Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Köszi!
Meg, hogy emlékszel is rám
Mostanában nem vásárolom, hanem használom a lámpákat
Ha összeszámolom, most van itthon 6db lámpa + 1db kulcstartós.
Szóval, nem "gyűjtögetek", és így van 7db, bár mindnek van helye, gazdája, és mennek naponta.
14500/AA-s, AAA-s, 18650-es, 26650-es, USB-C-s, úgyhogy, thrower, flooder, kicsi-nagy...
Fú, így leírva sok is
* de van a fiókban 18350 és 21700 akkum is, azokhoz vegyek lámpát? Hmmm -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Aki kicsit jobban otthon van a tölthető AA/AAA akkuk világában, attól kérdeznék.
Hogyan viszonyul a jelenlegi szürke IKEA akku a Lidl-ös Tronic akkukhoz?
Vannak régebbi fehér IKEA akksijaim (állítólag ugye Eneloop), amiket nagyon szeretek, mert ha feltöltve leteszem, akkor jó eséllyel bármikor eloszedem, hadra tudom fogni.
Ez nem mondható el a Lidl akksijaimrol - bár, tkp nekem még az első generációkból volt itthon jópár darab, és ki is dobtam mindet, igaz jó sok évet használtam ezeket. Töltést nem vették, ha igen, nem győztem kivárni, hogy feltöltsenek és nem sokat bírtak.
Nem tudom, amiatt, hogy baromi régiek voltak, vagy már halál sz.rok és elhasználtak.
Postát nem nézve 450 Ft egy IKEA AAA 750mAh-s akku, egy Lidl AAA 1000mAh pedig 375 Ft.
Köszönöm, aki segít!
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Sofirn SP10 V3 és SP10 Pro között mi a különbség? Mit változtattak a Pro-ban?
Vacillálok, mert V3 lenne zöldben (ami tetszik), de Pro-bol meg van pici pénzért sofirn oldalán kék (és fekete, 15$ akksival).
Az 5000K sok egy kicsit, de meggondolandó (90CRI miatt).
SC21-ből meg nem találok zöldet, de beamax-nál coinnal ~18$ körül jönne ki feketében, és a kedves 2700K-ban, szintén 90CRI(akksival)
Micsoda gondok... -
zolikaDB
veterán
Köszi a válaszokat srácok!
Igen, valahogy úgy értettem, hogy nem épp az FT03-at váltanám ki, csak mellé, kisebb méretben mi lenne az, amit érdemes zsebre vágni, mert az Astrolux-ot nem lehet.
Amúgy én csuklopantot használok a lampakon, valahogy a zsebklipsz mindnek a dobozában van...
Lányom is leszedte a Wurkkos TS10-rol...Vlah: ezek milyen lámpák fényei? A balos, melegebb fényű, nagyon-nagyon tetszetős!
(#77037) FBLLMAG: XPL-HI NW milyen lampadban van?
-
zolikaDB
veterán
Így van, mindenben egyetértünk
Node, jól mondod, szarvast lesni mi is inkább az Astrolux FT03-al szoktunk, SST40, olyan 5000K körül.És itt jönne a második kerdesem: baromira szeretem ezt lámpát, viszont látom, mostanában van fejlődés a throwerek piacán, egyre kisebbek, és új LED-ek is jelentek meg.
Ez még nem a kérdés volt
Pici méretben van-e valakinek tapasztalata thrower-rel?
Sofirn, Wurkkos háza táján láttam pl:
- Sofirn IF19 mini
- Wurkkos TS12 mini
- Wurkkos TS11 mini
Szóval, ezek "tudják-e" azt mint egy FT03? Tudom, kicsi az akku, de ez nem lényeg, mert nem szoktuk az Astrolux-öt órákon át használni, a szarvasok gyorsak
Az FT03 baromi nehéz, és ugye a gyereknek is legyen a kezébe valami, ami odaillik -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Sofirn SC21 4000K vagy 2700K lámpával?
Érdekelne az akksi üzemidő, fény jellege, illetve a fentiek hány lumen körül tudhatnak?
Wurkkos TS10 4000K van kislányomnak, nekem is kellene valami apró lámpa a zsebembe
Fejlámpából van egy HS05 2700K-val, de azt olvasgatni használom, meg kisebb, pár perces szerelgetésekre (bár arra van "rendes" nagy fejlámpa is), de legtöbbet low fokozaton megy és úgy a 14500-al sokáig húzza.
(ez LH351D 90CRI)
Vagy van-e más ötletetek erre a kis méretre? Sajnos a hideg fényű lámpák kiesnek... (nem szeretem)Ha ezt kibeszéltük, lesz egy thrower-es témám is
(rég jártam erre, diskurálhatnékom van)
-
zolikaDB
veterán
válasz
Cyborg #74544 üzenetére
Egy érdekesség: magyar Prius 2 plugin.
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Kellene valami lámpácska, amit powerbankba dugok. De a Xiaomi és társai nem jók, mert flexibilis a szára és pár hónap után kuka.
Mit ajánlotok ilyen max 10$-ig?
(nagyon spéci a dolog, de így pedikűrözöm a lányom - oda viszem, ahova akarom, fényerő maxon pont jó, utána kiveszem a pb-ból, elpakolom, és nem folglal helyet se az asztalon, se sehol...) -
zolikaDB
veterán
válasz
z123456z #74409 üzenetére
Valahogy így
(bár én is inkább végighallgattam)
Tényleg hosszú, vannak benne pontatlanságok, vagy csak én értelmezem máskép/ismerem másképp az adott fogalmat, meg kicsit ők az erődjárás szempontjából is nézik a dolgot. (fontos egy jól terítő fejlámpa - pipa, hiszen nálam is ez a fő lampicsek, mindjárt 2 féle, 2 színhőmérséklettel, és poénos, de indokolt mindkettő megléte)
Több dologban egyetértek velük (pl. elemek használatának ésszerűsége - vicces, de pl egy kompakt fotógépet annak idején elvitt két AA elem, ma ennek nyoma sincs, miért?), tanultam új dolgot (vörös fényről), és abban is egyetértünk, hogy a LEP messzire lő, ámbár szerintem értelmetlen(ül drága), és hogy a Sofirn IF22 egy baromi jó lámpa gombokért. -
zolikaDB
veterán
válasz
alexandrosz #73777 üzenetére
Sofirn HS40.
-
zolikaDB
veterán
válasz
z123456z #73635 üzenetére
Attól még lehet 90+ CRI
Ez egy kis EDC/ékszer. Ennyi. Figyelj, nálam az S2+ is hamar elmelegszik high-on...
De körtét az almával. Nem sok lámpa van 20$ alatt, 3 LED-del, AUX LED-ekkel, 14500-al, high CRI-vel, választható színhőmérséklettel/AUX LED színnel/eloxálási színnel... -
zolikaDB
veterán
válasz
MC Pite #73580 üzenetére
Befejeztem, de bedobnék még valamit a futóslámpa témába: Sofirn HS20?
Bááár... Itt nem látok olyan borzasztó eltérést a két lámpa közt. De az én szemem se túl jó már
XHP50-el meg gondolom a fejemre olvadna a HS20 -
zolikaDB
veterán
Convoy 4X18A SBT90 videó.
Nem nagy szám, csak egy kis kardozás.
Nem rossz lámpa amúgy, de az FT03 mellé nekem fölösleges volt. És a kettőből csak egy maradhatott(#73592) z123456z: Manker U22-II és III már-már LEP-szerű fényt produkál LED létére
-
zolikaDB
veterán
(#73576) H-Zol: huha, azt már el is adtam, de jó rég. Nekem (!!!), az én szememnek többet nem adott, nem volt használhatóbb az FT03 SST40 ~5000K lámpámnál. Egyébként is nálam az az etalon, amire nekem kell, eddig nem találtam jobbat. Van szűkebb, hosszabb, "thorwabb" lámpám, de nem mindig jó. Van kis pocket rocket-em, de az meg nem visz elég messze.
Persze, ne higyjétek azt, h az FT03-at a spájzban használom a lekvárokat keresgetni
Ez hibátlan. Nálam, annyi pénzért az SBT90-es 4x18A nem volt jobb. Majd keresek videót róla, és felteszem ide(#73577) Cyborg: alapból én is a neutrált szeretem, jelenleg egy darab 6000+K-s S2-m van, annak nem is szeretem a fényét, a másik S2-met át is alakítottam 219B 3500K-ra.
(#73578) MC Pite: köszönöm újfent, jó lesz az 5000K
Egyelőre pedig árban nem találok jobb lámpát ennél futásra. (26$)
-
zolikaDB
veterán
válasz
MC Pite #73552 üzenetére
ZolkoW: hát, inkább elvetettem ezeket a Decathlonos lámpákat.
MC Pite: hu, hát ez alapos volt, hálásan köszönöm!
Tkp, ár-érték arányban a HS40 most eléggé verhetetlen, 26$ lenne lekuponozva. 1000 éve volt egy sima SP40-esem, az is ennyi volt, talán még covid előtt, persze más árfolyamon
Azt látom, h bazi nagy udvara van, ilyesmire lenne szükségem azt hiszem. Ehhez képest nekem a kis HS05 futáskor olyan throw-os. Persze itthon gépet szerelni, kutakodni a szekrényben, kocsiban matatni stb, nagyon jó. Azt hiszem, amikor vettem, a te ajánlásod alapján történt a döntésem.
A HD15 a kalapácsdesign-nal annyira nem gyerebe, de ha jól látom van egy high CRI verzió is piros SST20-as LED-del, ez már érdekes lehet. Ezek is 30$ körül állnak meg.
Szerinted? Amikor még alkonyodik, és biciklisek jönnek mennek, nem kell még fény, de jó, ha látják, hogy jövök. Ugyanis a rutinom olyan, h amikor kezdem, így téli időszámítás szerint még épp sötétedik, mire befejezem, már "éccaka" vanÉs igen, olyan 1+ órát használnám.
Aztán nézegetem a Trustfire-t, ez meg 33$ lenne talán. A hideg fehér nem gond, mert ide nem kell magas színvisszaadás.
És még leltem egyet: Wuben H1. Osram P9 LED, piros fény, 30$ magassága, de még akku is van a csomagban (nem kell amúgy, barna LG-kből akad pár fölösleges). Sportlámpa highCRI-nek írja, meg azt mondja, h extrém széles, 100 fokos látószög...?! -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Sötétedés után futok, és kellene egy fejlámpa, ami szélesen terít. Nagyrészt rossz úton/erdőben, emiatt ez a kérés. (van, ahol van közvilágítás, de nem szűrődik be az útra elég fény, van ahol nincs...)
Van egy Sofirn HS05-ösöm, 2700K-s verzióban, amit szeretek, ezt szögezzük le. 14500-al használom, ha lemerül, akkor még az AA opció. Túlzottan sokat nem bír, de futás közben van hűtés, nem melegszik, de ezzel a LED-del maxon sem terít olyan hatalmasat.
Nem is kell mondanom, hogy ágak, gödrök, kátyúk tudnak gondot okozni, jó az, ha jó a lámpád.
Namost, azt én sem tudom, hogy a valóságban hány lument tud a 2700K-s LED-del... Meg mennyit tud 20 perc után mid fokozaton 14500-al/AA-val. Súlyra 92g akkuval, kényelmes, a lenti lámpák is 100g körül vannak.
Szóval nem cél egy 21700 akkus full alu Wurkkos10-15k HUF lenne a célösszeg, pár lámpáról olvastam jókat, meg hogy más is fut velük, de kíváncsi lennék az itteniekre, tudom, hogy van köztetek nagy fejlámpás
1, Decathlon: Forclaz HL500 V2 - USB-s, piros fény is van (félhomályban jó lenne nagyon), a max 200 lument sokáig tartja, jó áron van, pánt levehető, mosható, de pl akku nem cserélhető, viszont papíron 1800mAh, a mid 80 lumen
2, Decathlon: Forclaz HL900 V2 - töltéshez az akkut ki kell venni, így fixen vízálló, piros is van, viszont ez is max 200 lumen sokáig, mert a 400 lumen csak arra elég, hogy 10mp-re felvillantsd - DE: az akku kivehető, és adnak mellé egy olyan "keretet", amibe 3db AA elemet/akksit tehetek és azzal megy tovább (valszeg azokkal is tudja a 200 lument)
3, Nitecore NU25B: mit is jelent a B? (egy webshopban így szerepel) Itt erősebb a piros (nem tudom, mennyire fontos amúgy), akksi beépített és 600mAh, 360 lumen turbó, 30 percet ír rá, de nyilván sose lesz annyi, itt a mid 38 lumen, szerintem ez kb semmire nem elég...
Szóval, ki ismeri ezeket, mire használja, akinek van, mennyire terít használat közben, van-e ezeknél jobb vétel, és ezek a 200 lumenek mennyire elegendőek futni?
-
zolikaDB
veterán
válasz
0021666 #70917 üzenetére
Amire kell, arra jó a Sofirn SP40, akár TIR lencsés verzióban is (SP40A). 25-30$ körül, beépített töltőporttal, mágnessel a kupakban, választható színhőmérséklettel... Mi kell még? Amúgy, 18350-es cső is van hozzá a csomagban, úh tudod redukálni a méretét, ha akarod.
Sofirn/Wurkkos háza táján nézelődj: jót jó áron.
[link]
[link] -> ez nekem 26.2$-ra jön ki -
zolikaDB
veterán
válasz
Gargouille #70372 üzenetére
Egy 219B - 3500K-val, de 8x-es driverrel lowon nagyon sokáig alig langyosodik nálam az S2+. High-ra kapcsolva már forró hamar, pedig ez a LED ugye tudhat sztem 5-600 lument nagyon-nagyon max.
-
zolikaDB
veterán
válasz
xcsabo #70342 üzenetére
Valszeg így van.
De mostanában 2 dologgla jártam így:
- pár dolláros driver. Volt raktáron, megvettem, kifizettem, várok, és látom, h nincs raktáron, mert nem küldik. De megvásárolható - írok nekik: várok, választok mást v refund. Refund.
- Xtar VC4SL - megveszem, kifizet, jó kis akciós áron, fenti sztori újra. De ezt megvártam, 3 hét alatt itt is volt fizetéstől számolva. Ennyit megért a kuponos ár -
zolikaDB
veterán
válasz
Lacerta #70202 üzenetére
(#70195) xcsabo: úgy tudom, igen.
Bár sokat tud, és jobban is szeretem a Sofirn megoldásait, de 30 pár dollárra le lehet kuponozni BG-n a Convoy M3-at, választható színhőmérséklettel (3000-től 6500K-ig), és ha elfogy a turbó, 1500-1600 lumenen sokáig elvan.
Habár, annyira fapad, h az fáj. -
zolikaDB
veterán
válasz
z123456z #70177 üzenetére
Az FT03-nál messzebbre ennyiért nehezen fogsz világítani.
Az SP70 sose világított papíron sem 1km-re, mert tkp nem kifejezetten thrower.
Osram LED-es lámpákat nézz.
Convoy L21B, Sofirn SF47T, Astrolux EA02, Convoy L7 (ez nem Osram), Convoy C8+, netán FT03 SFT40-el (dedómolt SST40) vagy Sofirn I22A... Ezek vannak budget vonalon. Kicsit drágábban Acebeam L17-L18-L19, Manker MC13, Thrunite Catapult Mini - a zöld fényűek messzebre világítanak.
Amik jót mutatnak sötétben, azok a LEP-utánzó kis TIR-es throwerek. -
zolikaDB
veterán
Astrolux EC01 XHP50.2 LED-del, Kinabol, zoldben : 29$ Banggood-on.
-
zolikaDB
veterán
válasz
xcsabo #70106 üzenetére
Egy kuponkodot ha megosztanal, elfogadnam
Az S11 melle teve:
- papiron a lumen ugyanannyi
- akksi erosebb (de ha a test ugyanakkora, akkor valszeg ez csak szöveg szinten van igy)
- magnes 1db, de a talp atmerojevel majd egyezo meretu, tehat hatha hasznalhato is, az S11 ket gombostufeju magnese semmire sem valo
- van ovreakaszto, de egy darab a lampatesttel, azaz ha letorik, akkor csunya lesz es kar erte
- GITD!!!!!! Ez nagy pirospont
- jobb a kulcstartolanc, az S11 karikaja konnyen elnyulik es potolni kell, erdemes is mar az elejen egy nagyobbat tenni ra -
zolikaDB
veterán
Aki vágyik rá, Astrolux EC01 feketében 21700-as akkuval a csomagban: 36.7$. Nem tudom, jó ár-e.
-
zolikaDB
veterán
válasz
bedvóter #69893 üzenetére
Nem is akarom.
2db toltom van, egy darab 402 a meloban, egy darab 101 itthon.
Az itthoni 101-et cserelnem (ezt odaadnam rokonnak, ha valaki vágyna egy S2-re a Lidl-s csodak helyett, es ugye oda kell egy tolto is). Legalabbis ez a terv.saril: komoly? Öltönyös? Audival jár?
No, miféle?
-
zolikaDB
veterán
válasz
bedvóter #69879 üzenetére
Liitokala 402-nél érdemes "feljebb lépni" (ez nem itthon van)? Kellene még egy 4 fészkes töltő, de minimum 2 fészkes legyen, mert az itthoni 1 fészkes 101 már kevés. Mindenbe 2-3db akku kell, és jobb lenne egyszerre tölteni őket. Akkor meg nem biztos, hogy a legolcsóbb 1 v 2 fészkest venném pluszba, hanem ha már veszek, akkor valami ezeknél nagyobb tudásút.
Vagy ha belefér az akku, akkor mindegy, mit tud, csak beteszem, és ha zöld a LED, kiveszem, azt jónapot?
Van itthon AAA-AA-18350-18650-21700-26650.(#69886) Vlah: nem értem. A tesztekben nem zölddel világít...
Tehát egy SBT90-el is ugyanolyan messze látok, csak nagyobb lesz a "kör" azon a távolságon, amit megvilágít?
Csak kíváncsiságból: neked milyen lámpáid vannak? Melyik a kedvenced? Flooder vagy thrower inkább? -
zolikaDB
veterán
válasz
bedvóter #69871 üzenetére
Jelenleg mik a top toltok?
20+ $ korul lenne most Nitecore UM4, azaz a 4 feszkes.Masik. Budget throwerbol ki mire szavazna most? A lenyeg a 300k+, 400k kornyeke candela elerese.
- Astrolux EA02 Osram/SFT40
- Convoy L21B Osram/SFT40
- Sofirn IF22A (OK, igazsagtalan, max 130k-t mertek rajta, de csak 36$ kuponnal)
- Sofirn SF47T, ebbol csak Osram van
- Convoy L7, bar ez SBT90, nem tudja a rairt lument, de a 417k kandelat mert a 1lumen -
zolikaDB
veterán
válasz
janakbacsi #69869 üzenetére
Ez egy jo lampa, de erdemes puposat venni.
Ez nem fog erintkezni. -
zolikaDB
veterán
XHP70.2-es Convoy L6-bol melyiknek kellemesebb a szine? 4000 v 5000K?
Ennel fentebb nem mennek, az zavar.
FT03-bol az 5000K-sat imadom
De kacsintgatok a melegebb arnyalat felé. -
zolikaDB
veterán
Újabb Sofirn SP40A tesztecske: [link]
-
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
Áááá, fene enné meg...
Wurkkos TS21 pirosban 31$, IF22A ezüstben 35$ alin... -
zolikaDB
veterán
válasz
anonymus89 #69479 üzenetére
Ali, Sofirn store, SP40.
Ennel olcsobban nem talalsz ertelmes fejlampat.
Holnap BF, uh plane. -
zolikaDB
veterán
Tkp szeretnék több módos drivert, és melegebb fényű, a gyárival kb megegyező, de akár annál nagyobb fényáramú LED-es S2-t.
A6 driverem van, a LED a kérdés csak...
Persze, ha megunom a meleget, és egy kis pocket rocket-et akarnék, akkor a driver megeszi a 3V-os XHP50.2-t is ha jól tudom?!
Neked van tipped, melyik LED-del próbálkozzak első körben? Ha rendelek kaidomain-ről, nyilván 2-3 félét kosárba tennék, ha netán vmelyik megadná magát.*Ha jól értem, 16mm-es csillag kell nekem első körben?!
-
zolikaDB
veterán
válasz
Lacerta #69469 üzenetére
1, Az A6 driver miért fogja elfüstölni turbón ezt az SST20-at?
2, Ennél az SST40-nél akkor a reflektort fel kell fúrnom?
Az A6-al rendben lesz ez a LED?3, A linkelt Osram-mal rendben fog dolgozni az A6?
Hogyan tudom kiszámolni, h max hán lument tud majd maxon?4, Te milyen drivert használsz, használnál arra a célra, amire a lámpát meg akarom faragni?
Meleg fehér, nagyobb fényáramú LED-el való működtetés. -
zolikaDB
veterán
válasz
Lacerta #69462 üzenetére
Sajnos hiányosak az ismereteim.
Ha szépen megkérlek, segítesz, elmagyarázod?
1, "Samuból az LH351A és B csak 1.5A-es": mit jelent, mit okoz?
2, Ez a Luminus SST20 kb hány lument fog tudni a fent említett driveremmel, mondjuk LG HG2-vel?
3, Ezek az SST20-ak is beépíthetők akkor a lámpába? ->
LUMINUS SST-20 J4 HB4 WARM WHITE 3000K - a 3000K miatt tetszik
LUMINUS SST-20 K2 FD2 NEUTRAL WHITE 4000K - talán a 4000K is elég meleg még
LUMINUS SST-40 N5 DD NEUTRAL WHITE 5000K - ez még oké, be tudom építeni, működni fog?
4, Osram.
Én ezt linkeltem, itt 3535 feliratot látok: [link]
"ha van távtartó, reszelni kell, vagy másikat tenni rá": mi is ez a távtartó, hol van? Miből, hol kell reszelni?
"a solder padja pozitív potenciálon van, tehát DTP-re forrasztva a csillag test anód lesz": ez mit jelent, mit okoz? Ennél a drivernél számít?Van még oldal, ahonnan szoktatok LED-et, csillagot, DIY alkatrészeket rendelni?
Van még olyan LED, amit ajánlanál 16mm méretben nekem? -
zolikaDB
veterán
Én is hidegfehérpárti vagyok, de akarok egy kis zsebrakétát meleg fehérben.
Ezeket néztem kaidomain-en... Nem tudom, nem ismerem, mire képesek.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Jelenleg a gyárilag leghidegebb LED-es S2+aim vannak, ezek diffúzorral is hidegek
Szóval, aki jártas a műfajban, várom konstruktív segíségétHa valamit pluszban marni, esztergálni kell, megoldom (remélem), CNC-n dolgozok.
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Aki tuningolt már Convoy S2-t, azoktól kérdezném:
nagy fényerejű (hisz tuning) megoldást keresek 3V-os, 16mm-es kivitelben.
Amit találtam kaidomain-en XHP50.2-t, az sajnos 6500K-s. Mivel kis fényerőn olvasgatnék is vele diffúzorral, ezért fontosabb lenne a MELEGfehér LED.Ez lenne a driverem: Astrolux S1/BLF A6 A17DD-L
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
Kaidomain-ról hogyan történik a rendelés? Azaz postaköltség, áfa, futási idők... -
zolikaDB
veterán
Srácok!
Rendelt mostanában valaki Fasttech-ről akksit? Ha igen, mik a tapasztalatok? (vám, áfa, futásidő triumvirátusra gondolok) -
zolikaDB
veterán
válasz
csibe1 #69387 üzenetére
Nem foglalkozik vele, megkérdeztem.
(#69385): igen, gondolkodtam rajta. De lehet akkor már L7.
Ezeket raktam a fejbeli kosaramba, és most ezeken vakarózok:
- Convoy L7
- Mateminco MT70 Mini SFN55.2 (Astrolux FT03), sajnos turbón (6000+ lumen) kb 30mp-et tud
- Sofirn SP70
- Wurkkos DL70, de a 4*XHP50 miatt ez se sokat villog maxon(#69383) MC Pite: ezt most miért kellett?
-
zolikaDB
veterán
Böngészem a két oldalt, és egymásra vagy banggood-ra irányítanak. Miért, vagy mi van?
-
zolikaDB
veterán
Vásároltatok már az 1thedeals illetve nealsgadgets oldalról?
Mateminco MT70 mini SFN55.2 LED-el nagyon finom áron van...
Ők honnan küldik? -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Aki nincs arckönyvön, ide is kiírom.Ki erzi magaban az elhivatottsagot, egy Convoy L6 javitasara?
Vadiuj, 3 napja erkezett BG-rol.
Akku be, füst ki, ennyi volt.
Mindkét rugó megégett és benne a kábel is. Valszeg a kapcsolo belseje is.
Ezeket kellene szerintem (cserelni), es megnezni, h mi okozhatta ezt, h kov. alkalommal ne gyulladjon ki.
Termeszetesen nem ingyen gondoltam.
Hajdu-Bihar, Debrecen elony, meg ha tudsz egy hataridot mondani
Akinek van alkatresze, az is irhat.Valszeg kellene driver, 2db rugó. Kapcsoló ha jól látom, van a csomagban.
XHP70-hez való driver nincs a Convoy ali-s oldalán.*akkis polaritás jó volt, 2db vadiúj akku, egyszerre lettek töltve stb.
-
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
LUMINTOP X9L SBT90.2 most 75$ kuponnal BG oldalán.
Nem linkelem, mert reflinkes. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ket kerdesem lenne hozzatok:
1, tudtok ajanlani bevalt "gagyi" lezert, otthon bohockodni, macskat szivatni? Ne essen szet, az sem baj, ha AAA-val megy, 10$ alatt letezik ilyen? Zold, lila, mindegy...
2, Lii-402 toltom van, picit feljebb lepnek, erre BG-n 18.7$-ert leltem ezt: Astrolux VC04.
Ennel szebb, jobb, okosabb letezik ennyiert, vagy kb ilyen aron?
Sima Xtar VC4-et talaltam 20$ korul, Lii-PD4 18.5$, Lii-M4 20$ korul. -
zolikaDB
veterán
Az XHP50.2-es Astrolux EC01 volt már olcsóbb 29$-nál? Vagy emlékeztek olcsóbbra?
BG-n ennyi most az ár, színesben -
zolikaDB
veterán
Míg el nem felejtem:
van még ->
- sima Convoy S2+ 12$-ért
- Convoy S2+ SST40 cirka 14$-ért
BG-n. -
zolikaDB
veterán
A Muggle mód az miért ezt a nevet kapta?
Westbam: fejpántot is veszel? Milyen áramforrással táplálod?
(#69120) MittuDomain_: a 3 dolláros fóliám is Belgiumból jött (átmatricázva), postás bedobta tegnap. Aliexpress Saver Shipping voltam asszem bepipálva.
Kábel szintén így jött.
BG-ről meg BG Express.
Olvasgassátok a rendeljkinait csoportot, vagy oldalt, ott frissek az infók mindig.
Vagy Silent77 tag is tud segíteni szerintem.
Szummázva: jó eséllyel nem lesz gond, a 399-et befizetjük az ali/BG felületén, a többit ők intézik.
Derékig érő orális szeksz az elején volt, bár reklamáltam, és pert nyertem3x adtam meg a számlaszámom, mégis be kellett mennem a pénzemért a postára. Egyelőre úgy tünik, a kínaiak vették a lapot és rugalmasak.
*BG-s füles ma jön, általában fámafutár hozza, ma is,10$-os cucc, posta vmi 1$ volt. Nekem ez megéri így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest