Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
Topikgazda
A 30Q-t azt 100%, hogy hamisítják. Ha jól emlékszem a liitokala 30Q akkujai is alulteljesítettek nem csak kapacitásban, áramleadó képességben is.
Sofirn gyári 3000mAh tartozék akku is visszafogta a lámpát amihez adták, rendes akkuval szemmel láthatóan több fényt adott, talán az SP33 volt az ha jól rémlik. De van ellenpéldám is, a 8A-es NL1835 akkum ami a HC65V2 (és sok más lámpám) tartozéka volt bőven leadott 10A körül is folyamatosan és a kapacitása is mindnek rendben volt.
Keeppowerből is volt 18350 akkum ami kb. 1 év alatt elpusztult, ettől függetlenül jók a tapasztalataim ezzel a márkával, van 5-6 éves 14500 akkum ami mai napig szépen működik.
A jó akku minden lámpának a lelke. -
FBLLMAG
senior tag
Nem roszból, de ha 100% -os a tönkremenetel, akkor 10€ -ért (4000 HUF) is drága az a lámpa. Vettél 4 db -ot és mindegyik tönkrement. A 3 db +meghajtóval mennyi üzemel?
A drágább lámpák is tönkre mehetnek. Mondjuk 100 -ból 1, 2 db. Vagy annyi sem. Másik dolog, hogy milyen az anyaghasználat. Maga a test anyaga más ötvözet. A rugót is fejlesztik amivel az akkut tartja, amivel csatlakozik az akkuhoz. Egyedi elektronika, tesztelések meg még sokminden. Nemcsak a név van megfizetve.
-
FBLLMAG
senior tag
Felesleges. Sőt, ha jól emlékszek, a LL P5R Core is tölthető a ML06 Conect vezetékével. Bár máshogy néz ki.
A LL elég gyorsan tölti az akkut. Vagy USB-C töltőkábel esetében a Fenix LD12R lámpámat viszem magammal. A LL és a Fenix is hasonló 14500 -asokat tud tölteni.
Vagy viszek ehhez is, ahhoz is töltőkábelt, és egyszerre tudom mindet tölteni. (Persze a megfelelő töltő adapter is kell.)
-
FBLLMAG
senior tag
A videó nem adja vissza helyesen a fényét, mivel közelre is nagyon erős szórt fényt biztosít.
Az Acebeam X25 22000 lm fényárama inkább 25000 lm a Convoy meg a 8000 lm helyett inkább 6000 lm fényáramon indul.
Ami a távot illeti, olyan mindegy, hogy 300000, 400000, 500000, vagy 600000 cd a fényereje. 300 - 400 m távon kb ugyanolyan fényesnek látod mindet. Minimális különbséggel.
Ez megint a alma - körte esete. A Convoy 600000 cd / 6000 lm = 100 cd / lm. Az Acebeam 500000 cd / 25000 lm = 20 cd / lm. Az Acebeam X25 inkább szórt fényű lámpa, nagyon széles szórt fénnyel, míg a Convoy 3x21D szúró fényű. Nem látszik távon a fényességbeli különbség. A szórt fénye az Acebeam X25 -ösnek jóval, látványosan több. A Convoy 3x21D fényéhez jobban hasonlít az Acebeam P20 vagy a Nitecore MH40 PRO (nekem ez van meg) lámpák fénye. Bár ezek kicsit szélesebb középső fénykörrel világítanak.
-
csibe1
addikt
Akkor oké, engem nem zavar.
Nekem bejött; egy van nálam kulcstartón, meg egyet tettem az otthoni nadrág zsebébe, ha este kimegyek az udvarra. Párszor már kiesett itthon a zsebemből; ezért is tetszik, hogy fémházas, és ahhoz képest könnyű.
A méretéhez képest nagyon jó a fényereje, szerintem.
A tuskós gagyik lámpák helyett inkább ezt vinném vagy az SC18-at. -
FBLLMAG
senior tag
A Maglite pont fordítva üzemel. Mikor rá van húzva a feje akkor van kikapcsolva. És ha meglazítod a fejét, akkor kezd el világítani. Így nem esik szét a lámpa menet közben, nem is fog bekapcsolni random módon. A MINI 2AA PRO+ ráadásul giroszkópos vezérlésű. Egyértelmű a kezelése.
-
WestBam
Topikgazda
Én írtam, hogy az enyém ha hosszirányban összenyomtam akkor világított. Ergo zsebben hordás közben random világított, ha leültem és "jó" irányban volt akkor folyamatosan világított úgy, hogy a fej le volt lazítva. Nem túl gazdaságos, meg olyan kis gagyi volt az egész lámpának az érzete, laza, lötyögős, nem Convoy szint.
-
Cyborg
őstag
Így elsőre tetszik nagyon. Nem is "orr" nehéz. A fénye nagyon jó, szépen szór, van távolság is, is nagyon jó, hogy közeli munkára ki lehet kapcsolni a spotot, így nem zavart be. Ez a gyűrűs kapcsoló parádés, kérdés, hogy meddig bírja. A legfontosabb újítása számomra, hogy ki lehet venni könnyedén a helyéről, nem kell szarakodni a hülye gumival, és lehet munka/kézi lámpaként használni. A szilikon kupakkal, meg egy utólagos mágnessel tökéletes kis mindenes lehet.
Fejlámpákkal el vagyok maradva, de azért van pár, sofirn d25 szerű izé, borjú rj02, az ikon🙂, egy spark st6 460NW, meg egy sofirn hs40. Amint visszakapom a hs40-et, amit kölcsön adtam, össze nézem őket, ha van rá igény....de az első benyomások nagyon pozitívak, sokat agyaltam a hs42, és e között, de végül e mellett döntöttem, mert ennek egyszerűbb a kezelhetősége, a hs42-nél nem tudom egy gombbal hogy lehet ennyi funkciót irányítani.
-
sarajhvh
tag
Igen a 440c, és a Böhler N-695 azonos összetevőkből áll, és az utóbbi kicsivel keményebbre edzhető.
Nekem is van D2 acélból késem amit nagyon szeretek, borotvaélre fenhető, és
jól tartja az élét, két három zsigerelést kibír újrafenés nélkül.
Hasonló a Sleipner acélhoz, de nálam a D2 jobban foltosodik mint a Sleipner.
Rozsdamentes acélból pedig nagyon szeretem a Böhler N-690 et, az Elmax-ot, és a CPM
családot, lámpákból pedig a Fenix-et, Olight-ot. -
WestBam
Topikgazda
D2-től mindig féltem pont a sok rozsdásodási tapasztalt miatt. Én nem szeretek az élezésen kívül mással foglalkozni, max elmosom a késeim és kész, nem tudok még arra is figyelni, hogy mikor válik rozsdapöttyössé meg ha megizzadtam és a zsebemben volt akkor is tisztítgassam őket.
Élezésben sem vagyok expert, van egy köves meg egy gyémántos Lansky szettem, illetve egy gyémántos DMT szettem. Ezekkel minden acél meg van oldva borotvára, bár a gyémántos csiszatolást már nem annyira kedvelem, már kb. ki is szórtam az extra kemény acélos késeket a "flottából". Igazából amire én használom a késeim arra bőven elég egy 440C isDehát olyan szépek tudnak lenni ezek is, mint a lámpák
-
RbiTo
újonc
Hát igen az anduril azért más élményt ad. A módmemória engem a tool aa nál idegesit (ez van
). Egyebként meg más lámpánál más felh. célra kifejezetten hasznos. A legjobb , ha testreszabható a driver.
A mod szép munkának tűnik. Az én szintem az, hogy max kiforrasztom mcpbc-ről a vezetékeket, meg viszza a másikat. Ledet se mernék cserélni rajta.
-
RbiTo
újonc
Igazából a convoy driver lenne a legjobb, mert az testre szabható és megy lítium akkuval és nimh akkuvla is. Nezegettem le lehetne-e csiszolni, de szerintem nem maradna elég kontaktfelület a peremén.
Tegnap írtam a lumintopnak, szerintem küldenek majd drivert. A gond az, hogy az új driverek Tool aa -ba módmemóriások, amit rühellek. Plusz utálom a stroboszkópot is.
Amúgy van egy-egy patika állaputú tool aa és aaa lámpám amikben rossz a driver. Ledek müködnek.
Ezért keresem főként az első szériás tool aa -t használtan (3 mód, nincs memória, ez nekem az ideális). -
RbiTo
újonc
-
ronati
tag
Hát nekem is a mindenféle dolgaim vannak a garázsban nem az autók. A mostani lámpák a szobát díszítik, a régiek a dobozukban szintén garázslakók.
Ez a néhány mágneses a Pc oldaláról figyel, ezekből kapok el egyet, ha az udvarra szaladok ki valamiért este. Mind Alonefire pár ezer forintos termékek, az árukat meghazuttoló minőséggel, kidolgozás, és fényerő tekintetében. XPG, XPL, XHP35, XHP50 ledek vannak bennük, a nagyobb 26650-es akku-val 8 leddel a convoy S12-vel azonos fényerőt ad, a többi 18350-es, vagy 16340-es, és 10440-es akku-val azért kevesebb időt bírnak. De a régieket, mind túlszárnyalja olyan jól világítanak.
-
ronati
tag
A DL06-tal a fehér falú szobában a mennyezetre világítva a második fokozat már elég éles, a harmadik max, mintha a fal világítana. Az udvart is teljesen beteríti. 127.46$ volt a három FC12C-vel, plusz az ajándék 21700mAh 3C 15A-es akku a gagyi lámpában.
Ezek voltak a régi lámpáim, egy dobozban pihennek évek óta. A Varta nagy piros, a négy góliát elemmel abban az időben elfogadható Thrower lámpa volt, jól koncentrált fénysugáral, a többihez képest ez volt a 3X21D teljesítményben.
-
Cyborg
őstag
Igazad van, ilyen szempontból jó a fokozatmentes állítás, DE...
Az ő szempontjából jobb a fokozatos lámpa, mert ki tudja számolni, hogy ha 2 órát kell kibírnia a lámpának, akkor ezen a fokozaton tuti ki fogja.
Voltam éjszakai gyalogtúrán, tudtam, hogy kb 5 órás lesz, uh azt a lámpát, amit vittem, melyik fokozaton tudom használni, hogy tuti kibírja, néha használtam nagyobb fokozatot is, de legtöbbször meg eggyel kisebben is elvoltam vele. Így frankón bírta.... nyilván ez az egész érvényét veszti, ha van egy-ket cella nálad tartalekban
-
csibe1
addikt
Köszi!
Átállítottam dollárra az oldalon, és úgy megy a PayPal is!
Az meg vicces kicsit, hogy a telefonszámon kínlódott a Convoy oldala, és azért fel lett függesztve a fizetés amíg ki nem javítottam a telefonszámot.
Megjött a visszaigazolás a PayPal-tól és a Convoy webshoptól is.Köszi a segítséget!
Amúgy ezt leírhatnák valahol a Convoy oldalán, vagy alapból csak dollárban vagy euróban lehessen beállítani a pénznemet, és akkor nincs ilyen gond.
-
FBLLMAG
senior tag
Nekem már nagyon rég óta jelzik a lámpáim a hol létüket. Aktívan és passzívan is. Van, hogy a lámpa pirosan villant, vagy kéken villant a kapcsolója, vagy zölden lassan pislog, de van olyan is ami 5 mp -ként villant fehéren. Olyan 0,1 lm fényáramon. Sőt a SC53C N 0,01 lm fényáramon. Ez tényleg nem zavar senkit.
-
WestBam
Topikgazda
Sötétben ha a gomb világít lehet zavaró is, ez szerintem egyéni preferencia.
Nekem pl. az sokkal fontosabb, hogy a gombot meg lehessen találni "vakon" is. Na itt vérzik el kb. a lámpák 90%-a, még nevesebb gyártók közül is. Persze ez az oldalkapcsolóra igaz, farokkapcsolósakat nehéz eltéveszteni -
Cyborg
őstag
Amúgy igen, a kicsik tényleg jó árban vannak, és mindent lehet mindennel kérni, 5000 egy S2+?, szerintem többet fizettem érte anno, mikor vettem , jó pár éve, minimum 7. Diffúzor is van mindenhez, ha mágnes is lesz rendelhető a beépített töltős, elektronikus kapcsolós verziókhoz, akkor simán ajánlható ismerősöknek.
Eddig nem is tudtam, hogy van a convoyból is több ledes, meg töltős verzió, mert, ha fent kiválasztom az S szériát, nem is adja be az s21-et, csak miután írtad, rákerestem, úgy találtam meg.iatti
[link] -
iatti
aktív tag
ez a simon egyre szimpatikusabb. cserélhető-javítható. mi kell ennél több. a napi használatos armytek csalódás, azóta is tekergetem a kupakot kikapcs-bekapcs gomb helyett. emisarról nem tudok nyilatkozni. tartós teszten lehet az is megbukna. na de a vitrinben állnak 95%-ban. na majd ha megdöglik a wizzard, lehet befogom a d4v2-öt.
-
Cyborg
őstag
Közben kepeztem magam kicsit én is, nem lehet sajnos egy összefoglalót találni, több táblázatot találtam, de nincs benne minden LED egy helyen.
Valami olyasmit olvastam , hogy az xhp50.3 erősebb vagy 20%-al, de közben olyat is találtam, hogy 519 jobb választás, mint a 719, mert hatékonyabb ugyanakkora árammal hajtva több lument tud, vagy.
Én neutral led, és high cri párti vagyok.
Néztem ezt az s21e-t , nem rossz, abba már csak mágnes kellene, de könnyű elveszni az s21-ekben, , rengeteg féle van, több ledes is, uh megint kinéztem vagy 4 félét, meg akkor már jó lenne az S2+-ból, és s12-ből is valami másik ledest kipróbálni 🙂Ez a Simon szokott kedvezményt adni? Régen minden lámpát a hqequipmentről vettem( spark stb, fenix tk75, jetbeam ddr30, stb, mindig írtam a csávónak( ő Stanley volt🙂), és adott plusz kedvezményt. Simonnál nincs ilyen, vagy több lámpás kedvezmény?
iatti
Nem, de régóta szemezek vele, avygis inkább a d4k-val, az se nagy, de az 21700 miatt jobban bírja, de a beépített töltő miatt inkább az Astrolux MF01 Minit választottam, az is ilyen színjátszós darab 🙂 -
ronati
tag
A 25%-os Akcióban keresgéltem, és úgy találtam rá, hogy a TS32-t akartam venni, de nincs, igy ő lett a kiválasztott. Egy ideje tetszenek a több égős lámpicsok.
A két elfektetett az első ledes időszakból, a többi 3-4 hónapos vétel, Temu 1-5eFt árban, Alonefire termék, udvarra szórt fénnyel. Nem gondoltam volna, hogy a 16340-es akku-val játékszernek gondolt lámpák, ilyen hatékonyak a nagy fényerővel. A nagyobb 26650-es 5000mAh-s saját akku-val 8X XPG leddel a convoy S12-vel azonos fényű.
Ez a régi 5 ledes kis lámpa Walter gyártmány a 007-es CP99-es légpisztolyhoz. A szort fénye, ha mondhatni annak, semmi a mai lámpákéhoz. A pisztolyra szerelve tetszetős, de semmit nem ér, van lézer, vagy mai jó fegyver lámpa helyette.
Ez a másik hobbim a lámpa mellett, légfegyver, és céllövészet, csúzlival is.
Az már csak Hodfény a múltból, hogy 40 évig dobosként zenéltem, és felújítottam dobokat, jónéhány dob van még a birtokomban amitől nehezen válnék meg.
Hát ennyi a gyűjtésről, amiket használok is, a meglévő időmben.
-
eldoble
aktív tag
Igen, a régiek meg a szekrényben várnak: #75040 , szóval nem tudom minek kell még egy FC12, de ennyiért nem szabad ott hagyni, ráadásul ilyen csúfos lila még nincs, szóval nem csak a jó ár miatt kell rendelni, hanem gyakorlati haszna is lehet ... ez lesz az éjszaka, zűrös helyen, Újpesten használandó lámpa ...
-
FBLLMAG
senior tag
Ezért is jobban szeretem manapság az új fajta 2AA -s lámpákat, amik 141000 -es akkukat használnak. A Fenix LD22 -es 12000 cd, a Nitecore MT2A 15000 cd, és az Acebeam TAC 2AA lámpám 20000+ cd fényerővel rendelkeznek. Ezek a hosszú Li-Ion akkuk 1800 mAh -sak jelenleg. Olcsóbbak mint 2 db 14500 -as. USB-C belső töltéssel rendelkeznek. Ja és a 2 perc turbo fokozat gond nélkül megy. A Fenix esetében 7 - 8 perc és utánna is csak 70% -ra csökken a fényerő.
-
ronati
tag
Hát most a Lila van csak ebben az árban, de hajlok rá, hogy ne csak fekete lampáim legyenek. Meg az asszony szine a türkiz, igy ha bedobom nála, hogy neki vettem, talán elmosolyodik a Lámpa szó hallatán. Persze a DL06, ami vele jön az kényesebb téma, de három FC12+ egy DL06 25% kedvezménnyel+ ajándék Wurkkos 21700akku-val a gagyi lámpában 127.46$ volt ami átszámítva 46777Ft.
-
Cyborg
őstag
Közben találtam videót a TS22-ről, ahol a két ledet hasonlította össze a mókus, de nem nagy a különbség, erősebb a spotja a xhp70.3-nak, de tényleg csak kicsivel visz messzebbre, legalább is szemre.
Amúgy én is a Convoy s12-höz, vagy az MF01 Minihez nyúlok mindig, szeretem a több ledes lámpákat, távolság is van, meg szórás is. -
Jack72
aktív tag
Néztem unboxing videókat, ott sem láttam ilyen zsinórt a dobozban. Na, mindegy is, mert én magam szoktam csinálni erős zsinórból csuklópántokat meg pórázt stb.
Ma este is kimegyek, hátha nem lesz köd és akkor megtapasztalom, mennyire hord el a fénycsóva.
Fogása remek és könnyű a lámpa. Eddig 10/10. -
Cyborg
őstag
A neutral fehéret szeretem, uh xhp70.2-vel vettem.
Elvileg, ahogy olvasom, a kettő közt az a különbség, hogy pnt az ellentétei egymásnak
- 70.2 (HD) means dome on = more floody, more lumens, less candela, bigger or inexistent hotspot
- 70.3 HI means without dome = more throwy, less lumens, more candela, noticeable hotspot
...Kéne venni egyet az xhp70.3-asból is , és összenézni. Ha 30USD körül lenne az ára, simán ajánlanám egyetlen mindenes lámpának ismerősöknek, diffúzorral együtt....2012-ben írtam ide először, de többet olvasok, mint írok általában
-
luciferk
senior tag
Mivel pang egy kicsit a topik egy kis off belefér. Mint fentebb említettem, hogy kb 64 éve voltam Brassóba a muterommal a rokonoknál, és a mai napig emlészem, hogy amikor felmentünk libegővel a Cenk-re árultak ott olyan kis nagyon jó izű sült kolbászkákat, azt hiszem mititei a neve, gondolom még most is kapható nálatok. Édességből meg örök emlék maradt a piritott napraforgós Halva és a gyümölcsös Rahat, amelyik kaja viszont nem jött be nekem az a puliszka tejjel, a tej elfogyott de a puliszka ott maradt.
-
luciferk
senior tag
Nekem a Wurkkos HD10 tökéletesen megfelel, már 4 hónapja megvan de még nem volt tőltve az akkubejáratást kivéve, az SX4-hez vettem de azt nemigen kell szerelgetni. Én hozzátok képest egy mazsola vagyok, de kiváncsian olvasgatom a kommentjeiteket, és elismerésem a kutatóknak/fejlesztőknek, hogy egy ilyen pici ledből mekkora fényerőt tudtak kipréselni, le a kalappal elöttük.
-
sb
veterán
Köszi.
Pedig visszaolvasva láttam ezt a narancs gyűrűs dolgot, de aztán átsiklottam felette amikor az akciós modelleket pörgettem végig.
Anduril-ról nem is tudtam, ez kemény. Hááát, én kütyüfüggőnek mondhatom magam simán, de ez még nekem is soknak tűnik egy lámpához.
TS13-at nem találtam a Wurkkosnál közvetlenül, lehet, hogy már régebbi?
Ott egyébként akkor még jön a szállításra vám+kezelés? (Convoy-ra rákeresve ott úgy látom valóban benne van, írnak külön Additional charge-ot.)@iatti
Köszi, ez is jó ötlet. Esetleg erre a fajtára konkrét típus ajánlat?
szerk: Convoy H4 látom ilyen pl. -
ronati
tag
Kiválasztottam beállítottam a méretet, aztán a kosárra léptem megnézni, hogy nincs-e már betéve egy, visszalépés és kosárba tétel. Ezt a két lednél is megtettem, azt nem figyeltem, hogy a visszalépésnél alapállapot csak ledre ugrott át, és így került kosárba, majd megvételre. Nincs réz MCPCB panelem amire fel tudnám tenni, alumíniumra meg nem akarom. Azt is kéna tudnom, hogy az SFT70, és SST70-hez milyen érinkezős panel kell.
-
Jack72
aktív tag
Segítettetek a lámpák kiválasztásában, így jók a lámpáim és használom is. Egyelőre ez a történet itt abba is marad. Fel-fel járok még ide és nem felejtem el a segítségnyújtást.
A fotós blogon is így vagyok/voltam. 2014/15-ben nagyon aktív életem volt, aztán utána csak kattintgattam, most jött el az idő az újabb tanácskérésre. Ja, nem felejtettek el ott sem és szívesen adnak továbbra is tanácsot. Jövő héten megyek is egy fényképezőgépet megnézni és kipróbálni. Nem olcsó de legalább k@rva drága. -
rybak111
csendes tag
Igen a külföldiekre szinte mindenhol szívesen vadásznak a helyi rendőrök. Manapság már valami apró műszaki hibáért (javított szélvédő, lassan visszatekeredő biztonsági öv stb) Ausztriában leveszik a rendszámot, elveszik a forgalmit. Viszont a lengyeleknél többször megúsztam, mert lengyel-magyar barátság... Na de nem offolok tovább.
-
rybak111
csendes tag
Nekem volt egy csomó sztorim, Romániában is. Úgy 15 évvel ezelőtt mentem rendesen a kocsisorban, előttem is utánam is mindenki szépen libasorban. Állt egy rendőr. Meglátta a magyar rendszámot, kivett a sorból. Mondja, hogy gyorshajtás. Na ne.... Aztán pár doboz cigaretta megoldotta a problémát.
-
Cyborg
őstag
Lehet, hogy diótörő, az s3pro de az oldal kapcsoló már kb 2 hetes kora óta szarakodik, és a 20 lámpa mellett nem igen jut idő rá, hogy agyon koptassam, és vigyázok rájuk, mint a hímes tojasra🙂. Nagy nehezen felraktam maxra, és azóta csak a taktikaival on-off üzemmódban használom. Mondjuk, ettől még lehet örök életű a lámpa, de az enyém örök életére ilyen marad🙂
Nagyon eltűntek a több ledes lámpák, mind a sofirn, mind a wurkkosnál, egyedül még az astroluxnál látok pár több ledest a zsebre rakható kategóriából. Pedig én pl szeretem a convoy s12-őmet, marha jó fénye van, csak ugye az se tartja az 1000 lumen körüli értéket, se mágnes, se beépített töltő...
-
ronati
tag
A Wurkkos lámpáim, jobb oldalt az FC11 LH351D Led, convoy18350-es akku csővel. A 3db Vapcel töltő vételekor kaptam ajándékként. A 18350-es csövet hozzápróbáltam, és forditva betekerés után már érintkezett és működik. A WK20S SST40 Led, búvárlámpát akcióban az FC12-vel párban lehet venni több lámpából lehet kiválogatni a párost. Az FC12 ugyan az a lámpatest mint az FC11, csak mély és sima foncsorral SFT40 leddel. Hátsó taktikai kapcsoló ki-be, és oldalkapcsoló módváltásra. Ebbe is jó a convoy 16350-es rövid cső forditva betekerve. Így a nem eloxált része érintkezik a driver test peremével.
A 3XT6-ot eredetileg a Trustfire gyártotta, és más is persze, más néven, vagy név nélkül. Lehet hasonló a kapcsolójuk.Ez az szétszedve.
-
luciferk
senior tag
Megvan a TS11 lámpa, szinte gyári állapotban van, 8 ezerért nagyon baráti áron sikerült hozzájutnom, a doboza is igényes, mágneses záródású, hasonló mint a matemincó lámpáé, mintha nem is Kínai lenne. A te szavaiddal élve amely találó is, kicsi de mégis egy igazi lámpa kinézete van.
Az alábbi képeken a Mateminco A1S lámpa mellett szinte eltörpül a TS11 de mind a kettőnek elég nagy a fényereje, köszönhetően SFT40 lednek. A TS11 faráról viszont hiányolom a mágnest ami jó dolog és te is favorizálsz, szerintem nem véletlenūl. A lámpák mellett látható (az nem is igazi lâmpabuzi akinek nincs bicskája
) a 8 éves de még mindig borotva éles olcsó {kb 4-5e Ft körūl volt} a majdnem márkás Ganzo Kínai bicskám, amely nagyon finoman nyillik-csukódik, amely annak köszönhető, hogy csapágyas tengelye van, amely főképpen a drâgâbb bicskâk tulajdonsâga.
-
ronati
tag
Na-na, azt jobbszereten csak klasszikusan. De boldoggá tesz a lámpa, az biztos. Azon csodálkoztam az esti próbálgatásnál, hogy nem melegedett annyira, mint gondoltam. Én a vasúti sinekhez megyek itt Dorogon a város szélén, hogy messzebre tudjak világítani. Csak az a problémám, hogy olyan mikro szemcsék vannak a levegőben, hogy nem tudok olyan távolra látni, ettől a szürkés fénnyalábtől. De legközelebb viszek kukkert, hátha jobb lesz az élmény.
-
ronati
tag
Sajnos spéci kapcsolója van, zárt alu menetes házban. Ha lesz időm ötletelek, de most új vezetéket húzok a kissebbik házba a telken, itt ápoltam anyut 8 évig agyvérzés miatt. Nem beszélt, nem mozgott, nem nyelt, cső a pocakba, úgy tápláltuk, pelenka, fúrdetés, vagyis ami egy teljesen béna ember ellátásához kell. 94 évesen karácsony előtt halt meg, most jutottam oda, hogy rendbeteszem a házat újra. 34 éve teljesen átalakítottam, oda született a négy gyerkőc, aztán házcsere mikor apu elment, azóta anyu lakott ott. Most a legkissebb lányomat költöztetem oda, csak előtte rendbeteszem.
-
Kameleon5
csendes tag
Na arra én is kíváncsi leszek, majd várjuk a képes beszámolót. M1-ben cseréltem SFT40 helyett 25-re és egyben OP helyett SMO refire. Ott már nem volt akkor hűha, mimt anno az XML helyett az SFT esetén, de szűkebb lett a hotspot, az egyértelműen látszik, illetve a foncsor miatt karakteresebb is. Egymás mellé rakva nyilván könnyebb a hasonlítás. Convoyt ezért szeretem, mert könnyen "legózható", de ugyanígy javítható is (bár még sosem romlott el egy sem, pedig van amelyik 10 éves. Elindult a vezérhangya, hogy milyen lehet egy sofirn SP10pro vagy egy SC31pro sft25-el. 😅
-
ronati
tag
Sikerült a 10-est rögzítenem, 1%,10%, 35%,100%. A problem a következő. Az első kettő, (néha három) fokozat megy, a következőnél zizegő hangal kisebb fényerőn jelez. Miért nem vált a nagyobb fokozatba? A probléma, hogy a 35%-100% kis fényen zümmögve világít. Valószínűleg problémát jelez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest