméterre lévő nyulat simán látom nappal. De aki éjjel is látja - legyen akármilyen lámpa nála - és meg tudja mondani, hogy az nyúl akkor az a személy egy földönkívüli.A 3 lámpa amit FBLLMAG nézeget nekem még pont vállalható méretűek és a relatív nem túl nagy lumen miatt még használhatóak is, mert nem gyújtják fel saját magukat 20 perc után se maxon. Ennél komolyabb tudású (hordozható) keresőlámpákra még speciális munkakörökben sincs szükség.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ZozzV6 #52891 üzenetére
Gargouillenak válasz: Az Astrolux A01 eredetileg a Manker E01 "koppintása". Az első szériák gyakorlatilag ugyanazok voltak és nem volt benne az idegesítő "következő mód memória". Aztán az astrolux módosított a driveren és a leden is. Előbbit elcseszték sajna. Ha tetszik a lámpa nagyon és lehet még kapni a manker verziót, szerintem az normálisan alacsony fokozaton indul.
-
törölt tag
Szerintem az átlag felhasználonak is lehetnek különböző igényei. Jól van az, hogy egy lámpa többféle módot tud, mert így mindenki ki tudja választani azt, ami megfelel neki. A gyátók is nyilván arra törekszenek, hogy ha készítenek egy lámpát az megfelelő legyen egy olyan valakinek, akinek csak egy fokozat kell és egy olyan valakinek is, akinek holdfény, azonnali turbó, ramping stb. Nem kötelező azt folyton babrálni váltogatni. Elég egyszer beállítani úgy ahogy megfelel, azt jól van az úgy örökre. Tessék haladni a korral az átlag felhasználónak, nem olyan bonyolult ez. Használati utasítás van, olvasni, kérdezni meg nem olyan nehéz. Fejlődik az informatika az autók stb. Már minden eszközből van okos verzió. A fanatikusnak meg ott a Narsil és társai.
-
törölt tag
válasz
WestBam #52681 üzenetére
Persze, hogy nem fér bele hiszen nem azt kapja az ember, amit rendelt. A kis kekeckedés alatt, ami nekem belefér, olyan próbálkozásokra gondoltam mint. Pl. Mielőtt visszafizetik vagy másikat küldenek, az elküldött termék árának egy részének a megtérítésével próbálkoznak, vagy mondjuk azt mondják, hogy ok hibáztunk bocs fél áron küldjük amit eredetileg akartál. Vagy pl. Küldenek a hibás lámpába drivert vagy ledet azt old meg. Hátha elfogadod. Aztán ha nem akkor fullrefund persze vagy újraküldés. Előfordulhat, hogy hibáznak, vagy hibás a termék amiről nem tehetnek. Ilyenkor azért hajlandó vagyok egyezkedni, hogy mindenki jól járjon valamennyire, mert elfogadom, képtelenség visszaküldeni, és amúgy is nyomott árakról van szó az itthoniakhoz képest. Ami Donki Hótéval történt az elfogadhatatlan. Olyan ez mint egy lehúzás. Úgy hírdetnek meg valamit, hogy a közzétételkor sejtik, hogy nem tudják majd teljesíteni, és a pénzt se akarják visszaadni.
Nálam amikor a második hibás Tool-t kiküldték akkor próbát tettek azzal, hogy csak a felét fizetik vissza. Mondtam, hogy nem mert direk kértem és megígérték, mielőtt küldik megnézik, hogy tényleg működik e normálisan. Mivel nem tették ezt meg és újra kellemetlenséget okoztak kéretem a teljes pénzt. Erre ők azt mondták OK.Úgy néz ki azóta változott a hozzáállásuk.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #52667 üzenetére
[link] Nem tudom mi történhetett a bangooddal, de régen nem ilyenek voltak. Az még elmenne, hogy kekeckednek egy kicsit ha hibás lámpát küldenek vagy más színűt, de hogy a kifizetett pénzt nem akarják visszaadni az elég nagy baj. Saját maguk ellenségei lesznek ezzel a hozzáállással.
-
törölt tag
válasz
WestBam #52487 üzenetére
Jó elképzelés! De ameddig egy olight megoldja a megbízható működést, addig a legtöbb gyártó esetében csak a + hibalehetőséget látom. Ha a lámpám lemerül az úgy is észre fogom venni mert nem fog világítani. És hiába rezeg vagy villog, ha nincs nálam pót akku. Az ilyesmi funkcióknak akkor látom hasznát, ha pl. indulás előtt egyszer meg tudom nézni, hogy hogyan áll az aku mert, mondjuk nem emlékszem rá. Erre meg elég a villogó kapcsoló is vagy a menüből elérhető feszültség elvillogása.
Egyébként bazira tetszik ez a lámpa.
-
törölt tag
válasz
FBLLMAG #52437 üzenetére
A leitz-hungáriánál lehet kapni. Szerintem gyártják. Nekem a kb. 10 évvel ezelőtti verzió volt meg. Az xpg ledes volt ha jól emlékszem és 320 lument tudott, és le volt esve az állam tőle a bazinagy izzós maglite után. Azóta többször is, módosított leddel és driverrel kiadták. A legutóbbiban melegfényű dedomolt xml2 van.
-
törölt tag
Én meg azt gondolom, hogy egy valóban thrower az 100e cd felett kezdődik. A 35e cd-s c8 az nekem pont annyira thrower még, hogy símán lehet használni közelre is, esetleg alacsonyabb fokozaton. Kutyasétáltatásra meg pláne ideális. Az s2 féle lámpák annyira szórják a fényt, hogy szinte felesleges a nagy lumen. Ami közel van (kb. 40m) azt úgy se látom jobban, távolabbra meg úgy se látok vele normálisan. Ha valaki csak egy lámpát vesz vegyes célra akkor inkább olyan 20e cd körülit szoktam ajánlani pl. M1-et. Sokkal sokoldalúbb mint az s2. Ha Olight lámpát akarnék általános használatra, akkor M20SX Javelot lenne (érezhetően kissebb méret mint a C8) a maga 30e cd fényerejével, mert igenis használható közelre is, és ha már tud az eggyetlen lámpám 1000 lument akkor nehogy már ne lássak el vele 100 méterre.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #52283 üzenetére
Kösz! Kipróbálom. Az se lenne gáz ha 4-5-ször ennyi csak jó legyen.
-
törölt tag
válasz
Lacerta #52267 üzenetére
Engem érdekelne, melyik kábel vált be neked ha nem titok.
Más (X1R): Ha veszek egy lámpát ami eléggé olcsó is, akkor teszek nagy ívben a csomagolás minőségére, ha az megóvja a sérüléstől. Most lámpát vásároltok vagy csomagolást? Ha meg drágább lenne a jobb minőségű doboz miatt, akkor azért menne a sírás, hogy de drága. Ne ilyen marhaságok számítsanak már!
Ha azért veszi valaki, hogy kicsi akkuval használja, akkor azért ne a lámpa legyen már a hibás, hogy drága az akku. Ez egyébként nem merült fel vásárlás előtt.
Vivces kritikák voltak jót nevettem.
-
törölt tag
válasz
beholder00 #52146 üzenetére
Ezek a töltők csak AA (14500) ceruzaelem méret vagy AAA (10440) vékonyabb ceruzaelem méretű NiMh akkukat töltik. Az S2+ 18650es akkujához kell töltőt is venned. Lehet hozzá kapni fejpántot egyébként.
-
törölt tag
válasz
MittuDomain_ #51996 üzenetére
A BG-n nem látom hozzá a + töltőt. Te hol látod?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
bbsofficial #51757 üzenetére
Vagy esetleg Convoy M1.
-
törölt tag
válasz
Gargouille #51594 üzenetére
Ezt az eszmecserét akár lehetne folytatnotok privában is. Szerintem itt senki nem kíváncsi erre. Köszi!
-
törölt tag
válasz
Gargouille #51505 üzenetére
Nyári napsütésnél akár 80 fok fölé is mehet a zárt utastér hőmérséklete. De pl. ha külső hőmérséklet csak 20 fok körül van és süt a nap ezerrel, akkor egy óra mulva akár 60 fok is lehet a kocsiban.
-
törölt tag
válasz
Gargouille #51273 üzenetére
Simon nem egy nagy "brand", de lehet több lámpát ad el bárkinél.
-
törölt tag
válasz
HardSanyeee #51258 üzenetére
Lehet kapni, de elég drága.
-
törölt tag
válasz
HardSanyeee #51266 üzenetére
Több esetre emlékszem amikor azért nem vettem lámpát mert nem lehetett melegebb színű leddel venni.
Azért van néhány prémium gyártó akik több lehetőséget is kínálnak. Pl: Zebralight, EagletacEgyébként nem is a magas cri a fontos ( Csak nagyon spec. esetben van valódi gyakorlati haszna) hanem, h ízlés szerint lehessen legalább 2 vagy 3 szín közül választani.
-
törölt tag
válasz
HardSanyeee #51250 üzenetére
Síma alaumínium, fekete. 10 dollárért vettem a GB-n. tavaly. Akkor ugynannyi volt a xpg2-es is. Már bánom, hogy nem vettem többet.
-
törölt tag
válasz
HardSanyeee #51243 üzenetére
A régiek jók voltak és ugyanazok voltak mint a manker a01. De amióta a BG változtatott a led sem a 219B és ez a "következő mód memória" . Nincs ember akit ez ne idegesítene! A driveren van egy kondenzátor amire ha grafit ceruzával húzol egy-két vonalat az megoldja, hogy mindíg alacsony módban induljon 5 másodperc után. A blf-en olvastam erről amikor ilyet akartam venni. Egy próbát megérhet.
Sajna nem jól választottál. Nekem van egy 219b ledes lumintop tool aaa. Annak nagyon szép színe van.https://m.imgur.com/gallery/pmSAI
Az 512-es feliratú nemtudom mi mellett jobbra van az a négyzet alakú szerintem kondenzátor. Azt kell ceruzázni.
-
törölt tag
Töltő:
Klarus k1 $3.99 ezzel a kuponnal a GB-n: "934efa"Akku: GB-n NCR18650B Ez nem annyira akciós de vállalható az ára szerintem. Kuponnal $6.79: Ez "linepayflt" vagy ez "e2bcea"
Mindegyik lámpa jó. Ált. használatra egyetlen lámpának én is az M1-et választám mert sokoldalúbb mint az s2 vagy s3.
-
törölt tag
válasz
ZozzV6 #50808 üzenetére
Nem értem mi értelme egy 1 akkus lámpának amiben 7 led van.
Ha kell a sok lumen akkor tegyenek bele egy xhp70.2 ledet vagy 50est vagy 35öst. Nagy fényrőn úgyse tudja használni sokáig senki. ( túlmelegszik, lemerül) 1000-1500 lumen környékén ahol meg főként használható a D4s meg ez a 7 ledes is, azt meg lehet oldani 1 leddel is, esetleg max 3 kell, de az is sok. Kicsit olyan ez nekem mint a 3 ledes s2+ lámpák. Jól néz ki meg vagány de nem találom meg benne hasznosságot. Több elektronika több forrasztás nagyobb hibalehetőség. Pont itt mutatott valaki egy többledesről fotót, hogy kiégett valamelyik.
-
törölt tag
válasz
1stVikman #50744 üzenetére
Én nyomom az e-cigit is. Itt van két táblázat az ajánlott akkumulátorok vannak benne. Mooch teszteli is az akkukat én bízom a véleményében. Ha lámpába kell izmosabb akku akkor szerintem érdemes ezek közül választani. A felső táblázatban vannak a nagyon izmosak az alsóban az átlag felhasználónak valók.
-
törölt tag
válasz
Gargouille #50604 üzenetére
Lehet a lassú fejlesztésnek is meglehet az oka. Ha készít egy jól eladható lámpát amiből jó sokat legyárt, hogy csökkentse az előállítási költséget, akkor ezeket könnyen bebukná és nem tudná eladni ha fél évente kidobna egy új típust, drivert stb.
-
törölt tag
válasz
HardSanyeee #50569 üzenetére
Szerintem jó ötlet. A C8 xml2 az kb. 35e cd., xpl hi leddel kb. 55e cd. Az m1 xml2 az úgy 21e cd. az m2 az meg 13e cd. körül van. A fénymennyiség kb. azonos valamennyinél. Szerintem, de ezt majd a mérések megállapítják az új m1 30e cd. felett lesz. Az új m2 pedig 20e cd. körül.
Tehát az új m1 konkurenciája lehet a régi (xml2) ledes c8-nak, mert kompaktabb és kb ugynazt fogja tudni, de az újnak nem. Amúgy is már a legtöbben az xplhi c8-at veszik. Az m1 azért már egy zsebrevághatóbb méret. Az új m2 meg a régi m1-nek szintén a fenti ok miatt.
A refiket szabadon tudja cserélgetni bárki. A led szineket is meg lehet választani. Annyi a variáns most már, h nincs aki ne találná meg a neki megfelelőt. Én ezt szeretem benne. Olcsó, jó, könnyen javítható.
Jól nyomja a convoy szerinem. Szimpatikus a politikájuk. De igen dobhatna a T2-be normálisabb drivert, xplhi ledet és jöhetne egy fejámpa is. Ez szerintem idő kérdése.
-
törölt tag
válasz
vakeger #50503 üzenetére
Szerintem nézőpont kérdése. Valóban lehet már kapni fele árban dupla fényerejű nem gagyi lámpát. De sokan egy kulcstaró lámpáért is kiadnak ennyi pénzt. Ha így nézzük akkor az az ami nem éri meg. Az aldi/lidl 2AA-s 3000 forintos lámpák se rosszak, de ha valaki itthonról hasonló helyről akar egy jó kis zseblámpát akkor ez azét nem rossz ajánlat. Nincs több ezer lumen, de használható fényerő melett egész jó kis üzemidővel rendelkezik. Nem mindenki lámpa őrült, egy átlag felhsználónak garázsba, kerbe, áramszünet esetére, heti 3 perc használatra tökéletes, arról nem is szólva, hogy azért mégis csak egy LL, ami csúcsminőség még ha 2012 előtti akkor is.
Én nem vennék, és nem is akarlak benneteket meggyőzni, hogy ez de jó vétel, de simán el tudok képzelni olyan felhsználót akinek igen is megérheti ezt a lámpát ennyi pénzért megvenni.
Meg lehet nézni, hogy milyen lámpákat árulnak 4-6 ezerért a bevásárló központokban. -
törölt tag
válasz
-szabi- #50493 üzenetére
Nincs abban semmi bonyolult. Az elején el kell dönteni, hogy melyik módcsoport kell és, kell e módmemória. Egyetlen egyszer be kell állítani aztán maradhat örökre abban. Esetleg kipróbálni mindkettőt és utána választani. Nem kell azt naponta változtatni. Az astrolux s1-hez a topikgazda a blogjában mellékelt haszn. utasítást, ami erre a lámpára is érvényes.
-
törölt tag
válasz
ZozzV6 #50457 üzenetére
Ez nagyon hasonlít az olight m20sx taktikai gyűrűjéhez. Szép munka! Ez egyébként majd abba horonyba fog belecsúszni ami a test végén van, ahol még a menet előtt keskenyebb 2-3 mm szélesen a test és a tailcap tartja a helyén? Ha elkészül akkor dobj ide egy képet légyszi. Kíváncsi vagyok, hogy mutat.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #50434 üzenetére
Ki gondolta volna, h a refik nem mind egyformák. Az adatlap írja is a 7mm-t.
A képeket nézegetteve lehet, hogy egy 9mm átmérőjű fúróval meg lehetne oldani a gondot. -
törölt tag
válasz
TeeJay #50372 üzenetére
Ha én most vennék akkor ezt rendelném. : https://m.fasttech.com/products/1420/10001980/2204403-authentic-panasonic-ncr-18650b-3-7v-3400mah
És jár hozzá a tartó is.Se a BG se GB nem írja, hogy eredeti, de lehet csak én nem találtam a leírásban. Könnyen lehet, h ugyanazt kapod majd mint amit a BG/GB árul. Legyen így, és akkor viszont jó vásárt sikerült összehoznod.
Bocs a link miatt. Mobilról csak így sikerült.
-
törölt tag
válasz
nemethbalazs #50354 üzenetére
Én a Bangoodról Gearbestről és Fasttechről rendeltem amik vannak. Az FT szokott hozzá adni ajándékba ilyen átlátszó műanyag tartót ami nagyon hasznos szerintem. Ezeken az oldalakon ha oda van írva, authentic vagy original, akkor eredetit is küldenek.
-
törölt tag
Mindenk azt vesz amit akar. Viszont azt gondolom ajánlani csak az eredetit szerencsés. Nem az a gondom, hogy tönkremegy meg, hogy tönkreteszi az eszközt. Én parázok, hogy felrobban. Nem is szokott érdekelni a számomra nem megbízhatónak a kapacitás tesztje, mert nem azt tartom fontosnak, hanem a biztonságot. Mondjuk sokan rohangálnak a 8000es xxfire akukkal is, a fentiek gondolom valamivel megbízhatóbbak.
Nincs szükségem sok ilyen akkura. Van itthon kb.10 db. Az eredetik sem kerünek ahhoz képest sokba, hogy akár több évig is lehet használni. Ha valaki sok akkut használ azt megértem, hogy odafigyel az anyagi részére is. -
törölt tag
válasz
beginnerguy #50205 üzenetére
Így tökéletesen érthető minden. Én mint lámparajongó még wc-re is 2 zseblámpával megyek, mert mi van ha áramszünet van és mi van ha bedöglik az egyik.
Igazából ha nem lenne több tucat lámpám akkor se szenvednék semmilyen lényeges hátrányt, de hát ez is egy hobbiféle. -
törölt tag
válasz
FBLLMAG #50198 üzenetére
Persze érdemes ilyen esetben nem filléreskedni. A normális lámpát meg is kell venni. De a tartalékról van szó! Én vinnék egy Lumintop tool AA 2.0 -át az 28 lumennel 11- 12 órát is kibír, elég apró is. Ha bedöglik a fejlámpa ezzel is el lehet közlekedni meg táborozni. Nem vagyunk egyformák, nekem ez is elég lenne.
-
törölt tag
válasz
FBLLMAG #50190 üzenetére
Hát igen. De azért ezek elég sokba kerülnek. Én inkább arra gondoltam, hogy egy max 15 dolláros AA cerkaelemmel működő sima zseblámpa is megteszi tartaléknak (+ 1-2 elem). Ilyen elemet bárhol vehet ha lemerül és lakott részre téved. A topikgazda a blogjában meg írt a napelemes töltőkröl. Azon is érdemes lehet elgondolkodni.
-
törölt tag
válasz
beginnerguy #50177 üzenetére
Azért a biztonság kedvéért ne csak 1 lámpát vigyél. Ha bedöglik és még 10 napig odakint vagy akkor bánni fogod, hogy legalább egy AA lámpát nem vittél tartalékba. És hiába a 10 év garancia az ott nem fog segíteni rajtad. Ami elromolhat az el is romolik.
-
törölt tag
Elve pl. A bangoodról vagy a gearbestről vagy a fasttechről rendelném. Ha megérkezik és valami probléma van vele, akkor ezeknél az áruházaknál lehet reklamálni. Általában megoldják megnyugtatóan. Legalábbis nekem amikor ilyen esetem volt küldtek másikat vagy a pénzt viszzaadták. Ha nem akarják megoldani akkor a paypal megoldja. A nitecore amit rendeltem azon volt eredetiséget ellenőrző kód. Le tudod csekkolni h eredeti e a termék. Később ha probléma van vele akkor a számlával a gyártót kell keresni. Nekem a Lumintop lámpával volt problémám, megkerestem a gyártót és küldtek cserealkarészt. Körülményesebb mint a beugrani a boltba de megoldható.
-
törölt tag
Az oldalt nem ismerem, nekem nem tűnik megbízhatónak. Én nem vásárolnék magyarországi eladótól. Az is kínából rendeli. A nitecore-ra akkor is van 5év garanci ha kínából rendeled. Onnan 55-60 dollár körül meg lehet venni kuponnal. A h3-at meg 30 dollár körül. Csak ugy ki kell várni azt az 1 hónapot míg megérkezik.
-
törölt tag
Imalent hr20 fokozatmentesen állítható és 18ezer körül kapható 1 év garanciával, de az imalent lámpák megbízhatóságára többen is panaszkodnak. Ha tényleg jó fejlámpa kell akkor érdemes megnézned a nitecore hc65 fejlámpát, ez 25 ezer, de öt év a garancia. A nitecore viszont nem állítható fokozatmentesen. Ha 20 ezer fölé nem akarsz menni akkor skilhunt h3 18 ezer, nem fokozatmentes a fényerőállítás, de ez egy jól bevált megbízhstó típus.
-
törölt tag
válasz
Zola007 #49880 üzenetére
A zanflare f2 (ZXSALE06)
Ezzel a kóddal elvileg 6.99 dollár a rosegal.com- on. De a gearbesten is van ott 9.19. Ez nem annyira toll szerű, de szűken világít.
A legszükebben világító nem zoomos AA lámpa amit ismerek az jetbeam SF-AA01, de az nem 3 dollár. Ha nem baj, h gyenge minőségű akkor az sk68 az megfelelhet, de vegyél kettőt hátha valamelyik nem müködik vagy ha bekrepál egy idő után akkor lesz tartalék. -
törölt tag
válasz
Gargouille #49828 üzenetére
"Jade identification tool" hehe
A gearbesten még szemléltető kép is van hozzá.
-
törölt tag
válasz
ZolkoW #49813 üzenetére
Szerintem is túl van lihegeve ez a vakítástéma. Régen még a dinamós lámpákkal is bőben el lehetett közlekedni. A legtöbben (90%) nem sport célra használjuk a bicajt ezért nincs szüksége az embernek több 10 métereket belátni, úgyhogy bőven elég az az s2+. Lefelé kell fordítani oszt nem vakít az senkit, és nem kell sírni, h jaj nem látok be száz métert meg jön a kátyú, mert nincs rá szükség. 20-30 kilóméteres sebesség az nem olyan gyors, h ne lehessen észrevenni valamit. Ha meg korom sötét van feljebb lehet tekerni vagy lehet vinni távolsági lámpát is. Aki meg sport céllal teker nagy távokat sötétben vagy hatvannal száguldozik az nyilván vesz olyat smi kiszolgálja az igényeit. Nem a tükrös lámpa vakít hanem a marha aki nem állítja be normálisan!! És ez minden lámpára igaz!! A szipiszupi bicajlámpák is ugynúgy tudnak vakítani ha rosszul vannak feltéve!!
-
törölt tag
válasz
Kozy10 #49792 üzenetére
A bangoodon 2.89 az op refi, 2.59 az üveg. A simonnál meg több mint 10 dollár. De ha az alirol rendelsz és rádobsz még 4 dollárt akkor egy c8 hostot kapsz érte és ha írsz a simonnak lehet elküldi op refivel és lesz pót kapcsoló meg test is. A gearbesten meg 14 valamennyiért meg már komplett c8 van, de az nem op refis.
Most nézem a bangoodon van üveg 1.29 ért is.
-
törölt tag
válasz
HardSanyeee #49776 üzenetére
Én nemrég rendeltem a bangoodról powerbankot. A követési szám LX..........NL. A magyar posta követési oldalán láthatóak ugyanazok a bejegyzések mint a track17 oldalon!
-
törölt tag
válasz
Gargouille #49482 üzenetére
https://m.youtube.com/watch?v=pl4p5CtCq6E
Ezeket 1:46-nál bedobják a tűzbe.
S2 jó példa arra, hogy nem kell sokat költeni ahhoz, igazán jó lámpát vegyen valaki.
-
törölt tag
válasz
FBLLMAG #49456 üzenetére
1etértek! Pont az Olight, ZL, fenix, eagtac de pl. Armytech az ütésállóságával kínál olyan lámpákat kb. háromszoros áron ami bőven megéri, mert a harmadannyi árúaknál jóval megbízhatób minden részletre ofafigyelnek jobb a hatásfok stb. Egy szó mint száz a fentiek megérik a felárat. De nem mindenkinek. Ez tárca és felhasználási szokások kérdése.
-
törölt tag
válasz
FBLLMAG #49449 üzenetére
Relatív olcsó lámpákban amik azért nem annyira gagyik fillérekért lehet kapcsolót cserélni. Én is inkább azt vallom, hogy többet fizetek a jó megbízható minőségért, de amikor valami ami nem sokkal jobb mint egy másik de 10szer annyiba kerül az már... Ez a Mcarmy 3 az egyben egy marhaság. Azon kívül, hogy mutogatja az ember a haveroknak nincs gyakorlati haszna. Tárolásra tűzgyújtásra sokkal értelmesebb és olcsóbb dolgok is léteznek. Akinek ez a hobbija és szerelmese a lámpáknak azt megértem , h akarja. De az hülyeség, hogy ez milyen jó meg sokoldalú es fú de hasznos.
-
törölt tag
válasz
HardSanyeee #48845 üzenetére
Igen. Azt lehet mondani, h semleges fehér. Az az igazi fehér fehér. Van 3D lámpám is az pedig enyhén sárgás, de azért még fehér. A 3D az 5000k a 3A pedig 5500 ami nem nagy különbség de az utóbbit jóval hidegebbnek látom. Ez tényleg szubjektív. De értem a kérdező problémáját. Nehéz dönteni úgy, hogy nincs a kezében mindhárom. Volt, nem tudtam dönteni ezért megvettem kettőt is egy lámpából.
-
törölt tag
válasz
Szakbarbár #48836 üzenetére
Jó az s2+! Esetleg convoy m1, ami méretre egy kicsit nagyobb de távolabb lehet vele látni és jobban bírja a melegedést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó KTM női bicaj!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest