Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peestike
senior tag
Tegnap este kifizettem alin egy nitecore nu31-et, többek között köszönhetően FBLLMAG kolléga írásainak.
Természetesen olvastam teszteket is, aztán valami kicsi, könnyű cucc többször is jó lett volna korábban, pl. mosógépet szerelni. Valahogy sose volt kedvem a skilhunt h03-at a fejemre húzni, inkább az asszony kézbe kapott valamit -
-
peestike
senior tag
Telefonon először csak az avatarokat láttam. Első gondolat: Jézus, ki az a skizo, aki ennyire beszélget magával?
-
peestike
senior tag
Én 2020 óta egy nitecore tiki-t használok, igaz nem kulcstartón, hanem övtáskában. Kicsi és könnyű, még mindig szeretem.
-
peestike
senior tag
válasz
Digitalpimp #79719 üzenetére
FBLLMAG kollégának igaza van azzal a 70 méterrel. gugli távolságméréssel olyan 80 méterig egész jó, de 100 méterre is mutat valamit. Fullos akkuval mentünk ki a gyerkőccel, fényszennyezés azért volt.
Egy astrolux ec03 jött még, bár ez egy frissen töltött 18650-el csak.
Convoy cri azért szerintem kijött, hogy jobb. Turbón ment mind a kettő, elég széles a convoy is, de az astrolux szélesebb. Meg 3 leddel le is nyomta. Távolságban nem nagyon, de terítésben eléggé. -
peestike
senior tag
válasz
Digitalpimp #79714 üzenetére
tegnap nem akadt rá idő, hogy kinti környezetben kipróbáljam, csak a lakásban szórakoztam. remélem ma azért sikerül, miután lement a nap, kíváncsi vagyok én is.
H-Zol: direkt a magas cri miatt választottam ezt, meg jókat is olvastam erről a ledről. valójában nem csalódtam. sst-40 van a kis sofirn sc13-ban, a kettő egymás mellett nagyon más.
a színek nagyon jók ezzel az 5700k, 95 cri-vel.
természetesen átlag júzer vagyok, semmi kiemelkedő használat, de elsőre tetszik. majd kiderül, hogy kint milyen. -
peestike
senior tag
Ma megjött az új játék.
Aliról jött, több mindent rendeltem, elég jól sikerült a kuponozás.
-
peestike
senior tag
érdeklődnék, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy a két lámpa közül melyik lenne jobb választás?
1. Convoy M21H
ezt az xhp70.3 hi r70 vs r9050 leddel lenne, vagy
2. Wurkkos TS26S
ebben nichia 519a led van.
másik kérdésem lenne, azoktól, akik már rendeltek a wurkkos honlapról, hogy ez a banda hogyan szállít itthon? (magyar posta, express one, packeta....)
Mi a magyar szállító partnere, ha van ilyen?
köszönöm szépen!ja, csak azért, hogy egy kis on is legyen
-
peestike
senior tag
válasz
WestBam #78422 üzenetére
pár hete én voltam az ügyeletes a munkahelyen. éjfél után, olyan 00:30 körül kellett szétnéznem egy légó pincében, hogy esetleg a gyökeret, vagy gyökereket nem zárjuk e be, mielőtt rátolom a lakatot, akik egy másikat korábban levágtak, mert fontos volt nagyon bent szétnézni, betörni. astrolux ec01 és ec03 volt nálam. nem friss darabok, de szerintem még mindkettő hibátlan, nem okoztak csalódást. fényszennyezés 0 volt a pincében, brutális még mindkét lámpa ilyen helyzetben.
patkányok és denevérek sem tudtak megbújni. -
peestike
senior tag
még 2021-ben vettem lámpát, szerintem elég jól húztam.
most kellett egy, aminek van mágnes a talpában, kicsi, 16350, 14500, vagy 18350-es akkuval megy, van holdfény mód, és ne legyen drága. végül is aliról lett egy sofirn sc13
tetszik a fogása, de a töltőnyílás gumijának füle kicsit zavaró volt, azt levágtam, így tökéletes.
kis lámpák közül a sofirn-nek ez a legújabbja, 18350-es akkuval megy.
folyamatos 1 másodperces nyomásra adja a holdfény módot, kattintásokra ki/be 10/150/500 lumen + turbo, elvileg 1300 lumen, meg van strobe mód is. kapcsolóban visszajelző led van, így lehet az akkut is tudni kb, hogy van feltöltve.
lassan 2 hónapja van meg, napi szinten van használva, igaz, csak lakásban, szabadban csak kipróbálva volt, de teljesen jó kis edc lámpának is, ha esetleg annak kell valakinek kis méretű lámpa. nekem egy nitecore tiki gitd van az övtáskában, ha több hely lenne, lehet lecserélném a sofirnra.
a mágnese lehetne erősebb, de nyilván a lámpa súlyát megtartja, nem esik le, de szerintem határeset.
Fresnel lencséje van, utána kellett néznem, hogy mi is ez.
ha nincs rajta a klip, akkor sem gurul el a fej kialakítása miatt. 21.88 usd volt kuponozva, kíváncsi voltam, hogy mit tud mutatni 2023 év végén a sofirn új lámpa vonalon. meg vagyok vele elégedve, szerintem jól össze van rakva. -
peestike
senior tag
ez a tartós vs nem tartós elméletet nem is értem. mindenki azt vesz, amit akar, nem más pénzét költi, ha drága lámpát vesz a kategóriájában.
meg előre honnét lehet tudni valamiről, hogy tartós lesz?
lumintop lámpán kettő van, volt. egyik szépen működött, aztán egyik napról a másikra bekapcsol, módok mennek, de kikapcsolás után nem lehet bekapcsolni, csak ha szakad az áramkör. utána megint be lehet kapcsolni. aztán nem a leggagyibb márka papíron.
a 2017-18-as convoyok, zanflare-ek, blf a6 a legrégebbiek, mind hibátlan. -
peestike
senior tag
Lehet, hogy vennék egy fejlámpát.
Egy ilyenem van, skilhunt h03. Az utóbbi időben nem igazán vagyok képben ezen a vonalon (sem). Esetleg bestbuy van, ami tudja überelni, vagy amíg működik, addig használjam a skilhunt-ot? (ma mosógépet kellett szerelnem, innen jött a flash, hogy hátha van jobb, könnyebb...) lehet jobban tetszene egy kör alakú fejpánt, a plusz kereszt pánt annyira nem is kellene nekem. Köszönöm szépen! -
peestike
senior tag
köszönöm a segítséget mindenkinek!
még azt szeretném megkérdezni, hogy a wurkkos hogyan szállít, milyen postával?
magyar postát próbálom minden lehetséges módon elkerülni. -
peestike
senior tag
ennek a töltőnek van valami alternatívája tudásban?
a kapacitás tesztet meg ni-mh regenerálást többször használtam, belső ellenállást csak néhányszor mértem vele. -
peestike
senior tag
Sikerült egy 14450et fordítva beletenni egy opus btc100-ba. Lett olyan amperszag....
Soha nem jártam még így, holnap nyugodtabban ránézek majd.
Kár érte, kiváló ügynök volt. Annyira, hogy nincs is másik töltőm, ami ilyen okos lenne... Liitokala li200 mellé jó volt. (Mondjuk úgy emlékeztem, hogy bírnia kellett volna a fordított akkut) -
peestike
senior tag
Urak! Munkatársamnak kellene li akku töltő, 26650, 21700, 18650, 14500 akkukhoz. Ezt a vonalat nagyon nem követem, mik lennének ajánlottak most? 2-4 slot kellene, az se lenne hátrányos, ha esetleg túlmerített akkut fel tudna támasztani. Ali-banggood elsősorban. Köszönöm!
-
peestike
senior tag
Este játszottam a lámpákkal. Az ec03 bőven veri az ec01-et.
Viszont azért a blf q8 mindent lealáz.
Amennyiben most lett volna mind a 2 lámpa a kezemben először, akkor az ec03 lenne nekem a nyertes, mert nem sokkal nagyobb, nehezebb, viszont látványosan jobb. Tuti azt venném a kettő közül, viszont nem kezdek gondolkodni az ec01 eladásán. -
peestike
senior tag
Kezdek kísértésbe esni...
Mit gondoltok, astrolux ec01 mellé kellhet egy astrolux ec03 még?
Vagy teljesen felesleges már? Köszönöm szépen! -
peestike
senior tag
Glow In The Dark
jópofa, ahogy világít a test.
plusz a matt tokon talán kevésbé fog meglátszani a karc. -
peestike
senior tag
Ma megérkezett a nitecore gitd. Rendben működik, csomagolás hátoldalán a haszálati utasítás, nem kell külön keresni. Nagyon tetszetős kis lámpa, kulcstartón, nekem övtáskába remek. Nem volt valami olcsó (ok, relatív kinek mi a drága), 24.45 aliról, pont 30 nap alatt jött meg.
-
peestike
senior tag
válasz
MittuDomain_ #63975 üzenetére
Ok! Köszönöm! FT03 van, akkor így nem ugrom bele...
-
peestike
senior tag
Villámkérdés: amutorch x10 cakkumpakk 26.03ért jó?
BG, sst40/xhp50 leddel pár darab -
peestike
senior tag
-
peestike
senior tag
válasz
WestBam #63660 üzenetére
Vagy:
– Elmagyarázom neked mi a logika. Van akváriumod?
– Van.
– Ebből logikusan következik, hogy szereted a halakat, ebből pedig, hogy szereted az állatokat is. Így van?
– Így.
– Ebből pedig logikusan az következik, hogy szereted a természetet, a jó életet, tehát a nőket is. Igaz?
– Igaz.
– Na látod, ez a logika!
Másnap a felvilágosult rendőr odalép egy kollégájához.
– Figyelj csak, Sanyi, van neked akváriumod?
– Nincs.
– Na látod, akkor te buzi vagy!Flex-akvárium... A vége ugyanaz.
-
peestike
senior tag
Feltöltött akkunál 4.16 voltot mértem, még jó, hogy nem kukáztam
Ebből a méretből 4 darab ilyen van, bár lámpa már csak egy. -
peestike
senior tag
köszönöm a segítséget ismét!
Olyan 8-10 másodperc párhuzamosan egy 18650-el, liitokala el is kezdte tölteni.
Remélem feltámad, az opussal majd tesztelem később. -
peestike
senior tag
Urak! Köszönöm szépen a tippeket! autó akku töltő nincs kéznél, legbutább töltőm meg a liitokala...
-
peestike
senior tag
sofirn 10-ben a pkcell 14500 lemerült. vagyis ezt gondoltam, mert már 0 fényt adott. bedobtam az opus bt-c100-ba, ami kb 2 perc után kiírta, hogy full. még próbáltam egy nitcore-t, az a kijelzőn csak ennyit írt: EE, liitokala fel sem ismerte, műszerrel 1,78 voltot mértem. frissítés/regenerálásra visszatettem az opusba, hátha.
jól gondolom, hogy nem sok esélye van az akkunak a jövőre nézve? -
peestike
senior tag
Végre nagy nehezen megérkezett a kék színű astrolux ft03. Működik szépen, első próbára tetszik. A posta nem tudom, hogy kezelte, de a zacskót kibontva a vastag karton totál szét volt ázva. Nagyon büdös volt, jó, hogy volt benne védőanyag. Lámpa túlélte az utat legalább.
26650-nel azért érezni a súlyát is. -
peestike
senior tag
Urak! Tippeket kérnék szépen.
Láma ismerősnek kellene töltő, 2 csatorna elég, 18650, 21700, 26650 akkukhoz. Korábban már kaptam tippet én is, xtar vp2-re, de az a kapcsoló miatt nem tetszik, mert mi van ha rossz állásban marad... Nem hátrány, ha esetleg van rajta csillivilli kijelző szerintem.
Köszönöm szépen előre is a segítséget! -
peestike
senior tag
"szerencsére" nekem úton van egy kék ft03, meg laptop csere is tervben van, így én ellent tudok most állni... Pedig nekem még a névnapom van szöveg is stimmelne.
-
peestike
senior tag
Ma vettem bg-on egy kék astrolux ft03-at, XHP50.2-es változatban. Érdeklődnék, hogy mivel érdemes ezt hajtani? 18650, 21700 van itthon, de nyilván beszerzem a 26650-et is, ha az kell.
Köszönöm! -
peestike
senior tag
Egy gyors csoportos armytek vétel?
Vince? -
peestike
senior tag
Múlt héten ügyeletes voltam, szombaton 0:15-kor kellett bemennem a munkahelyre káreseményt intézni. Az astrolux ec01-et vittem, fényképezni is kellett, éjszaka, szabadban,nem igazán sok fény mellett. nagyon jól szerepelt. Kolléga is megállapította, hogy milyen jó kézreálló, de erős. Nekem is nagyon tetszett, képek is jók lettek.
Legközelebb megszívok egy ilyet, akkor viszem mellé a Q8-at is.
Szerintem megéri azt a 23 körüli dollárt. -
peestike
senior tag
válasz
WestBam #58818 üzenetére
Azért a kínai pengéket nem szabad leírni.
MittuDomain_ kolléga is tudna mesélni bizonyos kizer márka múlt évi beszerzéséről.
Az sem volt gyenge... Legutóbb mora beszerzés volt, szénacél is, már szép a színe, besza-behu, hogy milyen élt sikerült húzni rá porcelánnal, bőrrel. -
peestike
senior tag
Mit gondoltok: az astrolux mf01 mini, a 6500K-s, most eu priority post-al lenne 46.42 usd.
Eldöntendő kérdés lenne csak: megéri, vagy nem?
Köszönöm a segítséget! -
peestike
senior tag
Nekem van egy. 21700-al megy, le még nem merült, annyit nem hajtottam.
Méretre nekem pont megfelel, súlya is jó. Postával 25.05 usd volt. Minőség, kidolgozás szerintem teljesen jó. Azokkal a lámpákkal tudom csak összehasonlítani, ami nekem van, árát nézve tényleg jó. Egy tok, vagy egy klip azért elférne még hozzá.Más: vince armytek-es topicja miért lett törölve? Szúrta valaki(k) szemét netán?
-
peestike
senior tag
Érdeklődnék!
Ha választani kellene, melyik lenne érdemesebb?
Nextool xph50.2 vagy egy astrolux ft03 xhp50.2
Köszönöm szépen! -
peestike
senior tag
Ma megjött az astrolux ec01! 21700-al próbáltam ki, működik szépen. Az andúril lelkivilágába nem mélyültem el, alap beállítás most elég.
-
peestike
senior tag
Legyetek kedvesek ajánlani töltőt!
Két csatorna elég, megbízható, kényelmesen belemegy a 21700.
Megjött a kettő darab 21700 golisi, de szűkös eléggé a liitokala lii-202 hozzájuk.
Köszönöm szépen! -
peestike
senior tag
Preorderben fizettem be egy astrolux ec01-re, hogy ma postázzák. Alin vettem 2 db 21700-at, már elindultak a hollandoktól. Reggel ír a banggood hogy out of stock a lámpa. Nyomtam, hogy várok még pár napot. Most nézem, hogy rendelhető 4 business days postázással... Természetesen remélem csuklik miattam néhány anyuka.
Bosszantó, hogy lesz kettő 21700as akksim, de nem tudom még ki sem próbálni... Ráadásul kb 2 hónapig tökölődtem, hogy milyen lámpát vegyek első nem 18650-nek. -
peestike
senior tag
kaptam ma reklámokat.
előrendelhető már az Astrolux EC01
meg talán ez a nextool is érdekes lehet, de ezt majd megerősítitek/cáfoljátok.
a módelosztás lehetne másmilyen is szerintem. -
peestike
senior tag
ha valakinek eddig kimaradt volna: most banggood-on akciós, 29.99 usd az Astrolux FT03 SST40-W.
nem emlékszem ilyen árra eddig. -
peestike
senior tag
Amutorch x9-ről milyen vélemények vannak? 38.72 usd lenne bg-on, de nem igazán találtam anyagot róla. Valakinek lenne esetleg infó? Köszönöm!
-
peestike
senior tag
Nézegetem a 21700-26650-es lámpákat egy ideje, de a reakciókból úgy látom 26650 terén, hogy olcsóbb kategóriában azért vannak problémák (Sofirn sp33, convoy m3). Valójában a fireflies e01 sem győzött meg elsőre (kíváncsi leszek Zozz véleményére majd). Jól kezdem érezni, hogy "normális" minőségű ilyen lámpa emisar D4S környékén kezdődik most? (flood lámpára gondolok) Erről még nem olvastam rosszat, vagy eddig nem futottam bele negatív hangvételű írásba.
-
peestike
senior tag
A blf-en van egy kis szösszenet a fireflies e01-ről. Annyira nem meggyőző nekem, de legyen szíves egy hozzáértő is megerősíteni/cáfolni.
-
peestike
senior tag
válasz
Donki Hóte #54456 üzenetére
Méretben ez hatalmas, olyan c8 körül gondolkodom méretben, vagy kisebb.
MittuDomain_: tényleg nem akarok többet költeni rá, inkább az ilyen még nincs eset van most.
Annyira nem sürgős, az új fireflies e01-et megvárom milyen lesz, az elsőre tetszik. -
peestike
senior tag
Urak! Tippeket, segítséget kérnék! Nagyon-nagyon érlelődik egy új lámpa beszerzése. Kipróbálnék egy 21700, vagy 26650-es, elsősorban flood lámpát. Árban kizárólag áfa határ alatt, 41-42 usd a keret (papírkutya vagyok, nem kockáztatok...
) van ebben a kategóriában valami? Tudnátok segíteni? Akksi beszerzésre/típusra is szeretnék majd tippet, csak először legyen kiválasztva a lámpa.
Köszönöm! -
peestike
senior tag
válasz
baltasar #53861 üzenetére
LX581745632NL
LX471042424NL
LX358329986NL
A magyar posta meghazudtolja magát. Rendes, ajánlott küldeményként jöttek. Sajátok, ha megnézed, akkor látod, hogy mi volt a mozgás. Azt mondanám, hogy talán az L kezdetű holland postás ajánlott levelek picit gyorsabbak, mint at R kezdetűek. Viszont beírhatnád a ragszámodat, semmi személyes nincs benne. Még annyi, hogy a magyar posta csak hollandiától tudja követni. -
peestike
senior tag
válasz
Donki Hóte #52283 üzenetére
kiegészíteném még első sorban ugreen-nel, de jók az usams, hoco, orico, rock kábelek is.
alin érdemes a coin-okat kuponra váltani, 1 usd környékén így lehet jó kábeleket lőni. -
peestike
senior tag
Múlt héten megjött a blf a6-hoz a 18350-es cső, ma meglettek az akksik is hozzá. Aliról 2 db vapcell jött, 77-78%-ot mutatott a töltő, mikor betettem az akksikat. Beüzemelve nagyon tetszik, jó kis zsebrakéta. 😃
Bár nem tudom, hogy mennyit fog bírni. (5 éves gyermek be is szólt, hogy apa megint vettél egy lámpát. Elfelejtetted, hogy anya azt mondta, hogy nem vehetünk?)
-
peestike
senior tag
válasz
jmuranyi #50733 üzenetére
Úgy tudom a kínai posta nem hoz akksit, meg úgy egyáltalán nem mindegyik posta hoz akksit. Vagy amiben akksi van, a tűzveszély miatt. Az ajánlott holland posta azért követhető végig. Jártam már úgy ettől függetlenül, hogy registered-nek kértem, aztán UD kezdetű csomag lett.
-
peestike
senior tag
Csak a márkanév miatt: nitecore
Még nem láttam eddig, de nem gyenge az ára. -
peestike
senior tag
Néha-néha ránézek a 14500as lámpákra, a lumintop edc05 utódját hátha megtalálom.
Most beleakadtam a banggood-on ebbe: wuben e05.
Esetleg valakinek véleménye a lámpáról, márkárók, minőségről?
Az MWE05 kóddal 22.99 usd egyébként, ezért lennék kíváncsi, hogy megérné e. Köszönöm szépen! -
peestike
senior tag
Banggood kupon, all flashlight: 10ALLF
1 usd felett 22% kedvezmény. Érvényes 2018.10.31-2020.10.01-ig. (a 2. Dátumot nem írtam el)
-
peestike
senior tag
-
peestike
senior tag
válasz
ZozzV6 #49433 üzenetére
Rajtam majd 10 évig volt egyenruha, egy embert nem ismerek, aki taktikai elemlámpát vett volna. Szóval valószínűleg többen vannak, akiknek nem kell a villogás. Szolgálatban mindenhol adják azt a lámpát, ami kell. Legalábbis itthon, de gondolom külföldön is. Arra meg kíváncsi lennék, hogy hány magánhadsereg rendel be lámpát gerbest-banggood-fasttech-stb vonalról.
Én is hányszor beszoptam a sofirn c8f-stroboszkópját totálba... Szóval ne villogjon nekem, mert nem kell. -
peestike
senior tag
még egy lumintop.
edc05, kb 2 hete volt elővéve. most játszottunk vele, bekapcsolt ok minden. kikapcsolás, majd be újra, semmi...
akksi csere, bekapcsol, ki, újra be, semmi. még egy akksi csere, ugyanaz. szóval, ha nem szakítom meg az áramkört, akkor nem kapcsol be újra. letekerem, feltekerem a végét, akkor jó. kikapcsolás után viszont nem kapcsol be.... gearbest, gari nuku... gyerek nem tudja még le-fel tekergetni a végét, hogy menjen. kuka kb? valakinek ötlet? köszönöm! -
peestike
senior tag
mindenkinek köszönöm a tippeket!
lumintop-ban nem is gondolkodtam, de utána nézek.
klarus kuponnal beleférhet esetleg még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest